Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kim yaptı transferini. Hayır üşümekte değil heyecandan
Semra hanım yaptı cnm ama saatlerce beklemek zorunda kaldım
5te olan transferim 7ye doğru gerçekleşti
Senin işk transferinmi cnm bu?
Evet her tedavimde zitrotek hem eşime hem bana verildi içtik.

Bende merak ettim açıkçası bugün sabah başladı benimde lekelenme hala aktif değil acaba stres mi yaptık ister istemez bende anlamadım..

Evet veriyorlar. Malesef ağır bir ilaç içtikten 2 3 saat sonra ateş basması karın ağrısı ve şiddetli ishal yapıyor . Hazırlıklı olun derim .

Bir de yumurta toplamadan sonra kısa bir kanama dönemi olacak asıl regl dönemi ondan sonra olacak demişlerdi,yumurta toplanandıktan sonra olan kanamadan 1 ay sonra kı normal regl dönemi başlıyor;anlayamadım ben bunu

Yumurta toplama yani opu dan sonra lekelenme dediğimiz şey oluyor adet gibi değil bir gün sürüyor en fazla . Yine normal gününüzde adet olursunuz bazı arkadaşlar 3- 5 gün gecikti dediler olabiliyor yani .
Yani opu dan sonra ki ilk regliniz ı baz alabilirsiniz. Umarim anlatabildim.

Semra hanım yaptı cnm ama saatlerce beklemek zorunda kaldım
5te olan transferim 7ye doğru gerçekleşti
Senin işk transferinmi cnm bu?

Evet her tedavimde zitrotek hem eşime hem bana verildi içtik.
evet ilk transferimdi benimde saat 6:55 de tranafer odasından ayrıldım 7 buçuktada çıktım hastaneden benimde saat 5 de denmişti ama bekledim uzu süre

Çok teşekkür ederim,ona göre hesplamaa yapayaçım ben..

Transfer olan arkadaşlar hayırlı güzel sonuçlarınızı bekliyoruz inşallah herşey yolunda gider idigna35 S sus_panda
İnş cnm amim çok sağolasın
evet ilk transferimdi benimde saat 6:55 de tranafer odasından ayrıldım 7 buçuktada çıktım hastaneden benimde saat 5 de denmişti ama bekledim uzu süre
Transfer katından bende 6.45te ayrıldım arka arkaya olmuş yani transferlerimiz 7.30da ayağa kalktım bi 5 dk ya bende çıktım
Hakkımızda hayırlısı inş
Senin transferini kim yaptı

Evet veriyorlar. Malesef ağır bir ilaç içtikten 2 3 saat sonra ateş basması karın ağrısı ve şiddetli ishal yapıyor . Hazırlıklı olun derim .
evet cnm ağır bi ilaçmış aşırı gaz sancısı yapıyor hafif ishal hafif baş ağrısı yaptı bende, mecbur içiyoruz yapacak birşey yok

Mutlaka git cnm ihmal etme bence vardr bir skntı bu kadar uzun sürmemeli bencee

Bende merak ettim açıkçası bugün sabah başladı benimde lekelenme hala aktif değil acaba stres mi yaptık ister istemez bende anlamadım..
Canım bugün 4. gün leke geldiğinden beri daha hala aktif kanamaya dönmedi. Gebelik testi bile yaptım bu sabah ama çıkmadı. adetim 5 gün gecikti. ne oluyor anlayamıyorum. adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım da var. ben histereskopiye bağlıyorum ama emin de olamıyorum bugünde adetim gelmezse hastaneyi arayıp soracağım. yazdım ama kimse cevap ta vermedi. histereskopiden sonra böyle bir şey yaşayan yok mu?

Arkadaşlar 9. Gün 71, 11. Gün 85 ve 13. Gün 56 değerlerim düşüyor kimyasal gebelik demek ki
ewt cnm kımyasal gebelık... ilk yaptırdığında da değer bana düşük geldi hatta hatırlarsan erken mı yaptırdın dedim sana... kimyasal gebelık sağlıksız gebelıktir . Büyük ihtimalle embriyoda bir sıkıntı vardı.. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip eder inş

Emre bey yaptı çok güzel geçti o minicik varlığın içime gönderilmesi Harika bir duyguydu umarım tutunur ve 9 ay sonra aynı heyecanla kucağıma gelir. Hakkımızda hayırlısı

düşmesine çok üzüldüm canım bu kimyasal gebelik neden bu kadar yaygın ya doktorlar ne diyor görüştün mü?
Ah bir bilsem ayrıca kimyasal gebelik demek sahte gebelikmiş bebek Yok ama vücut kendini hamile sanıyormuş hemşire öyle söyledi
inşallah Cnm hayırlısı herşeyin ne diyecek doktor bakalım

Arkadaşlar 9. Gün 71, 11. Gün 85 ve 13. Gün 56 değerlerim düşüyor kimyasal gebelik demek ki
geçmiş olsun cnm tablon netleşti düşüşe geçtiğine göre kimyasal gebelıktır. senden yine birkaç kere kan isterler sıfıra düştüğünü görmek istiyorlar. kaliteli gözüken embriyolarımız neden kimyasalla sonuçlandı anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…