Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kizlar opudan sonra kanamaniz oldu mu? Olduysa ne kadar surdu? Benim hala devam ediyor normal midir? Islem saat 10.30 da oldu.

Kızlar perşembe transfer oldu şuan karnm bi ağrıyo bi geçiyo afedersnz ishal ağrsı olur ya onn gbi acı veryo alt karnmda kasıklarmda bgün batmada oldu ara ara doktora gitmelmym sizce

Kızlar perşembe transfer oldu şuan karnm bi ağrıyo bi geçiyo afedersnz ishal ağrsı olur ya onn gbi acı veryo alt karnmda kasıklarmda bgün batmada oldu ara ara doktora gitmelmym sizce
Cnmm öncelikle hayırlı olsun transferin inşallah bunlar normal ağrılar cnm iiye yor cnm inşallah mutlu haberler alırız benimde bir gün kaldı transfere heyecandan ölücem halbuki 4. Olacak inşallah son olur hepimiz için cnm hayırlısıyla sağlıklı sıhatli hayırlı ewlatlarımız olur inşallah yücel beymi yapmıştı cnm transferi

Saol cnm inşallah emre bey yaptı transferimi

Kızlar bende ocak ayında başlamak istiyorum. Daha önce düşük vs yaşamadım. Rahim filmi çektirmedim onu beklersem 1 ay daha atacak onu istemiyorum semra hoca rahim filmini tedavi öncesi zorunlu tutuyor mu? Tutmuyorsa inş bu ay görüşmeden sonra hemen başlarız. Diğer tahlillerimiz mevcut zaten.

Kızlar çok üzgünüm iki gündür ara ara ağlıyorum dün kontrolum vardı 10 haftam doktor rutin bir testten bahsetti bebeğin ayku testini yaptırmak istermisin dedi ben sebebini ve kendisinin ne düşündüğünü sordum eğer bir sorun varsa anne kararıyla alabileceklerini ama kendisinin benim ağlamaya başladığımı görünce tavsiye etmediğini söyledi ama aklıma gelmiyor değil rutin bir şeymi yoksa doktor başka bir şeyden nabzımımızı mı kontrol etti anlamadım hala çok üzgünüm bu hafta kontrole gidecez siz ne düşünüyorsunuz gerçekten çok üzülüyorum ben

Yaa lütfen ağlama
Böyle bişiyi yaptırmak zorunda değilsin
Bunu sana tedavi oldupun dr mu yoksa düzenli gittiğin kadın doğumcumu tavsiye etti?
Çok hassas bir şekilde tedavi geçiriyoruz hamileliğinin tadını çıkar ve kesinlikle kafana takma böyle bir testi (aldırmayı aklına getirmezsen tabi)hiç düşünme

Kontrol doktorum ikili ve üçlü testi kesin istiyorum dedi ama bu test kendi kararın dedi bende yaptırman taraftarı değilim dedi rutin mi acaba aldırmayı düşünmedim zaten asla

Kontrol doktorum ikili ve üçlü testi kesin istiyorum dedi ama bu test kendi kararın dedi bende yaptırman taraftarı değilim dedi rutin mi acaba aldırmayı düşünmedim zaten asla
Öyle bir testi ilk kez duydum çevremde binlerce hamile gördüm dinledim. İkili test üçlü test zaten bir çok şeyi gösteriyor bence çok dikkate alma. Gerekirse için rahat etsin diye başka doktora git. İkili yapılınca üçlü bile gereksiz olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…