- 9 Nisan 2016
- 975
- 1.668
- 113
- 41
Cnm ben devletten iki tane negatif alınca hatta ikinci negatifimi aldığım test günü o üzüntüyle ilk önce fulya bahçeciye gittim bişeler anlattı sekreter gibi bi bayan elimize bi kağıt verdi şu şukadar para falan diye çıktık ordan sonra rapor geçiyo dediler diye diğer anadolu yakasındakine gittik bankoda kızlara ön görüşme yapıcam ücret vermiycez dedim bi doktorla görüştük bi saat bekledikten sonra doktor sadece baktı elimizdeki ewrAklara kromozom testi yapın isterseniz hemen başlarız dedi muayene falan yok yani doktorla görüşme dediğimde 5 dakika sürmedi çıktık sonra aynı gün akşam üzerine doğru memoriala geldik randevu yok bişi yok bankoya geçtik ordan rastgele bi doktor kartı aldım ön görüşme yapıcam dedim biraz bekledik gönül hoca denk gelmiş karta sonradan baktık yani muayene etti sonra semra hanım geldi o da muayene etti hatta adet oldum o sırada semra hoca ped verdirttirdi sonra bi saate yakın gönül hoca konuştu anlattı semra hoca isterlerse testleri burda yaptırsınlar söyleyin bankoya dedi biraz düşürsünler dedi isterseniz devlette yaptırın dedi isterseniz hemen başlarız yoksa diğer adeti bekleriz siz kendinizi nasıl ii hissederseniz dedi bizde çıktık ne para ne bişe aynı gün devlette testler için kan verdik test sonuçları çıkınca da tedaviye başladık.yani cnm diğer tarafta bize dediler ki şukadar ön görüşme parası muAyene olursanız zaten olmıyacağımızı anlayınca doktor opum var diyip gitti sadece 5 dakika sürdü.memorialda ise iki doktor muayene etti biri semra hanım biri gönül hoca ve hiç paradan bahsedilmedi.Allahım hepimizi ii insanlarla karşılaştırsın.zaten zor bir süreç hem maddi hem manevi açıdan.bide güven duygusunu yitirmeyelim insanlara ve özelliklede doktorlara karşıHer iki merkezdede tedavi olan biri olarak yorumlamam gerekirse çok mantıklı karar vermişsiniz
A asifexisted diğer dr ları bilmem ama biz mustafa bahçeciye ön görüşme için evet muayene parası ödemiştik
Pgt li değil canım inşallah dediğinz gibi çıkar bende boşuna üzülmüş olurum hep dua ediyoruz sizde bize edinCnm merak etme ya daha 10 haftalık bebişin nesine aykü testi yapılıyoo hemde tüp bebekle zar zor zahmetle bulunmuş bi bebiş...para tuzağı gibi bişe olmasın cnmm hiç üzme ve kasma kendini kendini ii hissedersen embriyo pgtli değilse ikili yada üçlü testin birini yaptırırsın olur biter.hiç kafanı bulandırma kıyamam bol bol dua et hem karnındaki ne hem de bizimde olsun diye bize:)
Merhaba, bende semra hocadan randevu aldım. Hemen başlamak istiyorum adetimle. Rahim filmim yok onun illa olması gerektiğini söylüyor mu yoksa direk başlarız diyor mu? Bahçeci de Ebru hn ile görüştüm ama dediğiniz gibi çıkışta fiyatları sıralıyorlar.Cnm ben devletten iki tane negatif alınca hatta ikinci negatifimi aldığım test günü o üzüntüyle ilk önce fulya bahçeciye gittim bişeler anlattı sekreter gibi bi bayan elimize bi kağıt verdi şu şukadar para falan diye çıktık ordan sonra rapor geçiyo dediler diye diğer anadolu yakasındakine gittik bankoda kızlara ön görüşme yapıcam ücret vermiycez dedim bi doktorla görüştük bi saat bekledikten sonra doktor sadece baktı elimizdeki ewrAklara kromozom testi yapın isterseniz hemen başlarız dedi muayene falan yok yani doktorla görüşme dediğimde 5 dakika sürmedi çıktık sonra aynı gün akşam üzerine doğru memoriala geldik randevu yok bişi yok bankoya geçtik ordan rastgele bi doktor kartı aldım ön görüşme yapıcam dedim biraz bekledik gönül hoca denk gelmiş karta sonradan baktık yani muayene etti sonra semra hanım geldi o da muayene etti hatta adet oldum o sırada semra hoca ped verdirttirdi sonra bi saate yakın gönül hoca konuştu anlattı semra hoca isterlerse testleri burda yaptırsınlar söyleyin bankoya dedi biraz düşürsünler dedi isterseniz devlette yaptırın dedi isterseniz hemen başlarız yoksa diğer adeti bekleriz siz kendinizi nasıl ii hissederseniz dedi bizde çıktık ne para ne bişe aynı gün devlette testler için kan verdik test sonuçları çıkınca da tedaviye başladık.yani cnm diğer tarafta bize dediler ki şukadar ön görüşme parası muAyene olursanız zaten olmıyacağımızı anlayınca doktor opum var diyip gitti sadece 5 dakika sürdü.memorialda ise iki doktor muayene etti biri semra hanım biri gönül hoca ve hiç paradan bahsedilmedi.Allahım hepimizi ii insanlarla karşılaştırsın.zaten zor bir süreç hem maddi hem manevi açıdan.bide güven duygusunu yitirmeyelim insanlara ve özelliklede doktorlara karşı
Üzülme hiç cnm ben hiç duymadım öle bi test dediğim gibi çok kararsız kalırsan istersen memorialdaki doktoruna bi sorarsın onlar daha ii cvplarlar seni dediğim gibi ikili üçlü testleride sen istersen yaptırırsın.onları da sorarsın olmadı takma kafanı başka bi doktorun da görüşünü al Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah.dualarımız bütün hepimiz için.ben dua ederken Allahım bize ve bizim gibi ewlat isteyenlere hayırlısı ile sağlıklı sıhatli ewlatlar nasip et tez vakitte diyorum sende et hamilelerin duası kabul olur derler cnmm dikkat et kendine ve bebişi üzmePgt li değil canım inşallah dediğinz gibi çıkar bende boşuna üzülmüş olurum hep dua ediyoruz sizde bize edin
Cnm bilmiyorum ki onu bizim dosyada vardı çünkü biz iki kere denemiştik öncesinde ama bakmışlardı rahim filmine onlar sana istenen ewrakları atarlar cnm sanırım yinede arayıp sorarsın sen inşallah hayırlı olur tedavin cnm hepimizin olur inşallahMerhaba, bende semra hocadan randevu aldım. Hemen başlamak istiyorum adetimle. Rahim filmim yok onun illa olması gerektiğini söylüyor mu yoksa direk başlarız diyor mu? Bahçeci de Ebru hn ile görüştüm ama dediğiniz gibi çıkışta fiyatları sıralıyorlar.
Canim merhabalar.bilmedigim icin soruyorum bu pgt ye sen mi doktr mu karar verior.benim iki tane arka arkaya kimyasal gebelik oldu.sence bnde yaptrmali miyim pgtHayırlı geceler pgt sonucum çıkmış 3 ünde kromozamsal bozukluk var 3 tane transfere uygun gördük dedi müsait değildim birşey soramadım doktorunuz arayıp bilgi verecek dedi
Canım ya hayırlısı herşeyden bir ders çıkarıyoruz İnşâAllah burası hayırlı olur siz şuan hangi aşamadasınız?Evet cnm çok ciddiyim
Birde mustafa bey diye devam ettiğin tedavine ara ara asistan dr u girerse deli olursun
Birde asistan dr moreli bozarsa o merkezi yıkasın gelir
Ben 2 negatifimi belkide o morel bozukluklarından o merkezde aldım bilinmez
Allah yukarıda inş hakkımızda hayırlısını nasip eder
Anladım cnm Allah hepimizin yardımcısı olsun
Bende memorialde iki kere ön görüşme için gittim ikisinde de muayene oldum ilkinde Semra hanım yoktu ama ikincide vardı Rabbim hakkımızdan hayırlı olanı nasip etsinCnm ben devletten iki tane negatif alınca hatta ikinci negatifimi aldığım test günü o üzüntüyle ilk önce fulya bahçeciye gittim bişeler anlattı sekreter gibi bi bayan elimize bi kağıt verdi şu şukadar para falan diye çıktık ordan sonra rapor geçiyo dediler diye diğer anadolu yakasındakine gittik bankoda kızlara ön görüşme yapıcam ücret vermiycez dedim bi doktorla görüştük bi saat bekledikten sonra doktor sadece baktı elimizdeki ewrAklara kromozom testi yapın isterseniz hemen başlarız dedi muayene falan yok yani doktorla görüşme dediğimde 5 dakika sürmedi çıktık sonra aynı gün akşam üzerine doğru memoriala geldik randevu yok bişi yok bankoya geçtik ordan rastgele bi doktor kartı aldım ön görüşme yapıcam dedim biraz bekledik gönül hoca denk gelmiş karta sonradan baktık yani muayene etti sonra semra hanım geldi o da muayene etti hatta adet oldum o sırada semra hoca ped verdirttirdi sonra bi saate yakın gönül hoca konuştu anlattı semra hoca isterlerse testleri burda yaptırsınlar söyleyin bankoya dedi biraz düşürsünler dedi isterseniz devlette yaptırın dedi isterseniz hemen başlarız yoksa diğer adeti bekleriz siz kendinizi nasıl ii hissederseniz dedi bizde çıktık ne para ne bişe aynı gün devlette testler için kan verdik test sonuçları çıkınca da tedaviye başladık.yani cnm diğer tarafta bize dediler ki şukadar ön görüşme parası muAyene olursanız zaten olmıyacağımızı anlayınca doktor opum var diyip gitti sadece 5 dakika sürdü.memorialda ise iki doktor muayene etti biri semra hanım biri gönül hoca ve hiç paradan bahsedilmedi.Allahım hepimizi ii insanlarla karşılaştırsın.zaten zor bir süreç hem maddi hem manevi açıdan.bide güven duygusunu yitirmeyelim insanlara ve özelliklede doktorlara karşı
Film olmadan semra hanımın tedaviye başlayacağını sanmıyorum muhakkak ki istiyor benim elimde iki tane rahim filmi vardı ameliyat oldum diye yenilememi istedi ki iyi ki de istemiş opudan sonra tekrar ameliyat olup sonra transfer olcam İnşâAllahMerhaba, bende semra hocadan randevu aldım. Hemen başlamak istiyorum adetimle. Rahim filmim yok onun illa olması gerektiğini söylüyor mu yoksa direk başlarız diyor mu? Bahçeci de Ebru hn ile görüştüm ama dediğiniz gibi çıkışta fiyatları sıralıyorlar.
İşte 2 merkez arasındaki farkCnm ben devletten iki tane negatif alınca hatta ikinci negatifimi aldığım test günü o üzüntüyle ilk önce fulya bahçeciye gittim bişeler anlattı sekreter gibi bi bayan elimize bi kağıt verdi şu şukadar para falan diye çıktık ordan sonra rapor geçiyo dediler diye diğer anadolu yakasındakine gittik bankoda kızlara ön görüşme yapıcam ücret vermiycez dedim bi doktorla görüştük bi saat bekledikten sonra doktor sadece baktı elimizdeki ewrAklara kromozom testi yapın isterseniz hemen başlarız dedi muayene falan yok yani doktorla görüşme dediğimde 5 dakika sürmedi çıktık sonra aynı gün akşam üzerine doğru memoriala geldik randevu yok bişi yok bankoya geçtik ordan rastgele bi doktor kartı aldım ön görüşme yapıcam dedim biraz bekledik gönül hoca denk gelmiş karta sonradan baktık yani muayene etti sonra semra hanım geldi o da muayene etti hatta adet oldum o sırada semra hoca ped verdirttirdi sonra bi saate yakın gönül hoca konuştu anlattı semra hoca isterlerse testleri burda yaptırsınlar söyleyin bankoya dedi biraz düşürsünler dedi isterseniz devlette yaptırın dedi isterseniz hemen başlarız yoksa diğer adeti bekleriz siz kendinizi nasıl ii hissederseniz dedi bizde çıktık ne para ne bişe aynı gün devlette testler için kan verdik test sonuçları çıkınca da tedaviye başladık.yani cnm diğer tarafta bize dediler ki şukadar ön görüşme parası muAyene olursanız zaten olmıyacağımızı anlayınca doktor opum var diyip gitti sadece 5 dakika sürdü.memorialda ise iki doktor muayene etti biri semra hanım biri gönül hoca ve hiç paradan bahsedilmedi.Allahım hepimizi ii insanlarla karşılaştırsın.zaten zor bir süreç hem maddi hem manevi açıdan.bide güven duygusunu yitirmeyelim insanlara ve özelliklede doktorlara karşı
Merhaba canım .. bana doktor ısrarla önerdi gerekli gördü ben kararsız kalınca da sana bırakıyorum ama yollaman senin için daha iyi dedi sonra yollamaya karar verdim pgt konusunda çok net değilim canım o yüzden yolla ya da yollama diyemeyeceğim doktoruna danışsan sana gerekli bilgiyi verir ..Canim merhabalar.bilmedigim icin soruyorum bu pgt ye sen mi doktr mu karar verior.benim iki tane arka arkaya kimyasal gebelik oldu.sence bnde yaptrmali miyim pgt
Tesekkur ederim canim doktorun kimdiMerhaba canım .. bana doktor ısrarla önerdi gerekli gördü ben kararsız kalınca da sana bırakıyorum ama yollaman senin için daha iyi dedi sonra yollamaya karar verdim pgt konusunda çok net değilim canım o yüzden yolla ya da yollama diyemeyeceğim doktoruna danışsan sana gerekli bilgiyi verir ..
Canim bnm bugun oldu hemde.benimki de kimyasal gebelikti hatirlarsan.benimki nerdeyse avuc ici buyuklugundeydi.ve surekli parca seklinde geliyor.bnde rahim duvari kalinlasmisti ya sanirim o die dusunmustumArkadaşlar çok ama çok özür dilerim çok açık anlatıcam ama bir de sizinle paylaşabilirim kimyasal gebelik olduğunu öğrendim pazar günü bugün kanamam başladı tüm gün kıvrandım ilaç aldım banamısın demedi ve bir parça geldi resmen büyüktü parmağimdan biraz daha uzun ve kalındı öyle korktum ki panikledim direk bastım sifona korkudan ama hata mı ettim bilemedim çünkü internette düşük oluşursa o parçayı doktorunuza götürebilirsiniz neden düşük olduğunu anlamak için yazıyor böyle birşey başına gelen oldu mu
Gönül HanımTesekkur ederim canim doktorun kimdi
Tamam canim cok saolGönül Hanım
Olabilir mi acaba çok kötü oldum düşünce ve büyüktü gerçektenCanim bnm bugun oldu hemde.benimki de kimyasal gebelikti hatirlarsan.benimki nerdeyse avuc ici buyuklugundeydi.ve surekli parca seklinde geliyor.bnde rahim duvari kalinlasmisti ya sanirim o die dusunmustum
Arkadaşlar merhaba, çok fazla kimyasal gebelik okuyorum. Gebelik oluşmasını evet sağlıyorlar anladığım kadarı ile ama gebelil devam etmiyor. Bi dr bana tüp bebek merkezlerine başarılı doğum sonuçlarını sorun, yoksa gebelik oluşması kısmı en kolayı demişti. Bunları okuyunca haklı çıkıyorCanim bnm bugun oldu hemde.benimki de kimyasal gebelikti hatirlarsan.benimki nerdeyse avuc ici buyuklugundeydi.ve surekli parca seklinde geliyor.bnde rahim duvari kalinlasmisti ya sanirim o die dusunmustum
Canım tutttu mı acaba, nasıl sonuçlar?İnşallah güzel haberlerini alırız canım
Cnm sağol amin inşallah bu benim memorialda ikinci olacak toplamda dördüncü.geçen sefer gelişimi durdu kanamada vardı 8.haftada malesef kürtaj oldu.Rabbim bu sefer sonuna kadar götürüp kucağımıza aldığımız günleri göstersin sağlıkla hayırla inşallahİşte 2 merkez arasındaki fark
Birebir yaşamışsın
Ama ayrıca cidden şanslıymışsın semra hanım için genelde pat diye muayene olman kolay değil
Rabbim inş bundan sonraki sürecinde tedavinde böyle güzel hızlı sonuçlar almanı nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?