- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Ağrı kesici filanda hiç kullanmadım cnm ama kan sulandırıcı kullanıyordum gebelikte ondan mı böyle oldu bilmiyorumAcaba neden görüşmedin mi doktorlarla sanırm bünye ile alakalı ben hiç ilaç kullanmadım sen kullandın mı ağrı kesici falan
Sabah aç karnına suya çok az limon damlat bir kaç gün üst üste çok faydasını göreceksinBayanlar kabızlık için kullandığınız bişi varmı?
D.phal.c olan ilaç dışında
Canım histereskopi sonrası kanama yaklaşık 5 gün sürdü benim. Ağrı çok olmuyor. Ertesi gun normal hayatına dönebilirsin.Kızlar size bişey sormak istiyorum histereskopi olduktan sonra lekelenmeniz ve agriniz kaç gün sürdü
Çok sağol ya ben pazartesi oldum ama halen turuncu şekilde var namaz kilamiycak şekilde oluyor korktum bi benimmi böyle diyeCanım histereskopi sonrası kanama yaklaşık 5 gün sürdü benim. Ağrı çok olmuyor. Ertesi gun normal hayatına dönebilirsin.
Ben kullandım cnm ama transfer öncesi başladıkTransfer sonrası climara bant kullanan varmı?
yarım çay bardağı zeytin yağı iç kabızlık için etkilidirHemen yarın sabah yapıyım çok tşk ederim..
Ben hala kullanıyorum nedenTransfer sonrası climara bant kullanan varmı?
Ben şu ana kadar olan bütün tedavilerimde transferleimde bu bantı hiç kullanmadımValla ben çok gözü kapalı bir insanın hiç araştırmadım daha çok üzülüyordum ilk transferim tutmadı die ilk transferimde vermediler ikinci transferimde verdiler ben aldığım gün bu ne işr yarıyacak incecik şey vermişler dedim bantı takıp çıkartıktan sonra yeri leke olduğunu fark ettim karına takmayı tercih etmiyorum iki defa mecbur kaldım yapıştırdım karnım çok ağırdı sırtım da çok iyi 9 hafta gebeliğimin 10 hafta bırakıcağımı söylediler
Sor gidince istersen benim son haftam 10 haftam da bırakıcamBen şu ana kadar olan bütün tedavilerimde transferleimde bu bantı hiç kullanmadım
Acaba ne için verdiler
Ben şu ana kadar olan bütün tedavilerimde transferleimde bu bantı hiç kullanmadım
Acaba ne için verdiler
Östrojen takviyesi estrofem ile ayni islevi görüyor rahim kalinlastirmaya yariyor benim ilk tüp bebek transferimde hamileliğimin 10. Haftasina kadar kullanmistim (baska bi merkezdeydi) ama bana cok alrji yapmisti bantlari cikarttigim yerler haftalarca kasinmisti insallah burada vermezlerSor gidince istersen benim son haftam 10 haftam da bırakıcam
Aynen benim de çok kaşınıyor alıştım ama ilk transferin demişsin düşük mü oldu daha sonra yoksa bu ikinci bebeğin mi olacakÖstrojen takviyesi estrofem ile ayni islevi görüyor rahim kalinlastirmaya yariyor benim ilk tüp bebek transferimde hamileliğimin 10. Haftasina kadar kullanmistim (baska bi merkezdeydi) ama bana cok alrji yapmisti bantlari cikarttigim yerler haftalarca kasinmisti insallah burada vermezler
Peki buna transfer öncesimi başladınız transferden sonramı
Benim yarın en geç ptesi transferim olucak hiç böyle birşeyin adı geçmedi henüz
Nedenki acaba
Yada transfer işleminden sonramı reçete edilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?