Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım geç gördüm kusura bakma
Heyecann olmazmıı
Hiç tahmim etmediğim kadardı
Ama sanırım asıl merak şimdi başladı
Senin kaçıncı gün embriyosuydu
Ne zamana test günü verildi?
Beşinci gün embriyosu 9 gün sonra yap dediler. Ben titremekten mahvoldum. Belki karşılaştık bilmiyorum inşallah 27 sinde pozitif paylaşırız.

Kızlar bana yardımcı olur musunuz? Geçtiğimiz ay histereskopi oldum. Bu ayın 14 ünde adet olmam gerekiyordu olmadım. Ayın 16si aksami kahverengi lekelenme başladı. Bugün ayın 18i hâlâ kahverengi lekelenmem var bi türlü aktif kanamaya dönmedi. Ve adetim 4gun gecikti. Yarın 5.gun olacak. Histereskopiden sonra böyle bir şey yaşayan oldu mu

Normalde adetin nasıl başlar? Doktoru arasan belki muayeneye gitmeni isterler

Kromozamal tarama ve genetik bie hastalığın taraması ayrı ayrı yapılıyor;ayrı ayrı sürelerini bilen var mı acaba

Bir de yumurta toplamadan sonra kısa bir kanama dönemi olacak asıl regl dönemi ondan sonra olacak demişlerdi,yumurta toplanandıktan sonra olan kanamadan 1 ay sonra kı normal regl dönemi başlıyor;anlayamadım ben bunu

Normalde adetin nasıl başlar? Doktoru arasan belki muayeneye gitmeni isterler
Doktorum histereskopiden sonra adet gecikmesi olabilir demişti. Histereskopi olan arkadaslardan da gecikme yaşayan olmuştu diye hatırlıyorum. Adetim hiç böyle olmazdı en fazla bir gün erken veya geç gelirdi. Bu kadar uzun lekelenme ilk defa yaşıyorum.

Beşinci gün embriyosu 9 gün sonra yap dediler. Ben titremekten mahvoldum. Belki karşılaştık bilmiyorum inşallah 27 sinde pozitif paylaşırız.
Hadi yaa üşümektenmi titredin
benimde 5.gün embriyosu 1 tane
Aynen 27sinde dediler banada
İnş inş pozitiflerimizi çarpıştırırız arkadaşım
Bikaç kişi ile karşılaştık ama tanışmadığımızdan anlayamıyoruz

Kim yaptı transferini. Hayır üşümekte değil heyecandan

Kromozamal tarama ve genetik bie hastalığın taraması ayrı ayrı yapılıyor;ayrı ayrı sürelerini bilen var mı acaba
Bize pgt için 3ay sürer dediler ama biz yaptırmıycaz kromozom testide 20günde çıkar dediler cnm onu da yaptırıp yaptırmamakta kararsızım pgt yurt dışına gönderiliyor kromozom testini kendileri yapıyor

Arkadaşlar bu zıtrotek antibiyotiği tüp bebek uygulamasında herkese veriliyor mu böbrek rahatsızlığım olduğu için ilaç eğitiminde kadın tedirgin oldu dra tekrar danıştı drda içsin dedi bi türlü elim varmıyo içmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…