Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Anladım Balım Maaşallah Allah tamamına erdirsin. 6. Gün giden oldu mu pgt ye balım

Anladım Balım Maaşallah Allah tamamına erdirsin. 6. Gün giden oldu mu pgt ye balım
Yok cnm bi taneyi 6.güne beklettiler ilerlemesine bakıp öle göndereceklerdi ama gelişimi durdu malesef o yüzden 3 tane gitti maşallah ki çok şükür iki tane sağlam geldi birinden biri yada Allah çok büyük ikisi de ewlat olarak kucağımızı doldurur inşallah heyecan sardı şimdiden Allah iyi etsin ellerimzii kucağımızı boş bırakmasın hiç birimizin inşallah

Ayyy çok sevindimmm yaaa gözün aydın

Maaşallah canım inşaAllah güzel haberlerle dönersin Balım

Çok sevindim canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın .. mutlu haberi veren herkes için ayrı ayrı seviniyoruz en az sizin kadar .. Darısı başımıza artık inşallah. .

Teşekkür ederim canımsen karar verdin mi canım
Biara irenbede mi devam etsem desem de Ankara Gürgan kliniğe karar verdim cnm Şubat ayında gideceğiz. Sende İrenbede son deneme yapmışsın ama olmamış sanırım peki İstanbul nasıl izlenimlerin yazarsan sevinirim

Kızlar peki doğal transfer kaç gün sürüyor
Ben 16. Ekimde adet oldum 31 ekimde de transfer. Rahim kalınlığına bakıyırlar benim kalınlık 11 mm yumurta 19 mm olduğunda 25 ekime denk geldi. çatlatma iğnesi verdiler iğne vurulduktan 6 gün sonrada transfer yapıldı. Yaklaşık 15 günlük bir süreç.

Cnm ben düşük yaptım ama 1 aydır ara ara lekelenme oluyor daha yeni temizlendim ne zaman adet olcam bilmiyorum yani 2. İçinde pek hevesim kalmadı ama deneyeceğiz mecburen senin kaç gün sürdü kürtaj oldun mu
Cnm 10 gün sürdü kanamam kürtaja gerek kalmadı heves kalmıor insanda ama ne yapalm devam edeceğiz inşallah bu sefer olur sağlıklı bir şekilde

Cnm 10 gün sürdü kanamam kürtaja gerek kalmadı heves kalmıor insanda ama ne yapalm devam edeceğiz inşallah bu sefer olur sağlıklı bir şekilde
Ay bi benim mi uzun sürdü ya 1 aydır ara ara lekelenmem oluyor 1 hafya aktif kanama oldu sadece

Anladım canım teşekkür ederim.

Kızlar uyku tutmadı şimdi siz yazdığımı sabah okursunuz ben yarın aktif olamam büyük ihtimalle saat 15:00 da transferim var. Gün geldi çattı ben mozaik yavrumu almaya gidicem..aslında şu güne kadar heyecanım yoktu.. hep stresli geçti ama şimdi azda olsa umudum var. Dualarınızı bekliyorum Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.

İnşallah o mozaik embriyo icinde can bulur hayırlı uğurlu olsun

Allahtan umut kesilmez canım stres yapma hep olumlu düşün hadi hayırlı olsun inşallah herşey yolunda gider

Canım 11.haftada duruşu kıza benziyor dedi doktor ama değişebilir dedi.sen kaçıncı haftada kesin olarak öğrendin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…