- 9 Nisan 2016
- 975
- 1.668
- 113
- 41
Cnm üzülme benimde amh çok düşük 0.25 benim memorialdaki ilk denememde 3 yumurta toplandı 2 si 5. Güne gidip transfer edilmişti tutmuştu da sonradan bitti hamilelik diğer denemede de 6 yumurta toplandı 3 tanesi pgt ye gidip ikisi sağlıklı geldi çok şükür Allahım çok büyük inşallah bu sefer hepimiz ewlatlarımıza kavuşuruz dualarımız o yönde merak etme dua et bol bol bak bende transferi bekliyorum Allahım hayırlı etsin tedavilerimizi inşallah sonu mutlu bitsinKızlar selammm bana bugün opu yapıldı ama benim amh düşük olduğu ancak 4 yumurta toplandı ben kendimi Allaha emanet ettim yarın için çok heycanlıyım inşaAllah Rabbim hayırlı sağlıklı evlat olmalarını bana nasip eder sorum şu benim gibi olup az yumurtası olan sağlıklı embriyoları olanlar varmı?
Hadi ya öle söylüyorlar mıemriyolog söyledi açıklama yaparken
anladım cnm malesef elımızden brsey gelmıyor doktorlara güvenmekten başkabu
bu konuda güvenim tam değil pgt li embriyoların neden düştüğünün açıklaması yok tutunmasa anlayabilirim. yapılan açıklamalar yeterli gelmiyor. öyle söyleyeyim
Ben de ilk defa böyle bişey duyduğum için merak ettim. Bana böyle bir şey söylenmedi. Bakalım sana söyleyecekler mi?Hadi ya öle söylüyorlar mı
Bakalım cnm ben pgt sonuçlanınca raporu mailime istemiştim atmışlardı orda sadece embriyolardan birinde sorun olduğu ve sorunun ne olduğu yazıyor du.daha önce hiç dondurulmuş ve pgt yaptırmadığım için bilmiyorum yaniBen de ilk defa böyle bişey duyduğum için merak ettim. Bana böyle bir şey söylenmedi. Bakalım sana söyleyecekler mi?
Bana söyledi elindeki dosyadan bana verdikleri kağıtta bir şey yazmıyor amaHadi ya öle söylüyorlar mı
cnm tedavin hayırlı olsun düşüklerin hamılelıgın kaçıncı haftasında oldu? bebekten parça alınıp araştırma yapıldı mı? birde ailede genetik hastalık varmı? yaşınız kaç ? acıbademde doktorun kımdı?Arkadaşlar merhaba ben de suan ilac tedavisinde 10. Gündeyim gonalf ve cetrotite ile yolumuza devam ediyorum bir de matofin kullanıyorum. Yaklasık 1 aydır sizi takip ediyorum. Herkese çok teşekkür ederim yazdıklarınız bana hem moral hem yardımcı oluyor benim acıbademde 3 tüp bebek denemem 3üde malesef düşük oldu. Allaha şükür araştırarak Semra hocamı buldum. Icimde bir umut doğdu. Bende de pgt istendi. Belki histereskopi de yapıdacak heralde transfer 2 ayı bulur degilmi? Bir de 3 düşükten sonra çok pimpirikliyim varmı önerisi olan?
bende de pko var pgt sonuçları 10-15 gün içeresinde çıkıyor genellıkle... büyük ihtimalle pgt den sonra histeroskopi olursunArkadaşlar birde yazmayı unutmusum kimyasal gebelik yasayan veya malesef düşük yaşayanlar çok çok geçmiş olsun ama lütfen umutsuzluga kapılmayın. Pgt sonucları kac günde cıkar. Birde ben pcoluyum embriyo fazla olursa icinden secmemiz mi bekleniyor? Malum 1 embriyo pgt 295 dolar. Birde pgt sonuc cıkmasını mı bekliyorlar histereskobi icin?
cnm tedavin hayırlı olsun düşüklerin hamılelıgın kaçıncı haftasında oldu? bebekten parça alınıp araştırma yapıldı mı? birde ailede genetik hastalık varmı? yaşınız kaç ? acıbademde doktorun kımdı?
Canim benim de amh dusuk 7 yumurtam toplandi 5 i dolu cikti 4 u dollendi 5.gune 1 saglikli embriyom kaldi oda az sonra transfer olucak hayirlisiyla insKızlar selammm bana bugün opu yapıldı ama benim amh düşük olduğu ancak 4 yumurta toplandı ben kendimi Allaha emanet ettim yarın için çok heycanlıyım inşaAllah Rabbim hayırlı sağlıklı evlat olmalarını bana nasip eder sorum şu benim gibi olup az yumurtası olan sağlıklı embriyoları olanlar varmı?
hımm anladım cnm düşüklerin erken olmuş nasip değilmiş demekkı... Acıbademde tedavi olan tanıdıklarım var Bülent Tıraş'ta tedavı oluyor ve genel olarak memmunlar . Belkı düşükler rahim kaynaklıda olabılır ... Semra hoca vesile olur inş en kısa zamanda bebeğine kavuşursun :)Sinkar canım Acıbademde Faruk buyru idi hep 4 hafta ile 7 hafta arasında düşük oldu. Nedenini bulamadılar. Ama acıkcası pek de arastırmadılar parca falan almadılar malesef. O nedenle bir ümit sisli memorialde sıfırdan tedaviye basladık. Ailede genetik yok ama benim annem düsük yapmıs benden önce, esimin de akrabalarından birinin cocugu yok. Bize kromozom testi yapıldı normal cıktı.
Hintbalyoga umarım transferin güzel geçer yavrun tutunur sağlıklı gelişir süreci bizimle paylasırsan sevinirim.Canim benim de amh dusuk 7 yumurtam toplandi 5 i dolu cikti 4 u dollendi 5.gune 1 saglikli embriyom kaldi oda az sonra transfer olucak hayirlisiyla ins
Paylasirim tabi transferden snra 10.gun tahlil icin cagiricaklar sanirimHintbalyoga umarım transferin güzel geçer yavrun tutunur sağlıklı gelişir süreci bizimle paylasırsan sevinirim.
Amin inşallah hepimize nasip eder Allahım. Vallahi düsüklere bir sebep söylenmedi ama Sevinç hoca ile Semra hoca en ince ayrıntıyı araştırıyorlar saolsunlar. Bu arada ben istda oturuyorum. Eger transfer icin şehir dışından gelip kalacak yer sorunu olan arkadaşlara seve seve yardımcı olurum. Sonuçta her konuda birbirimize deatek olmalıyızhımm anladım cnm düşüklerin erken olmuş nasip değilmiş demekkı... Acıbademde tedavi olan tanıdıklarım var Bülent Tıraş'ta tedavı oluyor ve genel olarak memmunlar . Belkı düşükler rahim kaynaklıda olabılır ... Semra hoca vesile olur inş en kısa zamanda bebeğine kavuşursun :)
Paylasirim tabi transferden snra 10.gun tahlil icin cagiricaklar sanirim[/QUOTE
Evet canım burdan okudugum kadarıyla 9. Gün de kan testinde öğrenenler çok fazla.önceleri transferlerimde tutması için çiğ kabak çekirdegi yemistim. Tabi hersey nasip ama söylemek istedim
cnm ince düşencen için teşekkur ederız bende istanbulda oturuyorumAmin inşallah hepimize nasip eder Allahım. Vallahi düsüklere bir sebep söylenmedi ama Sevinç hoca ile Semra hoca en ince ayrıntıyı araştırıyorlar saolsunlar. Bu arada ben istda oturuyorum. Eger transfer icin şehir dışından gelip kalacak yer sorunu olan arkadaşlara seve seve yardımcı olurum. Sonuçta her konuda birbirimize deatek olmalıyız
hayırlısı olsun cnm :)) inş o tek yumurta sana evlat olur...Canim benim de amh dusuk 7 yumurtam toplandi 5 i dolu cikti 4 u dollendi 5.gune 1 saglikli embriyom kaldi oda az sonra transfer olucak hayirlisiyla ins
Amin inşallah hepimiz ardarda müjdeleriz birbirimizi.cnm ince düşencen için teşekkur ederız bende istanbulda oturuyorum
emin ellerdesin, burda hayırlı haberlerle döneceksın ınş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?