- 18 Kasım 2016
- 340
- 390
- 33
- 34
semra hoca havuza gerek yok dedi cnm. başladıgımz her tüp bebek tedavisinin sonucunda oluşan 5. gun embrıyosunu genetge göndercgz onun sonucuna göre hareket edecegz. saglıklı gelirse transfer edecegz bir daha opu yapmaya gerek yok dedı. saglıklı gelmezse yeni tedaviye başlamak zorundayım ztn[/QUOAllah ne büyük,çok fazla uğraşmadan kucağımıza alırız inşallah
Allah yardımcınız olsun inşallah her asamamız ayrı bir heyecanKızlar bana da dua edin ne olur.. Cumartesi günü de benim yumurtalarımı toplayacaklar... Allah' ım hepinizin gönlüne göre versin...
35 yas ustu cıft embriyo konulabılıyor ama anladgm kadarıyla sıslı cıft embrıyo transferıne cok olumlu bakmıyor.cogul gebelık rısklı oldugu ıcın.Başka hastanelerde yapılıyor bu,benim bir arkadaşım hatta son dakika iki embriyo istedi,ikizleri oldu
Canim Allah yardimci olsun insallah smski tutunsunKızzzzlaaaaar brzdan transferm olcak dua edin nlurrrr
Rabbim yar ve yardımcın olsunKızzzzlaaaaar brzdan transferm olcak dua edin nlurrrr
35 yaş üstü iseniz ve ailede genetik problem yok ise ya da yaş gözetmeksizin 2 ve üzeri negatif denemeniz var ise çift embriyo transferi yapılır..KIzlar aile isteyince çift embriyo transfer ediyorlar mı memorial da, burada bir arkadaş yazmıştı sanki; çok gerekli görürlerse kendileri iki embriyo kararı alıyorlar diye;aile istese yapılmıyor mu??
Allah yâr ve yardimciniz olsun canim İnsllah hayirli pozitif sonuç alırsınKızzzzlaaaaar brzdan transferm olcak dua edin nlurrrr
Semra hocaya ilk defa gideceğim. Burda yorumlarısemra hoca havuza gerek yok dedi cnm. başladıgımz her tüp bebek tedavisinin sonucunda oluşan 5. gun embrıyosunu genetge göndercgz onun sonucuna göre hareket edecegz. saglıklı gelirse transfer edecegz bir daha opu yapmaya gerek yok dedı. saglıklı gelmezse yeni tedaviye başlamak zorundayım ztn
İlk denemen nerdeydi?
Semra hocaya ilk defa gideceğim. Bizdede morfoloji ve sayı sorunu varİlk denemen nerdeydi?
O ben miyim acaba benimde öle son dakika ısrarımla iki embriyo kondu ikiz.embriyolog pek istemedi.Başka hastanelerde yapılıyor bu,benim bir arkadaşım hatta son dakika iki embriyo istedi,ikizleri oldu
Benim de pazartesi test günüm meme hassasiyeti yok.. ilk 3 gün kasık ve karın ağrım oldu ara ara bel ağrısı ilk günden beri devam ediyor adet olacak gibi hissediyorum
Anladım canımBahceci umut
Bolca dua et bunlar vesile nasibinde varsa zaten olucaktır ama baştan böyle umutsuzluğa kapılmaSemra hocaya ilk defa gideceğim. Burda yorumları
Semra hocaya ilk defa gideceğim. Bizdede morfoloji ve sayı sorunu varkimyasal gebelik çok okudum biraz moral bozukluğu oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?