Hadi inşallah güzel haberlerde verirsinYarın saat beşte transferim olacak. Güzel anneler ve anne adayları dualarınızı eksik etmeyin. Bu heyecanla sabah nasıl olacak
Allah muaffak etsin Balım aminnnYarın saat beşte transferim olacak. Güzel anneler ve anne adayları dualarınızı eksik etmeyin. Bu heyecanla sabah nasıl olacak
Hadi hayırlısı canım çok heyecanlı inşallah sımsıkı tutunur bebeğin bende ne zaman dra gidecek olsam uyuyamıyorum stres yapmamaya çalışYarın saat beşte transferim olacak. Güzel anneler ve anne adayları dualarınızı eksik etmeyin. Bu heyecanla sabah nasıl olacak
Aaa beraberiz desene benimde yarın transferim 3.30da orada olmamı istedilerYarın saat beşte transferim olacak. Güzel anneler ve anne adayları dualarınızı eksik etmeyin. Bu heyecanla sabah nasıl olacak
Ne güzel beraber pozitifleri görürsünüz inşallah :) hadi hayırlı olsun canımAaa beraberiz desene benimde yarın transferim 3.30da orada olmamı istediler
Yarın genetik birimiyle konuşup mantığımıza yatarsa yaptırıcaz cnm cgh yöntemiyle ilgili pek bir bilgim yok başarı oranı nedir bizim için gerçekten gereklimidir bunları öğrenmem lazım sağolasınCnm devlet hastaneleri yapıyor içinde kalmasın bence yaptır. İki ay sonra sonuç çıkıyor
Sağol cnm amin inş.Ne güzel beraber pozitifleri görürsünüz inşallah :) hadi hayırlı olsun canım
Yok daha dönmedim canım. 1 ay daha kalma planlarındayım. Bakalım...Şimdi haziran anneleri topiginde çok değişen oldu oyuzden sordum tabi ultrason aleti iyiyse değişmiyor genelde.sen dogubayazita dondunmu
Canım insan nasip diye bir şeyin varlığına gerçekten inanınca, bakış açısı değişiyor;Rabbim bundan sonrakinde yüzünü güldürsün inşallahAllah razı oldun demek ki bu kadarmış nasibim de
20 ya da 21di sanırım ben çok bekledim çok strese girdimİnşallah canım sağol senin kaç günde çıktı
Direk semra hanıma alamazsın cnm sürekli semra hanım bakmıyor yücel bey benim doktorum o bana daha iyi geliyor transferimi ve opumu emre bey yaptı ama tüm muayenelerim yücel beydeydi düşük yaparkende yanımda o vardı çok çok memnunumİlk başladığım Emre bey ile mi kalsam,Yücel beye veya Semra hanıma mı gitsem çok kararsızım;Semra hanım için zaten 1 ay önceden randevu almam lazım..
Paylaşmak istersen neden ailecek ve neden bu kadar fazla fiyat ?Arkadaşlar biz de genetiğe kan verdik ailecek,2 -2.5 ay sürer dediler ama daha da uzamaz inşallah; biz şimdi onun sonucunu bekleyip sorma tüp bebek işine girişeceğiz Allah’ın izniyle..Size bir şey danışmak istiyorum özellikle memorial ile tecrübeli arkadaşlara; ben ön görüşmeyi Emre bey ile yaptım; sonra rutin tahlilleri de on gösterdim; pozitif bir insan,sevimli ve güler yüzlü, ama bi tarafım da hep Semra hanım dan ve ya adına çok olumlu yapılan Yücel beyden randevu al,Semra hanım bu işin piri;gözden kaçan bir durumun olursa o yakalar diyo...kuruntu mu yapıyorum bilmiyorum birkaç gündür böyle düşünüyorum,bizim genetik taramamız çok farklı ve masraflı maalesef,toplamda 31.000 civarına geliyor bizim masrafımız...başarılı bir transfer olmazsa bizim bir daha masraf yapmaya gücümüz yok ki...
Ben kendimi 20 25 diye odaklamıştım zaten ama şimdi arayım diye düşününce bende strese girdim :)20 ya da 21di sanırım ben çok bekledim çok strese girdim
Sevgili arkadaşım durumunu az çok biliyorum. Kan vereli ne kadar oldu genetik için? Sizin tedaviniz aşama aşama ilerleyecek. Önce setup sonucu. Sonrasında tedavi embriyo biriktirme. Sonra tek gen tarama sonra ngs en son da transfer ve inşallah bu aşamaları başarıyla geçip mutlu son. Şu an için başka bi doktorla görüşmen pek bişey değiştirmez. Şu anki doktorunla frekansın tuttu ise sorularına cevap alabiliyorsan başka bir doktor düşünme derim ben. Ha Semra hoca konusu farklı. Zaten diğer doktorlar farklı bir durum olduğunda ya da kritik kararlarda ona danışır hatta görmesini ister. Direk size onlar randevu ayarlar. Tedavide ummadığın anda kontrolüne girebilir mesela. Biraz kuruntu yapıyor gibisin ama yine de Semra hanımla görüşmek hakkın. Setup sonucundan sonra bunu talep edebilirsin. Allah yardımcın olsun.Arkadaşlar biz de genetiğe kan verdik ailecek,2 -2.5 ay sürer dediler ama daha da uzamaz inşallah; biz şimdi onun sonucunu bekleyip sorma tüp bebek işine girişeceğiz Allah’ın izniyle..Size bir şey danışmak istiyorum özellikle memorial ile tecrübeli arkadaşlara; ben ön görüşmeyi Emre bey ile yaptım; sonra rutin tahlilleri de on gösterdim; pozitif bir insan,sevimli ve güler yüzlü, ama bi tarafım da hep Semra hanım dan ve ya adına çok olumlu yapılan Yücel beyden randevu al,Semra hanım bu işin piri;gözden kaçan bir durumun olursa o yakalar diyo...kuruntu mu yapıyorum bilmiyorum birkaç gündür böyle düşünüyorum,bizim genetik taramamız çok farklı ve masraflı maalesef,toplamda 31.000 civarına geliyor bizim masrafımız...başarılı bir transfer olmazsa bizim bir daha masraf yapmaya gücümüz yok ki...
Hayırlı olsunnnn, vakit ne çabuk geçiyor ya, inşallah 9 gün sonra yine bu enerjiyle müjdeni verirsin bize :)Vee büyük gün geldi çattı
Ben bugün transferimi olucam inş
Benide dualarınızda anarmısınız
Kan sonuçları ile ilgili bize bilgi vermiyorlar zaten bilmemiz de çok önemli değil ama istersen kan almadan barkod isteyip sonuçları ordan takip edebilirsin. Yumurtaların gelişimini de doktor muayenede hemşireye not ettirirken öğrenebilirsin. Önce endometriumu söyler sonra işte sağda der solda der tek tek ölçer. İlaç dozunda değişim var mı tekrar ne zaman kontrolün? Böbrekle ilgili durum inşallah sıkıntı verecek bişey değildir?Kızlar bende dün kontrole gittim. E2 için kan aldılar. Onun sonucunu bize söylüyorlar mı? Birde muayene esnasında böbreğimin biraz olması gereken yerden daha aşağıda olduğunu öğrendim. Yumurtaların gelişimi ile ilgili bilgi vermedi Gönül Hanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?