- 31 Ağustos 2016
- 1.887
- 3.498
- 133
Canım inşallah bu transferin doğuma kadar gidecek güzel bir sürecin başlangıcı olur :) ben de adetimi bekliyorum transfer için, 3.transfer olacak şu an rahatım rahatlığıma şaşıyorum ama muhtemelen günler yaklaşınca belli olunca basıyor stres. Allah yardımcın olsunBen iim cnm sadece heyecan mı stres mi belirsiz bişe var halbuki bu 4.denemem olacak(inşallah son olur tabi:) daha önce hiç dondurulmuş olmadı belkide ondandır bugün jeli kullanmaya başladım ilaçlarıda alıcam transfere az kaldı Rabbim hepimiz için hayırlısından ve sağlıklısından ewlatlar nasip etsin inşallah senin bir tane ewladın varmış ne güzel ikincisi de gelir inşallah Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah
Alllah razı olsun canım bşy sorcam herkese aynı saatimi veriyolar transfer için burda olun diye 15:30 dendi bana sanrm heycandan onu bile doğru anladğmdan emn dglm sizlere transfer gnü kaçta gelin diyorlarUmarım hayırlı ve güzel sonuçlar alırsın cnm
Çağırdıkları saatten daha ileri bi saatte oluyor transfer. 5-6 arası oldu benim hep ve 3 bucukta çağırdılar. Kattaki hemşirelere işlem saati kaçta gözüküyor diyerek tahmini bir şey öğrenebilrsinzAlllah razı olsun canım bşy sorcam herkese aynı saatimi veriyolar transfer için burda olun diye 15:30 dendi bana sanrm heycandan onu bile doğru anladğmdan emn dglm sizlere transfer gnü kaçta gelin diyorlar
Anladım canım hayırlısı olsun inşaAllah tutunur sana meleğin benim 4 yumurtam toplandı hepsi olgun ve döllendi cuma tekrar bilgi vericekler inşaAllah 5.güne giderlerCanim benim de amh dusuk 7 yumurtam toplandi 5 i dolu cikti 4 u dollendi 5.gune 1 saglikli embriyom kaldi oda az sonra transfer olucak hayirlisiyla ins
Amin canım inşaAllah bugün aradılar hepsi sağlıklıymış döllenmişler 2’si daha sağlıklıymış bakalım cuma günü arıycaklar tekrardan dua’dan başka çaremiz yok tevekkül ediyorumCnm üzülme benimde amh çok düşük 0.25 benim memorialdaki ilk denememde 3 yumurta toplandı 2 si 5. Güne gidip transfer edilmişti tutmuştu da sonradan bitti hamilelik diğer denemede de 6 yumurta toplandı 3 tanesi pgt ye gidip ikisi sağlıklı geldi çok şükür Allahım çok büyük inşallah bu sefer hepimiz ewlatlarımıza kavuşuruz dualarımız o yönde merak etme dua et bol bol bak bende transferi bekliyorum Allahım hayırlı etsin tedavilerimizi inşallah sonu mutlu bitsin
Normal olucak canım bugün aradılar hepsi olgun yumurtaymış ve döllenmişler hakkımızda hayırlısı olsun hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar tutunsunlar bizeÖncelikle hakkınızda hayırlı olsun inşaallah bugün güzel haberler alırsınız
Benimde yaşdan dolayı rezerv azlığı başlamış amh 0,56 en son tedavimde 6 yumurta toplandı 4 ü döllendi 5. Güne kadar gittiler pgtden dolayı 2 tanesi pgtye uygun bulunmadı diğer 2si pgtye gönderildi biri 5. gün diğeri 6.gün embriyosuydu ve pgt den 6. gün olanı sağlıklı geldi
Peki sen pgtlimi olacak tedavin normal mi?
Amin bütün ii dileklerin için cnmm hepimiz için inşallAhCanım inşallah bu transferin doğuma kadar gidecek güzel bir sürecin başlangıcı olur :) ben de adetimi bekliyorum transfer için, 3.transfer olacak şu an rahatım rahatlığıma şaşıyorum ama muhtemelen günler yaklaşınca belli olunca basıyor stres. Allah yardımcın olsun
Aynı diildir sanırım cnm bilmiyorum kiAlllah razı olsun canım bşy sorcam herkese aynı saatimi veriyolar transfer için burda olun diye 15:30 dendi bana sanrm heycandan onu bile doğru anladğmdan emn dglm sizlere transfer gnü kaçta gelin diyorlar
Aminnnn canım inşaAllahhhh bugün sağlıklı olduklarını söylediler döllenmişler 2’si daha iyiymiş dediğin gibi 1 tane olsun bana evlat olsun hepimizin yüzü gülsünYakın zamanda burda bir arkadaş vardı. 3 yumurtası toplanmıştı. 1i boş çıkmış 1i de döllenmemiş. Diğer kalan tek embriyo 5.güne kadar gitti blast oldu genetiğe gitti sağlıklı geldi transfer edildi ve o hamile kaldı. 41 yaşında olduğu için genetik önerilmişti.
Sayı fazla olduğu zaman biraz daha şans artıyor biraz daha içimiz rahat oluyor falan ama önemli olan sonuç ve nasipten öteye yol yok. İnşallah yarın 4 ünün de sağlıklı bir şekilde döllendiğinin haberini alırsın ve sağlıklı bir şekilde 5.güne kadar gelirler. En az biri sana evlat olsun inşallah.
Bizim morfoloji 0 ileri hareketli 0 yerinde hareketli sanıyorum 11 di ve çok şükür 9 yumurtam döllendi ..Tesekkurler. Bizde imsi mikroenjeksiyon yomtemi kullanıldı fakat basarısız oldu. 10 yumurtadan sadece 3 ü döllendi ve sadece bir tanesi iyi kaliteydi drum morfoloji kaynaklı boyle oldugunu soyledi.
Bülent tırasa maille sordum mikroçip yontemini önerdi. özellikle en iyi kaliteli ve dna hasarı olmayan sperm secimi için kullanılıyormus. Morfoloji %1
Erkek infertilitesinde mikroçiple basarı saglayan pek cok yorum okudum
Bilmiyorum..bu sefer de mikroçip denemek istiyorum.eger orada yoksa gorusmeye gitmeye gerek yok
Bu arada ilk denemeyi bahcecide yapmıstım
Allah hepimize saglikli evlatlar nasip etsin
Benide 3.30da orada olmamkı istedilerAlllah razı olsun canım bşy sorcam herkese aynı saatimi veriyolar transfer için burda olun diye 15:30 dendi bana sanrm heycandan onu bile doğru anladğmdan emn dglm sizlere transfer gnü kaçta gelin diyorlar
Maşallah sağlıkla gelişimlri devam etsin inşAnladım canım hayırlısı olsun inşaAllah tutunur sana meleğin benim 4 yumurtam toplandı hepsi olgun ve döllendi cuma tekrar bilgi vericekler inşaAllah 5.güne giderler
Heyecan stres korku hepsi bir arada bu tedavideBen iim cnm sadece heyecan mı stres mi belirsiz bişe var halbuki bu 4.denemem olacak(inşallah son olur tabi:) daha önce hiç dondurulmuş olmadı belkide ondandır bugün jeli kullanmaya başladım ilaçlarıda alıcam transfere az kaldı Rabbim hepimiz için hayırlısından ve sağlıklısından ewlatlar nasip etsin inşallah senin bir tane ewladın varmış ne güzel ikincisi de gelir inşallah Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah
Transferin bugünmü oldu canım?Benide 3.30da orada olmamkı istediler
Sorduğumda 5 transferi gözüküyordu
Gittiğiöde kağıtta 5.15 yazıyordu
Transferim 6buçukta oldu ben birazda dr u bekledim
Sana tavsiyem çol su içme
Maşallah sağlıkla gelişimlri devam etsin inş
Canım bu arada neden çok su içmiyim?Benide 3.30da orada olmamkı istediler
Sorduğumda 5 transferi gözüküyordu
Gittiğiöde kağıtta 5.15 yazıyordu
Transferim 6buçukta oldu ben birazda dr u bekledim
Sana tavsiyem çol su içme
Maşallah sağlıkla gelişimlri devam etsin inş
Tsk ederim tatlimTransferin hayırlı olsun canım inşallah bebeğine kavuşursunHintbalyoga
Hic stres yapma canim cok kolay gecior ins hayirlara vesile olurKızlar yarn transfer gnüm banada dua edin lütfen stresten afedersnz ishal oldm gece uyuyamadm allahm yardmcmız olsun
Canım Allah yardımcın olsun inşallah tez zamanda mucizene kavusursunKizlar negatif gorusmemizi yaptik kimyasal olmasinin sebebi yuksek ihtinal kromozom bozuklugymus embriyomuzun ic cekirdegndeki hucreler cok siki degilmis yani bebegi olustracak kisim cok iyi gozukmuyrmus kromozom sikintisi olma ihtimali yuksek olblr dedi. Bzm 5 embriyodan bir tanesi 5. Gune ulasmisti gelisimleri 3. Gunden snra bozuluyr bunda sperm ve yum faktoru var dedi. Spermler imsi ile secilmesine ragmen grade 3 seviyesnde dedi. Yumurtada da granul denen bir yapi vrmis olgun gbi gozuksede tam olark olgun degil dedi. Bu iki faktorden dolayi embriyolarinz saglikli gelismiyr dedi. Bnlarda daha cok ureme hucrelerninz genetik yapisina bagli dedi saglikli embriyo gelene kdr deneyeceksnz dedi. Her sefernde de pgt yapilacakmis olusan embriyoya. Havuz olustrmayi mantikli bulmadi her denemede dollenen ce genetge gtmeye uygun embriyonun sonucu gorelim transfere uygun degilse ztn yeniden baslayacgz dedi. Transfere uygunsa tekrar yum toplamaya gerek yok dedi. Kalsiyum iyonoforu dollenme problemi olan vakalarda kullnyrz dedi. Sizin o asamada sorun yok dedi birde bu yontwm herkese uygun degil bazen dollenme bile olmayablr bu yontemle dedi. Pregny m ve pregny f diye esime ve bana vitamin verdi subat ayina tekrar baslayablrsnz dedi. Zor bir hastasnz bunun bilincinde olun dedi bircok kez deneme yapmamiz da gerekblrmis saglikli embriyoyu nezmn bulurz yada bulurmuyuz belli degil. Kendinizi hazirlayin guclu sabirli olun dedi. Kisacasi surecimiz zor ve uzun gozukuyor Allaha siginmaktan baska dua etmektn baska bir cikar yol da yok aslinda. Kisa vadede hamile kalirim gbi bir dusunce yok artik bnde her tup bebek denemesi buyuk bir umut degilde ayri bir stres olacak. Genetige gidecek bir embriyo olacakta saglikli gelecekte bakalim kismetmzde ne varsa onu yasarz.
Canım seninle durumumuz aynı biliyosun.. ve bu konuşma canımı sıkmadı değil. Allah yardımcımız olsunKizlar negatif gorusmemizi yaptik kimyasal olmasinin sebebi yuksek ihtinal kromozom bozuklugymus embriyomuzun ic cekirdegndeki hucreler cok siki degilmis yani bebegi olustracak kisim cok iyi gozukmuyrmus kromozom sikintisi olma ihtimali yuksek olblr dedi. Bzm 5 embriyodan bir tanesi 5. Gune ulasmisti gelisimleri 3. Gunden snra bozuluyr bunda sperm ve yum faktoru var dedi. Spermler imsi ile secilmesine ragmen grade 3 seviyesnde dedi. Yumurtada da granul denen bir yapi vrmis olgun gbi gozuksede tam olark olgun degil dedi. Bu iki faktorden dolayi embriyolarinz saglikli gelismiyr dedi. Bnlarda daha cok ureme hucrelerninz genetik yapisina bagli dedi saglikli embriyo gelene kdr deneyeceksnz dedi. Her sefernde de pgt yapilacakmis olusan embriyoya. Havuz olustrmayi mantikli bulmadi her denemede dollenen ce genetge gtmeye uygun embriyonun sonucu gorelim transfere uygun degilse ztn yeniden baslayacgz dedi. Transfere uygunsa tekrar yum toplamaya gerek yok dedi. Kalsiyum iyonoforu dollenme problemi olan vakalarda kullnyrz dedi. Sizin o asamada sorun yok dedi birde bu yontwm herkese uygun degil bazen dollenme bile olmayablr bu yontemle dedi. Pregny m ve pregny f diye esime ve bana vitamin verdi subat ayina tekrar baslayablrsnz dedi. Zor bir hastasnz bunun bilincinde olun dedi bircok kez deneme yapmamiz da gerekblrmis saglikli embriyoyu nezmn bulurz yada bulurmuyuz belli degil. Kendinizi hazirlayin guclu sabirli olun dedi. Kisacasi surecimiz zor ve uzun gozukuyor Allaha siginmaktan baska dua etmektn baska bir cikar yol da yok aslinda. Kisa vadede hamile kalirim gbi bir dusunce yok artik bnde her tup bebek denemesi buyuk bir umut degilde ayri bir stres olacak. Genetige gidecek bir embriyo olacakta saglikli gelecekte bakalim kismetmzde ne varsa onu yasarz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?