Bende ilk defa duydum ama bu hafta gidince ayrıntılı konuşacam ikili ve üçlüyü bende yaptırmayı düşünmüyordum doktor istedi bende başka bir doktora da görünmeyi düşünüyorumÖyle bir testi ilk kez duydum çevremde binlerce hamile gördüm dinledim. İkili test üçlü test zaten bir çok şeyi gösteriyor bence çok dikkate alma. Gerekirse için rahat etsin diye başka doktora git. İkili yapılınca üçlü bile gereksiz olabiliyor
İkili yaptırırsan bildiğim kadar üçlüye gerek kalmıyor. Ama onları yaptır. Stres yapma maşallah on haftalık olmuş. Tek doktora bağımlı kalmaBende ilk defa duydum ama bu hafta gidince ayrıntılı konuşacam ikili ve üçlüyü bende yaptırmayı düşünmüyordum doktor istedi bende başka bir doktora da görünmeyi düşünüyorum
İnşallah sağlıklı hayırlı olur değiştirecem hemen inşallah sağlıklı olur ve istiyen hepinize nasip ederİkili yaptırırsan bildiğim kadar üçlüye gerek kalmıyor. Ama onları yaptır. Stres yapma maşallah on haftalık olmuş. Tek doktora bağımlı kalma
İçini rahat tut bebeğin sağlıklı doğacak.İnşallah sağlıklı hayırlı olur değiştirecem hemen inşallah sağlıklı olur ve istiyen hepinize nasip eder
İçini rahat tut bebeğin sağlıklı doğacak.
Bence hiç konusunu bile açma kontrolündeKontrol doktorum ikili ve üçlü testi kesin istiyorum dedi ama bu test kendi kararın dedi bende yaptırman taraftarı değilim dedi rutin mi acaba aldırmayı düşünmedim zaten asla
Aynen bende ilk duydumÖyle bir testi ilk kez duydum çevremde binlerce hamile gördüm dinledim. İkili test üçlü test zaten bir çok şeyi gösteriyor bence çok dikkate alma. Gerekirse için rahat etsin diye başka doktora git. İkili yapılınca üçlü bile gereksiz olabiliyor
Canim cok degil ama cok az az geliyor bu satte de aranir miçok kanama olmaması lazım yanı bır ıkı damla oluyo..devam edıyomu halen bı arayıp sorun ıstersenız hemsıreyı
Cnm embriyon pgtli ise bu ikili üçlü testlere gerek yok.pgt li değilse de yaptırmAk zorunda diilsin zaten senin kararın yaptıracaksanda illa kötü bişe çıkacak diye bişi yok belli haftalar arasında yapılması gerekiyoo o yüzden sormuştur size.üzülme hiç ağlamaKızlar çok üzgünüm iki gündür ara ara ağlıyorum dün kontrolum vardı 10 haftam doktor rutin bir testten bahsetti bebeğin ayku testini yaptırmak istermisin dedi ben sebebini ve kendisinin ne düşündüğünü sordum eğer bir sorun varsa anne kararıyla alabileceklerini ama kendisinin benim ağlamaya başladığımı görünce tavsiye etmediğini söyledi ama aklıma gelmiyor değil rutin bir şeymi yoksa doktor başka bir şeyden nabzımımızı mı kontrol etti anlamadım hala çok üzgünüm bu hafta kontrole gidecez siz ne düşünüyorsunuz gerçekten çok üzülüyorum ben
Aslında 26 yaşındayım daha doktor değiştirmek doğru bi karar olır belkiBence hiç konusunu bile açma kontrolünde
2li ve 3lü bazı durumlarda yaş gibi konularda kesin istenebilir
Sen bebeğinin varlığına odaklan cnm
Aynen bende ilk duydum
Doğru dedin 2li sonuçlarına göre 3lü bile istenmiyor çoğu zaman
Aslında 26 yaşındayım daha doktor değiştirmek doğru bi karar olır belkiBence hiç konusunu bile açma kontrolünde
Aynen bende ilk duydum
Aynen bende ilk duydum
Nasıl ya bahçecide ön görüşmeye para mı verdiniz bideKızlar nasılsınız bende bahçeci mi memorial mi diye düşüne düşüne memoriale karar verdim çok şükür İnşâAllah hakkımızdan hayırlısı olur bugün bahçeciye gittim ön görüşme için kafayı yedim görüşmeden çıktım paramızla rezil oluyoruz
Cnm merak etme ya daha 10 haftalık bebişin nesine aykü testi yapılıyoo hemde tüp bebekle zar zor zahmetle bulunmuş bi bebiş...para tuzağı gibi bişe olmasın cnmm hiç üzme ve kasma kendini kendini ii hissedersen embriyo pgtli değilse ikili yada üçlü testin birini yaptırırsın olur biter.hiç kafanı bulandırma kıyamam bol bol dua et hem karnındaki ne hem de bizimde olsun diye bize:)Aslında 26 yaşındayım daha doktor değiştirmek doğru bi karar olır belki
Geçen sene orada başka bi doktora ücretsiz ön görüşme yaptım artı kadın muayene etti ameliyat olman lazım dedi 4 senedir koyulmayan teşhisi koydu hidrosalpenks... ameliyat oldum sağ tüpüm ve miyomlarım alındı tekrar film çekildim göstermek için gittim çünkü sol tüpümde de hidrosalpenks çıktı napmamız lazım diye filmi gösterip fiyat için görüşecektim muhasebeyle ilkin telefonda gelin görüşün dediler gittim banko da bayan hayır olmaz para vereceksiniz dedi vazgeçtim bende sonra baktılar ki randevuyu veren bayan not düşmüş görüşme yapılsın diye 1 saatten fazla bekledim çağırmadılar ki randevu alıp gitmişim çıktım eve geldim elimse bi sürü dosya o soğukta bi sürü yol yürümüşüm iyi oldu her şerde bi hayır vardır sonuçta para vereceğiz bedava yapmayacaklar adamına göre muamele yapılıyor bunu anladımNasıl ya ön görüşmeye para mo verdiniz bide
Her iki merkezdede tedavi olan biri olarak yorumlamam gerekirse çok mantıklı karar vermişsinizKızlar nasılsınız bende bahçeci mi memorial mi diye düşüne düşüne memoriale karar verdim çok şükür İnşâAllah hakkımızdan hayırlısı olur bugün bahçeciye gittim ön görüşme için kafayı yedim görüşmeden çıktım paramızla rezil oluyoruz
Ciddi misiniz ?! Üzüldüm çünkü o kadar yıpranıyoruz maddi manevi yeri geliyo 50₺ ye muhtaç oluyoruz tamamen ticarethaneye çevirdiler devletin artık bir düzenleme getirmesi lazım Mustafa beyin Yeni yıl muayene ücreti 750₺ olmuş şaka gibi çünkü randevuyu Mustafa bey için alacaktım şubat 2018e kadar dolu o zamanda fiyatlar değişiyor dedilerHer iki merkezdede tedavi olan biri olarak yorumlamam gerekirse çok mantıklı karar vermişsiniz
A asifexisted diğer dr ları bilmem ama biz mustafa bahçeciye ön görüşme için evet muayene parası ödemiştik
Evet cnm çok ciddiyimCiddi misiniz ?! Üzüldüm çünkü o kadar yıpranıyoruz maddi manevi yeri geliyo 50₺ ye muhtaç oluyoruz tamamen ticarethaneye çevirdiler devletin artık bir düzenleme getirmesi lazım Mustafa beyin Yeni yıl muayene ücreti 750₺ olmuş şaka gibi çünkü randevuyu Mustafa bey için alacaktım şubat 2018e kadar dolu o zamanda fiyatlar değişiyor dediler
Anladım cnm Allah hepimizin yardımcısı olsunGeçen sene orada başka bi doktora ücretsiz ön görüşme yaptım artı kadın muayene etti ameliyat olman lazım dedi 4 senedir koyulmayan teşhisi koydu hidrosalpenks... ameliyat oldum sağ tüpüm ve miyomlarım alındı tekrar film çekildim göstermek için gittim çünkü sol tüpümde de hidrosalpenks çıktı napmamız lazım diye filmi gösterip fiyat için görüşecektim muhasebeyle ilkin telefonda gelin görüşün dediler gittim banko da bayan hayır olmaz para vereceksiniz dedi vazgeçtim bende sonra baktılar ki randevuyu veren bayan not düşmüş görüşme yapılsın diye 1 saatten fazla bekledim çağırmadılar ki randevu alıp gitmişim çıktım eve geldim elimse bi sürü dosya o soğukta bi sürü yol yürümüşüm iyi oldu her şerde bi hayır vardır sonuçta para vereceğiz bedava yapmayacaklar adamına göre muamele yapılıyor bunu anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?