- 13 Şubat 2017
- 424
- 392
- 103
- 36
Hemde en iyi kalite %60 oran vermişlerdi ama kismet işte demek ki vakti şimdi değil bazen inanamıyorum isteyip hemen hamile kalanlarageçmiş olsun cnm tablon netleşti düşüşe geçtiğine göre kimyasal gebelıktır. senden yine birkaç kere kan isterler sıfıra düştüğünü görmek istiyorlar. kaliteli gözüken embriyolarımız neden kimyasalla sonuçlandı anlamıyorum.
inşallah bizim için de vakti gelecek cnm cok gecmeden, ben pozitifi gördüğüm ve kimyasal oldgunu öğrenene kdr geçirdiğim zmn içerisindeki duygularımı hiç unutamayacagım en kısa zmnda tekrar nasip olur inş.Hemde en iyi kalite %60 oran vermişlerdi ama kismet işte demek ki vakti şimdi değil bazen inanamıyorum isteyip hemen hamile kalanlara
Benimde ilk transferim kimyasal ile sonuçlandı. Şansı en yüksek olanı en iyisini transfer ettik demişlerdi ama maalesef olmadı. Semra hoca kromozonları ile ilgili sıkıntı vardır dedi biz pgt yaptırmamıştık. 2. Transerim ise 6. Gün embriosuydu çok şans vermediler hatta semra hanım yeni tedavim için önerilerde bulunuyordu. Ama pozitifi aldık. Allah'ın takdiri her şerde vardır bi hayır. Üzmeyin kendinizi embriyo sağlıksız olunca vücut onu kendi atıyor. Hakkınızda hayırlısı olsun.Hemde en iyi kalite %60 oran vermişlerdi ama kismet işte demek ki vakti şimdi değil bazen inanamıyorum isteyip hemen hamile kalanlara
cnm kimyasal gebelık sahte gebelık değil... sadece çok erken gebelık kaybı yane tutunma olmuş sadece sağlıksız yada başka nedenlerde dolayı erkenden hamileliğin sonlanması. tekrar geçmiş olsunAh bir bilsem ayrıca kimyasal gebelik demek sahte gebelikmiş bebek Yok ama vücut kendini hamile sanıyormuş hemşire öyle söyledi
inşallah Cnm hayırlısı herşeyin ne diyecek doktor bakalım
Canım bugün 4. gün leke geldiğinden beri daha hala aktif kanamaya dönmedi. Gebelik testi bile yaptım bu sabah ama çıkmadı. adetim 5 gün gecikti. ne oluyor anlayamıyorum. adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım da var. ben histereskopiye bağlıyorum ama emin de olamıyorum bugünde adetim gelmezse hastaneyi arayıp soracağım. yazdım ama kimse cevap ta vermedi. histereskopiden sonra böyle bir şey yaşayan yok mu?
Kızlar memorial mikro çip yontemini uyguluyor mu?
Tüp bebek ücreti ne kadar yazar mısınız?
Bizde morfoloji sorunu var ikinci denemem olacak
cnm bizim morfoloji %1 di uygulandı... sayı 260.000.000 , hareketlılık %34Bende Emre Bey' e özellikle sordum İMSİ yöntemini sonuçta bizimde morfolojimiz düşük. Size gerek yok dedi.
Hayır mikrocip uygulanmıyor. İmsi yöntemı uygulanıyor. Geçenlerde birisi daha sormuştu size de aynı şeyi söyleyeyim . Mikrocip denemiş birisi olarak tavsiye etmiyorum çünkü morfoloji sıkıntısi olan bir hastada başarı şansı çok düşük döllenmeme ihtimali çok yüksek çünkü sadece hareketli spermleri eleyen bir yöntem. İmsi ise yapısal olarak en sağlıklı sperm seçme biçimi mikroenjeksiyon ve kalsiyum iyonofor yöntemi de kullanılarak döllenme olasılığı kat kat artıyor.
Mikrocip yöntemiyle hiç döllenme elde edememistik ama imsi ve calsiyum iyonofor ile bütün yumurtalar döllendi.
2. Tedaviniz olacakmis muhakkak momorial ile bir ön görüşme yapmanızı tavsiye ederim gönül rahatlığıyla.
Canım bizde de morfoloji %1 çıktı burdaki testte. Yani neye göre uyguluyorlar. Bende onu anlamadım. Bizim sayı 60 milyon hareket %3 gerçekten enteresan yani.cnm bizim morfoloji %1 di uygulandı... sayı 260.000.000 , hareketlılık %34
Tesekkurler. Bizde imsi mikroenjeksiyon yomtemi kullanıldı fakat basarısız oldu. 10 yumurtadan sadece 3 ü döllendi ve sadece bir tanesi iyi kaliteydi drum morfoloji kaynaklı boyle oldugunu soyledi.
Bülent tırasa maille sordum mikroçip yontemini önerdi. özellikle en iyi kaliteli ve dna hasarı olmayan sperm secimi için kullanılıyormus. Morfoloji %1
Erkek infertilitesinde mikroçiple basarı saglayan pek cok yorum okudum
Bilmiyorum..bu sefer de mikroçip denemek istiyorum.eger orada yoksa gorusmeye gitmeye gerek yok
Bu arada ilk denemeyi bahcecide yapmıstım
Allah hepimize saglikli evlatlar nasip etsin
Tesekkurler. Bizde imsi mikroenjeksiyon yomtemi kullanıldı fakat basarısız oldu. 10 yumurtadan sadece 3 ü döllendi ve sadece bir tanesi iyi kaliteydi drum morfoloji kaynaklı boyle oldugunu soyledi.
Bülent tırasa maille sordum mikroçip yontemini önerdi. özellikle en iyi kaliteli ve dna hasarı olmayan sperm secimi için kullanılıyormus. Morfoloji %1
Erkek infertilitesinde mikroçiple basarı saglayan pek cok yorum okudum
Bilmiyorum..bu sefer de mikroçip denemek istiyorum.eger orada yoksa gorusmeye gitmeye gerek yok
Bu arada ilk denemeyi bahcecide yapmıstım
Allah hepimize saglikli evlatlar nasip etsin
Calsiyum eklendi mi bilmiyorum onunla ilgili bilgi verilmedi bende ilk defa duyuyorumMikrocip ile hiç döllenme olmamıştı yine belirteyim. Peki imsi ve calsiyum iyonofor birlikte kullanildimi bu da çok önemli bir detay. İmsi ile doğru sperm seçiliyor fakat yetersiz kalabiliyor morfoloji yüzünden bu yüzden calsiyum iyonofor adlı bir çözelti ekleniyor dollenmeyi arttırmak için. Bunun yapıldığına emin olun derim ilk once.
İlk tedavi nerede yapıldı bu da önemli labaratuvar kalitesi ve işlemi yapacak embriyolog çok önemli bu durumlarda.
Yanlış yönlendirme veya kafa karıştırmak istemem ama belirtmeden de geçemedim . Yeni bir tedavi kolay yapılmıyor sonuçta maddi manevi olarak .
Calsiyum eklendi mi bilmiyorum onunla ilgili bilgi verilmedi bende ilk defa duyuyorum
Yeni tedavi için kesin kararımı vermedim once gorusme yapacagım
Mikroçip uygulanan merkezlerle goruscem ill olarak bulent tıras dusunuyorum
Bu işler nasip kısmet birazda sizin mikroyla sıfır dollenme olmus ama kimiside bu yontemle bebegine kavusmusDedigim gibi mikrocip den sıfır döllenme gibi bir sonuç alınca doğal olarak tavsiye edemiyorum. Ama Bülent tıraşin önerdi deyince düşünüyor insan yine de . Zaten kaliteli 3 5 hastane var umarım herşey istediğiniz gibi olur . Peki bahceci de transfer aşamasına geçemediniz mi sonuçta embriyo oluşmuş. . Ne açıklama yaptılar. Ben yine de semra hanımı öneririm on görüşme yapmakla birşey kaybetmezsiniz.
Bu işler nasip kısmet birazda sizin mikroyla sıfır dollenme olmus ama kimiside bu yontemle bebegine kavusmus
Neyin vesile olacagını bilemiyoruz.transfer oldu benim 3 tanesi transfer edildi.bir tanesi iyiydi sadece.tutmayınca morfoloji cok kotuydu dediler bu kadar
İkinci de cgh onerdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?