- 23 Kasım 2017
- 36
- 11
- 3
- 33
Kimyasaldan sonra adet oldum.dier adetimde basladim canimKimyasal gebelikten sonra ne kadar zaman sonra tedavi başlıyor tekrardan yaşayan var mı?
Aminnn vala iyi oldu desteginiz cok tesekkur ederim
Amin cnm amin inş.Sus pandaaa darısı başınaaa
Hep bi imtihan hep bi sınav dünyasıCanim ins hakkinda hayirlisi olsun.ben daha gecen ay yasadim aynisini.o yuzden tedirginligim.Rabbim bizi imtihan ediyor ins hersey iyi olacak
Evet canim ilkinde bilemedim.şimdi cok kotu bel ve kasik agrim var adet olacakmisim gbi dierinde olmamıştı boleAma dinlen bak ve ani hareketler yapma yemeklerini ye vaktinde bir süre fazla hareket etme çok minikler daha çünkü ve normal hamile kalanlardan değiliz biz
Aynen benimde öyle olmuştu burdaki kızlar bana hamilesin demişlerdi inanmamıştım korkma yaniEvet canim ilkinde bilemedim.şimdi cok kotu bel ve kasik agrim var adet olacakmisim gbi dierinde olmamıştı bole
Dondrulmus tedavisi mi oldun cnm sifirdan mi basladin? Bnmde bu ay kimyasal oldu dondrulmusum yok en az 2 ay ara verin diyorlar sifirsan baslamk icinKimyasaldan sonra adet oldum.dier adetimde basladim canim
Cok uzun zamab oldu :)gozun aydin saglikla kavuş inşallah. Biz 5 aylik oldukCanımm. Baya oldu görüşmeyeli. Kızın olmuş allah bağıslasın canım benim. Ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. 15 haftalığız teyzesi :) benim yeğenim kaç aylık oldu?
Dondurulmuslar canim.evet ilaclardan dolayi en az 3ay beklenmesi lazim diolarDondrulmus tedavisi mi oldun cnm sifirdan mi basladin? Bnmde bu ay kimyasal oldu dondrulmusum yok en az 2 ay ara verin diyorlar sifirsan baslamk icin
ANladm cnm bnde 3 ay snra yeni tedaviye baslarm diye dusunuyrdm ztn.Dondurulmuslar canim.evet ilaclardan dolayi en az 3ay beklenmesi lazim diolar
Hayırlısıyla her şey güzel olacak arkadaşım dualarım seninleYarın saat beşte transferim olacak. Güzel anneler ve anne adayları dualarınızı eksik etmeyin. Bu heyecanla sabah nasıl olacak
Canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla sımsıkı tutunur bebişinYarın saat beşte transferim olacak. Güzel anneler ve anne adayları dualarınızı eksik etmeyin. Bu heyecanla sabah nasıl olacak
Canım sen hala aramadın mı hastaneyiSonuç 12 13 günde çıkıyorsa neden aramıyorlar acaba
Ewt cnm yaptı. Yaş itibariyle malesef çift embriyo yasak. Dün gece adet oldum ama bu ay başlamayacagım ocakta başlayacağım inş. Aralık ayında eşimin ve benim işlerim yoğun oluyor. Birde transfer stresi olmasın. Birde testlerin sonuçları çıkmadı, onlarda çıkar o zamana kadar. Ocak ayında inş başlayacağım cnmTersi çıkar tersi :) bence trasnferini geciktirme canım yaa. Ve doktorun olumlu bakıyorsa 2 embriyo transferi olsun. Bak bana. 2 embriyo transfer edilmese... yani gene riski alacak olan sensin tabi. Balinmaz doğum yaptı di mii :)) ben baya uzak kaldım yahu
Cnm devlet hastaneleri yapıyor içinde kalmasın bence yaptır. İki ay sonra sonuç çıkıyorBende bugün ilaç tedavisine başlamak için sevinç hanıma muayene oldum böbrek rahatsızlığım old için genetik biriminden onay almadan ilaç tedavisini başlatamayız dedi genetik bugün kapalıymış yarın tekrar gidip riski alıyoruz diye onay vericez ilaçlara adetin 3.günü başlamış olucam kan verdim ilaç eğitimini aldım yumurta rezervim çok olduğu için transferi 2.adetimden 20gün sonra yapacaklarmış embriyoyu donduracaklarmış pgt yaptırmak istemedik isterseniz kromozom testi yaptırabilirsiniz dedi yaşım 32 daha önce hiç tedavi olmadım sizce yaptırmalı mıyım bu kromozom testi genelde hangi durumlarda isteniyor sperm morfoloji ve hareket düşüktü buna bi faydası olur mu acaba
Yok canım ya pazar diye aramadım yarın arayacağım inşallahCanım sen hala aramadın mı hastaneyi
İnşallah benim kadar uzamaz canım ya yarın ara hemen.. güzel sonuçlarını bekliyoruzYok canım ya pazar diye aramadım yarın arayacağım inşallah
İnşallah canım sağol senin kaç günde çıktıİnşallah benim kadar uzamaz canım ya yarın ara hemen.. güzel sonuçlarını bekliyoruz
Cnm benide aramadılar kendim aradum öğrendim sonra bi 5 -6 gün sonra yücel bey aradı sonucu söylemek içinİnşallah canım sağol senin kaç günde çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?