Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım benimde normalde amh 2.10 bugün 7. iğnemi vuruncam ama şu an sadece 3 yumurta var. Diğerleri çok geriden geliyor muhtemelen onlar işimize yaramayacak...

Canım benimde normalde amh 2.10 bugün 7. iğnemi vuruncam ama şu an sadece 3 yumurta var. Diğerleri çok geriden geliyor muhtemelen onlar işimize yaramayacak...
Bnmde bir yumurtam her daim onden buyuyor digerleri onu yakalayamiyor hepsi ayni anda buyuse daha cok yum toplanablr ama olmuyor nedense. Kaliteli olurlar ins saglikli dollenrler

Bnmde bir yumurtam her daim onden buyuyor digerleri onu yakalayamiyor hepsi ayni anda buyuse daha cok yum toplanablr ama olmuyor nedense. Kaliteli olurlar ins saglikli dollenrler
İnşallah canım. Ya ben bu kadar az olmasına çok üzüldüm gerçekten ne kadar az olursa o kadar az şans var sonuçta...

Evet cnm 2.günüm transferimde
Cnm napıyorsun merdiven falan çıktınmı hiç yada sürekli yatıyormusun hapşurma ya da öksürme olayları beni tedirgin ediyoda bide uyurken ki yatış pozisyonu yüzüstü yatma falan bunlardan bişi olmaz dimi çok sordum kusura bakma umarım 9 günün sonunda güzel sonuçlar alırsın umarım biz de alırız cnm

Allah allah amh çok iyi niye o kadar az yumurta acaba
Benim bir önceki tedavimde tek yumurtam önden gidiyordu geride kalan 4-5 yumurta daha olmasına rağmen iğnelere hiç cevap vermedi diğerleri çok aşırı stres yapmıştım o tedavimde ben ona bağlıyorum yada bilimsel bir açıklaması yok

Yok cnm hiç merdiven inip çıkmadım henüz
Hapşurma bendede var ama birçok yerde okuduğum kadarıyla bir sorun olarak görülmüyormuş
Uyurkenki yatış çok önemli değil gibi geliyor bana
Hamileliklerde bile ilk 3 ay yatış serbest
Sürekli yatmıyorum ama ara ara yatıyorum uzanıyorum oturuyorum ev içi hafif hafif yürüyorum gibi
Sen nasılsın?
Amin cnm hepimiz bu sürecin sonunu güzel tamamlayalım inş.

Ben iim cnm sadece heyecan mı stres mi belirsiz bişe var halbuki bu 4.denemem olacak(inşallah son olur tabi:) daha önce hiç dondurulmuş olmadı belkide ondandır bugün jeli kullanmaya başladım ilaçlarıda alıcam transfere az kaldı Rabbim hepimiz için hayırlısından ve sağlıklısından ewlatlar nasip etsin inşallah senin bir tane ewladın varmış ne güzel ikincisi de gelir inşallah Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…