Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Acaba neden görüşmedin mi doktorlarla sanırm bünye ile alakalı ben hiç ilaç kullanmadım sen kullandın mı ağrı kesici falan
Ağrı kesici filanda hiç kullanmadım cnm ama kan sulandırıcı kullanıyordum gebelikte ondan mı böyle oldu bilmiyorum

Kızlar size bişey sormak istiyorum histereskopi olduktan sonra lekelenmeniz ve agriniz kaç gün sürdü

Canım histereskopi sonrası kanama yaklaşık 5 gün sürdü benim. Ağrı çok olmuyor. Ertesi gun normal hayatına dönebilirsin.
Çok sağol ya ben pazartesi oldum ama halen turuncu şekilde var namaz kilamiycak şekilde oluyor korktum bi benimmi böyle diye

Valla ben çok gözü kapalı bir insanın hiç araştırmadım daha çok üzülüyordum ilk transferim tutmadı die ilk transferimde vermediler ikinci transferimde verdiler ben aldığım gün bu ne işr yarıyacak incecik şey vermişler dedim bantı takıp çıkartıktan sonra yeri leke olduğunu fark ettim karına takmayı tercih etmiyorum iki defa mecbur kaldım yapıştırdım karnım çok ağırdı sırtım da çok iyi 9 hafta gebeliğimin 10 hafta bırakıcağımı söylediler
Hastane bunu transferden sonramı verdi size yoksa opudan sonramı?
Bu bantın içeriği nedir ne için kullanılıyor? N Nuayyy

Ben şu ana kadar olan bütün tedavilerimde transferleimde bu bantı hiç kullanmadım
Acaba ne için verdiler

Ben şu ana kadar olan bütün tedavilerimde transferleimde bu bantı hiç kullanmadım
Acaba ne için verdiler

Sor gidince istersen benim son haftam 10 haftam da bırakıcam
Östrojen takviyesi estrofem ile ayni islevi görüyor rahim kalinlastirmaya yariyor benim ilk tüp bebek transferimde hamileliğimin 10. Haftasina kadar kullanmistim (baska bi merkezdeydi) ama bana cok alrji yapmisti bantlari cikarttigim yerler haftalarca kasinmisti insallah burada vermezler

Aynen benim de çok kaşınıyor alıştım ama ilk transferin demişsin düşük mü oldu daha sonra yoksa bu ikinci bebeğin mi olacak

Peki buna transfer öncesimi başladınız transferden sonramı
Benim yarın en geç ptesi transferim olucak hiç böyle birşeyin adı geçmedi henüz
Nedenki acaba
Yada transfer işleminden sonramı reçete edilecek

Canım transfer öncesi verdiler bana ama herkese gerek görmüyo olabilirler belki de sana transfer sonrası verecekler benimde ilk transferimde vermediler mesela
Peki buna transfer öncesimi başladınız transferden sonramı
Benim yarın en geç ptesi transferim olucak hiç böyle birşeyin adı geçmedi henüz
Nedenki acaba
Yada transfer işleminden sonramı reçete edilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…