Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evet Cnm bir sene için de 3. Denemem ilk kez pozitif gördüm
Tabi böyle durumlarda kimseye akıl vermek bize düşmez ama bu defa ara ver biraz vucudun ve aklın rahatlasın o kullandığın ilaçları vucudun dışarı atsın ilk denememden sonra aylarca düzene girememiştim ben o ilaçları çok afedersin lavaboda aylarca döküldü biraz ara ver senin içim daha iyi olur belki çok üzüldüm durumuna ben

Allah razı oldun demek ki bu kadarmış nasibim de

Murad başar azosperm ameliyatı için doğru bir tercih mi sizce?

Tersi çıkar tersi :) bence trasnferini geciktirme canım yaa. Ve doktorun olumlu bakıyorsa 2 embriyo transferi olsun. Bak bana. 2 embriyo transfer edilmese... yani gene riski alacak olan sensin tabi. Balinmaz doğum yaptı di mii :)) ben baya uzak kaldım yahu

Canım 11.haftada duruşu kıza benziyor dedi doktor ama değişebilir dedi.sen kaçıncı haftada kesin olarak öğrendin?
Bana da 10. Haftada söyledi. Hatta ben çok erken değil mi dedim. Genital kıvrımı oluşmuş dedi. Ondan sonraki haftalarda da hep sordum hala kız mı diye evet dedi :))
Ya aslında onlar etkenden görüyor ama bazıları risk almak istemiyor sanırım

Arkadaşlar kan sonucum cuma günü 71.35 çıktı bugün yani 2 gün sonra 85.75 çıktı kesin kimyasalmıdır?
Sevgili arkadaşım durum çok fazla umut vadetmese de çıkmadık candan umut kesilmez diye düşünüyorum. Kesin olan tek şey 48 saat sonra aynı yerde tekrar kan vermen. Hastaneden aradıklarında da sana söyleyecekleri bu olacak. 2 gün sonra düzenli bir artış görmen de mümkün bunun örnekleri az değil. Benim son transferde değerim düşük başladığı için betahcg değerleri ile ilgili ne var ne yok hepsini hatmettim sitede. Onun için kendini her ihtimale hazırlasan da fazla üzme dua et. Sağlıklı ise bir an önce toparlayıp düzene girsin değilse de düşsün ki değer fazla uğraştırmasın. Allah yardımcın olsun. İnşallah toparlar.

Şimdi haziran anneleri topiginde çok değişen oldu oyuzden sordum tabi ultrason aleti iyiyse değişmiyor genelde.sen dogubayazita dondunmu

Şimdi Gönül hanımla görüştüm fazla yükselme olmamış 2 gün sonra tekrar bakalım aynı zaman da progesteron bakalım dedi neden öyle dedi anlamadım

Şimdi Gönül hanımla görüştüm fazla yükselme olmamış 2 gün sonra tekrar bakalım aynı zaman da progesteron bakalım dedi neden öyle dedi anlamadım
Bnden de istediler cnm progesteron. Ufak da olsa dis gebelik riskk olblr diye muayaneye de gtmistm. Deger durte baslayinca kimyasal oldgu kesinlesti dis gebelikte duzensiz artislar oluyr.

Hıı yok hayır doğal değil
Estrofem kullandım evet
Bantla estrofem aynı içerik olduğu aklıma gelmemişti
Yarın transfere gidicem sorucam bana niye vermiyorsunuz diye

Murad başar azosperm ameliyatı için doğru bir tercih mi sizce?
Canım biz murad başara ameliyat olmadık
Eşimin sperm tahlili verdiği örnekte sperm bulundu
Tese ameliyatıyla 3 4 tane bulunuyordu
Yani demek istediğim
Tese ameliyatı sonrasında kendi imkanıyla vrrdiği örnekte sperm çıkışları olabiliyormuş

Bnden de istediler cnm progesteron. Ufak da olsa dis gebelik riskk olblr diye muayaneye de gtmistm. Deger durte baslayinca kimyasal oldgu kesinlesti dis gebelikte duzensiz artislar oluyr.
Arkadaşım peki bu kimyasal gebelik ne demek oluyor neden olur yani dün yemeğe dışarı çıkmıştım sinemaya fln ayakta durmakla alakası olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…