Evet darısı başına inşallahSeninki şu an ikiz gebelik mi;hayırlısıyla kucağına al inşallah
Cnm onlar ultrasyonda görünen çogu kişinin beklenenden daha fazla yumurta toplanıyorKızlar benimde yarın opum var ve ben korkuyorum sadece 3 yumurta oluştu bende. Amh 2.10 bir deÇok sinirlerim bozuldu gerçekten 3 yumurta için o kadar ilaç almak çok garibime gitti. Ki ben zaten her ay kendiliğinden 2 tane yumurta üretiyorum sağlı sollu. Yani nasıl düşünmem gerektiğini bilmiyorum.
Canım ben direk sorunu yanıtlayayım.. evet mümkün! Şöyle düşün 16 yum. Toplandı ve 1 tane Kaldı onu transfer ettirdim..bizim sorunumuz sperm, sizin yumurta.. istersem 100 tane yumurta vereyim sperm yumurtayı dölleyemedikten sonra hiç bir işe yaramıyor. Bu iki oldu son anda transfere kıl payı gidiyorum.. aramızda hiç bir fark yok inan buna 1 yumurta oluşuyor diye sakın üzülme şükür et 1 sıfırdan her zaman iyidir.. yeni tedavinde güzel haberlerin olur inşallah toparlan hemen ve unutma Umut hep var.Kızlar selam. son 3 deneme sonucu negatifler sonunda Bugün dr gittim. Geçen ay 1 yumurta var gelecek aya bakalım demişti yine 1 adetcik. Yaş 43 ve bundan iyisi olur mu bilmem karar sisin dedi. Hala bugün amh için test sonucu bekliyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum. Gelecek ayı beklesem ne değişir ki
.... offf off . Sorum şu 1 yumurtayla başarı mümkün mü ?????
yani 1 den fazla embriyom olusmus olsa en azinda hep mi boyle yoksa tesadufi bir sekilde bozuk oldu bilemiyorlar..OZmn bizde yumurtadaki farkliligi belirtmek adina dosyaya fotograf koyuldu cnm soyledgn iyi oldu. Gelisen embriyo az oldgu icin brz fazla sayida deneme yapip kaliteliyi bulmak zorundyz galiba surecimiz uzun ve zor olblr. Ins sagliklisi da denk gelir cok uzun zmn gecmeden. Kalan bir embriyoya butun hersyi yukluyoruz derken neyi kastetti cnm emre bey? Bnmde bahcecideki tedavmde iyi kalite dediler 3bc ciktiahh ahh Allah dgru insanlarla ve merkezlerle karsilastrsn
Cok yakin bir tarihte baktrmadim ama daha eski testlerimde degerler iyiydi cnm. Bircok kisi yazdi d vitaminine baktr diye tekrar baktrcagmBurasi en azondan
yani 1 den fazla embriyom olusmus olsa en azinda hep mi boyle yoksa tesadufi bir sekilde bozuk oldu bilemiyorlar..
Burda bir bayan vardi yumurtasi şekil olarak iyi gorunmuyormus sonra d vitAmini ile duzeldi yani o kadar basit birsey cikti bir baktir istersen ...
Amin amin bin kere ,zorlu yollar...Allah sonunu selamete çıkarsın inşallah, iki yavrunu da sağlıkla al kucağına canım,denin gölgende büyüsünler inşallahEvet darısı başına inşallah
Amin canım çok teşekkür ederim. Sperm sayısı ve pco canım. İkisi bir arada. Ben neredeyse tüm dr larla görüştüm diyebilirim :)Tebrik ederim çok sevindim. İnsallah sağlıcakla kucağınıza alın. Semra hocaya mı gidiyordunuz? Sizde sorun neydi tam olarak?
1985 doğumluyum cnm.embriyo genetik test istenmedi bizde. İlaç olarak estrofem crinojel folik ve clexsan kullanıyorum.tabiiki de sor yardımcı olabilirsem ne mutlu banaHayirlisi olsun rabbim tamamına erdirsin cok mutlu oldum sizin tedavimizde embriyo genetik test yapildimi transfèr sonrasi hangi ilaclari kullaniyorsunuz bi de yaş cok sordum kusura bakma merak ettim
Teşekkür ederim canım dualarım seninle çok az kalmış yavrularına kavuşmanaVallahi ne yalan söyleyeyim burada pozitif diye paylaşan arkadaşlarım olunca kendim pozitif sonuc almıs gibi seviniyorum. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Benim de bu akşam çatlatma iğnem var. Pazar sabah Emre hoca opu yapacak arkadaslar dualarımızı eksik etmeyelim lütfen sağlıklı yumuşlarım toplansın.
Canım yeni aldım sonucumu 3 tanesinde kromozomsal bozukluk var 3 ü transfere uygun denildi şimdi doktorumun aramasını bekliyorum gerekli bilgiyi verecekmişKızlar birmucize pgt sonucu bekliyordu bilen varmı epeydir giremedim foruma kaçırmışım
Çok iyi hayirlisi olsun.Canım yeni aldım sonucumu 3 tanesinde kromozomsal bozukluk var 3 ü transfere uygun denildi şimdi doktorumun aramasını bekliyorum gerekli bilgiyi verecekmiş
Teşekkür ederim canım dualarım seninle çok az kalmış yavrularına kavuşmana
Hayırlı geceler pgt sonucum çıkmış 3 ünde kromozamsal bozukluk var 3 tane transfere uygun gördük dedi müsait değildim birşey soramadım doktorunuz arayıp bilgi verecek dedi
Çok şükür sağlam gelmiş sevindim hayırlısı olsun İnşallahCanım yeni aldım sonucumu 3 tanesinde kromozomsal bozukluk var 3 ü transfere uygun denildi şimdi doktorumun aramasını bekliyorum gerekli bilgiyi verecekmiş
Çok şükür canım hayırlısı ile pozitifi görüp sağlıcakla kucağına aldığın günleride görelimHayırlı geceler pgt sonucum çıkmış 3 ünde kromozamsal bozukluk var 3 tane transfere uygun gördük dedi müsait değildim birşey soramadım doktorunuz arayıp bilgi verecek dedi
İnşallah canım sağolÇok şükür canım hayırlısı ile pozitifi görüp sağlıcakla kucağına aldığın günleride görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?