Eve t aynı şekilde, bana özel bir şey söylemediler ama birini sağdan yaptıysam diğerini soldan vuruyordumKizlar cetroide yi gonal f i yaptigimiz yerden mi yapiyoruz ?
Beşinci gün embriyosu 9 gün sonra yap dediler. Ben titremekten mahvoldum. Belki karşılaştık bilmiyorum inşallah 27 sinde pozitif paylaşırız.Canım geç gördüm kusura bakma
Heyecann olmazmıı
Hiç tahmim etmediğim kadardı
Ama sanırım asıl merak şimdi başladı
Senin kaçıncı gün embriyosuydu
Ne zamana test günü verildi?
Çok sağol canım inşallah yaşadığım bu heyecan pozitif sonuçlarla taçlansın. Ve darısı en hayırlı şekilde senin başına olsun.idigna35 yavrun sımsıkı tutunur inşallah sana. Mutlu haberlerin için gün sayacağım seninle:)
Normalde adetin nasıl başlar? Doktoru arasan belki muayeneye gitmeni isterlerKızlar bana yardımcı olur musunuz? Geçtiğimiz ay histereskopi oldum. Bu ayın 14 ünde adet olmam gerekiyordu olmadım. Ayın 16si aksami kahverengi lekelenme başladı. Bugün ayın 18i hâlâ kahverengi lekelenmem var bi türlü aktif kanamaya dönmedi. Ve adetim 4gun gecikti. Yarın 5.gun olacak. Histereskopiden sonra böyle bir şey yaşayan oldu mu
Doktorum histereskopiden sonra adet gecikmesi olabilir demişti. Histereskopi olan arkadaslardan da gecikme yaşayan olmuştu diye hatırlıyorum. Adetim hiç böyle olmazdı en fazla bir gün erken veya geç gelirdi. Bu kadar uzun lekelenme ilk defa yaşıyorum.Normalde adetin nasıl başlar? Doktoru arasan belki muayeneye gitmeni isterler
Hadi yaa üşümektenmi titredinBeşinci gün embriyosu 9 gün sonra yap dediler. Ben titremekten mahvoldum. Belki karşılaştık bilmiyorum inşallah 27 sinde pozitif paylaşırız.
Kim yaptı transferini. Hayır üşümekte değil heyecandanHadi yaa üşümektenmi titredin
benimde 5.gün embriyosu 1 tane
Aynen 27sinde dediler banada
İnş inş pozitiflerimizi çarpıştırırız arkadaşım
Bikaç kişi ile karşılaştık ama tanışmadığımızdan anlayamıyoruz
Bize pgt için 3ay sürer dediler ama biz yaptırmıycaz kromozom testide 20günde çıkar dediler cnm onu da yaptırıp yaptırmamakta kararsızım pgt yurt dışına gönderiliyor kromozom testini kendileri yapıyorKromozamal tarama ve genetik bie hastalığın taraması ayrı ayrı yapılıyor;ayrı ayrı sürelerini bilen var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?