Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Sevinç hanım nasıldır peki?
Sevinç hanım benim de doktorum, iyidir bilgilidir. İlk görüşmede zaten en detayına kadar her şeyi ekip doktoru sorup not ediyor, muayene ediyor, sonra hepsini semra hanım a anlatıyor gelince. Tedavi şekline gidişatına semra hanım karar veriyor.

Bi taze trasnfer olan arkadaşımda kullanıyor
Ayrıca bende önceki 2 dondurulmuş tedavimdede kullanmadım
Acaba tahlil sonuçlarındaki bi değerleni alakalı kullanıp kullanmamam
Ben de kullanıyorum donmuş transfer olacak inşallah yumurta baskılayıp rahim kalınlaşssın diye veriliyor sanırım tam da bilmiyorum

Hastaneden telefon bekliyorum hala arayan Yok yarın saat kaçta olacak acaba transfer. Merak heyecan hastaneyi arasammı

Hastaneden telefon bekliyorum hala arayan Yok yarın saat kaçta olacak acaba transfer. Merak heyecan hastaneyi arasammı
öğleden sonra arıyorlar transfer için. Hatta ikindiye doğru. Embriyologlar arayacağı için bu vakitlerde çok yoğun oluyorlar. 3 civarı aramışlardı beni genelde. Sonuncuda 3 buçukta ben aradım yarım saat sonra ariycaz dediler.
Şimdiden hayırlı olsun.

Bi taze trasnfer olan arkadaşımda kullanıyor
Ayrıca bende önceki 2 dondurulmuş tedavimdede kullanmadım
Acaba tahlil sonuçlarındaki bi değerleni alakalı kullanıp kullanmamam
Dondurulmus transferde estrofem yada osterojen iceren fitil kullanmissindir yada dogal siklustami oldun transferi ben o dedigim ilk transferimde hem bant hem estrofem tablet kullanmistim ikinci transferimde sadece estrofem tablet kullandim yani kisiden kişiye degisiyor aa bazi merkezler taze transfer olsa bile takviye amacli kullandırıyor olabilir (ben onun henüz mantığını anlamadim)

Çok teşekkürler. İnşallah hayırlı olur. Ben her sonuca hazırım ne olursa en hayırlısı olacak

Arkadaşlar kan sonucum cuma günü 71.35 çıktı bugün yani 2 gün sonra 85.75 çıktı kesin kimyasalmıdır?
Cnm senin sonucunu takip ediyrdm 2 hafta once bnde sonuc aldm 5aa taze embriyo transfer edildi 7. Gun 67- 9. Gun 103- 11. Gun 130- 13. Gun 105-15. Gun 66 -19. Gun 12 ye kdr dustu ve adet oldm birkac gun once.bnmde tek embriyom 5. Gune ilasti dondrlmusum yok tek umudumdu. 2. Tup bebegmdi ilkindede tek embriyom kalmisti o hic tutunmadi. Bu sefer kimyasL yasayacagm aklimin ucunda yoktu hamileyim diye uctm havalara sevincmz 2 gun surdu. Seninde degern saglikli artmamis kan sonucunu yolladysan doktr bakip doner 2 gun snra yine isterler. Bukdr iyi embriyolarda niye bunu yasadk taze transfer diyemi rahim yorgn diyemi yoksa embrylarmzda kromozmsal bozuklummu vardi. Bn caraamba gunu semra hocayla gorucegm bklm ne diyecek. Seni de suan oldr ii anliyrmki ayni surecten gecyrz Allah yardmcimiz olsn

Çok zormuş canım acıda ama yapacak birşey de Yok gibi yükselmez dahada dimi

Çok zormuş canım acıda ama yapacak birşey de Yok gibi yükselmez dahada dimi
Bnmde duZensiz artislar vardi ilki %50 ikinci artis %25 e dusmustu. En az %60 artmali diyorlar ben yinede kucukte olsa bir umutla acaba artarmi diye bekledim ama olmadi cnm. Mucize beni bulmadi. Gorunurde seninkide sagliksiz ilerlemis duruyor duzgun bir artis olma ohtimali dusuk ama Allah bilir tabi. Aradilarmi hastaneden? Bu senin ilk tup bebegnmi?

Cnm bu memorial de ilk ama 3. Tedavimdi normal de inşallah iyi olur herşey

Cnm bu memorial de ilk ama 3. Tedavimdi normal de inşallah iyi olur herşey
Ins cnm kismetimizde ne zmn varsa ozmni bekliyrz iste. Birsyler bahane oluyr nasip olmuyor bir turlu. Ins bir snraki deneme son denememiz olur. Bnmde memorialda ilk toplamda 2. Denememdi. Ilk defa poztfi gordum o da kimyasal oldu bndan snra ins poztfi gorursm dvm edecek ona inanmak istyrm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…