Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Cnm onlar ultrasyonda görünen çogu kişinin beklenenden daha fazla yumurta toplanıyor

Canım ben direk sorunu yanıtlayayım.. evet mümkün! Şöyle düşün 16 yum. Toplandı ve 1 tane Kaldı onu transfer ettirdim..bizim sorunumuz sperm, sizin yumurta.. istersem 100 tane yumurta vereyim sperm yumurtayı dölleyemedikten sonra hiç bir işe yaramıyor. Bu iki oldu son anda transfere kıl payı gidiyorum.. aramızda hiç bir fark yok inan buna 1 yumurta oluşuyor diye sakın üzülme şükür et 1 sıfırdan her zaman iyidir.. yeni tedavinde güzel haberlerin olur inşallah toparlan hemen ve unutma Umut hep var.

6 yumurta toplanmıştı sonra 4 tanesı dollendı transfer gunu aradılar bıtanesı 5 ab dıgerı orta kalıte dıger 2 sı de gerıden gelıyo 2 lı bıseyler dedıler kalıtesı ıcın pgtye gonderelım dedıler daha once hıccc konusulmadı pgt buarada..konussaydk hayatta unutmazdım...ben hazırlamstm kendmı transfere...dedım kı bole bıse konusmadık hıc...sayı zaten az bıde pgt den gerı gelmezse sıl bastan bıdaha baslıycaz.ıstemedık pgt..Allah nasıp ettıyse olur dedım olmazsa bırsonrakı ıcın dusunebılırız dedım..transfer ıcın gıttıgımzde embrıyolog 2 tane 5aa embrıyo oldugunu dıger 2 sınıde takıp edeceklerını 6, gune gıderlerse onlarıda donduracaklarını soyledıler..veee ertesı gun dıger 2 sıde donduruldu..doktor bukadar kalıtelı olacagını dusunmemıstım dedı. yanı Allah nasıp ettıyse olur hersey nasıpten ote yol yok..bundan gerısı Allaha emanetız..cok rahatım vallahı yatıyorum oturuyorum dısarı cıkıyorum...hıc moral bozmayalım var bı hayır ınsallah hepimız annelık duygusunu yasarız en hayırlı saglıklı bır sekılde

Burasi en azondan
yani 1 den fazla embriyom olusmus olsa en azinda hep mi boyle yoksa tesadufi bir sekilde bozuk oldu bilemiyorlar..
Burda bir bayan vardi yumurtasi şekil olarak iyi gorunmuyormus sonra d vitAmini ile duzeldi yani o kadar basit birsey cikti bir baktir istersen ...

Cok yakin bir tarihte baktrmadim ama daha eski testlerimde degerler iyiydi cnm. Bircok kisi yazdi d vitaminine baktr diye tekrar baktrcagm

Tebrik ederim çok sevindim. İnsallah sağlıcakla kucağınıza alın. Semra hocaya mı gidiyordunuz? Sizde sorun neydi tam olarak?
Amin canım çok teşekkür ederim. Sperm sayısı ve pco canım. İkisi bir arada. Ben neredeyse tüm dr larla görüştüm diyebilirim :)

Hayirlisi olsun rabbim tamamına erdirsin cok mutlu oldum sizin tedavimizde embriyo genetik test yapildimi transfèr sonrasi hangi ilaclari kullaniyorsunuz bi de yaş cok sordum kusura bakma merak ettim
1985 doğumluyum cnm.embriyo genetik test istenmedi bizde. İlaç olarak estrofem crinojel folik ve clexsan kullanıyorum.tabiiki de sor yardımcı olabilirsem ne mutlu bana

Teşekkür ederim canım dualarım seninle çok az kalmış yavrularına kavuşmana

Teşekkür ederim canım dualarım seninle çok az kalmış yavrularına kavuşmana

Canım inan yarık sanki ilk Opu gibi heyecanlanıyorum acaba kac yumosum gelecek acaba pgtde kaçı saglıklı dönecek busefer insallah onları tutunmuşken kaybetmem. Senin adına da cok sevindim. Bu grupta bebiş için çaba sarfeden tüm arkadaşların en geç 2 yıl sonra hepimiz bebislerimizi kucagımıza alır semra hocaya bir baskın yaparız inşallah süper olmaz mı

Hayırlı geceler pgt sonucum çıkmış 3 ünde kromozamsal bozukluk var 3 tane transfere uygun gördük dedi müsait değildim birşey soramadım doktorunuz arayıp bilgi verecek dedi
Çok şükür canım hayırlısı ile pozitifi görüp sağlıcakla kucağına aldığın günleride görelim

Kızlar birşey soracağım siz gonal f ve cetrotide i istanbulda hangi eczaneden kaca aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…