Yok canım ilaç dozunda herhangi bir değişiklik yok 225 doz vurunuyorum. 2 kutuda bitti. Bugün yeni kutuya geçeceğim. Endometrium 5 mm demişti sanki onu hatırlıyorum. Dün dördüncü iğneyi vurdum. Bugün cetroide denen iğneyi vurmaya başlayacağım.Kan sonuçları ile ilgili bize bilgi vermiyorlar zaten bilmemiz de çok önemli değil ama istersen kan almadan barkod isteyip sonuçları ordan takip edebilirsin. Yumurtaların gelişimini de doktor muayenede hemşireye not ettirirken öğrenebilirsin. Önce endometriumu söyler sonra işte sağda der solda der tek tek ölçer. İlaç dozunda değişim var mı tekrar ne zaman kontrolün? Böbrekle ilgili durum inşallah sıkıntı verecek bişey değildir?
Hayırlı olsun cnm umarım hayırlı haberler alırsın senin hbr aldığın sıralarda sanırım bende transfere gidicem :)Vee büyük gün geldi çattı
Ben bugün transferimi olucam inş
Benide dualarınızda anarmısınız
Aramadım daha :)) heyecan yaptım yaf şimdi arayacağım canım sağolB Bir mucize aradın mı inşallah güzel sonuclar alirsin
Aradım bağlanmadan kapanıyor meşgul sanırımB Bir mucize aradın mı inşallah güzel sonuclar alirsin
İlaç dozunda değişiklik yoksa demekki her şey yolunda. Cetrotide başladığına göre de yumurtalar büyüyor. 2 defa 225 vurduğunda kalemde ilaç kalıyor geçenlerde de yine burda konusu oldu. Yani 450 yazsa da 500den fazla çıkıyor genelde bilgin olsun onları da kullan.Yok canım ilaç dozunda herhangi bir değişiklik yok 225 doz vurunuyorum. 2 kutuda bitti. Bugün yeni kutuya geçeceğim. Endometrium 5 mm demişti sanki onu hatırlıyorum. Dün dördüncü iğneyi vurdum. Bugün cetroide denen iğneyi vurmaya başlayacağım.
Geç olsun ama güzel olsun inşallah sonuçHenüz çıkmamışsonuçlar çıkınca biz sizi ararız dedi ..
İnşallah canımGeç olsun ama güzel olsun inşallah sonuç
Sebepsiz deniyor cnm morfoloji 2 DNA hasar testi falan normal çıktı.Yumurta takibi için İstanbula mı gideceksin kontrollere,bütün işlemleri Semra Hanım mı yapıyorSorun rezev azlığı ve morfoloji canım vitamin vermediler Kaan hoca gibi ilaç basmıyolarsadece matofin 500 tablet verdi tedaviye baslamadan 1 ay önceki reglide bant yapıştırcam (yumurtalar eşit büyüsün diye)regli oluncada opu için İstanbula gidicem İstanbul benimde bilmediğim bir sehir öğretmenevi otel oralarda kalıp idare edicem opu olcak embriyolar 5. Güne giderse pgt olacak sonuca göre his sonrada transfer olacak rabbim hepimizin yüzünü güldürsün sizin sorun neydi
Ya tamam canım ben dün ilacı vurdum. İlaç sıfırlandı basılı tutarak bi 10 sn bekledim. sonra çıkardım tesadüfen elim kalemin ucuna değdi ilaç 0 ken ucundan tekrar çıktıİlaç dozunda değişiklik yoksa demekki her şey yolunda. Cetrotide başladığına göre de yumurtalar büyüyor. 2 defa 225 vurduğunda kalemde ilaç kalıyor geçenlerde de yine burda konusu oldu. Yani 450 yazsa da 500den fazla çıkıyor genelde bilgin olsun onları da kullan.
2 yaşında yavrumuzu çok nadir bir mutasyondan kaybettik: tüp bebekte oluşturulacak embriyolarda o mutasyonun varlığı araştırılacak ilk önce;bunun için önden ailenin genetik haritası çıkarılması gerekiyormuş;onun için toplamda 4900 dolar ödeme var menekşe hanıma;sonra tüp bebek ilaçlar,sonra ayriyeten pgt için embriyo başı 300 dolar tarama..o fiyata çıkıyor maalesef..Paylaşmak istersen neden ailecek ve neden bu kadar fazla fiyat ?
Canımm,çok teşekkür ederim;geçen hafta verdik set up içim kan; daha çok var çıkmasına,burada bir arkadaş demişti ona da 8 haftada çıkar demişler ama 3.5 ayda çıkmış..stresle insan ne düşüneceğini bilmiyorSevgili arkadaşım durumunu az çok biliyorum. Kan vereli ne kadar oldu genetik için? Sizin tedaviniz aşama aşama ilerleyecek. Önce setup sonucu. Sonrasında tedavi embriyo biriktirme. Sonra tek gen tarama sonra ngs en son da transfer ve inşallah bu aşamaları başarıyla geçip mutlu son. Şu an için başka bi doktorla görüşmen pek bişey değiştirmez. Şu anki doktorunla frekansın tuttu ise sorularına cevap alabiliyorsan başka bir doktor düşünme derim ben. Ha Semra hoca konusu farklı. Zaten diğer doktorlar farklı bir durum olduğunda ya da kritik kararlarda ona danışır hatta görmesini ister. Direk size onlar randevu ayarlar. Tedavide ummadığın anda kontrolüne girebilir mesela. Biraz kuruntu yapıyor gibisin ama yine de Semra hanımla görüşmek hakkın. Setup sonucundan sonra bunu talep edebilirsin. Allah yardımcın olsun.
Öncekileri atmadıysan önce birinde 225 ı ayarla iğneyi yap basılı tutarken değer çıt çıt çıt düşüyor sabitlenir içindeki bitince. Kaçta sabitlendiyse diğerinde o değeri ayarla bu şekilde devam et. Ekstra 1 doz onlardan çıkıyor.Ya tamam canım ben dün ilacı vurdum. İlaç sıfırlandı basılı tutarak bi 10 sn bekledim. sonra çıkardım tesadüfen elim kalemin ucuna değdi ilaç 0 ken ucundan tekrar çıktı
Bu E2 nedir,herkesten alınıyor mu,rutin bir şey miKızlar bende dün kontrole gittim. E2 için kan aldılar. Onun sonucunu bize söylüyorlar mı? Birde muayene esnasında böbreğimin biraz olması gereken yerden daha aşağıda olduğunu öğrendim. Yumurtaların gelişimi ile ilgili bilgi vermedi Gönül Hanım
O zaman biraz daha bekleyecegiz sonu guzel olsundaHenüz çıkmamışsonuçlar çıkınca biz sizi ararız dedi ..
Henüz çıkmamışsonuçlar çıkınca biz sizi ararız dedi ..[/QUO
Güzel haberler al inşallah canım
Tedavide yumurta gelistirilirken her kontrolde bakılıyor e2 ye. Son kontrollere doğru LH da bakılıyor. Evet rutinBu E2 nedir,herkesten alınıyor mu,rutin bir şey mi
Annelik sabır istiyor her aşamasında ayrı bir formata bürünse de hep sabır hep sabır. Zor şeyler yaşamışsınız durum karmaşık masraflı. Sorun teşhis edilebiliyor ve tedavisi var çok şükür.Bunlara rağmen şartları zorlayarak da olsa bu tedavilere imkan bulabiliyorsun. Sabredip şükredip ve dua ile elimizden geleni yapıp sonrasını Allah'a bırakıp sonucuna razı olmaktan başka da yapacak bişey yok.Canımm,çok teşekkür ederim;geçen hafta verdik set up içim kan; daha çok var çıkmasına,burada bir arkadaş demişti ona da 8 haftada çıkar demişler ama 3.5 ayda çıkmış..stresle insan ne düşüneceğini bilmiyor(
Aminİnşallah tedavin hayırlı olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?