Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Sebepsiz deniyor cnm morfoloji 2 DNA hasar testi falan normal çıktı.Yumurta takibi için İstanbula mı gideceksin kontrollere,bütün işlemleri Semra Hanım mı yapıyor
Yumurta takibi İstanbulda olacak opu dan sonra izmire dönücem takipleri Semra hanım yapmıyormuş ama hastası hakkında bilgisi oluyor dosyalar Semra hocadan geçiyor bende tam bilgi sahibi değilim canım tedavi baslayınca Herseyi öğrenicem

Canım benim Allah sabır versin inşallah herşey yolunda gider sağlıkla yeniden kucağına alırsın yavrunu maddi manevi çok zor .. bizim o kadar tutmadı 17 bin fazlası var mı bilmiyorum ama ikinci sıfırdan başlarsa bizimde yapacak gücümüz yok malesef Allah yardımcımız olsun

kızlar dünden beri inanılmaz migren ağrısı çekiyorum saf adet migrenim var maalesef drum paroldan başka birşey içme dedi dün saat 5e kadar kıvrandım 2 parol içtim ağrıyan yerlere buz uyguladım mentol taşı sürdüm limon içtim uyumaya çalıştım tansiyonumda çıktı mide bulantısı oldu beynim yerinden çıkacak gibiydi böyle olunca migren ilacımı içmeden hiçbirşey ağrıyı geçirmiyor hastaneye gittik parol serum taktılar eve geldim kustum biraz rahatladım ama yine geçmedi sabah uyandım devam ediyordu çok moralim bozuldu dayanamadım relpax ilacımı içtim bu ağrı beni çıldırtıyor ne yapacağımı şaşırıyorum bugünde tüp bebek ilaçlarını kullanmaya başlıycam inşallah yumurtalara zararı olmaz çok moralim bozuk Allah kimseye vermesin bu migren hastalığını

Kizlar gonalf in ne gibi yan etkileri var? Benim kasıklarıma arada hafif hafif ağrılar giriyor onun haricinde hiç bi şey hissetmiyorum.

Canım geçmiş olsun...

sağol canım bende bugün gonalf iğne kullanmaya başlıyıcam antibiyotik ve folik asit içicem benim transferim şubatta olacakmış yumurtaları donduracaklarmış seninki ne zaman yapılacak

sağol canım bende bugün gonalf iğne kullanmaya başlıyıcam antibiyotik ve folik asit içicem benim transferim şubatta olacakmış yumurtaları donduracaklarmış seninki ne zaman yapılacak
Canım inan hiç bilmiyorum bugün iğnede 5. günüm daha ne kadar iğne kullanıcam onu bile bilmiyorum. Bugün farklı olarak baskılamak için Cetroide denen iğneyi yapacağım. Herhalde 1 hafta sonra falan yumurta toplama işlemi yaparlar.

yarın transferi olacak olan var mı ?inşallah yarın transferim gerçekleşecek çok heycanlıyım. 1. transferimde 12 gün yattım dinlendim negatif oldu nasıp degilmiş demekki. bu tedavimde yatmayı düşünmüyorum sadece yatmakla ilgili bir şey olsaydı 12. gün hastanede yatırırlardı dimi.. Kendı evimde yalnız olucam eşim işte olacak mecburen..yemek yapma işi var bi tek onu da hallederim diye düşünüyorum. yanlış mı düşünüyorum kızlar. bi akıl verin bana.başkasının evinde kalınca psikolojik olarak daha çok etkileniyorum.

Canım ben de senin gibi geçen sefer felç gibi yattım.. bugün transferimin 2. Günü eğilmem gerekince eğiliyorum daha dikkatli hemde hiç yatmadım börek sardım bugün ayakta kaldım baya olacağı varsa olur kasma kendini

Canim olacagi varsa herturlu oluo tabi ama ben dusuk yapmis biri olarak yattim.bende baskasinda rahatsz oluorum kendi evime annemler geldi yardima daha rahat oluo.Rabbim gonlundekinin hayirlisini versin

teşekkür ederim. bakalım Allah büyük inşallah pozıtif olan bekleyen herkesin sonucu sonrasıda güzel geçer tabi inşallah.

Yarın 3. Kez test yapıcam 71 ikinci gün 85 Gönül hanım tekrar test yaptır dedi ama göğüsüm de Ağrı kaşığım da Ağrı kimyasalsa geçmesi gerekmiyor mu belirtilerin

Hadi bakalım hayırlısı olsun tahlil sonuçlarımıza yaşımıza göre herkese ayrı tedavi protokolü uygulanıyor demekki

Hadi bakalım hayırlı olsun canım inşallah herşey gönlünce olur bebeğin sımsıkı tutunur sana ilk 3gün yatıp dinlen bence sadece tuvalet ve yemek ihtiyacı için kalkarsın sonraki günler ani hareketten kaçın ağır kaldırma uzanma günlük işlerini yap yemek vs beslenmene dikkat et cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…