- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
Canım yanlış hatırlamıyorsam senin embriyon pgt li idi değil misemra hoca havuza gerek yok dedi cnm. başladıgımz her tüp bebek tedavisinin sonucunda oluşan 5. gun embrıyosunu genetge göndercgz onun sonucuna göre hareket edecegz. saglıklı gelirse transfer edecegz bir daha opu yapmaya gerek yok dedı. saglıklı gelmezse yeni tedaviye başlamak zorundayım ztn
Amh testi yaptırmıştım ama anladığım kadarı ile tekrar bakıyor. Bizde sorun sperm sayı ve morfoloji bende bi sorun çıkmamıştı çok şükür. Bu konuda da düzgün bi dr ve laboratuara ihtiyacımı var. Bahçeci ve Memorial arasındayım. Semra hoca ile görüşünce netleşecek. Rahim filmim yok. Semra hoca tedavi öncesi onu istiyor mu kesin? Bazı drlar rahim filmine gerek yok diyor. Onu da çektirmem gerekiyor öyleyse ve korkuyorum biraz;(Benimde ilk görüşmem semra hnmlaydı önce amh testi yapılıyor ilk görüşmede başka bir dr sizden bilgilerinizi alacak tahlil sonuçlarınıza bakacak muayenenizi yapacak ardından semra hanım da muayene edecek yumurtalıklarınızın durumuna vs bakıyorlar rahim filminiz varsa onu değerlendiriyor eşinizin tahlillerine bakıyor yani bayağı detaylı bir şekilde ilgileniyor işinin ehli bir dr insana güven veriyor memnun kalırsınız daha sonraki muayenelerimde sevinç hnmla oldu o da aynı semra hnm gibi ben memnunum şahsen
Tebrik ederim çok sevindim. İnsallah sağlıcakla kucağınıza alın. Semra hocaya mı gidiyordunuz? Sizde sorun neydi tam olarak?Merhaba kızlar
7 aralıkta transferim gerçekleşti binlerce şükür pozitif sonuçlandı. Fakat kese görmek için 6 ocağa tarih verdiler. 2 kimyasal gebelik bi negatif transferden sonra bu güzel sonuç için eşim ve ben çok heyecanlıyız. Bir an önce keseyi görmek istiyoruz en erken ne zaman görülebilir bilgisi olan var mı?
Bizimde sorunumuz aynı Laboratuvar olarak Memorial en iyisi en güven vereni benim Memoriali seçmemdeki sebep laboratuvarı ve Semra hanımın tecrübesi eminimki sende görüşmeden sonra bu kararda olacaksın hsg filmi mutlaka istiyor Semra hanımAmh testi yaptırmıştım ama anladığım kadarı ile tekrar bakıyor. Bizde sorun sperm sayı ve morfoloji bende bi sorun çıkmamıştı çok şükür. Bu konuda da düzgün bi dr ve laboratuara ihtiyacımı var. Bahçeci ve Memorial arasındayım. Semra hoca ile görüşünce netleşecek. Rahim filmim yok. Semra hoca tedavi öncesi onu istiyor mu kesin? Bazı drlar rahim filmine gerek yok diyor. Onu da çektirmem gerekiyor öyleyse ve korkuyorum biraz;(
Hayırlısı buymuş cnm dediğim gibi belkide bu embriyo sana ewlat olarak geri dönecek inşallah hep ii düşün inşallah hayırlı haberler alırız hep birlikteEmre bey yaptı cnm çözülünce öldü bu kdr cnm detay vermediler
İnşallah cnmm teşekkr edermHayırlısı buymuş cnm dediğim gibi belkide bu embriyo sana ewlat olarak geri dönecek inşallah hep ii düşün inşallah hayırlı haberler alırız hep birlikte
Bize özellikle amh testini ve sperm testini kendi laboratuvarlarında yapılması gerektiğini söylediler eşimle ona göre hazırlıklı gittik muayene öncesinde eşim sperm testini verdi bende amh testini yaptırdım siz randevu aldığınız zaman istenilen tahlilleri ve belgeleri mail atıyorlar orada rahim filmi gerekli görülürse istenecektir yazıyor daha önce düşük vs geçmişiniz varsa mutlaka isterler ben aklımda soru işareti kalmasın diye rahim filmini çektirip gitmiştim şişli echomar ağrısız çekim yapıyor sadece muayene aleti biraz ağrı yapıyor 550tl fiyatı düzgün laboratuvar konusuna gelince acıbadem bülent traş ve memorial semra kahraman iyi acıbademde abimler tedavi görü abim azospermdi tese ameliyatı ile ilk uygulamada eşi ikiz bebeğe hamile kaldı kız çocuk 7aylıkken akciğerleri gelişmediği için vefat etti ama oğlu sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi benim ilk tercihimde bülent traş olacaktı ama kendileri dönüş yapmayınca memorialde başladımAmh testi yaptırmıştım ama anladığım kadarı ile tekrar bakıyor. Bizde sorun sperm sayı ve morfoloji bende bi sorun çıkmamıştı çok şükür. Bu konuda da düzgün bi dr ve laboratuara ihtiyacımı var. Bahçeci ve Memorial arasındayım. Semra hoca ile görüşünce netleşecek. Rahim filmim yok. Semra hoca tedavi öncesi onu istiyor mu kesin? Bazı drlar rahim filmine gerek yok diyor. Onu da çektirmem gerekiyor öyleyse ve korkuyorum biraz;(
benim ilk tedavim cnm o yüzden pek bilmiyorum endişeleniyorum en ufak şeyde tşk ederim Allah razı olsunYumurtalar büyüdükçe östrojen miktari artıyor ostrojende vajinal akintiya neden oluyor Allah in izni ile insallah hersey yolunda gider
[/QUOTE]Merhaba bende senin gibi dusunup beklemeden kontrole gitmistim☺ yumurtalar buyudugu icin oluyor bosuna stres yapma cetrodite vurulunca biraz rahatlarsin
Ya ne güzel haber çok şükür yavrusuna kavuşmuş. Yok daha önce düşün falan olmadı. Şuan rahim filmi çektirmiyorum. Cuma görüşmeden sonra isterse çektiririm. Rahim filmi için adet dışında herhangi bir zaman çektirebiliyorum değil mi? Mikroenjeksiyon yöntemi ile en iyi spermi seçebiliyorlarmış sanırım. Bahçeci ebru hn, memorial cem bey ile görüştüm içime bişey tam sinmedi. Doktor seçimi ne kadar zor ya. Semra hanım çok duydum. Onu da deneyeceğim. Biri ile başlamak gerekiyor. Vakit kaybetmekte istemiyorum;(Bize özellikle amh testini ve sperm testini kendi laboratuvarlarında yapılması gerektiğini söylediler eşimle ona göre hazırlıklı gittik muayene öncesinde eşim sperm testini verdi bende amh testini yaptırdım siz randevu aldığınız zaman istenilen tahlilleri ve belgeleri mail atıyorlar orada rahim filmi gerekli görülürse istenecektir yazıyor daha önce düşük vs geçmişiniz varsa mutlaka isterler ben aklımda soru işareti kalmasın diye rahim filmini çektirip gitmiştim şişli echomar ağrısız çekim yapıyor sadece muayene aleti biraz ağrı yapıyor 550tl fiyatı düzgün laboratuvar konusuna gelince acıbadem bülent traş ve memorial semra kahraman iyi acıbademde abimler tedavi görü abim azospermdi tese ameliyatı ile ilk uygulamada eşi ikiz bebeğe hamile kaldı kız çocuk 7aylıkken akciğerleri gelişmediği için vefat etti ama oğlu sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi benim ilk tercihimde bülent traş olacaktı ama kendileri dönüş yapmayınca memorialde başladım
benımde Bülent Hoca'd tedavi gören ve olumlu sonuç alan 2 yakınım var... ikiside çikolata kistiydi...Biri eşimin kuzeni , diğeri ise yakın arkadaşımdı... 2 'side sağlıklı bir şekılde evlatlarına kavuştu... ben de ön görüşme için memorial ve acıbademe randevu aldım, ilk görüşmede semra hoca dan pozitif elektrik alınca, hiç acıbademe gitmedim... ama tanıdıklarımım kesinlikle tavsiye ediyor... Memorial ve Acıbadem bu işte en iyileri... :)Bize özellikle amh testini ve sperm testini kendi laboratuvarlarında yapılması gerektiğini söylediler eşimle ona göre hazırlıklı gittik muayene öncesinde eşim sperm testini verdi bende amh testini yaptırdım siz randevu aldığınız zaman istenilen tahlilleri ve belgeleri mail atıyorlar orada rahim filmi gerekli görülürse istenecektir yazıyor daha önce düşük vs geçmişiniz varsa mutlaka isterler ben aklımda soru işareti kalmasın diye rahim filmini çektirip gitmiştim şişli echomar ağrısız çekim yapıyor sadece muayene aleti biraz ağrı yapıyor 550tl fiyatı düzgün laboratuvar konusuna gelince acıbadem bülent traş ve memorial semra kahraman iyi acıbademde abimler tedavi görü abim azospermdi tese ameliyatı ile ilk uygulamada eşi ikiz bebeğe hamile kaldı kız çocuk 7aylıkken akciğerleri gelişmediği için vefat etti ama oğlu sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi benim ilk tercihimde bülent traş olacaktı ama kendileri dönüş yapmayınca memorialde başladım
Cnm bnm embriyo pgt li degildi taze transfer oldu 5aa kalitedeydiCanım yanlış hatırlamıyorsam senin embriyon pgt li idi değil mi
Peki kalitesi neydi grade 3 demişti ya kaç oluyor yani
cnm hsg'yi adet bitiminden sonrakı ilk 5 gün içerisinde çektirmen gerekıyor... Tüp bebekte Türkiye'de en iyi olan iki merkez Acıbadem (Bülent Tıraş) ve memoril(semra kahraman)... Bence bu iki yerle de görüş hangisinden olumlu elektrik alırsan onunla başlarsınYa ne güzel haber çok şükür yavrusuna kavuşmuş. Yok daha önce düşün falan olmadı. Şuan rahim filmi çektirmiyorum. Cuma görüşmeden sonra isterse çektiririm. Rahim filmi için adet dışında herhangi bir zaman çektirebiliyorum değil mi? Mikroenjeksiyon yöntemi ile en iyi spermi seçebiliyorlarmış sanırım. Bahçeci ebru hn, memorial cem bey ile görüştüm içime bişey tam sinmedi. Doktor seçimi ne kadar zor ya. Semra hanım çok duydum. Onu da deneyeceğim. Biri ile başlamak gerekiyor. Vakit kaybetmekte istemiyorum;(
Pco şu olduğum için dondurulmus transfer di Cnm. 5aa olması lazım Yücel bey yaptı transferimi .transferden sonra evde dinlendim çok az dışarıya çıktım ama bunaltmadımda kendimi oyaladım kitap dizi örgü vs balık yedim bol bol her gün yumurta 2 günde bir nar :) evimiz de merdiven var indim çıktım tabi ama daha yavaş dikkatli :) dualarım sizinle transfer günü size tavsiyem asagıda su içmeye başlayın yani litrelerce içmeyin çünkü orda çok bekletiyorlar.transfer dk sı itibariyle 1 saat yattım kalkmadım hiç. İnş hepimiz için hayırlısı olur
sağol canım inşallah bizde kavuşuruz bizde de eşimde morfoloji%1 hareketlilik%1 benim yumurta rezervim çok olduğu için sevinç hanım transferini iki ay sonra yapacağız dedi şuan ilaç tedavisi görüyorum, bahçeci ile bende görüştüm ama araştırmalarımda içime sinmedi laboratuvarları dışardaymış klinikmiş ve çok yoğun olduğu için ticarethane gibiymiş vs şeklinde yorumlar okuyunca hiç görüşmeye gitmedim ilk görüşme ücretsiz zaten gidin bir görüşün memorial hiç ticarethane gibi yaklaşmıyor.Ya ne güzel haber çok şükür yavrusuna kavuşmuş. Yok daha önce düşün falan olmadı. Şuan rahim filmi çektirmiyorum. Cuma görüşmeden sonra isterse çektiririm. Rahim filmi için adet dışında herhangi bir zaman çektirebiliyorum değil mi? Mikroenjeksiyon yöntemi ile en iyi spermi seçebiliyorlarmış sanırım. Bahçeci ebru hn, memorial cem bey ile görüştüm içime bişey tam sinmedi. Doktor seçimi ne kadar zor ya. Semra hanım çok duydum. Onu da deneyeceğim. Biri ile başlamak gerekiyor. Vakit kaybetmekte istemiyorum;(
5aa kaliteli embriyo oluşabiliyorsa, genetikte sorun var demek biraz garip geliyor,bence moralini bozma bu sefer tutmamış olabilir belki vücudunla alakalı bir durumdur diye düşün.Doktor çok kesin konuşmuş bence dosyanı başka doktorlara da göster.Cnm bnm embriyo pgt li degildi taze transfer oldu 5aa kalitedeydi
Merhaba, benim salı günü semra hanımla ilk görüşmem var ilk görüşme öncesi yapmam gereken testler var mı acaba yoksa semra hanım o görüşmede mi belirleyecek hangi testlerin yapılmasını gerektiğini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?