Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yok canım ilaç dozunda herhangi bir değişiklik yok 225 doz vurunuyorum. 2 kutuda bitti. Bugün yeni kutuya geçeceğim. Endometrium 5 mm demişti sanki onu hatırlıyorum. Dün dördüncü iğneyi vurdum. Bugün cetroide denen iğneyi vurmaya başlayacağım.

İlaç dozunda değişiklik yoksa demekki her şey yolunda. Cetrotide başladığına göre de yumurtalar büyüyor. 2 defa 225 vurduğunda kalemde ilaç kalıyor geçenlerde de yine burda konusu oldu. Yani 450 yazsa da 500den fazla çıkıyor genelde bilgin olsun onları da kullan.

Sebepsiz deniyor cnm morfoloji 2 DNA hasar testi falan normal çıktı.Yumurta takibi için İstanbula mı gideceksin kontrollere,bütün işlemleri Semra Hanım mı yapıyor

Ya tamam canım ben dün ilacı vurdum. İlaç sıfırlandı basılı tutarak bi 10 sn bekledim. sonra çıkardım tesadüfen elim kalemin ucuna değdi ilaç 0 ken ucundan tekrar çıktı

Paylaşmak istersen neden ailecek ve neden bu kadar fazla fiyat ?
2 yaşında yavrumuzu çok nadir bir mutasyondan kaybettik: tüp bebekte oluşturulacak embriyolarda o mutasyonun varlığı araştırılacak ilk önce;bunun için önden ailenin genetik haritası çıkarılması gerekiyormuş;onun için toplamda 4900 dolar ödeme var menekşe hanıma;sonra tüp bebek ilaçlar,sonra ayriyeten pgt için embriyo başı 300 dolar tarama..o fiyata çıkıyor maalesef..

Canımm,çok teşekkür ederim;geçen hafta verdik set up içim kan; daha çok var çıkmasına,burada bir arkadaş demişti ona da 8 haftada çıkar demişler ama 3.5 ayda çıkmış..stresle insan ne düşüneceğini bilmiyor(

Ya tamam canım ben dün ilacı vurdum. İlaç sıfırlandı basılı tutarak bi 10 sn bekledim. sonra çıkardım tesadüfen elim kalemin ucuna değdi ilaç 0 ken ucundan tekrar çıktı
Öncekileri atmadıysan önce birinde 225 ı ayarla iğneyi yap basılı tutarken değer çıt çıt çıt düşüyor sabitlenir içindeki bitince. Kaçta sabitlendiyse diğerinde o değeri ayarla bu şekilde devam et. Ekstra 1 doz onlardan çıkıyor.

Bu E2 nedir,herkesten alınıyor mu,rutin bir şey mi

Annelik sabır istiyor her aşamasında ayrı bir formata bürünse de hep sabır hep sabır. Zor şeyler yaşamışsınız durum karmaşık masraflı. Sorun teşhis edilebiliyor ve tedavisi var çok şükür.Bunlara rağmen şartları zorlayarak da olsa bu tedavilere imkan bulabiliyorsun. Sabredip şükredip ve dua ile elimizden geleni yapıp sonrasını Allah'a bırakıp sonucuna razı olmaktan başka da yapacak bişey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…