inşallah senin için herşey güzel olur. hergün bir şeyler paylaşıyoruz ve çok tezat şeylerle karşılaşıyoruz. içini rahat tut 3ab ilerleyedebiliyor. örnek benim durumum. herşey nasip kalite değeri yüksekler ikiside olmadı. nasip değilde nedir. tutunursa nasip mucize olur işimiz allaha emanet doktorlar aracı sadeceAyy evet kusura bakma sen diyince hatırladım senle bi arkadaş daha beraber olmuştu hatta trsferiniz
Dilerim inşallah pozitifı görür sonucunda saglikli dogurup kucağınıza da almak nasip olur
Yani 3ab çözülunce gelişimi ilerleyip 4 ab mı oldu çok iyi maşallah
Benim bundan önceki tedavimde 3ab bi embriyom vardı cozulurken bozulmuştu şimdiki tedavimde yine 3 ab bi embriyom oluştu çözülunce bozulacak diye çok korkuyorum bide pgt li değil onu yollamaya uygun bulmadilar
İşte benimde merak ettiğim kafama takılan şey tam olarak buyduCnm bnm kafan surda karisti 5aa olmasi kromozm olark saglikli oldgunu kanitlamiyor onu biliyrm ama smdi bir embriyonun 5 olmasi icindeki sivi dagilimina verilen derece ilk a dis cekirdek ikinci a ic cekirdek mi ne. Yanlis da olblr siralamam ama bnm embriyomun ic cekirdegine de a derecesi verildiyse hucre sayisinin fazla ve siki oldugu anlamina gelmesi gerekiyordu. Bnm hucreler az ve gevsekse a degil b veya c seviyesinde mi yani? Laboratuvarin derecesi 5aa ise semra hoca niye oyle yorum yapti bu da oturmadi kafamda. 5. Gune gelmis ama tam istedgmz olgunlukta blastosist degil dedi ic cekirdegi gevsek dedi o an insanin aklina gelmiyor hersy snradan dusununce aklima geldi bu sorular
Amin aminnnben bir şey sormadım. söylenen eğer pgt yapmasaydık bunlardan birini transfer ederdik buda olumsuz sonuçlanırdı. orda bile soramadım transfer edilenin tutunma şansı nedir diye. çok bir bilhim yok yani 3ab 4 ab oşmuş çözülünce. inşallah 4ab bir can olur dünyada gelir.
Farkettim cnm bunu sormak istedgini bizde anlayamadik kafamiz karisti gorusme esnasinda okdr farkedemyrsn akline gelmiyr hersyi sorgulamak. Ztn tablo kotu olunca onun sokuyla yeni seyleri sorgulamayi birak not aldgm sorulari bile sormayi unuttumİşte benimde merak ettiğim kafama takılan şey tam olarak buydu
Kızlar benimde yarın opum var ve ben korkuyorum sadece 3 yumurta oluştu bende. Amh 2.10 bir deÇok sinirlerim bozuldu gerçekten 3 yumurta için o kadar ilaç almak çok garibime gitti. Ki ben zaten her ay kendiliğinden 2 tane yumurta üretiyorum sağlı sollu. Yani nasıl düşünmem gerektiğini bilmiyorum.
İnşallah canımLütfen olumlu düşün o 3 yumurtadan biri nasipse seni anne yapar insallah
Çok tesekkur ederim insallah bende 2 olsun cooook istiyorum.Canım dualarım seninle insallah birsürü tane saglıklı kaliteli yumosun olur icinden en az 2 tanesi de sana evlat olur
üç yumurtan sağlıklı bir şekilde döllensin beşinci güne gitsin illaki biri tutacaktır. önemli olan sağlıklı yumurtalar olsun. üç ile opuya girip daha fazla yumurta veren kişiler okuduk burda belki süpriz yumurtalar vardır.Kızlar benimde yarın opum var ve ben korkuyorum sadece 3 yumurta oluştu bende. Amh 2.10 bir deÇok sinirlerim bozuldu gerçekten 3 yumurta için o kadar ilaç almak çok garibime gitti. Ki ben zaten her ay kendiliğinden 2 tane yumurta üretiyorum sağlı sollu. Yani nasıl düşünmem gerektiğini bilmiyorum.
Merhaba senin yumurta kaliten boyle olunca bende bugun emre beye sordum. Bana soyledigi şu yumurtanin şekli bozuk olunca fotografini çekip dosyaya koyuyoruz sizin dosyanizda yok dedi. Sizdeki sorun morfoloji dedi. 3 gun yumurta sonra sperm kalitesi devreye giriyormus. Fakat yumurtam az ciktigi ve 1 embriyo kaldigi icin sadece o kalan 1 embriyoya butun herseyi yukluyoruz dedi. Insallah bundan sonra bol embriyomuz olusur ve sonucu pozitif biter. Benim bundan once acibademde 3 tane donduruldu transfer asamasinda 1 tanesi cozulurken ölmüş o kalan 2 taneye iyi embriyo dediler negatif cikinca 3cc kalite dediler yani orta kalite cikti bilgin olsun.Farkettim cnm bunu sormak istedgini bizde anlayamadik kafamiz karisti gorusme esnasinda okdr farkedemyrsn akline gelmiyr hersyi sorgulamak. Ztn tablo kotu olunca onun sokuyla yeni seyleri sorgulamayi birak not aldgm sorulari bile sormayi unuttumsmdi bn dosyamj hazirlayip birkac doktr gezecgm bakalim ne gbi yorumlar alacagm ins sifayi bulmak nasip olur
OZmn bizde yumurtadaki farkliligi belirtmek adina dosyaya fotograf koyuldu cnm soyledgn iyi oldu. Gelisen embriyo az oldgu icin brz fazla sayida deneme yapip kaliteliyi bulmak zorundyz galiba surecimiz uzun ve zor olblr. Ins sagliklisi da denk gelir cok uzun zmn gecmeden. Kalan bir embriyoya butun hersyi yukluyoruz derken neyi kastetti cnm emre bey? Bnmde bahcecideki tedavmde iyi kalite dediler 3bc ciktiMerhaba senin yumurta kaliten boyle olunca bende bugun emre beye sordum. Bana soyledigi şu yumurtanin şekli bozuk olunca fotografini çekip dosyaya koyuyoruz sizin dosyanizda yok dedi. Sizdeki sorun morfoloji dedi. 3 gun yumurta sonra sperm kalitesi devreye giriyormus. Fakat yumurtam az ciktigi ve 1 embriyo kaldigi icin sadece o kalan 1 embriyoya butun herseyi yukluyoruz dedi. Insallah bundan sonra bol embriyomuz olusur ve sonucu pozitif biter. Benim bundan once acibademde 3 tane donduruldu transfer asamasinda 1 tanesi cozulurken ölmüş o kalan 2 taneye iyi embriyo dediler negatif cikinca 3cc kalite dediler yani orta kalite cikti bilgin olsun.
Canim ben 5 bucuk gibi gonalf aksam 8 de cetroide yi vurmustum. Bence ikisi arasindaki saat farki degil onemli olan cetroideyi 8 de vurmak onemli sanirimKızlar gonalf 6.30da uyguluyorum cetrodite saat kaçta vurmalıyım arada kaç saat olması gerekiyor hemşireye telde sordum 8 dedi bazılrı da 1saat arayla yapılıyor yazmış
üç yumurtan sağlıklı bir şekilde döllensin beşinci güne gitsin illaki biri tutacaktır. önemli olan sağlıklı yumurtalar olsun. üç ile opuya girip daha fazla yumurta veren kişiler okuduk burda belki süpriz yumurtalar vardır.
Insallaj canim. Benimüç yumurtan sağlıklı bir şekilde döllensin beşinci güne gitsin illaki biri tutacaktır. önemli olan sağlıklı yumurtalar olsun. üç ile opuya girip daha fazla yumurta veren kişiler okuduk burda belki süpriz yumurtalar vardır.
Canım adetten sonra en geç 3 gün içinde çekiyorlar rahim filmini. Echomar ağrısız çekiyor korkmaYa ne güzel haber çok şükür yavrusuna kavuşmuş. Yok daha önce düşün falan olmadı. Şuan rahim filmi çektirmiyorum. Cuma görüşmeden sonra isterse çektiririm. Rahim filmi için adet dışında herhangi bir zaman çektirebiliyorum değil mi? Mikroenjeksiyon yöntemi ile en iyi spermi seçebiliyorlarmış sanırım. Bahçeci ebru hn, memorial cem bey ile görüştüm içime bişey tam sinmedi. Doktor seçimi ne kadar zor ya. Semra hanım çok duydum. Onu da deneyeceğim. Biri ile başlamak gerekiyor. Vakit kaybetmekte istemiyorum;(
Allah yardımcın olsun canım hayırlı haberlerle gel gittiğin yerlerdenFarkettim cnm bunu sormak istedgini bizde anlayamadik kafamiz karisti gorusme esnasinda okdr farkedemyrsn akline gelmiyr hersyi sorgulamak. Ztn tablo kotu olunca onun sokuyla yeni seyleri sorgulamayi birak not aldgm sorulari bile sormayi unuttumsmdi bn dosyamj hazirlayip birkac doktr gezecgm bakalim ne gbi yorumlar alacagm ins sifayi bulmak nasip olur
Sağol cnm 8de yaptım bende, inşallah kaliteli embriyoların oluşur sana evlat olurCanim ben 5 bucuk gibi gonalf aksam 8 de cetroide yi vurmustum. Bence ikisi arasindaki saat farki degil onemli olan cetroideyi 8 de vurmak onemli sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?