Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben olmadı die ağlayarak test yaptırmıştım ve hamile olduğumu öğrendim belki sende öyle dönersin belli mi olur. Olmazsa da dünyanın sonu değil ya bak biz eşimle öyle yokluğuna alışmıştık ki transfer öncesi bu deneme son demiştik bak allah verdi bu kadar yıldan sonra sende hiç ummadığın an belki yarın öyle düşün
Aminn cok tesekkur ederim ama benimde pek umudum yok Rabbimden umut kesilmez ama hayirlisi

Hep ole mucizeler olsun istiorum.2ay once ilk defa hayatimda pozitif gordum kimyasalla sonuclandi.yine aynısı olacak die korkuorum

Merhaba arkadaşlar, benim eşim azosperm murad başar hocaya gittik tüp bebek bölümüne yönlendirdi yumurtalarıın toplanacağı gün ameliyat olacak eşim. Semra hocadan randevu istwdik ama sevinç hanım ile birlikte bakacaklar dediler. Kafam karışıtı semra hocadan direk randevu alamıyormuyız sevinç hanım nasıldır?

Canım semra hoca dosyanla ilgileniyor ama hep bir kontrol doktorun oluyor sevinç hanım gönül hanım emre bey mesela sen kimi kendine yakın his edersen gereken yerlerde semra hoca devreye giriyor ama tüm dosyandan haberi oluyor rahat ol yani

Sevinç hanım nasıldır peki?

Hayırlısı olsun tedavinizin
Semra hocadan direkt randevu alınmıyor evet
İlgili bir dr sizi muayene edip dosyanızı düzenliyor sonra semra hanım yanınıza gelip değerlendiriyor
Bende gönül hanımla başlamıştım çok memnun kaldım ilgi alakasından
Sevinç hanıöada 1 kere muayeme oldum o 1 görüşmedede memnun ayrıldım
Senin konunda söylemek istediğim şu var benim eşimde 3 kere tese ameliyatı geçirdi bir canlı doğumumuz var
Ve bu şuanki tedavi sürecimde eşimin verdiği örnekte sperm bulundu
Tese ameliyarı haricinde örnek çıkmsı bizde mucizelere yol açtı
Tese ameliyatı diye korkutmayın gözünüzde sonrasında canlı sperm çıkma olasılıkları varmış biz bizzat kendimizde şahit olduk
Şuan transferi bekliyorum
Rabbim yardımcımız olsun

Peki buna transfer öncesimi başladınız transferden sonramı
Benim yarın en geç ptesi transferim olucak hiç böyle birşeyin adı geçmedi henüz
Nedenki acaba
Yada transfer işleminden sonramı reçete edilecek
taze embriyo transferi olacaksa ondan verilmemistir dondurulmuş embriyo transferlerinde kullanılıyor genelde

taze embriyo transferi olacaksa ondan verilmemistir dondurulmuş embriyo transferlerinde kullanılıyor genelde

Aa evet benim de dondurulmuştu ondan verdiler demek ki
Bi taze trasnfer olan arkadaşımda kullanıyor
Ayrıca bende önceki 2 dondurulmuş tedavimdede kullanmadım
Acaba tahlil sonuçlarındaki bi değerleni alakalı kullanıp kullanmamam

Sorun rezev azlığı ve morfoloji canım vitamin vermediler Kaan hoca gibi ilaç basmıyolar sadece matofin 500 tablet verdi tedaviye baslamadan 1 ay önceki reglide bant yapıştırcam (yumurtalar eşit büyüsün diye)regli oluncada opu için İstanbula gidicem İstanbul benimde bilmediğim bir sehir öğretmenevi otel oralarda kalıp idare edicem opu olcak embriyolar 5. Güne giderse pgt olacak sonuca göre his sonrada transfer olacak rabbim hepimizin yüzünü güldürsün sizin sorun neydi

İnşallah tedavin hayırlı olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…