- 16 Kasım 2015
- 2.315
- 1.635
- 83
Cnm onunla alakali degildr bnm hic lekelenmem bile olmadi dusuk riski gbi fln gayet saglikli ve normal hissedyrdm. Ben degerler dustukten snra gonul hanima muayeneye gttim nedne olmadgna dair cok gorus belirtmk istemedi semra hocayla gorusrsnz dedi ama kabataslak kan pihtilasmasi test sonuclarimza bakti tiroid antikorlarina bakti ve esimle birlikte yaptrdgmz genetik test sonucumuza bakti bunlarda bir sikinti yok dedi hepsine baktrmissnz dedi. Eger bunlara baktrmastdik bir snraki denemeden once muhtemeln o testleri de isteyecekti. Embriyonun kromozomlariyla ilgili olblr dedi sagliksizdr dedi. Gorunurde kaliteli embriyo olsada genetginde sikinti olunca da rahim kabul etmiyormua o yuzdn degerler dusup kimyasal oluyormus. Bir snraki denemede genetge gonderileblr belki dedi bnde ztn ancak bir embriyomuz oluyr dedim o da genetge gidecekte saglikli geleck fln dedim. Iyisini bulana kdr deneyecksnz dedi. Smdi bnm asil negatf gorusmem bu carsamba semra hocayla olacak. Aklimdaki tum sorulari soracagm gerkiyrsa birkac ay yumurta toplayip genetge yollayalim diyecegm bakalim semra hoca ne onerecek neden kimyasal gebelik oldu fln onun yorumu cok onemli. Burayada yazarm cnm.Arkadaşım peki bu kimyasal gebelik ne demek oluyor neden olur yani dün yemeğe dışarı çıkmıştım sinemaya fln ayakta durmakla alakası olur mu?
Kesinlikle Cnm merakla bekliyorum görüşmeni ben Alanya’da olacağım için ne zaman giderim bilmiyorumCnm onunla alakali degildr bnm hic lekelenmem bile olmadi dusuk riski gbi fln gayet saglikli ve normal hissedyrdm. Ben degerler dustukten snra gonul hanima muayeneye gttim nedne olmadgna dair cok gorus belirtmk istemedi semra hocayla gorusrsnz dedi ama kabataslak kan pihtilasmasi test sonuclarimza bakti tiroid antikorlarina bakti ve esimle birlikte yaptrdgmz genetik test sonucumuza bakti bunlarda bir sikinti yok dedi hepsine baktrmissnz dedi. Eger bunlara baktrmastdik bir snraki denemeden once muhtemeln o testleri de isteyecekti. Embriyonun kromozomlariyla ilgili olblr dedi sagliksizdr dedi. Gorunurde kaliteli embriyo olsada genetginde sikinti olunca da rahim kabul etmiyormua o yuzdn degerler dusup kimyasal oluyormus. Bir snraki denemede genetge gonderileblr belki dedi bnde ztn ancak bir embriyomuz oluyr dedim o da genetge gidecekte saglikli geleck fln dedim. Iyisini bulana kdr deneyecksnz dedi. Smdi bnm asil negatf gorusmem bu carsamba semra hocayla olacak. Aklimdaki tum sorulari soracagm gerkiyrsa birkac ay yumurta toplayip genetge yollayalim diyecegm bakalim semra hoca ne onerecek neden kimyasal gebelik oldu fln onun yorumu cok onemli. Burayada yazarm cnm.
Cnm ilk tüp bebeğmi yapyorm açıkçası çokta aaştrma yapmadm tapmak istemedm aklım bulanmasn dye dokttorumada herşeyi sormadm güvendğm için 6aa ne demek 6.gün aa kalite embriyo demek miEvet Cnm tazeydi 6aa kalite embriyosuydu
5. Gün de iyi kalite olunca Cnm 6aa embriyo oluyorCnm ilk tüp bebeğmi yapyorm açıkçası çokta aaştrma yapmadm tapmak istemedm aklım bulanmasn dye dokttorumada herşeyi sormadm güvendğm için 6aa ne demek 6.gün aa kalite embriyo demek mi
Mesajınızı yeni gördüm geç oldu yarın arayacağım inşallah güzel haber alırım stres bastı beniBenimki de o sürede çıkmıştı ara bence çıkmıştır cnm çoktan umarım hayırlı haberler alırsın
Canim merhabalar senin 9.gun degerin kac cikmistiİnşallah güzel haberlerle gellll
98 canım senin kaç bir diğer günde 289Canim merhabalar senin 9.gun degerin kac cikmisti
Kalp kalpe karşı sana msj atmak için tlfnu elime aldım sen yazdın aynı andaCanim merhabalar senin 9.gun degerin kac cikmisti
Cok saol canim.76 cikti ama benim gecen seferde bole cikti sonra dustu cok korkuorum o yuzdenKalp kalpe karşı sana msj atmak için tlfnu elime aldım sen yazdın aynı anda
Aa hamilesin sakın aklına getirme böyle şeyler yarın tekrar yaptırCok saol canim.76 cikti ama benim gecen seferde bole cikti sonra dustu cok korkuorum o yuzden
Sali gunu yaptrcam canim.deger iyi mi.yani deger dusuk olunca duser mi.Aa hamilesin sakın aklına getirme böyle şeyler yarın tekrar yaptır
Geç tutunöadan dolayı değer düşük çıkabiliyormuşSali gunu yaptrcam canim.deger iyi mi.yani deger dusuk olunca duser mi.
Değer iyi bence değerin düşükle alakası yok sen bu hafta sürekli yat ben testen sonra kanamam olmuştu düşük riskim vardı bir aydır doktor lavabo dışında kalkmayı yasakladı sende dinlen sürekli bi daha testini yap bakalım kaç çıkıcak inşallahhhh çok yükselmiştirrr inşallahhhSali gunu yaptrcam canim.deger iyi mi.yani deger dusuk olunca duser mi.
Geç tutunöadan dolayı değer düşük çıkabiliyormuş
Benim kızımda ilk testiöde 64 çıkmıştı
Değer önemli değil biliyorsun katlanması önemli o yüzden sayıyı kafana takma
Hayırlısı olsun
Benimde yarın transferim var inş.
Canim ins hakkinda hayirlisi olsun.ben daha gecen ay yasadim aynisini.o yuzden tedirginligim.Rabbim bizi imtihan ediyor ins hersey iyi olacakGeç tutunöadan dolayı değer düşük çıkabiliyormuş
Benim kızımda ilk testiöde 64 çıkmıştı
Değer önemli değil biliyorsun katlanması önemli o yüzden sayıyı kafana takma
Hayırlısı olsun
Benimde yarın transferim var inş.
Bence sen kendini gerçekten ne zaman hazır hissediyorsanKimyasal gebelikten sonra ne kadar zaman sonra tedavi başlıyor tekrardan yaşayan var mı?
Aminnn vala iyi oldu desteginiz cok tesekkur ederimDeğer iyi bence değerin düşükle alakası yok sen bu hafta sürekli yat ben testen sonra kanamam olmuştu düşük riskim vardı bir aydır doktor lavabo dışında kalkmayı yasakladı sende dinlen sürekli bi daha testini yap bakalım kaç çıkıcak inşallahhhh çok yükselmiştirrr inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?