- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Evet cnm ananas zaten rahmin kasılmasına sebep oluyor hiç yeme taze sıkılmış havuç suyu tüketKızlar bişe sorucam transferden sonra ananas ya da nar yemek olumsuz bişeye sebep oluyormu bilginiz var mı acaba.bide semra hanım transfer yapıyoo dimi eğer hastaneyse o gün
Bende normal yaşantıya devam etmeye başladım cnmvalla normal hayatımA devam ediyorum hiç bir belirti yok gibi dün kasık ağrım vardı bügün yok bilmiyorum düşünmek istemiyorum fazla geri saymaya devam sen nasılsın varmı bir belirti hiss
Hangi ilaçları kullanıyorsunBende normal yaşantıya devam etmeye başladım cnm
Bendede bi belirti bişi yok çok arama düşüncesindede değilim ama günler geçmiyor
Tiroit kan hapı ve şeker hapıHangi ilaçları kullanıyorsun
Estrofem cirinon jel folikasit ve zaten yıllardır kullandığım tiroid hapımTiroit kan hapı ve şeker hapı
Sabah akşam crinone jel birde vitamin
Sen
Canim sen troid ilacini evveldende kullaniyormuydun merak ettim ben ilk gebeligimde kullanmıştım normalde biyle bir sıkıntim yoktu şimdi on gorusmeye gottigimde yaptirdigim testlerde biraz yukselme egilimindeydi endokrinle gorusecegim büyük ihtimal yine baslicamTiroit kan hapı ve şeker hapı
Sen
Saol cnm teşekkürlerEvet cnm ananas zaten rahmin kasılmasına sebep oluyor hiç yeme taze sıkılmış havuç suyu tüket
Cnm ne vitamini kullanıyorsun özellikle mi verildi kendin mi kullanıyorsunTiroit kan hapı ve şeker hapı
Sen
Cnm benim tiroit 3.küsürlerde o yüzden herseferinde tedaviye başladığım dönemler kullandım sonralarda kulak asmadımCanim sen troid ilacini evveldende kullaniyormuydun merak ettim ben ilk gebeligimde kullanmıştım normalde biyle bir sıkıntim yoktu şimdi on gorusmeye gottigimde yaptirdigim testlerde biraz yukselme egilimindeydi endokrinle gorusecegim büyük ihtimal yine baslicam
Solgarın folik asidi cnm vitamin dediğimCnm ne vitamini kullanıyorsun özellikle mi varildi kendin mi kullanıyorsun
Sagol canim benimde suan 4 u gecmis durumda pazartesi baslarim herhalde ilacaCnm benim tiroit 3.küsürlerde o yüzden herseferinde tedaviye başladığım dönemler kullandım sonralarda kulak asmadım
Solgarın folik asidi cnm vitamin dediğim
Rica ederim Allah hayırlı evlat etsinSaol cnm teşekkürler
Canım beni de aramamıştı kendim aradım geri dönüş yaptı sen ara yarınKızlar beni hala aramadı doktorum
6 dan sonra arar diye düşünüyorum beni baska birsey icin aradilar ama 6 dan sonraydi ikiside hastalari bitince ariyorlar sanırımKızlar beni hala aramadı doktorum
İnşallah canım.. yarın zaten seni arayıp ilk gün bilgisi verirler öğle saatlerinde. Güzel haberlerin olsunKizlar bende bugun opu oldum Emre Bey 7 tane yumurta topladigini soyledi. Ama kaliteleri ile ilgili bi sey soyleyemem simdi dedi. Ama tahminim kadariyla 3 tanesi buyuktu digerleri kucuktu. Insallah hepsi dollenir nolur dua edin...
Canım uygulamalar tahmini ovulasyon gününü tahmin eder ama yaptığın ovu testi yeni çift çizgi çıktıysa senin lh değerin yeni yükselmiş 36 saat içinde ilişkiye girmen gerek.. inşallah kendiliğinden hamile olursunAdetime 11-12 gün var ovülasyon testi yaptım çift çizgi çıktı sizce hamile olma olasılığım var mı Kızlar, bide ben pepap uygulamasını kullanıyorum orada gösteriyor adetim 5 inde başlayıp 10 unda bitti , 15 inde ovülasyon başladı diye gösteriyor o programda , 20 sinde ovülasyon yüksek gösteriyordu biz eşimle adetim bittikten sonra gün aşırı ilişkiye girdik dünde yani 22 si son ovülasyon günümdü dün de çift çizgi çıktı biraz önce yaptım yine çift çizgi çıktı fakat adet olmama henüz 11-12 var hamilemiyim sizce kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?