Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evet canım dondurulmuştu 8 ay sonra denedik aslında bir yıl sonra deniyecektik eşimle öyle anlaşmıştık eşimin işleri şehir dışına denk geliyordu o tarih biraz daha erkene çektik tabi kısmet ama vucut çok yoruluyor biraz dinlendirmek daha iyi
Dondurulmus olunca hemen denemek istemistim.seninde mi donsurulmustu canim.tabi herseyden once kismet olmayinca olmuyor Rabbim ol demeden olmuyor yani

Arka arkaya denemek sansi artiriyor demislerdi.ama bende sanirim uzunnn bi ara veririm canim

Tekrar tekrar baştan başlamak gerçekten çok zor anlıyorum canım. İnşallah yarın güzel olumlu bir görüşme olur . İnsan kendince yöntem ve çare turetmeye çalışıyor gerçekten. Yarın bende transfere başlayacağım randevum var . Hakkımızda hayırlısı inşallah.

Arka arkaya denemek sansi artiriyor demislerdi.ama bende sanirim uzunnn bi ara veririm canim
Valla canım transfer sonrası da normal hayata geri dönün diorlar ama ben az daha düşük yapacaktım çok şükür olmadı ama 2 aya yakındır ara ara kalktım doktorun tavsiyesi üzere çok şükür bir daha olmadı geçen hafta küçük küçük yürü demişti bakalım bu hafta ne diyecek ama memorial kanamam olunca olabilir demişti gece acile gittik hemen düşük riskiyle sabaha kadar bırakmadılar çok aşırı kanamam vardı çünkü

Ins hepimiz hayirli ve guzel hbrler alablrz cnm okdr emek veriyrz anne olmak icin cirpiniyrz bizlernde yuzu gulecek ama sabretmek gerkiyor malesef.

Evet canim onlar icin daha normal hersey
Evet canm Bizim icin hem psikolojik hem bedensel bi savas.onlara daha normal gelior hersey.bnde saglikliyi bulana kadar deneyecek gucu bulamiorum kendimde.agzimdan tek bi kelime çıkıyor hayirlisi dmekten baska care yok

Yazmıştım ama gözden kaçmış olabilir tabi
Memorialde 2010 yılındaki tedavimde 1 kızım var
3.gün embriyosuydu
Yarın semra hoca dönüşün cevaplarını bizimlede paylaşırsan sevinirim

Aynen canım inşallah bir diğeri senin için hayırlı olur biraz rahatla gez eşinle vakit geçir arkadaşlarınla çık bunu bir süre aklına getirme daha güç verecek sana

bu
bu konuda güvenim tam değil pgt li embriyoların neden düştüğünün açıklaması yok tutunmasa anlayabilirim. yapılan açıklamalar yeterli gelmiyor. öyle söyleyeyim

Yazmıştım ama gözden kaçmış olabilir tabi
Memorialde 2010 yılındaki tedavimde 1 kızım var
3.gün embriyosuydu
Yarın semra hoca dönüşün cevaplarını bizimlede paylaşırsan sevinirim
O senelerde 3. Gun embriyosu daha cok transfer ediliyrdu sanrm birde birkac embriyo transferi yapiliyrdu yasal olrk da sikinti yoktu hatrladgm kadaryla. Smdi bu konuda ne dusunuyrlar merak ettm cnm

Transferin hayırlı olsun. İnşallah kucağına da almak nasip olur. Bir şey sormak istiyorum. Bu sağlıksız embriyolarda biri benden biri eşimden kaynaklı demişsin ya bunu embriyolog mu söyledi raporda mı ifade edilmiş.

Kızlar selammm bana bugün opu yapıldı ama benim amh düşük olduğu ancak 4 yumurta toplandı ben kendimi Allaha emanet ettim yarın için çok heycanlıyım inşaAllah Rabbim hayırlı sağlıklı evlat olmalarını bana nasip eder sorum şu benim gibi olup az yumurtası olan sağlıklı embriyoları olanlar varmı?

Yakın zamanda burda bir arkadaş vardı. 3 yumurtası toplanmıştı. 1i boş çıkmış 1i de döllenmemiş. Diğer kalan tek embriyo 5.güne kadar gitti blast oldu genetiğe gitti sağlıklı geldi transfer edildi ve o hamile kaldı. 41 yaşında olduğu için genetik önerilmişti.
Sayı fazla olduğu zaman biraz daha şans artıyor biraz daha içimiz rahat oluyor falan ama önemli olan sonuç ve nasipten öteye yol yok. İnşallah yarın 4 ünün de sağlıklı bir şekilde döllendiğinin haberini alırsın ve sağlıklı bir şekilde 5.güne kadar gelirler. En az biri sana evlat olsun inşallah.

emriyolog söyledi açıklama yaparken

Öncelikle hakkınızda hayırlı olsun inşaallah bugün güzel haberler alırsınız
Benimde yaşdan dolayı rezerv azlığı başlamış amh 0,56 en son tedavimde 6 yumurta toplandı 4 ü döllendi 5. Güne kadar gittiler pgtden dolayı 2 tanesi pgtye uygun bulunmadı diğer 2si pgtye gönderildi biri 5. gün diğeri 6.gün embriyosuydu ve pgt den 6. gün olanı sağlıklı geldi
Peki sen pgtlimi olacak tedavin normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…