Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Teşekkür ederim canım ama aklım almıyor piyasa fiyati 440 lira olan ilaci nasil 260 a veriyorlar
Ben ilk sorduğumda 357 dediler 350 yaparlarmış :) sonra almadım çıktım .. arkadaşı bize az karla vermiş oldu diğerleri de öyle yapıyordur .. kendine geliş fiyatı düşük demek ki

Hayırlı geceler pgt sonucum çıkmış 3 ünde kromozamsal bozukluk var 3 tane transfere uygun gördük dedi müsait değildim birşey soramadım doktorunuz arayıp bilgi verecek dedi

Hayirlisi olsun cok sevindim insallah bundan sonraki süreclerde cok basarili gecer rabbim tez zamanda yavruna kavustursun

440 lira olan gonal f toz hali kalem olani 260 a hemen hemen her yerde idilde sadece 20 ile 30 lira fark ediyor
Evet 440 lira olan flakon fiyatiymis ben kalem yazmis olmama ragmen onu cokarrmia google ama kalem fiyatida 378 lira gozukuyor yinede 260 lira değil ama yinede güzel indirim teşekkür ederim

Kızlar bişe sorucam transferden sonra ananas ya da nar yemek olumsuz bişeye sebep oluyormu bilginiz var mı acaba.bide semra hanım transfer yapıyoo dimi eğer hastaneyse o gün

Kızlar birşey soracağım siz gonal f ve cetrotide i istanbulda hangi eczaneden kaca aldınız?
Biz deniz eczanesinden aldik cnm okmeydani hastanesinin orda gonal f 240 tl. Idil eczanesinden daha uygun fyta veriyor. Ama memorial idil ecz anlasmali sanrm hep oraya yonlendriyorlarmis. Yani hastane calisanlari pay aldgi aradki fark olusyrmus diger yer daha uyguna veriyor.ilac basina 10-20 tl farkedyr.

Teşekkür ederimm canim bende simdiden arastiriyorum son dk panik olmayim diye

Nasılsın cnm nasıl geçiyor günlerin
Bi hissettiğin farklılık varmı?
valla normal hayatımA devam ediyorum hiç bir belirti yok gibi dün kasık ağrım vardı bügün yok bilmiyorum düşünmek istemiyorum fazla geri saymaya devam sen nasılsın varmı bir belirti hiss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…