- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Hastanenin ordaki idil eczanesinden aldık biz cetrotide 100 tl gonal f 260 tlKızlar birşey soracağım siz gonal f ve cetrotide i istanbulda hangi eczaneden kaca aldınız?
Pardon canım gonal f iğneyi eşimin arkadaşından aldık 265 e verdi o da ama idilde 260 zaten siz demeden indirimli veriyorKızlar birşey soracağım siz gonal f ve cetrotide i istanbulda hangi eczaneden kaca aldınız?
Teşekkür ederim canım ama aklım almıyor piyasa fiyati 440 lira olan ilaci nasil 260 a veriyorlarHastanenin ordaki idil eczanesinden aldık biz cetrotide 100 tl gonal f 260 tl
Ben ilk sorduğumda 357 dediler 350 yaparlarmış :) sonra almadım çıktım .. arkadaşı bize az karla vermiş oldu diğerleri de öyle yapıyordur .. kendine geliş fiyatı düşük demek kiTeşekkür ederim canım ama aklım almıyor piyasa fiyati 440 lira olan ilaci nasil 260 a veriyorlar
Pardon canım gonal f iğneyi eşimin arkadaşından aldık 265 e verdi o da ama idilde 260 zaten siz demeden indirimli veriyor
Sağol canım inşallah .. senin de pgt liydi diye hatırlıyorum doktor ne zaman bilgi verdihadi hayırlı olsun üç tane mucize daha büyük mucizelere dönüşüp kucağına gelsin şnşallah sıra geldi transfer heyecanına
Teşekkür ederim canım ama aklım almıyor piyasa fiyati 440 lira olan ilaci nasil 260 a veriyorlar
Hayırlı geceler pgt sonucum çıkmış 3 ünde kromozamsal bozukluk var 3 tane transfere uygun gördük dedi müsait değildim birşey soramadım doktorunuz arayıp bilgi verecek dedi
Ertesi gün aradı açıklama yaptı senide bugün ararlar senide hayırlısı olur inşallah 2018 anneleri oluruz hep birlikteSağol canım inşallah .. senin de pgt liydi diye hatırlıyorum doktor ne zaman bilgi verdi
Nasılsın cnm nasıl geçiyor günlerinErtesi gün aradı açıklama yaptı senide bugün ararlar senide hayırlısı olur inşallah 2018 anneleri oluruz hep birlikte
Amin inşallah canımErtesi gün aradı açıklama yaptı senide bugün ararlar senide hayırlısı olur inşallah 2018 anneleri oluruz hep birlikte
Evet 440 lira olan flakon fiyatiymis ben kalem yazmis olmama ragmen onu cokarrmia google ama kalem fiyatida 378 lira gozukuyor yinede 260 lira değil ama yinede güzel indirim teşekkür ederim440 lira olan gonal f toz hali kalem olani 260 a hemen hemen her yerde idilde sadece 20 ile 30 lira fark ediyor
Çok sewindim cnm pgt den ii haberler almana umarım hep birlikte kucağımıza da aldığımız günleri görürüz inşallah .Amin inşallah canım
İnşallah canım Allah hepimize nasip etsinÇok sewindim cnm pgt den ii haberler almana umarım hep birlikte kucağımıza da aldığımız günleri görürüz inşallah .
Biz deniz eczanesinden aldik cnm okmeydani hastanesinin orda gonal f 240 tl. Idil eczanesinden daha uygun fyta veriyor. Ama memorial idil ecz anlasmali sanrm hep oraya yonlendriyorlarmis. Yani hastane calisanlari pay aldgi aradki fark olusyrmus diger yer daha uyguna veriyor.ilac basina 10-20 tl farkedyr.Kızlar birşey soracağım siz gonal f ve cetrotide i istanbulda hangi eczaneden kaca aldınız?
Teşekkür ederimm canim bende simdiden arastiriyorum son dk panik olmayim diyeBiz deniz eczanesinden aldik cnm okmeydani hastanesinin orda gonal f 240 tl. Idil eczanesinden daha uygun fyta veriyor. Ama memorial idil ecz anlasmali sanrm hep oraya yonlendriyorlarmis. Yani hastane calisanlari pay aldgi aradki fark olusyrmus diger yer daha uyguna veriyor.ilac basina 10-20 tl farkedyr.
valla normal hayatımA devam ediyorum hiç bir belirti yok gibi dün kasık ağrım vardı bügün yok bilmiyorum düşünmek istemiyorum fazla geri saymaya devam sen nasılsın varmı bir belirti hissNasılsın cnm nasıl geçiyor günlerin
Bi hissettiğin farklılık varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?