Benimde ilk görüşmem semra hnmlaydı önce amh testi yapılıyor ilk görüşmede başka bir dr sizden bilgilerinizi alacak tahlil sonuçlarınıza bakacak muayenenizi yapacak ardından semra hanım da muayene edecek yumurtalıklarınızın durumuna vs bakıyorlar rahim filminiz varsa onu değerlendiriyor eşinizin tahlillerine bakıyor yani bayağı detaylı bir şekilde ilgileniyor işinin ehli bir dr insana güven veriyor memnun kalırsınız daha sonraki muayenelerimde sevinç hnmla oldu o da aynı semra hnm gibi ben memnunum şahsenKızlar Cuma günü Semra Hoca ile görüşmem var. İlk defa gideceğim. Deneyimlerinizi alabilir miyim?
Yumurta ve sperm kalitesiyle ilgili bir şey demediler. Evet kaliteli bulunana kadar devam dediTedavi sonunda elde var sifir diye oturmak cok zor gercktn Allah hepimin yardmcisi olsun cnm. Sana yumurta ve sperm kalitesyle ilgili bir yorum yaptilarmi ? Her sefernde genetge mi gonderceksnz sizde? Kaliteli bulunana kdr dvm dediyse durumumuz sizle baya benziyor
canım memorialde genelde amh testini memorialin kendi laboratuarında yapmanızı istiyorlarKızlar ya benim amh 2.0. Geldi,sizce nasıl? Moralim bozuldu sanki,dışarda yaptırmıştım, bir de memorial da mı yaptırsam acaba,doktorlar öEllikle memorialda isterler mi
Yolumuz mesakatli ins cok deneme yapmaya gerek kalmadan saglikli embriyo olusr cnmYumurta ve sperm kalitesiyle ilgili bir şey demediler. Evet kaliteli bulunana kadar devam dedi
Benden istemediler ama bir dahaki gidişe orada yaptırayım madem tekrar bakılmış olsuncanım memorialde genelde amh testini memorialin kendi laboratuarında yapmanızı istiyorlar
Canım sen değilsiniz sanırım,yakın arkadaşım çevremde:) şuan ikizleri 2.5 yaşında,onun tam tersi embriyolog kapıda durup bak bu da diğer embriyon , istersen yükleyelim demiş,o da getirin demiş;böyle saçma bi şekilde yüklemişler ve tutmuş:)O ben miyim acaba benimde öle son dakika ısrarımla iki embriyo kondu ikiz.embriyolog pek istemedi.
35 yaş üstü iseniz ve ailede genetik problem yok ise ya da yaş gözetmeksizin 2 ve üzeri negatif denemeniz var ise çift embriyo transferi
33 yaşındayım, genetik hastalığımız var ve 1 düştüğüm var,belki bir ihtimal
Seninki şu an ikiz gebelik mi;hayırlısıyla kucağına al inşallahO ben miyim acaba benimde öle son dakika ısrarımla iki embriyo kondu ikiz.embriyolog pek istemedi.
Yumurtalar büyüdükçe östrojen miktari artıyor ostrojende vajinal akintiya neden oluyor Allah in izni ile insallah hersey yolunda giderKızlar bugün gonal f 4.iğnesini yaptım kasıklarımda ağrı oldu ve yumurtlama akıntısı geldi yumurtam çatlamış olabilir mi yoksa iğnenin yan etkileri midir yarın cetrotideye başlıyorum sizde de böyle akıntılar oldu mu
Cnm hayırlı olsun değerin kaç çıktı genelde 1000 küsür olunca kese görülüyorMerhaba kızlar
7 aralıkta transferim gerçekleşti binlerce şükür pozitif sonuçlandı. Fakat kese görmek için 6 ocağa tarih verdiler. 2 kimyasal gebelik bi negatif transferden sonra bu güzel sonuç için eşim ve ben çok heyecanlıyız. Bir an önce keseyi görmek istiyoruz en erken ne zaman görülebilir bilgisi olan var mı?
Teşekkür ederim 9.gün 265 11.gün 570 bugün 14. Gündeyim 1000 i geçmiştir görülme ihtimali var diyorsun ?Cnm hayırlı olsun değerin kaç çıktı genelde 1000 küsür olunca kese görülüyor
Canım bana verdikleri tarihten 10 gün önce gördükMerhaba kızlar
7 aralıkta transferim gerçekleşti binlerce şükür pozitif sonuçlandı. Fakat kese görmek için 6 ocağa tarih verdiler. 2 kimyasal gebelik bi negatif transferden sonra bu güzel sonuç için eşim ve ben çok heyecanlıyız. Bir an önce keseyi görmek istiyoruz en erken ne zaman görülebilir bilgisi olan var mı?
Hayirli olsunTeşekkür ederim 9.gün 265 11.gün 570 bugün 14. Gündeyim 1000 i geçmiştir görülme ihtimali var diyorsun ?
Üzülme en iyi olan canli oluyor en azindan transfer oncesi elenmis. Hayirli olsun inşallah sonu guzel olur...Kızlar bgn transferm vardı yapldı çok şkür ama en iyi olan embryomuz çözülürken ilerlemesi durmş diğerini çözmşler 4ab yazıyo bunada bşy olmaz dmi çok korktm üzüldm açıkçası moral bozmamaya çlşyrm böyle bşy yşıyan varmı
Bu ctesi denicem şansımı bakalım, inş hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızıCanım bana verdikleri tarihten 10 gün önce gördük
Çok güzel değerin cnm 1000 i geçmiştir büyük ihtimalle ama şu sıralar gidersen vajinal bakıldığında sadece kese ve içindeki yolk sac görülür daha bebekte görülmez kalp atışı da çünkü onlar için erken cnm Allahım hayıırlı etsin bizlere de nasip etsin inşallah.taze transfermiydi dondurulmuş muydu cnm embriyo kaliteni hatırlıyormusun bide transferini kim yaptı acaba.transferden sonra neler yaptın nelere dikkat ettin ne biliyim nasıl beslendin mesela yada merdiven inip çıktınmı yada dürekli yattınmj cnm...çoookkk sordum kusura bakma nolur iki üç güne benimde transferim varda heyecan ve korku var bizlerede dua et nolurTeşekkür ederim 9.gün 265 11.gün 570 bugün 14. Gündeyim 1000 i geçmiştir görülme ihtimali var diyorsun ?
Teşekkür ederimHayirli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?