Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Cnm ben devletten iki tane negatif alınca hatta ikinci negatifimi aldığım test günü o üzüntüyle ilk önce fulya bahçeciye gittim bişeler anlattı sekreter gibi bi bayan elimize bi kağıt verdi şu şukadar para falan diye çıktık ordan sonra rapor geçiyo dediler diye diğer anadolu yakasındakine gittik bankoda kızlara ön görüşme yapıcam ücret vermiycez dedim bi doktorla görüştük bi saat bekledikten sonra doktor sadece baktı elimizdeki ewrAklara kromozom testi yapın isterseniz hemen başlarız dedi muayene falan yok yani doktorla görüşme dediğimde 5 dakika sürmedi çıktık sonra aynı gün akşam üzerine doğru memoriala geldik randevu yok bişi yok bankoya geçtik ordan rastgele bi doktor kartı aldım ön görüşme yapıcam dedim biraz bekledik gönül hoca denk gelmiş karta sonradan baktık yani muayene etti sonra semra hanım geldi o da muayene etti hatta adet oldum o sırada semra hoca ped verdirttirdi sonra bi saate yakın gönül hoca konuştu anlattı semra hoca isterlerse testleri burda yaptırsınlar söyleyin bankoya dedi biraz düşürsünler dedi isterseniz devlette yaptırın dedi isterseniz hemen başlarız yoksa diğer adeti bekleriz siz kendinizi nasıl ii hissederseniz dedi bizde çıktık ne para ne bişe aynı gün devlette testler için kan verdik test sonuçları çıkınca da tedaviye başladık.yani cnm diğer tarafta bize dediler ki şukadar ön görüşme parası muAyene olursanız zaten olmıyacağımızı anlayınca doktor opum var diyip gitti sadece 5 dakika sürdü.memorialda ise iki doktor muayene etti biri semra hanım biri gönül hoca ve hiç paradan bahsedilmedi.Allahım hepimizi ii insanlarla karşılaştırsın.zaten zor bir süreç hem maddi hem manevi açıdan.bide güven duygusunu yitirmeyelim insanlara ve özelliklede doktorlara karşı

Pgt li değil canım inşallah dediğinz gibi çıkar bende boşuna üzülmüş olurum hep dua ediyoruz sizde bize edin

Merhaba, bende semra hocadan randevu aldım. Hemen başlamak istiyorum adetimle. Rahim filmim yok onun illa olması gerektiğini söylüyor mu yoksa direk başlarız diyor mu? Bahçeci de Ebru hn ile görüştüm ama dediğiniz gibi çıkışta fiyatları sıralıyorlar.

Pgt li değil canım inşallah dediğinz gibi çıkar bende boşuna üzülmüş olurum hep dua ediyoruz sizde bize edin
Üzülme hiç cnm ben hiç duymadım öle bi test dediğim gibi çok kararsız kalırsan istersen memorialdaki doktoruna bi sorarsın onlar daha ii cvplarlar seni dediğim gibi ikili üçlü testleride sen istersen yaptırırsın.onları da sorarsın olmadı takma kafanı başka bi doktorun da görüşünü al Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah.dualarımız bütün hepimiz için.ben dua ederken Allahım bize ve bizim gibi ewlat isteyenlere hayırlısı ile sağlıklı sıhatli ewlatlar nasip et tez vakitte diyorum sende et hamilelerin duası kabul olur derler cnmm dikkat et kendine ve bebişi üzme

Cnm bilmiyorum ki onu bizim dosyada vardı çünkü biz iki kere denemiştik öncesinde ama bakmışlardı rahim filmine onlar sana istenen ewrakları atarlar cnm sanırım yinede arayıp sorarsın sen inşallah hayırlı olur tedavin cnm hepimizin olur inşallah

Hayırlı geceler pgt sonucum çıkmış 3 ünde kromozamsal bozukluk var 3 tane transfere uygun gördük dedi müsait değildim birşey soramadım doktorunuz arayıp bilgi verecek dedi
Canim merhabalar.bilmedigim icin soruyorum bu pgt ye sen mi doktr mu karar verior.benim iki tane arka arkaya kimyasal gebelik oldu.sence bnde yaptrmali miyim pgt

Arkadaşlar çok ama çok özür dilerim çok açık anlatıcam ama bir de sizinle paylaşabilirim kimyasal gebelik olduğunu öğrendim pazar günü bugün kanamam başladı tüm gün kıvrandım ilaç aldım banamısın demedi ve bir parça geldi resmen büyüktü parmağimdan biraz daha uzun ve kalındı öyle korktum ki panikledim direk bastım sifona korkudan ama hata mı ettim bilemedim çünkü internette düşük oluşursa o parçayı doktorunuza götürebilirsiniz neden düşük olduğunu anlamak için yazıyor böyle birşey başına gelen oldu mu

Canım ya hayırlısı herşeyden bir ders çıkarıyoruz İnşâAllah burası hayırlı olur siz şuan hangi aşamadasınız?

Anladım cnm Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bende memorialde iki kere ön görüşme için gittim ikisinde de muayene oldum ilkinde Semra hanım yoktu ama ikincide vardı Rabbim hakkımızdan hayırlı olanı nasip etsin

Film olmadan semra hanımın tedaviye başlayacağını sanmıyorum muhakkak ki istiyor benim elimde iki tane rahim filmi vardı ameliyat oldum diye yenilememi istedi ki iyi ki de istemiş opudan sonra tekrar ameliyat olup sonra transfer olcam İnşâAllah

İşte 2 merkez arasındaki fark
Birebir yaşamışsın
Ama ayrıca cidden şanslıymışsın semra hanım için genelde pat diye muayene olman kolay değil
Rabbim inş bundan sonraki sürecinde tedavinde böyle güzel hızlı sonuçlar almanı nasip etsin inş.

Canim merhabalar.bilmedigim icin soruyorum bu pgt ye sen mi doktr mu karar verior.benim iki tane arka arkaya kimyasal gebelik oldu.sence bnde yaptrmali miyim pgt
Merhaba canım .. bana doktor ısrarla önerdi gerekli gördü ben kararsız kalınca da sana bırakıyorum ama yollaman senin için daha iyi dedi sonra yollamaya karar verdim pgt konusunda çok net değilim canım o yüzden yolla ya da yollama diyemeyeceğim doktoruna danışsan sana gerekli bilgiyi verir ..

Tesekkur ederim canim doktorun kimdi

Canim bnm bugun oldu hemde.benimki de kimyasal gebelikti hatirlarsan.benimki nerdeyse avuc ici buyuklugundeydi.ve surekli parca seklinde geliyor.bnde rahim duvari kalinlasmisti ya sanirim o die dusunmustum

Canim bnm bugun oldu hemde.benimki de kimyasal gebelikti hatirlarsan.benimki nerdeyse avuc ici buyuklugundeydi.ve surekli parca seklinde geliyor.bnde rahim duvari kalinlasmisti ya sanirim o die dusunmustum
Arkadaşlar merhaba, çok fazla kimyasal gebelik okuyorum. Gebelik oluşmasını evet sağlıyorlar anladığım kadarı ile ama gebelil devam etmiyor. Bi dr bana tüp bebek merkezlerine başarılı doğum sonuçlarını sorun, yoksa gebelik oluşması kısmı en kolayı demişti. Bunları okuyunca haklı çıkıyor kimyasal gebelik için nasıl bir açıklama yapıyorlar.

Cnm sağol amin inşallah bu benim memorialda ikinci olacak toplamda dördüncü.geçen sefer gelişimi durdu kanamada vardı 8.haftada malesef kürtaj oldu.Rabbim bu sefer sonuna kadar götürüp kucağımıza aldığımız günleri göstersin sağlıkla hayırla inşallah

N Nuayyy canım üzülme o doktorun ayku testi duye bahsettigi şey hormany testtir yani anne kaninindan bebegin dna oarcaciklariyla kromozomal sıkıntı olup olmamadigina bakılması biraz paragoz bir doktorsa ve sizi bunu yaptirabilecek gorduyse ondan demiştir pahali bir test sonucta 2li ve 3lu testleri zorunlu tutmasida belki kendi prensibidir ben ilk gebeligimde devlette takibimi yaptirdim doktorum cok pimpirikli ve panikti bana yapilmasi gereken tum testleri zorunlu tuttu çünkü kendisi korkuyordu ama sen sonuca gore kararina degistirmeyeceksen yaptirmayabilirsin doktorunla kafan tutmuyorsa biran once yeni doktor bul doguma kadar kafan rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…