- 23 Kasım 2017
- 36
- 11
- 3
- 33
Arkadasim bende yeni ogrendim iki seferdir ayni seyi yasiorum kimyasal gebelik ve bu beni daha cok yipratiyorArkadaşlar 9. Gün 71, 11. Gün 85 ve 13. Gün 56 değerlerim düşüyor kimyasal gebelik demek ki
Cnm ins transfer edilen embriyoyla poztfi gorursun ve saglikla dvm eder. Bnm 5aa transfer edildi kimyasal oldu. Eger sen pgt yaptrmasydn muhtemelen ilk 2 transferin 5aa 5bb ile olacakti ve kromozomal sikintilari oldgu icin kimyasal dusuk vs yasayacaktn. Simdi kalite olrk daha dusuk de gozukse daha saglikli bir embriyo transfer edilmis bunun sonucu poztf olur ve saglikli ilerlerse bnce iyiki pgt yaptrmissin diyeblrz. Yoksa diger embriyolarla vakit kaybedecek ve uzulecktn. Yani ben durumu boyle yorumladim pgt yaptrmk mantikli olmus. Sonuca gore yine yorumlariz tabi ama ins guZel olacakpgt de elenen iki embriyomun sonuçları kızlar paylaşmak istedim. bir embriyo 5aa birisi 5bb birisinde benden kaynaklı diğeri eşimden g gain kromozomal artış diğeri L Loss kromozomal azalma varmış 16. kromozomda ikiside bulunmuş transfer edilen 4ab sağlıklı çıkmış bakalım ne olacak 27 aralıkta. bu sonuçlara göre eğer tekrar denemem gerekirse ben pgt yaptırmayacağım.
Cnm senin iki denemende memoraildami oldu ? Bnmde iki hafta once kimyasal oldu yrn gorusmeye gidecegm bakalim ne diyecekler. Sana kimyasallarla ilgili ne dedilerArkadasim bende yeni ogrendim iki seferdir ayni seyi yasiorum kimyasal gebelik ve bu beni daha cok yipratiyor
Evet ikiside memorialdeydi.hersey yolunda bi suru dondurulmus var saglikli gelene kadar deneyecegiz dedi gonul hanim.benimde aklim karisti iki seferdir ayni seyi yasayinca demekki bi sıkınti var yani.ben istanbulda olmadigim icin gorusmeye gidemiyorum malesefCnm senin iki denemende memoraildami oldu ? Bnmde iki hafta once kimyasal oldu yrn gorusmeye gidecegm bakalim ne diyecekler. Sana kimyasallarla ilgili ne dediler
Bnm hic dondrulmusum yok sadece bir tane kaliteli embriyo elde ettik o da kimyasal oldu. Sifirdan tedaviye baslayacagm ve muhtemelen ondada bir embriyomuz olacak o yuzdn cok yoruluyrm her sefernde olmadi bastan. Genetik yapilmadiEvet ikiside memorialdeydi.hersey yolunda bi suru dondurulmus var saglikli gelene kadar deneyecegiz dedi gonul hanim.benimde aklim karisti iki seferdir ayni seyi yasayinca demekki bi sıkınti var yani.ben istanbulda olmadigim icin gorusmeye gidemiyorum malesef
Hayir yapilmadi.bilmiorum yaptrmam mantikli mi suan kafam cok karisik.Rabbim seninde yardimcin olsun ins.haber verirsen sevinirim canimBnm hic dondrulmusum yok sadece bir tane kaliteli embriyo elde ettik o da kimyasal oldu. Sifirdan tedaviye baslayacagm ve muhtemelen ondada bir embriyomuz olacak o yuzdn cok yoruluyrm her sefernde olmadi bastan. Genetik yapilmadi
Embriyolariniza degilmi? Bn yrn gorusmemi yapaym bakalim yorumlari ne olacak yazarm cnm
Ins bir daha mutlulugumuz yarim kalmaz saglikli gebeligm olur cnm hbr verecgm yrnHayir yapilmadi.bilmiorum yaptrmam mantikli mi suan kafam cok karisik.Rabbim seninde yardimcin olsun ins.haber verirsen sevinirim canim
Aminn cok tesekkur ederimIns bir daha mutlulugumuz yarim kalmaz saglikli gebeligm olur cnm hbr verecgm yrn
Canım çok üzüldüm valla neden böyle oldu bir kaç kişinin aynı anda hemdeArkadasim bende yeni ogrendim iki seferdir ayni seyi yasiorum kimyasal gebelik ve bu beni daha cok yipratiyor
Arkadaşlar 9. Gün 71, 11. Gün 85 ve 13. Gün 56 değerlerim düşüyor kimyasal gebelik demek ki
Bende sonucumu seninle paylasmak istedim.demistim ya yine ayni seyi yasamaktan korkuyorum die.yine aynisi oldu.bundan sonra ne yapmam lazim bilmiorumCanım çok üzüldüm valla neden böyle oldu bir kaç kişinin aynı anda hemde
Ben olumsuz olma olasılığını hesap ederek öyle karar verdim olumlu olursa zaten dünyalar benim olacakCnm ins transfer edilen embriyoyla poztfi gorursun ve saglikla dvm eder. Bnm 5aa transfer edildi kimyasal oldu. Eger sen pgt yaptrmasydn muhtemelen ilk 2 transferin 5aa 5bb ile olacakti ve kromozomal sikintilari oldgu icin kimyasal dusuk vs yasayacaktn. Simdi kalite olrk daha dusuk de gozukse daha saglikli bir embriyo transfer edilmis bunun sonucu poztf olur ve saglikli ilerlerse bnce iyiki pgt yaptrmissin diyeblrz. Yoksa diger embriyolarla vakit kaybedecek ve uzulecktn. Yani ben durumu boyle yorumladim pgt yaptrmk mantikli olmus. Sonuca gore yine yorumlariz tabi ama ins guZel olacak
Yaa bende çok üzüldüm okuyunca abaca biraz ara verip vucudu dinlendirmek daha mı iyi ben öyle yapmıştım gerçekten uzun bir süre o psikolojiden anca çıkmıştım ve ilaç kullanıyoruz ya ben aylarca o ilaçları vucudumdan dökmüştüm hele o jel çok rahatlamıştım ikinci transferimdeBende sonucumu seninle paylasmak istedim.demistim ya yine ayni seyi yasamaktan korkuyorum die.yine aynisi oldu.bundan sonra ne yapmam lazim bilmiorum
Ins olumlu olur cnm bndan snraki tedavimde banada pgt onereblrler bnde onumdeki orneklere gore karar verecgm.Ben olumsuz olma olasılığını hesap ederek öyle karar verdim olumlu olursa zaten dünyalar benim olacak
Bnm hic dondrulmusum yok sadece bir tane kaliteli embriyo elde ettik o da kimyasal oldu. Sifirdan tedaviye baslayacagm ve muhtemelen ondada bir embriyomuz olacak o yuzdn cok yoruluyrm her sefernde olmadi bastan. Genetik yapilmadi
Embriyolariniza degilmi? Bn yrn gorusmemi yapaym bakalim yorumlari ne olacak yazarm cnm
Cnm bn 2 tup bebek denemesi yasadm digeri bahcecideydi. Ilkinde 7 bu tedavmde 6 yum toplandi. Gelisimleri 5. Gune saglikli ulasmiyor ve her iki tedavide de bir tanesi transfer edilebleck seviyeye geldi. Ilk transferde 3bc kalite embriyoydu negatf oldu. Burdaki tedavmde 5aa idi kimyasal oldu. Hic genetge gtmedi. Ztn bir tane elde edyrz onuda yollarlarmi yoksa birkac ay yum toplamami yaparz hic bilmiyrm nasil ilerleyecegz. Surekli yeniden tdaviye baslamk zor oluyor yrn semra hocayla gorusmem var bklm ne onerecek. Hic 3. Gun transferi yapiyorlarmi memorialda? Nette okuyrm bizim gbi rezervi az olan 5. Gunu gorme ihtimali az embriyolari 3. Gun transfer ediyrlarmis belki 2 tane embriyo transfer ederler sansim artar. Kendimce bir suru yontem buldm ama bakalim semra hoca ne diyecekBelki yazmissinizdir ama merak ettim pgt den mi 1 adet embriyo geri dönüyor yoksa sadece 1 embriyomu gelişiyor rezerv mi az anlayamadım
Cnm neden pgt ye tepkili oldun anlamadım sonuçta 2 kaliteli gibi görünen. Embriyo iptal oldu. Eğer pgt olmasaydı onlar transfer olacaktı büyük ihtimalle tutmayacak yada düşük olacaktı. En azından bu embriyon sağlıklı inş tutar. Rabbim gönlüne göre versinpgt de elenen iki embriyomun sonuçları kızlar paylaşmak istedim. bir embriyo 5aa birisi 5bb birisinde benden kaynaklı diğeri eşimden g gain kromozomal artış diğeri L Loss kromozomal azalma varmış 16. kromozomda ikiside bulunmuş transfer edilen 4ab sağlıklı çıkmış bakalım ne olacak 27 aralıkta. bu sonuçlara göre eğer tekrar denemem gerekirse ben pgt yaptırmayacağım.
Dondurulmus olunca hemen denemek istemistim.seninde mi donsurulmustu canim.tabi herseyden once kismet olmayinca olmuyor Rabbim ol demeden olmuyor yaniYaa bende çok üzüldüm okuyunca abaca biraz ara verip vucudu dinlendirmek daha mı iyi ben öyle yapmıştım gerçekten uzun bir süre o psikolojiden anca çıkmıştım ve ilaç kullanıyoruz ya ben aylarca o ilaçları vucudumdan dökmüştüm hele o jel çok rahatlamıştım ikinci transferimde
Cnm neden pgt ye tepkili oldun anlamadım sonuçta 2 kaliteli gibi görünen. Embriyo iptal oldu. Eğer pgt olmasaydı onlar transfer olacaktı büyük ihtimalle tutmayacak yada düşük olacaktı. En azından bu embriyon sağlıklı inş tutar. Rabbim gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?