Tabi böyle durumlarda kimseye akıl vermek bize düşmez ama bu defa ara ver biraz vucudun ve aklın rahatlasın o kullandığın ilaçları vucudun dışarı atsın ilk denememden sonra aylarca düzene girememiştim ben o ilaçları çok afedersin lavaboda aylarca döküldü biraz ara ver senin içim daha iyi olur belki çok üzüldüm durumuna benEvet Cnm bir sene için de 3. Denemem ilk kez pozitif gördüm
Allah razı oldun demek ki bu kadarmış nasibim deTabi böyle durumlarda kimseye akıl vermek bize düşmez ama bu defa ara ver biraz vucudun ve aklın rahatlasın o kullandığın ilaçları vucudun dışarı atsın ilk denememden sonra aylarca düzene girememiştim ben o ilaçları çok afedersin lavaboda aylarca döküldü biraz ara ver senin içim daha iyi olur belki çok üzüldüm durumuna ben
Murad başar azosperm ameliyatı için doğru bir tercih mi sizce?Hayırlısı olsun tedavinizin
Semra hocadan direkt randevu alınmıyor evet
İlgili bir dr sizi muayene edip dosyanızı düzenliyor sonra semra hanım yanınıza gelip değerlendiriyor
Bende gönül hanımla başlamıştım çok memnun kaldım ilgi alakasından
Sevinç hanıöada 1 kere muayeme oldum o 1 görüşmedede memnun ayrıldım
Senin konunda söylemek istediğim şu var benim eşimde 3 kere tese ameliyatı geçirdi bir canlı doğumumuz var
Ve bu şuanki tedavi sürecimde eşimin verdiği örnekte sperm bulundu
Tese ameliyarı haricinde örnek çıkmsı bizde mucizelere yol açtı
Tese ameliyatı diye korkutmayın gözünüzde sonrasında canlı sperm çıkma olasılıkları varmış biz bizzat kendimizde şahit olduk
Şuan transferi bekliyorum
Rabbim yardımcımız olsun
Bebeğimle sana dua edicez iyice rahatlayınca tekrar deneAllah razı oldun demek ki bu kadarmış nasibim de
Tersi çıkar tersi :) bence trasnferini geciktirme canım yaa. Ve doktorun olumlu bakıyorsa 2 embriyo transferi olsun. Bak bana. 2 embriyo transfer edilmese... yani gene riski alacak olan sensin tabi. Balinmaz doğum yaptı di mii :)) ben baya uzak kaldım yahuinş canım adetım pazar günü ... ama kromozom testim çıkmadı biraz kararsız kaldım açıkcası ocak gibide başlıyabılırım...xra221 onun da kız... Maşallah @balinmaz da kızı olmuştu... bakalım ben de durmlar nasıl olacak benım de kız olursa çok iyi denk gelır... :))) tabi öncelıkle sağlıklı olsun :)) fazla saç çıkan bebeklerın annesinde mide yanması daha fazla olur ... bunu ben de duydum çevremde... bana da dua edın kızlar fazla sayıda embriyom var umudum var ama ne bileyım bir yandan da tedirginim... dün akşam bir rüya gördüm negatif almışım ve senra hocanın karşısında ağlıyorum, sabah uyanınca 2 damla göz yaşı aktı gözlerımden inş tersi çıkar ne diyeyım :)
Bana da 10. Haftada söyledi. Hatta ben çok erken değil mi dedim. Genital kıvrımı oluşmuş dedi. Ondan sonraki haftalarda da hep sordum hala kız mı diye evet dedi :))Canım 11.haftada duruşu kıza benziyor dedi doktor ama değişebilir dedi.sen kaçıncı haftada kesin olarak öğrendin?
Canımm. Baya oldu görüşmeyeli. Kızın olmuş allah bağıslasın canım benim. Ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. 15 haftalığız teyzesi :) benim yeğenim kaç aylık oldu?
Ara cnm ben 12.güb aradım çıkmıştı sonuçlarArkadaşlar bugün pgt sonucu için arasam olur mu 15.gün
Cnm naptın test yaptırabildinmi umarım hayırlı ve güzel bi sonuç çıkmıştırYarin benimle birlikte test sonucunu ogrenecek arkadaslar var mi
Sevgili arkadaşım durum çok fazla umut vadetmese de çıkmadık candan umut kesilmez diye düşünüyorum. Kesin olan tek şey 48 saat sonra aynı yerde tekrar kan vermen. Hastaneden aradıklarında da sana söyleyecekleri bu olacak. 2 gün sonra düzenli bir artış görmen de mümkün bunun örnekleri az değil. Benim son transferde değerim düşük başladığı için betahcg değerleri ile ilgili ne var ne yok hepsini hatmettim sitede. Onun için kendini her ihtimale hazırlasan da fazla üzme dua et. Sağlıklı ise bir an önce toparlayıp düzene girsin değilse de düşsün ki değer fazla uğraştırmasın. Allah yardımcın olsun. İnşallah toparlar.Arkadaşlar kan sonucum cuma günü 71.35 çıktı bugün yani 2 gün sonra 85.75 çıktı kesin kimyasalmıdır?
Benimki de o sürede çıkmıştı ara bence çıkmıştır cnm çoktan umarım hayırlı haberler alırsınAra cnm ben 12.güb aradım çıkmıştı sonuçlar
Şimdi haziran anneleri topiginde çok değişen oldu oyuzden sordum tabi ultrason aleti iyiyse değişmiyor genelde.sen dogubayazita dondunmuBana da 10. Haftada söyledi. Hatta ben çok erken değil mi dedim. Genital kıvrımı oluşmuş dedi. Ondan sonraki haftalarda da hep sordum hala kız mı diye evet dedi :))
Ya aslında onlar etkenden görüyor ama bazıları risk almak istemiyor sanırım
Bnden de istediler cnm progesteron. Ufak da olsa dis gebelik riskk olblr diye muayaneye de gtmistm. Deger durte baslayinca kimyasal oldgu kesinlesti dis gebelikte duzensiz artislar oluyr.Şimdi Gönül hanımla görüştüm fazla yükselme olmamış 2 gün sonra tekrar bakalım aynı zaman da progesteron bakalım dedi neden öyle dedi anlamadım
Hıı yok hayır doğal değilDondurulmus transferde estrofem yada osterojen iceren fitil kullanmissindir yada dogal siklustami oldun transferi ben o dedigim ilk transferimde hem bant hem estrofem tablet kullanmistim ikinci transferimde sadece estrofem tablet kullandim yani kisiden kişiye degisiyor aa bazi merkezler taze transfer olsa bile takviye amacli kullandırıyor olabilir (ben onun henüz mantığını anlamadim)
Canım biz murad başara ameliyat olmadıkMurad başar azosperm ameliyatı için doğru bir tercih mi sizce?
İnşallah bi mucize olur ve artarak yükselmeye devam eder canım seninki taze transfer miydi?Şimdi Gönül hanımla görüştüm fazla yükselme olmamış 2 gün sonra tekrar bakalım aynı zaman da progesteron bakalım dedi neden öyle dedi anlamadım
Arkadaşım peki bu kimyasal gebelik ne demek oluyor neden olur yani dün yemeğe dışarı çıkmıştım sinemaya fln ayakta durmakla alakası olur mu?Bnden de istediler cnm progesteron. Ufak da olsa dis gebelik riskk olblr diye muayaneye de gtmistm. Deger durte baslayinca kimyasal oldgu kesinlesti dis gebelikte duzensiz artislar oluyr.
Evet Cnm tazeydi 6aa kalite embriyosuyduİnşallah bi mucize olur ve artarak yükselmeye devam eder canım seninki taze transfer miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?