Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kistlerin ameliytla alinmasi rezervi iyice azaltyr galiba birde bu cikolata kisti tekrar olusablyrmus. Ben kistin granul olustrdgunu az once kizlardan ogrendm semra hica boyle birsey demedi. Bu ureme hucrelernizn genetgyle ilgili dedi kistten bahsetmedi. Belki granul olusmasnin birkac nedeni olblr. Sizce baska doktrlardan da fikir almalimiyim?

Yok cnm ben bahceci de yaptırdım
Çikolata kisti 5 cmden kucukse ameliyat onerilmiyor.ameliyat olsada tekrarlıyor.
Ben hastanede bi kadınla tanısmıstım çikolata kistinden dolayı hamile kalamamıs ameliyat olmus ve dogal yolla hamile kalmıs.hatta ikinci cocuk istediklerinde yine kist oldugunu ogrenmis ve tekrar ameliyat olmus 2. Ye hamile kalabilmiş. Kadıncagız 3. Kez kist agrıyla hastanede yatıyordu.

Kistlere müdahale edilince rezerv azalıyor evet bütün dr lar bana aynı şeyi söyledi ve alınsa da tekrar çıkma olasılığı çok yüksek öyle de bela birşey malesef. Kistler granül oluşturuyor gibi birşey demediler bana da gerçi granül olup olmadığını bilmiyorum benim yumurtalar da.

Şimdi sana ne desem bilemedim ki canım yanlış yönlendirmek istemem kimseyi ama şahsi düşüncem şu ki bu sektörde belli başlı 3 4 merkez var bence. Bunlardan başka yerleri aklım almıyor kesinlikle öyle şeyler duydum ki tanidiklardan bu seruvende tanıştığım insanlardan resmen umut tacirliği yapıyorlar çünkü para peşinde bir çoğu. Bunun dışında da kafa karışıklığı olabilir diye düşünüyorum . Sanırım bir de Bülent beyi baz alırdım sadece zira bu sektörde güven duyulabilecek tek tük kişiler var işini severek ve titizlikle yapan sonuca odaklı .

Yani nereye gideceğiz ki başka bilemedim bende hepimiz bir umut diye cirpiniyoruz resmen Rabbim yardımcımız olsun inşallah sabrımızı arttırsın güç kuvvet versin hepimize

C
Canım seni çok iyi anlıyorum. Benim amh düşük bu yüzden az yumurtam oluyor. Geçen ay 2 yumurtam 5. Güne gelmişlerdi ama sağlıklı değillerdi. Pgt ye gönderilemedi istersen transfer edelim dediler bende kabul ettim ama olmadı. Şimdi tekrar baştan başlayacağım tedaviye. Ve az miktarda yumurta olunca her seferinde baştan başlayacağım. Allah yardımcımız olsun. Üzme kendini vardır her şerde bir hayır. Napalım bizim de sınavımız bu demek ki. İnşallah hepimizin sağlıklı bir evladı olur

Amelyt edilecek boyutta olmayan kistlere yapilacak brsy yokmu ki ?

Fikir almka acisindan gidileblr aslinda Bulent tirasa. Bn ztn bahceci fulyada denedim orayi eledim. Memorialdan memnunum aslinda cok detayli bilgi alabldm dosyamizda laboratuvar asamasndaki tum veriler yer aliyr oyle kabataslak yorumlar yapilmiyr. Daha onceki denemede ne yumurta ne sperme dair kalite resim hcbrsy yokti dosyamda. Embriyo kalitemi bile dgru aktarmadilar iyi diye trabsfer ettiler orta oldgunu ogrendm. Farkli teknik ve gorusleri dinlemek lazim aslinda istda yasiyrm ve gideblme imkanim var. en iyu yerlerde denemek istyrm defalrca uzulmemek icin doktrlara guveneblmek icin ama nasip olmaynca olmuyr. Ustumuze duseni yapmaya calisiyrz elden baska brsy gelmiyor

Tedavi sonunda elde var sifir diye oturmak cok zor gercktn Allah hepimin yardmcisi olsun cnm. Sana yumurta ve sperm kalitesyle ilgili bir yorum yaptilarmi ? Her sefernde genetge mi gonderceksnz sizde? Kaliteli bulunana kdr dvm dediyse durumumuz sizle baya benziyor

Merhaba açıkçası senin görüşmeni merakla bekliyordum. Ve duyduklarima çok uzuldum.
Biliyorsun ki benim sorunum seninle ayni hareket sıfır morfoloji sıfır ustune ben cik.kisti ameliyati oldum vebundan onceki tedavimde ameliyat oldugum yerden yumurta hiç cikmadi gibi. Gecen ay kont gittim sadece 3 yumurtam vardi. Simdi cuma tedaviye baslicam kismet olursa ve çooook korkuyorum gene yumurtam az olu diye.. tedavi oncesi climara bant kullandim simdi eşim eğer az yumurtan varsa baslamayiz diyor eee ben hormon aldim esim beni anlamiyor oda kendince hakli

Sen bugun ku gorusmeni kiminle yaptin acaba bende semra hocayla mi gorussem bize yumurta kalitesi ile ilgili birsey denmedi sadece ben israrla sordugumda emre bey biraz var demisti bende merak ettim cuma gunu tekrar israrla sorucam gerekirse semra hocayla da gorusmeye calisirim hayirlisi.

Cnm ben semra hocayla gorustum. Ilk gorusmemde de istemistm semra hocaya negatf gorusmemde de istedm. Sende rica et cuma gunleri semra hoca orada oluyr brz beklersn belki ama senide siraya sokarlar. Esim kaan hocada tedavi gorduktn snra spermiygram daha ii hale geldi aslinda ama imsi ile secim yapilmasina ragmen grade 3 kalitede sperm bulunmus bizde morf %2 idi hareketlilik %60 olmustu. Ama bu kalite neyle alakali bilmyrm 50 milyon spermde 6 sperm secildi ve durum bu. 6 aydr tedavi oldu esim daha ne yapablrz bilmiyrm. Bu tedaviden negatf alinca yumurtalrla ilgili boyle bir yorum yapildi daha inceki tedavmde yumurtlara kaliteli 3. Gunden sbra embriyo gelisimi bozulgu icin spermde sorun var dediler ondan snra esim tedavi gordu snrasnda 2. Denemeye basladik okdr iyi bakmistik ki vucudumuza artik daha yapabilecek birsy kalmadi bomba gbi olmuszdr dedik ama o bomba elimzde patladi yumurtyla ilgili sorunlarin cozumu daha zor hatta degismez diye bile okuyrm o yuzdn hep uumurtada sorun olmasnda sperm toparlnr diyordum simdi yumurtadaki sikintida canimizi skti. Yine elimiZdn geleni yapip vucudumuza ii bakacagz faydasi olur olmaz bilemem her dongude farkli kalitede yumurta cikablr umuduyla yeni tedaviye baslayacagm. Allahim yuzumuze guler ins. Sen memorilada hic yumurta toplattinmi? Ultrasondan kaliteli kalitesiz diyemez ama opu sonrasi labortauvarda incelediklerinde anlasiliyr fotografi eklenmiati dosyamiza. Yumurtanin icindeki sivi purtuklu bir yapidaydi buna granul deniyormus o sivinin puruzsuz olmasi gerekiyrmus.

Amelyt edilecek boyutta olmayan kistlere yapilacak brsy yokmu ki ?
Bildiğim kadarıyla gecici menapoz a sokarak kisti kucultme tedavisi uygulanıyor.birde gecenlerde okudum akupunktur tedaviside işe yarıyormus ne kadar dogrudur bilmem..

Canım yüklemeye çalıştım ama beceremedim. Trombofili biyokimya paneli ve trombofili genetik paneli. Alt başlıkları da var bir sürü. Sizin durumunuz nedir sizden ne için istediler
Olsun canım sağol benim çok sayıda 3 negatif bir kimyasal 1 de dusugum var ondan dolayı istendi heralde

Canım bu söylediğin takviyeleri gonalf iğne kullanırkende aldın mı acaba bir zararı olur mu diye ben kullanmaya çekiniyorum yumurta erken çatlamasın vs diye ama öncesinde kullandım bende inş faydasını görürüz

Benim ilk tedavim acibadem bulent tirasta oldu sonraki 4 tedavim memorialde oldu. Benim ilk negatifte semra hoca ile gorusmustum bana sperm kalitemizin cok kotu oldugunu soyledi. Yumurta kalite veya kalitesizliginden hic bahsedilmedi. Bizim spermlerimiz icinde normal yapiya sahip hic yok cunku bizde sayi cok az hareket hiç yok o yuzden imsi bile yapilamiyor. Bize direk sivi verip canli olan spermler direk yumurtaya veriliyor malesef biz kaan hocaya gittik bize genetik duzelme olmaz dedi.... vitaminide semra hocami verdi yoksa seni muayene eden dr.un mu verdi merak ettim.

Merhaba insallah güzel haberler aldigimiz evimizde cocuk sesi olan bir yil olur....

Öncesinde başlayıp tedavi esnasında da devam ettim arısütü ve omepa ya. İnciri de tedavi başladıktan sonra. Ben de çekiniyordum ama son tedavide kontrollerde çok iyi yumurtalar göremeyince inciri denedim ne kaybederim dedim. Ondan mıdır bilinmez en fazla yumurtam bu tedaviden çıktı.

Normal olucak canım bugün aradılar hepsi olgun yumurtaymış ve döllenmişler hakkımızda hayırlısı olsun hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar tutunsunlar bize
Benim de yumurta az oluyor hem de kaliteli olmuyor öncesin de yediğin dikkat ettin birşey varmıydı? Benim 7 yumurtadan 3 Olgun çıktı ve biri döllenmişti

Canım belki biliyorsundur ama ben yine de yazayım,memorial da bahçecideki gibi birkaç ay üst üste yumurta biriktirme yani havuz yöntemi yapmıyorlarmış,Emre bey bana öyle söylemişti;rahim çok yoruluyor dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…