Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım yanlış hatırlamıyorsam senin embriyon pgt li idi değil mi
Peki kalitesi neydi grade 3 demişti ya kaç oluyor yani

Amh testi yaptırmıştım ama anladığım kadarı ile tekrar bakıyor. Bizde sorun sperm sayı ve morfoloji bende bi sorun çıkmamıştı çok şükür. Bu konuda da düzgün bi dr ve laboratuara ihtiyacımı var. Bahçeci ve Memorial arasındayım. Semra hoca ile görüşünce netleşecek. Rahim filmim yok. Semra hoca tedavi öncesi onu istiyor mu kesin? Bazı drlar rahim filmine gerek yok diyor. Onu da çektirmem gerekiyor öyleyse ve korkuyorum biraz;(

Tebrik ederim çok sevindim. İnsallah sağlıcakla kucağınıza alın. Semra hocaya mı gidiyordunuz? Sizde sorun neydi tam olarak?

Bizimde sorunumuz aynı Laboratuvar olarak Memorial en iyisi en güven vereni benim Memoriali seçmemdeki sebep laboratuvarı ve Semra hanımın tecrübesi eminimki sende görüşmeden sonra bu kararda olacaksın hsg filmi mutlaka istiyor Semra hanım
Bende senin gibi önce bahçeciyleydi görüşmem nedense bize olumlu enerji veremediler umutla gittiğimiz görüşmeden koşa koşa çıktık diyebilirim ama belki senin görüşmen olumlu geçer oranın da laboratuvarı iyi diye duyuyorum rabbim emeklerimizi boşa çıkarmadın inşaallah

Kızlar öbür ay Allah kısmet ederse tedaviye başlıyacagım ... Ama beslenmeme hiç dikkate edemıyorum canım hep tatlı çekıyor.. Karbonhidrat ağırlıklı beslıyorum ve biliyorum bu hiç iyi değil... Teedaviye başladığım ilk zamanlarda matofin kullanıyordum, bu ilaç iştahimı kesti ve canım hiç tatlı çekmedi... opudan sonra bıraktım, tekrar başlıyacagım şu ilaca... birkaç ayda en azından birkaç kilo versem çok iyi olacak

Bize özellikle amh testini ve sperm testini kendi laboratuvarlarında yapılması gerektiğini söylediler eşimle ona göre hazırlıklı gittik muayene öncesinde eşim sperm testini verdi bende amh testini yaptırdım siz randevu aldığınız zaman istenilen tahlilleri ve belgeleri mail atıyorlar orada rahim filmi gerekli görülürse istenecektir yazıyor daha önce düşük vs geçmişiniz varsa mutlaka isterler ben aklımda soru işareti kalmasın diye rahim filmini çektirip gitmiştim şişli echomar ağrısız çekim yapıyor sadece muayene aleti biraz ağrı yapıyor 550tl fiyatı düzgün laboratuvar konusuna gelince acıbadem bülent traş ve memorial semra kahraman iyi acıbademde abimler tedavi görü abim azospermdi tese ameliyatı ile ilk uygulamada eşi ikiz bebeğe hamile kaldı kız çocuk 7aylıkken akciğerleri gelişmediği için vefat etti ama oğlu sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi benim ilk tercihimde bülent traş olacaktı ama kendileri dönüş yapmayınca memorialde başladım

Yumurtalar büyüdükçe östrojen miktari artıyor ostrojende vajinal akintiya neden oluyor Allah in izni ile insallah hersey yolunda gider
benim ilk tedavim cnm o yüzden pek bilmiyorum endişeleniyorum en ufak şeyde tşk ederim Allah razı olsun

Ya ne güzel haber çok şükür yavrusuna kavuşmuş. Yok daha önce düşün falan olmadı. Şuan rahim filmi çektirmiyorum. Cuma görüşmeden sonra isterse çektiririm. Rahim filmi için adet dışında herhangi bir zaman çektirebiliyorum değil mi? Mikroenjeksiyon yöntemi ile en iyi spermi seçebiliyorlarmış sanırım. Bahçeci ebru hn, memorial cem bey ile görüştüm içime bişey tam sinmedi. Doktor seçimi ne kadar zor ya. Semra hanım çok duydum. Onu da deneyeceğim. Biri ile başlamak gerekiyor. Vakit kaybetmekte istemiyorum;(

benımde Bülent Hoca'd tedavi gören ve olumlu sonuç alan 2 yakınım var... ikiside çikolata kistiydi...Biri eşimin kuzeni , diğeri ise yakın arkadaşımdı... 2 'side sağlıklı bir şekılde evlatlarına kavuştu... ben de ön görüşme için memorial ve acıbademe randevu aldım, ilk görüşmede semra hoca dan pozitif elektrik alınca, hiç acıbademe gitmedim... ama tanıdıklarımım kesinlikle tavsiye ediyor... Memorial ve Acıbadem bu işte en iyileri... :)

cnm hsg'yi adet bitiminden sonrakı ilk 5 gün içerisinde çektirmen gerekıyor... Tüp bebekte Türkiye'de en iyi olan iki merkez Acıbadem (Bülent Tıraş) ve memoril(semra kahraman)... Bence bu iki yerle de görüş hangisinden olumlu elektrik alırsan onunla başlarsın

Hayirlisi olsun rabbim tamamına erdirsin cok mutlu oldum sizin tedavimizde embriyo genetik test yapildimi transfèr sonrasi hangi ilaclari kullaniyorsunuz bi de yaş cok sordum kusura bakma merak ettim

sağol canım inşallah bizde kavuşuruz bizde de eşimde morfoloji%1 hareketlilik%1 benim yumurta rezervim çok olduğu için sevinç hanım transferini iki ay sonra yapacağız dedi şuan ilaç tedavisi görüyorum, bahçeci ile bende görüştüm ama araştırmalarımda içime sinmedi laboratuvarları dışardaymış klinikmiş ve çok yoğun olduğu için ticarethane gibiymiş vs şeklinde yorumlar okuyunca hiç görüşmeye gitmedim ilk görüşme ücretsiz zaten gidin bir görüşün memorial hiç ticarethane gibi yaklaşmıyor.

Cnm bnm embriyo pgt li degildi taze transfer oldu 5aa kalitedeydi
5aa kaliteli embriyo oluşabiliyorsa, genetikte sorun var demek biraz garip geliyor,bence moralini bozma bu sefer tutmamış olabilir belki vücudunla alakalı bir durumdur diye düşün.Doktor çok kesin konuşmuş bence dosyanı başka doktorlara da göster.

ben rahim filmini adetimin 12.günü çektirebilmiştim 12sinden sonra yumurtlama başladığı için çekmiyorlar bir sorun olmadı bende sadece tüplere verilen ilaca bünyem tepki verdi akşamleyin ateşim çıktı 1gün yerimden kalkamadım işe gidemedim K Katrem123

Merhaba, benim salı günü semra hanımla ilk görüşmem var ilk görüşme öncesi yapmam gereken testler var mı acaba yoksa semra hanım o görüşmede mi belirleyecek hangi testlerin yapılmasını gerektiğini?

Hastaneyi arayıp istenen tahlilleri öğrenebilirsin
Onlar sana mesaj atıyor
Sen ve eşin için ayrı ayrı tahliller isteniyor
Gitmeden önce yaptırırsan daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…