Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım inşallah bu transferin doğuma kadar gidecek güzel bir sürecin başlangıcı olur :) ben de adetimi bekliyorum transfer için, 3.transfer olacak şu an rahatım rahatlığıma şaşıyorum ama muhtemelen günler yaklaşınca belli olunca basıyor stres. Allah yardımcın olsun

Alllah razı olsun canım bşy sorcam herkese aynı saatimi veriyolar transfer için burda olun diye 15:30 dendi bana sanrm heycandan onu bile doğru anladğmdan emn dglm sizlere transfer gnü kaçta gelin diyorlar
Çağırdıkları saatten daha ileri bi saatte oluyor transfer. 5-6 arası oldu benim hep ve 3 bucukta çağırdılar. Kattaki hemşirelere işlem saati kaçta gözüküyor diyerek tahmini bir şey öğrenebilrsinz

Canim benim de amh dusuk 7 yumurtam toplandi 5 i dolu cikti 4 u dollendi 5.gune 1 saglikli embriyom kaldi oda az sonra transfer olucak hayirlisiyla ins
Anladım canım hayırlısı olsun inşaAllah tutunur sana meleğin benim 4 yumurtam toplandı hepsi olgun ve döllendi cuma tekrar bilgi vericekler inşaAllah 5.güne giderler

Amin canım inşaAllah bugün aradılar hepsi sağlıklıymış döllenmişler 2’si daha sağlıklıymış bakalım cuma günü arıycaklar tekrardan dua’dan başka çaremiz yok tevekkül ediyorum

Normal olucak canım bugün aradılar hepsi olgun yumurtaymış ve döllenmişler hakkımızda hayırlısı olsun hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar tutunsunlar bize

Amin bütün ii dileklerin için cnmm hepimiz için inşallAh

Aminnnn canım inşaAllahhhh bugün sağlıklı olduklarını söylediler döllenmişler 2’si daha iyiymiş dediğin gibi 1 tane olsun bana evlat olsun hepimizin yüzü gülsün

Bizim morfoloji 0 ileri hareketli 0 yerinde hareketli sanıyorum 11 di ve çok şükür 9 yumurtam döllendi ..

Alllah razı olsun canım bşy sorcam herkese aynı saatimi veriyolar transfer için burda olun diye 15:30 dendi bana sanrm heycandan onu bile doğru anladğmdan emn dglm sizlere transfer gnü kaçta gelin diyorlar
Benide 3.30da orada olmamkı istediler
Sorduğumda 5 transferi gözüküyordu
Gittiğiöde kağıtta 5.15 yazıyordu
Transferim 6buçukta oldu ben birazda dr u bekledim
Sana tavsiyem çol su içme

Anladım canım hayırlısı olsun inşaAllah tutunur sana meleğin benim 4 yumurtam toplandı hepsi olgun ve döllendi cuma tekrar bilgi vericekler inşaAllah 5.güne giderler
Maşallah sağlıkla gelişimlri devam etsin inş

Heyecan stres korku hepsi bir arada bu tedavide
Stres olmasa daha güzel ama elde değil
Amin cnm inş

Canım bu arada neden çok su içmiyim?

Kizlar negatif gorusmemizi yaptik kimyasal olmasinin sebebi yuksek ihtinal kromozom bozuklugymus embriyomuzun ic cekirdegndeki hucreler cok siki degilmis yani bebegi olustracak kisim cok iyi gozukmuyrmus kromozom sikintisi olma ihtimali yuksek olblr dedi. Bzm 5 embriyodan bir tanesi 5. Gune ulasmisti gelisimleri 3. Gunden snra bozuluyr bunda sperm ve yum faktoru var dedi. Spermler imsi ile secilmesine ragmen grade 3 seviyesnde dedi. Yumurtada da granul denen bir yapi vrmis olgun gbi gozuksede tam olark olgun degil dedi. Bu iki faktorden dolayi embriyolarinz saglikli gelismiyr dedi. Bnlarda daha cok ureme hucrelerninz genetik yapisina bagli dedi saglikli embriyo gelene kdr deneyeceksnz dedi. Her sefernde de pgt yapilacakmis olusan embriyoya. Havuz olustrmayi mantikli bulmadi her denemede dollenen ce genetge gtmeye uygun embriyonun sonucu gorelim transfere uygun degilse ztn yeniden baslayacgz dedi. Transfere uygunsa tekrar yum toplamaya gerek yok dedi. Kalsiyum iyonoforu dollenme problemi olan vakalarda kullnyrz dedi. Sizin o asamada sorun yok dedi birde bu yontwm herkese uygun degil bazen dollenme bile olmayablr bu yontemle dedi. Pregny m ve pregny f diye esime ve bana vitamin verdi subat ayina tekrar baslayablrsnz dedi. Zor bir hastasnz bunun bilincinde olun dedi bircok kez deneme yapmamiz da gerekblrmis saglikli embriyoyu nezmn bulurz yada bulurmuyuz belli degil. Kendinizi hazirlayin guclu sabirli olun dedi. Kisacasi surecimiz zor ve uzun gozukuyor Allaha siginmaktan baska dua etmektn baska bir cikar yol da yok aslinda. Kisa vadede hamile kalirim gbi bir dusunce yok artik bnde her tup bebek denemesi buyuk bir umut degilde ayri bir stres olacak. Genetige gidecek bir embriyo olacakta saglikli gelecekte bakalim kismetmzde ne varsa onu yasarz.

O okaliptus_ canim hakkında hayırlısı olsun inşallah en kisa sürede sana evlat olacak o sağlıklı embriyoyu bulursunuz sınavın zor inşallah yolun kısa olur

Canım Allah yardımcın olsun inşallah tez zamanda mucizene kavusursun

Bu kacıncı denemendi?ben ikinci için nisan ayında baslıycam.bende de yumurta için Stoplazması granül yapıda denildi ama tam olarak ne olduğunu soylemediler sadece orta kaliteli yumurta denildi
Demek ciddi bi sorunmus.Allah yardımcımız olsun

Canım seninle durumumuz aynı biliyosun.. ve bu konuşma canımı sıkmadı değil. Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…