Anladım Balım Maaşallah Allah tamamına erdirsin. 6. Gün giden oldu mu pgt ye balımSağol cnm amin inşallah zaten 3 tane gitmişti pgtye iki tanesi 6aa biri 6ba ydı.6aa lar çok şükürler olsun ki sağlam geldi diğerinde bi kromozomda kısalık çıktı ama bi arkadaş şey demişti kimdi hatırlamıyorum pgt den sağlıklı gelenlerde kalite aynıdır grade çokta mühim diil demişti inşallah tutar ve bu sefer sonuna kadar benimle kalırlarda sağlıkla kucağıma alırım hepimiz için aynı duayı ediyorum cnm rabbim nasip etsin inşallah
Yok cnm bi taneyi 6.güne beklettiler ilerlemesine bakıp öle göndereceklerdi ama gelişimi durdu malesef o yüzden 3 tane gitti maşallah ki çok şükür iki tane sağlam geldi birinden biri yada Allah çok büyük ikisi de ewlat olarak kucağımızı doldurur inşallah heyecan sardı şimdiden Allah iyi etsin ellerimzii kucağımızı boş bırakmasın hiç birimizin inşallahAnladım Balım Maaşallah Allah tamamına erdirsin. 6. Gün giden oldu mu pgt ye balım
Ayyy çok sevindimmm yaaa gözün aydınArkadaşlar Allah’a şükür test sonucumu aldım 7 yumurta 3 Olgun oldu bir tanesi döllendi ağlaya ağlaya ne kadar kötü olmuştum ama 5. Gün 6aa kalitesine geldi ve bugün 71.35 çıktı gebelik test sonucum inşallah devamı gelir rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Maaşallah canım inşaAllah güzel haberlerle dönersin BalımYok cnm bi taneyi 6.güne beklettiler ilerlemesine bakıp öle göndereceklerdi ama gelişimi durdu malesef o yüzden 3 tane gitti maşallah ki çok şükür iki tane sağlam geldi birinden biri yada Allah çok büyük ikisi de ewlat olarak kucağımızı doldurur inşallah heyecan sardı şimdiden Allah iyi etsin ellerimzii kucağımızı boş bırakmasın hiç birimizin inşallah
Hadi bakalım hayırlısı olur inşallah. Aslında topikte hamile çok oldu ama uğramıyorlar pek sanırım. Ben 2. Tranaferimde pozitifi aldım canım. 9 haftalık olduk bile. İnşallah güzel haberlerin devamı gelir.
İnşallah cnm benim sağolasın umarım hepimiz güzel ve hayırlı haberler alırız tez vakitteMaaşallah canım inşaAllah güzel haberlerle dönersin Balım
Teşekkür ederim canımYeni tedavim hayırlı olsun cnm
Biara irenbede mi devam etsem desem de Ankara Gürgan kliniğe karar verdim cnm Şubat ayında gideceğiz. Sende İrenbede son deneme yapmışsın ama olmamış sanırım peki İstanbul nasıl izlenimlerin yazarsan sevinirimTeşekkür ederim canımsen karar verdin mi canım
Ben 16. Ekimde adet oldum 31 ekimde de transfer. Rahim kalınlığına bakıyırlar benim kalınlık 11 mm yumurta 19 mm olduğunda 25 ekime denk geldi. çatlatma iğnesi verdiler iğne vurulduktan 6 gün sonrada transfer yapıldı. Yaklaşık 15 günlük bir süreç.Kızlar peki doğal transfer kaç gün sürüyor
Cnm 10 gün sürdü kanamam kürtaja gerek kalmadı heves kalmıor insanda ama ne yapalm devam edeceğiz inşallah bu sefer olur sağlıklı bir şekildeCnm ben düşük yaptım ama 1 aydır ara ara lekelenme oluyor daha yeni temizlendim ne zaman adet olcam bilmiyorum yani 2. İçinde pek hevesim kalmadı ama deneyeceğiz mecburen senin kaç gün sürdü kürtaj oldun mu
Ay bi benim mi uzun sürdü ya 1 aydır ara ara lekelenmem oluyor 1 hafya aktif kanama oldu sadeceCnm 10 gün sürdü kanamam kürtaja gerek kalmadı heves kalmıor insanda ama ne yapalm devam edeceğiz inşallah bu sefer olur sağlıklı bir şekilde
Ben 16. Ekimde adet oldum 31 ekimde de transfer. Rahim kalınlığına bakıyırlar benim kalınlık 11 mm yumurta 19 mm olduğunda 25 ekime denk geldi. çatlatma iğnesi verdiler iğne vurulduktan 6 gün sonrada transfer yapıldı. Yaklaşık 15 günlük bir süreç.
İnşallah o mozaik embriyo icinde can bulur hayırlı uğurlu olsunKızlar uyku tutmadı şimdi siz yazdığımı sabah okursunuz ben yarın aktif olamam büyük ihtimalle saat 15:00 da transferim var. Gün geldi çattı ben mozaik yavrumu almaya gidicem..aslında şu güne kadar heyecanım yoktu.. hep stresli geçti ama şimdi azda olsa umudum var. Dualarınızı bekliyorumRabbim hepimizin gönlüne göre versin.
Teşekkür ederim canım inşallahİnşallah o mozaik embriyo icinde can bulur hayırlı uğurlu olsun
Cnm allahm gönlüne göre versn hayırlısı olsun hakkında inşallah herkes en kosa zamanda mutlu haberler alırTeşekkür ederim canım inşallah
Allahtan umut kesilmez canım stres yapma hep olumlu düşün hadi hayırlı olsun inşallah herşey yolunda giderKızlar uyku tutmadı şimdi siz yazdığımı sabah okursunuz ben yarın aktif olamam büyük ihtimalle saat 15:00 da transferim var. Gün geldi çattı ben mozaik yavrumu almaya gidicem..aslında şu güne kadar heyecanım yoktu.. hep stresli geçti ama şimdi azda olsa umudum var. Dualarınızı bekliyorumRabbim hepimizin gönlüne göre versin.
Evet canım çok şükür darısı en yakın zamanda başınıza inşallahEvet biraz kafa bosaltayim dedim uzak durdum bilerek . Histeroskopiyi oldum transfer için bekliyorum 18 20 si başlarım herhalde . Sizler ne yaptınız bende merak ettim ..xra221 hamile galiba
Canım 11.haftada duruşu kıza benziyor dedi doktor ama değişebilir dedi.sen kaçıncı haftada kesin olarak öğrendin?@sinkar canım hadi bu kez olacak inşallah. Adetin ne zamandı? Bende geriye dönük bildirimler görünmüyor, maille bildirimi de kaldırmıştım okuyamadım önceki mesajlarını.
xra221 canım benim 4-5 gündür mide yanmam var. Ama öncesinde kusma bulantı hiç olmadı şükür. Bebeğin saçı çıkınca mide yanar diye rivayet var ne kadar doğru bilmiyorum :i Siz cinsiyeti öğrendiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?