Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba bende senin gibi dusunup beklemeden kontrole gitmistim☺ yumurtalar buyudugu icin oluyor bosuna stres yapma cetrodite vurulunca biraz rahatlarsin[/QUOTE]

Üzülme cnm nasibinde o embriyo ile anne olmak var belkide öyle düşün.herşeyde bi hayır vardır merak etme.neden bozulduğunu söylediler mi cnm bu Arada transferini kim yaptı cnmm..hayırlı olsun inşallah umutlu ol hep Allahım hepimize yardım etsin inşallah

Merhaba kızlar icinde hem korku hem heyacan var yarin tedaviye baslican benim için dua edin lutfen cok yumurtam ve kaliteli olsun. Zaten sperm sorunumuz var birde az yumurtam olmasin gecen ay kontrolde 3 yumurtam vardi tedavi olmadim insallah bu ay daha çok olur.... dualariniza ihtiyacim var. Simdiden Allah sizden razı olsun

Tedavide olan arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum dondurulmuş embriyo transferi öncesi e2değerine bakılıyor mu?iki negatif denemem oldu hiç e2 değerine bakılmadı acaba bu etkilemiş olabilir mi?

Pco şu olduğum için dondurulmus transfer di Cnm. 5aa olması lazım Yücel bey yaptı transferimi .transferden sonra evde dinlendim çok az dışarıya çıktım ama bunaltmadımda kendimi oyaladım kitap dizi örgü vs balık yedim bol bol her gün yumurta 2 günde bir nar :) evimiz de merdiven var indim çıktım tabi ama daha yavaş dikkatli :) dualarım sizinle transfer günü size tavsiyem asagıda su içmeye başlayın yani litrelerce içmeyin çünkü orda çok bekletiyorlar.transfer dk sı itibariyle 1 saat yattım kalkmadım hiç. İnş hepimiz için hayırlısı olur

Ya sanki bakılmadı gibi aklımda benimde işk transferim tutunmamıştı
Tedavide olan arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum dondurulmuş embriyo transferi öncesi e2değerine bakılıyor mu?iki negatif denemem oldu hiç e2 değerine bakılmadı acaba bu etkilemiş olabilir mi?

Bana hiç kan bakılmadı cnm vajinal muayenede foliküllere bakılıyoo varmı baskılanmış mı falan diye eğer ilaçlı oluyosan tabi

Çok sağol cnm cvp verdiğin için hayırlı uğurlu olsun tekrar.bizim ewde 5. Katta transfer günü çıkmam gerekecek tedirgin oluyorum yani bide transferden sonra hiç kalkmadan mı bi saat yattın tuvalete de mi gitmedin cnm nasıl dayandın maşallah.bide cnm ilaçlımı yoksa ilaçsızmı oldu transferin Allahım hepimize kucağımızda sewdirsin nolur dua et olur mu bizede hamilelerin duası kabul olur derler

Canım embriyoları sabahtan acıyorlar onda da bi gerileme olsaydı transfer etmezlerdi. Pozitif düşün şuanda yavrun seninle.

Ederim tabii ki :) ne güzel dedin hamile diye 4. Transfer olunca hala inanamıyorum çok mutluyum inş kucagımızdada görürüz yavrularımızı ah ah
Su cok fazla içmedim hatta odadan alınırken wc gittim asagıda 3 bardak su içtim yeterli geldi. Transfer anında ki saate bakıp 1 saat bekledim. İlaçlı ilaçsız transfer ne demek ben bilemedim

:)sağol cnm çok teşekkürler ilaçlı transferde bant yada estrofem jel kullanıyosun ilaçsızda sadece folik asit cnm .bu arada transferin adetin kaçıncı gününe denk geldi cnm.ayrıca hamilesin tabiki ne güzel maşallah Allah bizlerede yaşatsın sonuna kadar kucağımızada alalım inşallah.bu arada benim de 4. Denemem olacak son olur inşallah

Bende sansa bırakmayalım bakalım dediler o yüzden e2 ve diğer testleri yaptilar canim

Emre bey yaptı cnm çözülünce öldü bu kdr cnm detay vermediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…