CANIM rüyalara çok takılma ben de o zaman hep kabus görüyordum hatta hep eşime tutmadı hissediyorum adet olacam deyip durdum hep ağladım agrilarima test pozitif çıkınca eşim kızdı bak dedi o kadar üzdün bebeği de dedi.inşallah çok dua ediyorum Rabbim size de yaşatsın ... ben şimdi hep rüyamda canavar yüzlü bebekler görüyorum kabus işte inşallah tam tersi çıkar :)inş canım adetım pazar günü ... ama kromozom testim çıkmadı biraz kararsız kaldım açıkcası ocak gibide başlıyabılırım...xra221 onun da kız... Maşallah @balinmaz da kızı olmuştu... bakalım ben de durmlar nasıl olacak benım de kız olursa çok iyi denk gelır... :))) tabi öncelıkle sağlıklı olsun :)) fazla saç çıkan bebeklerın annesinde mide yanması daha fazla olur ... bunu ben de duydum çevremde... bana da dua edın kızlar fazla sayıda embriyom var umudum var ama ne bileyım bir yandan da tedirginim... dün akşam bir rüya gördüm negatif almışım ve senra hocanın karşısında ağlıyorum, sabah uyanınca 2 damla göz yaşı aktı gözlerımden inş tersi çıkar ne diyeyım :)
Aman da aman görüşmeyeli büyümüş teyzesi :) Rabbim sağlıkla dogurmayi nasip etsinİyiyim canım daha iyi olacağım günleri iple çekiyorum malumdurumlar çok yoruyor beni. Hiç böyle olacağımı düşünmemiştim. 9 haftalık olduk. Sen nasılsın merakla takip ediyorum seni ve jalapenoo yu neler olmuş diye girip bakıyorum. En geç ocakta başlayacaksın dimi?
Düşük over rezervi olan hasta yani yumurta rezervi az olan demek cnm amh düşük olan yanlışssa kızlar düzeltirKızlar dor hasta ne demek?
yumurtalarının gösterdiği gelişime bağlı en geç başladığın tarihten itibaren 12. gün en erken 7. gün benim 12. gün toplanmıştıKızlar ben bugün 3. iğnemi oldum. 225 doz vuruyorum. Yarın kontrolüm var sizce ne zaman toplarlar yumurtaları tahmininiz var mı? Ya da daha kaç gün iğne kullanırım :)
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza. Sen nasılsın? Nasıl mide bulantılarıyla aran? geçti mi? Benim tek derdim bu zor geçiyor. minik prenses geliyormuş çok sevindim sağlıklı hayırlı evlat olurlar inşanllah.Aman da aman görüşmeyeli büyümüş teyzesi :) Rabbim sağlıkla dogurmayi nasip etsin
yumurtalarının gösterdiği gelişime bağlı
Bende kusma pek olmadı ama midem hep rahatsiz özellikle biraz aç kalınca daha kötü et tavuk Balık yemiyorum kararttim öyle duzelmeyi bekliyorum sen nasılsın.kız olduğu daha kesin değil canım doktor tahmin etti ama erken emin değilim dedi 16.haftada kesinlesir dedi bakalım ne olcak :)Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza. Sen nasılsın? Nasıl mide bulantılarıyla aran? geçti mi? Benim tek derdim bu zor geçiyor. minik prenses geliyormuş çok sevindim sağlıklı hayırlı evlat olurlar inşanllah.
9 ayi birlkkte gecirecegn yavrunu al da gel ins cnm. 10 gun snra guzel hbrini de alacagzKızlar uyku tutmadı şimdi siz yazdığımı sabah okursunuz ben yarın aktif olamam büyük ihtimalle saat 15:00 da transferim var. Gün geldi çattı ben mozaik yavrumu almaya gidicem..aslında şu güne kadar heyecanım yoktu.. hep stresli geçti ama şimdi azda olsa umudum var. Dualarınızı bekliyorumRabbim hepimizin gönlüne göre versin.
gözün aydınn hayırlısıyla devam etsin İNŞALLAH...Allah razı olsun hepinizden burda bu heyecanı yaşayan herkese nasip olsun inşallah devamı gelir
Cnm allahm gönlüne göre versn hayırlısı olsun hakkında inşallah herkes en kosa zamanda mutlu haberler alır
Allahtan umut kesilmez canım stres yapma hep olumlu düşün hadi hayırlı olsun inşallah herşey yolunda gider
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar henüz evden çıkmadım.. dün son sigaramı içtim canım o kadar çok istiyor ki anlatamam..9 ayi birlkkte gecirecegn yavrunu al da gel ins cnm. 10 gun snra guzel hbrini de alacagz
Yarın kontrole gittiğinde önce kan vereceksin. Muayenede yumurtalarının boyutlarına ılaca verdiği tepkiye ce kan sonucuna göre sana tekrar ilaç dozunu ve randevu gününü mesajla bildirecekler. Bi süre sonra önden büyüyenler çatlamasın diye cetrotide ilave olacak gonalf e. Yumurtaların boyutları 18mm in üstünde olması gerekiyor toplanması için. Ben ilk tedavimde 10 gün ikincide 11 gün gonalf kullandım. Yani 12.gün çatlatma iğnesi 14.gün yumurta toplandı. 7 gün gonalf kullanan 8.gün çatlatma iğnesi 10.gün yumurta toplama. Arkadaşın dediği gibi bu senin yumurtalıklarının ilaca vereceği cevaba bağlı. Sonraki kontrollerin daha sık olabilir. Son 3gün üstüste gittim ben son tedavide. İlkinde öyle bir durum olmamıştı.Kızlar ben bugün 3. iğnemi oldum. 225 doz vuruyorum. Yarın kontrolüm var sizce ne zaman toplarlar yumurtaları tahmininiz var mı? Ya da daha kaç gün iğne kullanırım :)
Anladım canım tamam sağolDüşük over rezervi olan hasta yani yumurta rezervi az olan demek cnm amh düşük olan yanlışssa kızlar düzeltir
Benim bebekle ilgili merak etmediğim tek şey cinsiyeti. Sağlıkla kucağıma bi alayımda, gerçi şimdiden kök söktürüyor annesine 7. Haftaya kadar hiç bişeyim yoktu sonra başladı mide bulantıları ve kusmalar işe bile gidemediğim oluyor. İkiliyi ne yaptın? Ben yaş faktöründen dolayı riskli çıkarda tüm hamileliğim rezil olur diye yAptırmayıp sadece detaylıya mı girsem diyorum. Yada sadece şu nifty testlerden mi yaptırsam diye karar veremedim.Bende kusma pek olmadı ama midem hep rahatsiz özellikle biraz aç kalınca daha kötü et tavuk Balık yemiyorum kararttim öyle duzelmeyi bekliyorum sen nasılsın.kız olduğu daha kesin değil canım doktor tahmin etti ama erken emin değilim dedi 16.haftada kesinlesir dedi bakalım ne olcak :)
Hayırlı olur inşallah. Öncelikle şunu söyleyeyim burda kötü doktor yok. Kimsenin şans sakın şu doktoru seçme diyeceği diyeceğinı zannetmiyorum. Önemli olan senin frekansının tutması. Sevinç hanım benim de doktorum. Opularima transferlerime de girdi. Herhangi bir sıkıntım olmadı kendisiyle ilgili. İyidir yani. Benim beklentime cevap veriyor.Yarın nasipse tedaviye başlıyorum arkadaşlar sevinç hanım ve yücel bey varmış erkek doktora hiç muayene olmadım kendimi kasarım diye sevinç hnmı tercih ettim nasıl biri tedavi olan var mı arkadaşlar ben biraz detaycı ve pimpirikli biriyim inşallah pozitif elektrik alırım
Bnde sigaradan vazgeçemeyenlerdedm ama senn gbi yapçam sanrm dayan bebeğin için inşallahGüzel dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar henüz evden çıkmadım.. dün son sigaramı içtim canım o kadar çok istiyor ki anlatamam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?