Çok sağol canım bende senin gibi düşünüyorum biz pozitif olursak karşımızdakide pozitif olur etki tepki olayı ama insan yine de merak ediyor işte forumda senin msjlarını okuyorum çok bilinçli birisin bilgilerini bize detaylıca aktardığın için tekrar teşekkürlerHayırlı olur inşallah. Öncelikle şunu söyleyeyim burda kötü doktor yok. Kimsenin şans sakın şu doktoru seçme diyeceği diyeceğinı zannetmiyorum. Önemli olan senin frekansının tutması. Sevinç hanım benim de doktorum. Opularima transferlerime de girdi. Herhangi bir sıkıntım olmadı kendisiyle ilgili. İyidir yani. Benim beklentime cevap veriyor.
Cnm sanırım dosyanda yazıyor benimde yazıyordu ordan biliyorum tedavi ye başladınmı umarım hepimiz hayırlı sonuçlar alırızAnladım canım tamam sağol
Cnm sakin öyle bi hata yapma 2li testimi bi perinayologta yaptır çünkü ikili testte 20.haftadan sonra yaşanabilecek sorunları anlayabiliyorlar ama normal doktorlar değil perinatologlat muhakkak yaptırBenim bebekle ilgili merak etmediğim tek şey cinsiyeti. Sağlıkla kucağıma bi alayımda, gerçi şimdiden kök söktürüyor annesine 7. Haftaya kadar hiç bişeyim yoktu sonra başladı mide bulantıları ve kusmalar işe bile gidemediğim oluyor. İkiliyi ne yaptın? Ben yaş faktöründen dolayı riskli çıkarda tüm hamileliğim rezil olur diye yAptırmayıp sadece detaylıya mı girsem diyorum. Yada sadece şu nifty testlerden mi yaptırsam diye karar veremedim.
Canım hayırlı olsun inşallah transferin :) sürekli bişeler ye fındık fıstık çekirdek meyve falan. Bol da su içiceksin, inşallah aklından çıkar bi daha da gelmez hiç. İçindeki miniğe haksızlık etme, onu düşün aklından çıksjn inşallahGüzel dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar henüz evden çıkmadım.. dün son sigaramı içtim canım o kadar çok istiyor ki anlatamam..
Ben şu harmony -prenatal testlerden yaptırmayı düşünüyorum hani anneden alınan kanla bebeğin dnasını ayrıştırıp kromozonlara bakılan testler. Yurt dışında yapılıyor ya ama kararsız kalıyorum acaba 2 liyi yaptırıp ona göre mi bunu yaptırsam yoksa hiç 2 li 3 li 5 li uğraşmadan direkt bu testimi yaptırsam diye arada kaldım.Cnm sakin öyle bi hata yapma 2li testimi bi perinayologta yaptır çünkü ikili testte 20.haftadan sonra yaşanabilecek sorunları anlayabiliyorlar ama normal doktorlar değil perinatologlat muhakkak yaptır
Ikili test iyi çıktı canım çok şükür . Yaştan dolayı yüksek çıkabiliyor ama ben sağlıklıdır diye düşünüyorum.tüp bebekte sağlıksız olan erken düşüyor gibi.nifty çok pahalı bir test ama gücün yetebiliyorsa yapabilirsinBenim bebekle ilgili merak etmediğim tek şey cinsiyeti. Sağlıkla kucağıma bi alayımda, gerçi şimdiden kök söktürüyor annesine 7. Haftaya kadar hiç bişeyim yoktu sonra başladı mide bulantıları ve kusmalar işe bile gidemediğim oluyor. İkiliyi ne yaptın? Ben yaş faktöründen dolayı riskli çıkarda tüm hamileliğim rezil olur diye yAptırmayıp sadece detaylıya mı girsem diyorum. Yada sadece şu nifty testlerden mi yaptırsam diye karar veremedim.
Cnm şimdi 2li testte down riskine hiç takılma o testte pappa değeri var bak onu muhakkak perinatologa değerlendirt çünkü o değer 20li haftadan sonra preeklamsi gelişim geriliği riskini belirliyor muhakkak perinayologta yaptır istanbulda isen arda lembet tavsiye ederim benim doktorum perinatolog kendisi ya da cihat şen bak o da türkiye perinatoloji başkanı lütfen radyoloji uzmanına yaptırma benim ağzım yandı başladı yanmasın diye benim çabamBen şu harmony -prenatal testlerden yaptırmayı düşünüyorum hani anneden alınan kanla bebeğin dnasını ayrıştırıp kromozonlara bakılan testler. Yurt dışında yapılıyor ya ama kararsız kalıyorum acaba 2 liyi yaptırıp ona göre mi bunu yaptırsam yoksa hiç 2 li 3 li 5 li uğraşmadan direkt bu testimi yaptırsam diye arada kaldım.
Dayanıcaz artık mecbur canım o kadar bekledik riske atmak olmaz ..Bnde sigaradan vazgeçemeyenlerdedm ama senn gbi yapçam sanrm dayan bebeğin için inşallah
İnşallah canım zaten öyle bişey yapmaya gönlüm elvermez. Su içmeye çalışıyorum ama günde 1 litre bile olmuyordur sanırım. Birazdan beni alırlar..Canım hayırlı olsun inşallah transferin :) sürekli bişeler ye fındık fıstık çekirdek meyve falan. Bol da su içiceksin, inşallah aklından çıkar bi daha da gelmez hiç. İçindeki miniğe haksızlık etme, onu düşün aklından çıksjn inşallah
Miniğin burda ondan canım, farklı gelmiştir havası:)) perşembe ydi Di mi transfer? Hastaneye kontrol için mi gittin?istanbul ilk kez beni sıcak karşıladı. hastanede baya kalabalıktı
Ben 20. Hafta detaylı için Atıl Yüksel' i düşünüyordum ama dediğin isimleri araştırıcam canım çok teşekkür ederim. 2 liyi perinatologta yaptırmak aklıma gelmemişti uyarın için teşekkür ederim. Nifty test kararınıda 2 linin sonucuna göre vericem sanırım.Cnm şimdi 2li testte down riskine hiç takılma o testte pappa değeri var bak onu muhakkak perinatologa değerlendirt çünkü o değer 20li haftadan sonra preeklamsi gelişim geriliği riskini belirliyor muhakkak perinayologta yaptır istanbulda isen arda lembet tavsiye ederim benim doktorum perinatolog kendisi ya da cihat şen bak o da türkiye perinatoloji başkanı lütfen radyoloji uzmanına yaptırma benim ağzım yandı başladı yanmasın diye benim çabam
Allah razı olsun darısı size inşallahgözün aydınn hayırlısıyla devam etsin İNŞALLAH...
Keşke daha önce gitseymişim İstanbula Semra hocayı cok sevdim ve cok bilgili hastane de öyle cok güzel nasipse ocak sonu baslıcam benim yolum uzun 9. Deneme olacağı için pgt yapılacak his yapılacak transfer anca mart nisan olur kesinlikle tavsiye ederim Semra hanımla bir ön görüşme yap derimBiara irenbede mi devam etsem desem de Ankara Gürgan kliniğe karar verdim cnm Şubat ayında gideceğiz. Sende İrenbede son deneme yapmışsın ama olmamış sanırım peki İstanbul nasıl izlenimlerin yazarsan sevinirim
2li testte önemli cnm ama işte işin ehli biri yapsın ki sonucu doğru yorumlamsin Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşAllahBen 20. Hafta detaylı için Atıl Yüksel' i düşünüyordum ama dediğin isimleri araştırıcam canım çok teşekkür ederim. 2 liyi perinatologta yaptırmak aklıma gelmemişti uyarın için teşekkür ederim. Nifty test kararınıda 2 linin sonucuna göre vericem sanırım.
Transfer pazartesi hastaneye evrak götürdüm eşim gelmediği için bi eksik sıkıntı olmasın diye. Evet miniğim burda ananesini bekliyor. İnşallak alıp gittiğimde benimle kalır.Miniğin burda ondan canım, farklı gelmiştir havası:)) perşembe ydi Di mi transfer? Hastaneye kontrol için mi gittin?
Hayırlısı olsun cnm,sorun neydi sizin? Vitamin falan verdi mi? Bizim için İstanbul zor olacak Ankarada tanıdıklar var bildiğimiz şehir oyüzden orayı tercih ettik gidip görüşeceğiz hoşuma gitmezse İstanbula yönelebilirimKeşke daha önce gitseymişim İstanbula Semra hocayı cok sevdim ve cok bilgili hastane de öyle cok güzel nasipse ocak sonu baslıcam benim yolum uzun 9. Deneme olacağı için pgt yapılacak his yapılacak transfer anca mart nisan olur kesinlikle tavsiye ederim Semra hanımla bir ön görüşme yap derim
Acaba neden görüşmedin mi doktorlarla sanırm bünye ile alakalı ben hiç ilaç kullanmadım sen kullandın mı ağrı kesici falanAy bi benim mi uzun sürdü ya 1 aydır ara ara lekelenmem oluyor 1 hafya aktif kanama oldu sadece
Nerdeyse düşük yaptığımdan beri her gün yücel beye yazıyorum normak diyip duruyor bende sıkıldım artık çarşamba kendi perinatologuma gideceğim bir de o baksin çünkü 1 aydır temizlenemedim doğumdan sonra bile 32 günde temizledim koca çocuğu doğurdum ama 5 haftalıktı bi bitmediAcaba neden görüşmedin mi doktorlarla sanırm bünye ile alakalı ben hiç ilaç kullanmadım sen kullandın mı ağrı kesici falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?