Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşım peki bu kimyasal gebelik ne demek oluyor neden olur yani dün yemeğe dışarı çıkmıştım sinemaya fln ayakta durmakla alakası olur mu?
Cnm onunla alakali degildr bnm hic lekelenmem bile olmadi dusuk riski gbi fln gayet saglikli ve normal hissedyrdm. Ben degerler dustukten snra gonul hanima muayeneye gttim nedne olmadgna dair cok gorus belirtmk istemedi semra hocayla gorusrsnz dedi ama kabataslak kan pihtilasmasi test sonuclarimza bakti tiroid antikorlarina bakti ve esimle birlikte yaptrdgmz genetik test sonucumuza bakti bunlarda bir sikinti yok dedi hepsine baktrmissnz dedi. Eger bunlara baktrmastdik bir snraki denemeden once muhtemeln o testleri de isteyecekti. Embriyonun kromozomlariyla ilgili olblr dedi sagliksizdr dedi. Gorunurde kaliteli embriyo olsada genetginde sikinti olunca da rahim kabul etmiyormua o yuzdn degerler dusup kimyasal oluyormus. Bir snraki denemede genetge gonderileblr belki dedi bnde ztn ancak bir embriyomuz oluyr dedim o da genetge gidecekte saglikli geleck fln dedim. Iyisini bulana kdr deneyecksnz dedi. Smdi bnm asil negatf gorusmem bu carsamba semra hocayla olacak. Aklimdaki tum sorulari soracagm gerkiyrsa birkac ay yumurta toplayip genetge yollayalim diyecegm bakalim semra hoca ne onerecek neden kimyasal gebelik oldu fln onun yorumu cok onemli. Burayada yazarm cnm.

Kızlarr Günseli hocaya muayene olan varmı? Benim gonul hocayla randevum vardı bi sebeptn iptal edip bayan doktor istediğim için Günseli hocaya verdiler ilk defa duydum ismini araştırdım kasım ayında memorialle calismaya başlamış

Kesinlikle Cnm merakla bekliyorum görüşmeni ben Alanya’da olacağım için ne zaman giderim bilmiyorum

Bende bugün ilaç tedavisine başlamak için sevinç hanıma muayene oldum böbrek rahatsızlığım old için genetik biriminden onay almadan ilaç tedavisini başlatamayız dedi genetik bugün kapalıymış yarın tekrar gidip riski alıyoruz diye onay vericez ilaçlara adetin 3.günü başlamış olucam kan verdim ilaç eğitimini aldım yumurta rezervim çok olduğu için transferi 2.adetimden 20gün sonra yapacaklarmış embriyoyu donduracaklarmış pgt yaptırmak istemedik isterseniz kromozom testi yaptırabilirsiniz dedi yaşım 32 daha önce hiç tedavi olmadım sizce yaptırmalı mıyım bu kromozom testi genelde hangi durumlarda isteniyor sperm morfoloji ve hareket düşüktü buna bi faydası olur mu acaba

Sali gunu yaptrcam canim.deger iyi mi.yani deger dusuk olunca duser mi.
Geç tutunöadan dolayı değer düşük çıkabiliyormuş
Benim kızımda ilk testiöde 64 çıkmıştı
Değer önemli değil biliyorsun katlanması önemli o yüzden sayıyı kafana takma
Hayırlısı olsun
Benimde yarın transferim var inş.

Sali gunu yaptrcam canim.deger iyi mi.yani deger dusuk olunca duser mi.
Değer iyi bence değerin düşükle alakası yok sen bu hafta sürekli yat ben testen sonra kanamam olmuştu düşük riskim vardı bir aydır doktor lavabo dışında kalkmayı yasakladı sende dinlen sürekli bi daha testini yap bakalım kaç çıkıcak inşallahhhh çok yükselmiştirrr inşallahhh

Canim ins hakkinda hayirlisi olsun.ben daha gecen ay yasadim aynisini.o yuzden tedirginligim.Rabbim bizi imtihan ediyor ins hersey iyi olacak

Aminnn vala iyi oldu desteginiz cok tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…