Üzülme cnm nasibinde o embriyo ile anne olmak var belkide öyle düşün.herşeyde bi hayır vardır merak etme.neden bozulduğunu söylediler mi cnm bu Arada transferini kim yaptı cnmm..hayırlı olsun inşallah umutlu ol hep Allahım hepimize yardım etsin inşallahKızlar bgn transferm vardı yapldı çok şkür ama en iyi olan embryomuz çözülürken ilerlemesi durmş diğerini çözmşler 4ab yazıyo bunada bşy olmaz dmi çok korktm üzüldm açıkçası moral bozmamaya çlşyrm böyle bşy yşıyan varmı
Bu ctesi denicem şansımı bakalım, inş hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı
Altan muane teklif ederlerse kabul etme bi hafta daha bekle bebeğin içinBu ctesi denicem şansımı bakalım, inş hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı
Benim bildigim kadariyla bakilmiyorTedavide olan arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum dondurulmuş embriyo transferi öncesi e2değerine bakılıyor mu?iki negatif denemem oldu hiç e2 değerine bakılmadı acaba bu etkilemiş olabilir mi?
Pco şu olduğum için dondurulmus transfer di Cnm. 5aa olması lazım Yücel bey yaptı transferimi .transferden sonra evde dinlendim çok az dışarıya çıktım ama bunaltmadımda kendimi oyaladım kitap dizi örgü vs balık yedim bol bol her gün yumurta 2 günde bir nar :) evimiz de merdiven var indim çıktım tabi ama daha yavaş dikkatli :) dualarım sizinle transfer günü size tavsiyem asagıda su içmeye başlayın yani litrelerce içmeyin çünkü orda çok bekletiyorlar.transfer dk sı itibariyle 1 saat yattım kalkmadım hiç. İnş hepimiz için hayırlısı olurÇok güzel değerin cnm 1000 i geçmiştir büyük ihtimalle ama şu sıralar gidersen vajinal bakıldığında sadece kese ve içindeki yolk sac görülür daha bebekte görülmez kalp atışı da çünkü onlar için erken cnm Allahım bayırlı etsin bizlere de nasip etsin inşallah.taze transfermiydi dondurulmuş muydu cnm embriyo kaliteni hatırlıyormusun bide transferini kim yaptı acaba.transferden sonra neler yaptın nelere dikkat ettin ne biliyim nasıl beslendin mesela yada merdiven inip çıktınmı yada dürekli yattınmj cnm...çoookkk sordum kusura bakma nolur iki üç hüne benimde transferim varda heyecan ve korku var bizlerede dua et nolur
Tedavide olan arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum dondurulmuş embriyo transferi öncesi e2değerine bakılıyor mu?iki negatif denemem oldu hiç e2 değerine bakılmadı acaba bu etkilemiş olabilir mi?
Bana hiç kan bakılmadı cnm vajinal muayenede foliküllere bakılıyoo varmı baskılanmış mı falan diye eğer ilaçlı oluyosan tabiTedavide olan arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum dondurulmuş embriyo transferi öncesi e2değerine bakılıyor mu?iki negatif denemem oldu hiç e2 değerine bakılmadı acaba bu etkilemiş olabilir mi?
Benim bildigim kadariyla bakilmiyor
Transfer günü hiç bir değere bakılmıyor canımTedavide olan arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum dondurulmuş embriyo transferi öncesi e2değerine bakılıyor mu?iki negatif denemem oldu hiç e2 değerine bakılmadı acaba bu etkilemiş olabilir mi?
Çok sağol cnm cvp verdiğin için hayırlı uğurlu olsun tekrar.bizim ewde 5. Katta transfer günü çıkmam gerekecek tedirgin oluyorum yani bide transferden sonra hiç kalkmadan mı bi saat yattın tuvalete de mi gitmedin cnm nasıl dayandın maşallah.bide cnm ilaçlımı yoksa ilaçsızmı oldu transferin Allahım hepimize kucağımızda sewdirsin nolur dua et olur mu bizede hamilelerin duası kabul olur derlerPco şu olduğum için dondurulmus transfer di Cnm. 5aa olması lazım Yücel bey yaptı transferimi .transferden sonra evde dinlendim çok az dışarıya çıktım ama bunaltmadımda kendimi oyaladım kitap dizi örgü vs balık yedim bol bol her gün yumurta 2 günde bir nar :) evimiz de merdiven var indim çıktım tabi ama daha yavaş dikkatli :) dualarım sizinle transfer günü size tavsiyem asagıda su içmeye başlayın yani litrelerce içmeyin çünkü orda çok bekletiyorlar.transfer dk sı itibariyle 1 saat yattım kalkmadım hiç. İnş hepimiz için hayırlısı olur
Canım embriyoları sabahtan acıyorlar onda da bi gerileme olsaydı transfer etmezlerdi. Pozitif düşün şuanda yavrun seninle.Kızlar bgn transferm vardı yapldı çok şkür ama en iyi olan embryomuz çözülürken ilerlemesi durmş diğerini çözmşler 4ab yazıyo bunada bşy olmaz dmi çok korktm üzüldm açıkçası moral bozmamaya çlşyrm böyle bşy yşıyan varmı
İlk denemem başka merkezde idi orada bakıldı,ikinci merkezde hiç bakılmadı aklıma takıldı, teşekkürler cevaplarınız için :)Bana hiç kan bakılmadı cnm vajinal muayenede foliküllere bakılıyoo varmı baskılanmış mı falan diye eğer ilaçlı oluyosan tabi
Ederim tabii ki :) ne güzel dedin hamile diye 4. Transfer olunca hala inanamıyorum çok mutluyum inş kucagımızdada görürüz yavrularımızı ah ahÇok sağol cnm cvp verdiğin için hayırlı uğurlu olsun tekrar.bizim ewde 5. Katta transfer günü çıkmam gerekecek tedirgin oluyorum yani bide transferden sonra hiç kalkmadan mı bi saat yattın tuvalete de mi gitmedin cnm nasıl dayandın maşallah.bide cnm ilaçlımı yoksa ilaçsızmı oldu transferin Allahım hepimize kucağımızda sewdirsin nolur dua et olur mu bizede hamilelerin duası kabul olur derler
:)sağol cnm çok teşekkürler ilaçlı transferde bant yada estrofem jel kullanıyosun ilaçsızda sadece folik asit cnm .bu arada transferin adetin kaçıncı gününe denk geldi cnm.ayrıca hamilesin tabiki ne güzel maşallah Allah bizlerede yaşatsın sonuna kadar kucağımızada alalım inşallah.bu arada benim de 4. Denemem olacak son olur inşallahEderim tabii ki :) ne güzel dedin hamile diye 4. Transfer olunca hala inanamıyorum çok mutluyum inş kucagımızdada görürüz yavrularımızı ah ah
Su cok fazla içmedim hatta odadan alınırken wc gittim asagıda 3 bardak su içtim yeterli geldi. Transfer anında ki saate bakıp 1 saat bekledim. İlaçlı ilaçsız transfer ne demek ben bilemedim
Bende sansa bırakmayalım bakalım dediler o yüzden e2 ve diğer testleri yaptilar canimTedavide olan arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum dondurulmuş embriyo transferi öncesi e2değerine bakılıyor mu?iki negatif denemem oldu hiç e2 değerine bakılmadı acaba bu etkilemiş olabilir mi?
Emre bey yaptı cnm çözülünce öldü bu kdr cnm detay vermedilerÜzülme cnm nasibinde o embriyo ile anne olmak var belkide öyle düşün.herşeyde bi hayır vardır merak etme.neden bozulduğunu söylediler mi cnm bu Arada transferini kim yaptı cnmm..hayırlı olsun inşallah umutlu ol hep Allahım hepimize yardım etsin inşallah
Haklısın cnm teşekkür edermCanım embriyoları sabahtan acıyorlar onda da bi gerileme olsaydı transfer etmezlerdi. Pozitif düşün şuanda yavrun seninle.
Öldü derken ilerlemesi durdu dedi yani cnm yanlş yazdmEmre bey yaptı cnm çözülünce öldü bu kdr cnm detay vermediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?