Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

O okaliptus_ canim hakkında hayırlısı olsun inşallah en kisa sürede sana evlat olacak o sağlıklı embriyoyu bulursunuz sınavın zor inşallah yolun kısa olur
Amin cnm ins dua edip istemekten baska yapilacak cok brsyyok
bnm ikinci denememdi her sefernde tek embriyo kaldi. Bana denilen seyde o granul var bu da tam olarak olgun yumurta olmadgi anlamina geliyrmus. Genetkleri degismez diyorlar hep bu sekilde yumurta elde edip kromozu duZgn embriyo olusurmu bilmem. Sadece tek basina yum sorunu olsa belki sorun asilir ama bizde iki tarafli sorun ciktgi icin birbirni onaracak yapi yok. Sizde sperm kaliteliyse blki kaliteli embriyo gelisir cnm

Canım seninle durumumuz aynı biliyosun.. ve bu konuşma canımı sıkmadı değil. Allah yardımcımız olsun
Nereye kdr tup bebek denenir bilmiyrm agir ve zor bir durumla karsi karsiya kaldk artik cok heveslenip cocgum olacak diyemiyrm yillar alablr bu mesele. Gerci Allah buyuk ol dedimi hersy olur ama. Senin yumurtan icin boyle brsey dediler mi? Sadece spermde mi sorun vardi?

Yok canım bizde de iki taraflı..morfoloji 1
Ben tüp bebek yaptırdıgımda iki tane 5 cmlik çikolata kisti vardı o yuzden acele etmem gerektigi soylenmişti. Bu granul yapının kist kaynaklı olabilecegini soyledi dr.tüpten 3 ay sonra o kistler hormon sebebiyle dahada buyudu 7cm oldu ve ben sancılardan 3 kere acillik oldum.arastırma hastanesinde emar sonucum basit kist çıktı. 3 ay sonra da 10 cm oldu ve ben laporoskopi kist ameliyatı oldum.
Kısacası bana tüp drum yanlıs teshis koydu basit kist oldugu anlasılsaydı ilacla küçülürdü hormon alınca daha kotuye gitti.
Ben ikinci tedaviyi Bülent beyde düşünüyorum
Bi tanıdıgım var o kadına tıbben senin cocugun olmaz bosuna para harcama demişler.15 yıl sonra kadının normal yolla cocugu oldu.cocuk 3 yasına geldi şimdi yine hamile. Allah dilerse hersey olur
Umitsiz olmayalım inşallah

Canım hakkında hayırlısı olsun, inşallah yolun zor ama bir çıkış yolu bulacaksınız.
Denemelerinden önce takviye anlamında bir şeyler denedin mi hiç? Benim 3.tedavim öncesi yaptığım şeyler vardı vc yumurta sayısı olarak faydası olduğına inanıyorum.
Arısütü, omepa q10, d vitamini,
Tedavi esnasında da incir kaynatıp suyunu içmiştim.
Allah tan ümit kesilmez, çok güçlü bir şekilde yazıyorsun maşallah, bu gücünün karşılığını bu sabrın hediyesini mutlaka alırsın.

Canım okudum ama allah biliyor ya umutsuz değilim inşallah Rabbim sağlıklı bir evlat nasip eder sana biraz kendimden bahsedeyim
Ben 23 yaşında ilk tüp bebek denemem için doktora gittiğimde esinde bir problem yok seninde tüplerin tıkanmış normal yollarla mümkün değil ama tüp bebekle ilk denemen de hamile kalırsın iyi yumurta üretiyorsun spremlerde gayet normal dedi yaşında küçük en iyi en kolay hasta grubundasin diyeli tam 9 sene oldu 6 tüp bebek denemesi 4 ameliyat 2 histrp gecirdim ama elde var sifir
Semra hoca en son gittiğimde oda kolay hasta gurubundasin dedi ama yine negatif demem oki bizler ilahi kudretin ol demesine muhtaciz bunlar birer sebep zamanı gelince doktor iyi yada kötü ne derse desin olunca olucak doktorda bu bir mucize diyecek allaha emanet ol güzel haberlerini bekliyoruz

Canım seninde az kaldı adetine şu donemde yaptığın kullandığın bişey varmi

Allah bu yolda hepimizin yardımcısı olsun. Zor bi durum ama imkansız değil yeter ki rabbim nasip etsin. Sakın ümitsizliğe kapılma. Bol bol dua et.
Bende bugün transfer için görüşmemi yaptım. İlaçsız tedaviyi uygun gördü semra hanım. Folik asit disinda ilac kullanmayacagim. Haftaya çarşamba bir daha çağırdılar. Yeni yilin ilk gunlerinde de transferim olacak sanirim.
İlaçsız olması ins. Iyidir benim için. Bide benden trombofili testleri istendi. Acelesi yok dışarda yaptirabilirsin dediler. Yarın genetik bölümünden randevu aldım. Ama sonuçlar bir ayda falan çıkıyormuş. Yanı transfer sonrasına kalacak. Yetişmezse transfere dedim önemli değil o kadar gebe kalırsan da lazım olacak dediler. O zaman neden istendi anlamadım. Allah herkese emeklerinin karşılığını versin inş

Canım senden istedikleri pıhtılaşma testlerimi bende geçenlerde yaptırdım aynısımi acaba rica etsem resmini atarmisin

Bndede cikolata kistleri var cnm ama 1.5 2 cm fln basit kist diyorlar ameliyatlik degil dediler. Smdi bu kistler yumurta reZervini etkileyeblrmus bnm amh 1.8 cok fazla yum toplanmiyor demen gbi granul olusmasina da sebep oluyorsa bu kistlerden nasil kurtulacagz? Cikolata kisti brz zor yok oluyor diye okuyrm ve cok cabuk tekrarliyormus tup bebekte cikolata kistinin onemi yok denmisti. Bu arada sana yanlis teshis koyan semra hocami

Sagol cnm derdi veren Rabbim sifasinida vereck ins arayip bulmak bize dusuyor sabretmek lazm hic kolay degil canimiz yanmadi degil yarinin ne getirecgi bilinmez. Ari suru coenzm q10 kullandm cnm. Ilk tup bebek negatfinden snra beslenme duzenimizi degistrdk saglikli yasamaya calistik elimzden gelen hersyi yaptik aslinda bu sefer bomba gbi sperm ve yumurta cikmasi lazim diye esprisini bile yapiyrdk ama bu takviyeler genetik yapiyi degistrmiyirmus. Artik ekstra bir gayret gostermeyecm o bile yordu, ortalama bi duzenmz var ztn. Incir kurunu deneyecegm bi etkisi olurmu bilmem

Elimizdn geleni yapmak zorundyz cnm neticede sperm yumurta rahim hepsi var Rabbim ol dediktn snra olblr. Etrafmzda duygudgmz hikayelerden biri de biz olurz blki sukdr yil olmadi snra birden cocuklari oldu gbi ama kendimi uzun yillar olmayablr gbi bi olasiliga hazrliyrm

Sende hic kolay surecten gecmemissin cnm. Bizde bu deneme oncesi kolay hastasiniz yorumunu aldik semra hocadan. Yas genc sperm yum var olur diye dusunduler ama sureci takip edince embriyo gelisimleri suan bizi zor hasta grubuna soktu. Normal bi kadin dogumcuya gidiyr olsk sebepsiz infertilite derdi muhtemelen cikolata kistlerimi bile hicbiri soylemedi gormedilermi bilmyrm simdiye kdr. Tup bebekte embriyo gelisimi net olrk gozuktugu icin sebepsiz olan bircok vakanin aslinda dollenme vs gbi sorunlar oldgu ortaya cikiyr demekki. Artik kisa vadede hamile kalablrm gbi bir heyecan ve umudum yok hayallere kaptrmakta istemiyrm snra daha cok uzuluyrm gerckci olmaya calisyrm bu zorlugu kabullenip surekli gun ay saymamam lazm bizler icin yillar gecsede sonuc degismeyebliyor. O surede etrafimizda yeni evlenenler bile cocugunu kucagina almisken biz beklemye dvm edyrz o yuzdn zmn hesabi yapmamaya caliscgm bebek hayallerini daha az kurmak lazm. 5 gunde olsa hamile olmak nasil birsy onu hissttm taa ki kimyasal olana kdr. Ona bile sukredyrm hamile olmak nasi bir duygu acaba diye cok dusunrdm kismen de olsa birseyler hissettm ins saglikla ilerleyeb gebeligm de olur gunun birinde

Ins hayirli hbrler alirsin cnm bnden de trombofili panelinin eksik kisimlarini istediler. Hamile kalina kan pihtilasmasiyla ilgili sorun varsa kan sulandrici igne ilac veriyorlar. Dusuk yasiyor cnku insanlaf bu problemden oturu. Yaptrip tedbir almakta fayda var cnm

Canım öncelikle bu işin nasip işi olduğunu hepimiz biliyoruz sen kalbini karartma. Hayırlısı olsun inşallah çok sıkıntı çekmeden sonuca ulaşırsın.
Bu çikolata kistlerinden bende muzdaribim iki traftada var şiddetli tabir edilen cinsten . İlk tedavi de 5 yumurta ikincide 3 yumurta toplanabildi ancak . Kistlerinden yumurtaları göremiyorlardı takip esnasında ve rezervi ciddi azaltıyor benimde 1.49 amh sonra arı sütü bal polen kullandım bende şaşırdım 1.89 oldu amh .
Anlattığınız gibi granule sebep olan bu kistlerse benim de çok moralim bozuldu 2 tanecik embriyo var zaten .
Kistlere ellemek istemedi semra hanım önceliğimiz embriyo oluşturmak dedi bana o yüzden müdahale etmeyelim dedi.

Canım senden istedikleri pıhtılaşma testlerimi bende geçenlerde yaptırdım aynısımi acaba rica etsem resmini atarmisin
Canım yüklemeye çalıştım ama beceremedim. Trombofili biyokimya paneli ve trombofili genetik paneli. Alt başlıkları da var bir sürü. Sizin durumunuz nedir sizden ne için istediler

Canım sen ne zaman başlayacaksın tahmini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…