- 23 Kasım 2017
- 36
- 11
- 3
- 33
Yarin benimle birlikte test sonucunu ogrenecek arkadaslar var mi
İnş cnm amin.İnşallah bu defa tutunur kucağına alırsın da bunlara da hiç gerek kalmaz
Aminn cok tesekkur ederim ama benimde pek umudum yok Rabbimden umut kesilmez ama hayirlisiİnşallah güzel haberlerle gellll
Aminn cok tesekkur ederim ama benimde pek umudum yok Rabbimden umut kesilmez ama hayirlisi
Hep ole mucizeler olsun istiorum.2ay once ilk defa hayatimda pozitif gordum kimyasalla sonuclandi.yine aynısı olacak die korkuorumBen olmadı die ağlayarak test yaptırmıştım ve hamile olduğumu öğrendim belki sende öyle dönersin belli mi olur. Olmazsa da dünyanın sonu değil ya bak biz eşimle öyle yokluğuna alışmıştık ki transfer öncesi bu deneme son demiştik bak allah verdi bu kadar yıldan sonra sende hiç ummadığın an belki yarın öyle düşün
Canım semra hoca dosyanla ilgileniyor ama hep bir kontrol doktorun oluyor sevinç hanım gönül hanım emre bey mesela sen kimi kendine yakın his edersen gereken yerlerde semra hoca devreye giriyor ama tüm dosyandan haberi oluyor rahat ol yaniMerhaba arkadaşlar, benim eşim azosperm murad başar hocaya gittik tüp bebek bölümüne yönlendirdi yumurtalarıın toplanacağı gün ameliyat olacak eşim. Semra hocadan randevu istwdik ama sevinç hanım ile birlikte bakacaklar dediler. Kafam karışıtı semra hocadan direk randevu alamıyormuyız sevinç hanım nasıldır?
İnşallah öyle olmaz içini ferah tut yarın güzel haberler alırsın inşallah sonuna kadar da mutlu olursunHep ole mucizeler olsun istiorum.2ay once ilk defa hayatimda pozitif gordum kimyasalla sonuclandi.yine aynısı olacak die korkuorum
Sevinç hanım nasıldır peki?Canım semra hoca dosyanla ilgileniyor ama hep bir kontrol doktorun oluyor sevinç hanım gönül hanım emre bey mesela sen kimi kendine yakın his edersen gereken yerlerde semra hoca devreye giriyor ama tüm dosyandan haberi oluyor rahat ol yani
Sevinç hanım nasıldır peki?
Hayırlısı olsun tedavinizinMerhaba arkadaşlar, benim eşim azosperm murad başar hocaya gittik tüp bebek bölümüne yönlendirdi yumurtalarıın toplanacağı gün ameliyat olacak eşim. Semra hocadan randevu istwdik ama sevinç hanım ile birlikte bakacaklar dediler. Kafam karışıtı semra hocadan direk randevu alamıyormuyız sevinç hanım nasıldır?
Canım ben de şuan climara Forte bant kullanıyorum ilk tedavide estorfem vermislerdi negatif olunca ikinci tedavi icin bant verdiler bakalım insallah bu sefer olurİnş cnm amin.
Rabbim bu uğurda mücadele veren herkesin kucağına bir melek koysun inş.
Evet bu ikinci bebegim olacak nasip olursa bir kızım var darısı sizlerin başınaAynen benim de çok kaşınıyor alıştım ama ilk transferin demişsin düşük mü oldu daha sonra yoksa bu ikinci bebeğin mi olacak
taze embriyo transferi olacaksa ondan verilmemistir dondurulmuş embriyo transferlerinde kullanılıyor geneldePeki buna transfer öncesimi başladınız transferden sonramı
Benim yarın en geç ptesi transferim olucak hiç böyle birşeyin adı geçmedi henüz
Nedenki acaba
Yada transfer işleminden sonramı reçete edilecek
Aa evet benim de dondurulmuştu ondan verdiler demek kitaze embriyo transferi olacaksa ondan verilmemistir dondurulmuş embriyo transferlerinde kullanılıyor genelde
taze embriyo transferi olacaksa ondan verilmemistir dondurulmuş embriyo transferlerinde kullanılıyor genelde
Bi taze trasnfer olan arkadaşımda kullanıyorAa evet benim de dondurulmuştu ondan verdiler demek ki
Sorun rezev azlığı ve morfoloji canım vitamin vermediler Kaan hoca gibi ilaç basmıyolarHayırlısı olsun cnm,sorun neydi sizin? Vitamin falan verdi mi? Bizim için İstanbul zor olacak Ankarada tanıdıklar var bildiğimiz şehir oyüzden orayı tercih ettik gidip görüşeceğiz hoşuma gitmezse İstanbula yönelebilirim
İnşallah tedavin hayırlı olur canımSorun rezev azlığı ve morfoloji canım vitamin vermediler Kaan hoca gibi ilaç basmıyolarsadece matofin 500 tablet verdi tedaviye baslamadan 1 ay önceki reglide bant yapıştırcam (yumurtalar eşit büyüsün diye)regli oluncada opu için İstanbula gidicem İstanbul benimde bilmediğim bir sehir öğretmenevi otel oralarda kalıp idare edicem opu olcak embriyolar 5. Güne giderse pgt olacak sonuca göre his sonrada transfer olacak rabbim hepimizin yüzünü güldürsün sizin sorun neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?