- 15 Ekim 2017
- 706
- 983
- 23
- 40
Bana kendi merkezimizde istiyoruz demişlerdi orda yaptırdımKızlar ya benim amh 2.0. Geldi,sizce nasıl? Moralim bozuldu sanki,dışarda yaptırmıştım, bir de memorial da mı yaptırsam acaba,doktorlar öEllikle memorialda isterler mi
2.0 kötü bir değer değil ben dışarıda yaptırdım herhangi birşey demediler eger usg ile amh uyumsuzlugu olursa o zaman tekrar istiyorlarmış banada buradan biri dedi simdi hemem yaptirmayinKızlar ya benim amh 2.0. Geldi,sizce nasıl? Moralim bozuldu sanki,dışarda yaptırmıştım, bir de memorial da mı yaptırsam acaba,doktorlar öEllikle memorialda isterler mi
İnşallah amin diyorum dualarım hep bu yönden yeni yılda inşallah muradımiz gerçek olurMerhaba insallah güzel haberler aldigimiz evimizde cocuk sesi olan bir yil olur....
Canım dikkat ettiğim beslenmeme dikkat ettim bu süre içinde en başta hiç stres yapmadım hep mutluydum kafam rahattı sanki o bende ki bütün evhamlarımdaan arınmıştım en önemlisi buydu 2.olarak hurma kayısı kabak tatlısı çok tükettim sonra kuru siyah üzümü kaynatıp aç karnına içtim en sonda incir kaynatıp suyunu içtim zaten ilaçların son günleriydi çatlamaması için devam etmedim bunların yanında çokça dua ettim ve işimi Rabbime bıraktım hiç bişey düşünmedim hastane bana ne derse onu uygulayıp acaba öylemi böylemi demedim pozitiftim gelelim en en önemli nokta ise sadece Dua tesbihler çektim eşimde çekti 1 hatim niyetlendim onu bitirip duasını yaptım bittiğinin ertesi günü opu işlemim oldu inşaAllah Rabbim tamamına erdirir ama inan stres çok büyük etken sana tavsiyem besin olarak bunları çok tüket ve dua et çünkü şöyle düşün yumurtalara büyüdümü olgunlaştımı kaç tanesi döllenicek dediğin zaman hem stres yapıp hormonları etkiliyosun hemde işini Allaha bırakmamış oluyosun rahat ol Rabbim seni senden çok düşünüyo hakkımızda hayırlısı olsun nasipten ötesi yok olmıycaksa bi sebep olur olmaz ama olmıycak dersin bi bakmışsın herşey yoluna girmiş umutsuz olma :))Benim de yumurta az oluyor hem de kaliteli olmuyor öncesin de yediğin dikkat ettin birşey varmıydı? Benim 7 yumurtadan 3 Olgun çıktı ve biri döllenmişti
Tamam canım :)Yok cnm o başka bir arkadaşa yorumdu
Yarın opu ya giricek arkadaş içinde
Beni işlem öncesi kontrol ettiler fazla içmişiö 4 bardak çıkış istediler
O yüzden çok sıkışma demek istedim
İlk denemen nerdeydi?Yok canım bizde de iki taraflı..morfoloji 1
Ben tüp bebek yaptırdıgımda iki tane 5 cmlik çikolata kisti vardı o yuzden acele etmem gerektigi soylenmişti. Bu granul yapının kist kaynaklı olabilecegini soyledi dr.tüpten 3 ay sonra o kistler hormon sebebiyle dahada buyudu 7cm oldu ve ben sancılardan 3 kere acillik oldum.arastırma hastanesinde emar sonucum basit kist çıktı. 3 ay sonra da 10 cm oldu ve ben laporoskopi kist ameliyatı oldum.
Kısacası bana tüp drum yanlıs teshis koydu basit kist oldugu anlasılsaydı ilacla küçülürdü hormon alınca daha kotuye gitti.
Ben ikinci tedaviyi Bülent beyde düşünüyorum
Bi tanıdıgım var o kadına tıbben senin cocugun olmaz bosuna para harcama demişler.15 yıl sonra kadının normal yolla cocugu oldu.cocuk 3 yasına geldi şimdi yine hamile. Allah dilerse hersey olur
Umitsiz olmayalım inşallah
Genetik problemlerin tespit edilmesi isi zorlastiriyor ins bizlerede bir cozum yolu bulunur. Semra hoca verdi cnm zarari yok dedi ama mucizede beklemiyor vitamindenBenim ilk tedavim acibadem bulent tirasta oldu sonraki 4 tedavim memorialde oldu. Benim ilk negatifte semra hoca ile gorusmustum bana sperm kalitemizin cok kotu oldugunu soyledi. Yumurta kalite veya kalitesizliginden hic bahsedilmedi. Bizim spermlerimiz icinde normal yapiya sahip hic yok cunku bizde sayi cok az hareket hiç yok o yuzden imsi bile yapilamiyor. Bize direk sivi verip canli olan spermler direk yumurtaya veriliyor malesef biz kaan hocaya gittik bize genetik duzelme olmaz dedi.... vitaminide semra hocami verdi yoksa seni muayene eden dr.un mu verdi merak ettim.
Evet canım ben bekarken sol tarafımdan kist ameliyatı olduğum için şuan tedavide solda hiç yumurta yoktu sonlara doğru o kadar iğneye 1 tane zor oldu oda zaten büyümeden opu oldu semra hanımda or tarafta geçirmiş olduğun operasyondan dolayı yapışıklık olabileceğini söyledi bide sağ taraftan dış gebelik geçirdim ama hamdolsun sağdaki yumurtalarım gelişti benim amh 0.32’ydi düşün doktorlar bile bu değerlere bu operasyonlara çok çok iyi dediler yeter ki duayı dilimizden düşürmeyelim bizi yaradana kalbimiz tam bağlanalımKistlerin ameliytla alinmasi rezervi iyice azaltyr galiba birde bu cikolata kisti tekrar olusablyrmus. Ben kistin granul olustrdgunu az once kizlardan ogrendm semra hica boyle birsey demedi. Bu ureme hucrelernizn genetgyle ilgili dedi kistten bahsetmedi. Belki granul olusmasnin birkac nedeni olblr. Sizce baska doktrlardan da fikir almalimiyim?
Insallah iyi gelir. Ben baska biryerde okumustum esine verilen vitamini esi kullanmamis bayan kendi içmiş ve amh yukselmis.. yani dr amh yukselmuz diyor ama bayana iyi gelmis eger bulursan sana atarim.Genetik problemlerin tespit edilmesi isi zorlastiriyor ins bizlerede bir cozum yolu bulunur. Semra hoca verdi cnm zarari yok dedi ama mucizede beklemiyor vitaminden
Bahceci umutİlk denemen nerdeydi?
semra hoca havuza gerek yok dedi cnm. başladıgımz her tüp bebek tedavisinin sonucunda oluşan 5. gun embrıyosunu genetge göndercgz onun sonucuna göre hareket edecegz. saglıklı gelirse transfer edecegz bir daha opu yapmaya gerek yok dedı. saglıklı gelmezse yeni tedaviye başlamak zorundayım ztnCanım belki biliyorsundur ama ben yine de yazayım,memorial da bahçecideki gibi birkaç ay üst üste yumurta biriktirme yani havuz yöntemi yapmıyorlarmış,Emre bey bana öyle söylemişti;rahim çok yoruluyor dedi
inş fayda gösterir cnm yeme içme ve vitamin alma dışında yapabilecegmz birşey yok ztnInsallah iyi gelir. Ben baska biryerde okumustum esine verilen vitamini esi kullanmamis bayan kendi içmiş ve amh yukselmis.. yani dr amh yukselmuz diyor ama bayana iyi gelmis eger bulursan sana atarim.
imkansız olmaz diye birşey yok ztn cnm bir sürü insan kendi mucizesini yaşamış. tablolarımız zor ugrasmak zorundyz hayallerımıze hemen kavusamayacgmz belkı ama pes etmemelıyız. dua etmek en buyuk ilaç şuan. cunku yapılabılecek cok fazla bırsey yok.Evet canım ben bekarken sol tarafımdan kist ameliyatı olduğum için şuan tedavide solda hiç yumurta yoktu sonlara doğru o kadar iğneye 1 tane zor oldu oda zaten büyümeden opu oldu semra hanımda or tarafta geçirmiş olduğun operasyondan dolayı yapışıklık olabileceğini söyledi bide sağ taraftan dış gebelik geçirdim ama hamdolsun sağdaki yumurtalarım gelişti benim amh 0.32’ydi düşün doktorlar bile bu değerlere bu operasyonlara çok çok iyi dediler yeter ki duayı dilimizden düşürmeyelim bizi yaradana kalbimiz tam bağlanalım
Hayırlısı olsun cnmtransfer sonrası gün sayanlàr varmı..salı günü transferim oldu salı carsamba dınlendım bugun normale döndum oturuyorum yuruyorum evın ıcınde..belirtı aramıycam erken dıyorum ama yınede arıyorum..tek embrıyobtransferı oldu acaba cıftmı olsaydı..bılmıyom vallahı..28 aralık test gunum zaman durdu sankı
Mrb canim bnm de dun transferim oldu ayin 30 u test gunum tek embriyo 5.gun transferi senin tek mi kacinci gun embriyosu?transfer sonrası gün sayanlàr varmı..salı günü transferim oldu salı carsamba dınlendım bugun normale döndum oturuyorum yuruyorum evın ıcınde..belirtı aramıycam erken dıyorum ama yınede arıyorum..tek embrıyobtransferı oldu acaba cıftmı olsaydı..bılmıyom vallahı..28 aralık test gunum zaman durdu sankı
5 . gun embrıyosuydu tek embrıyo transfer edıldı ama acaba 2 mı transfer edılseydı dıyede dusuncelere daldımMrb canim bnm de dun transferim oldu ayin 30 u test gunum tek embriyo 5.gun transferi senin tek mi kacinci gun embriyosu?
belırtı aramak ıstemıyom ama arıyorum yınedegun gecmıyo vallahı..evdeyım ama yatmıyorum oturuyorum yuruyorum ufak ıslerimi yapıyorımHayırlısı olsun cnm
Benimde ptesi transferim oldum
Tek embriyo
27sini bekliyorum büyük hevesle
Belirti bişi yok ama günler geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?