- 15 Eylül 2012
- 8.430
- 6.896
- 398
Hayırlısı olsun İnşâAllah tutunmuştur meleğinStrongmom_ canım ben transferimin 6.gününe girdim
9. Gün kan tahliline gidicem inş hayırlısıyla güzel sonucumu almayı ümit ediyorum
Belirti varmı hiç hissedilenStrongmom_ canım ben transferimin 6.gününe girdim
9. Gün kan tahliline gidicem inş hayırlısıyla güzel sonucumu almayı ümit ediyorum
Senin icin degil ilk kez transfer olacagin icinArkadaşlar transfer için adetin ikinci günü muayene ve sonrasında rahim duvarı kalınlığı için takip oluyor ya ücretli mi ?
merkezde ücretsiz paketin içinde ikiside ve ilk test sanırımArkadaşlar transfer için adetin ikinci günü muayene ve sonrasında rahim duvarı kalınlığı için takip oluyor ya ücretli mi ?
Tamam sağol canım hala doktor aramadı hemşirelerde yoğun herhalde geçiştirdi bugün aramaz sanırım yarın arar inşallah ..merkezde ücretsiz paketin içinde ikiside ve ilk test sanırım
Hemşirelerden çok bir şey bekleme. Ben transferden bir gün önce aradım. Sordum yarın saat kaçta olur. Yarın sabah arayıp bilgi veririz dedi. Yarım saat sonda başka bölüm Araf’ı yarın beşte transfer hazır olun. Ve eşinizin ses kaydı gerekecek. Eşiniz telefonda hazır olsun. Ertesi gün gittim. Soruyorum eşimi ne zaman ararsınız uyumadı adam gece çalışıyor. Hemşire benim bir bilgim Yok diyor. İkinci kat bilir. Bekliyorum ses Yok oraya gidip soruyorum. Bilgimiz Yok öyle bir durumumu varmış. Ve sonuç. Eşimi aramadılar. Transferim oldu. Kimsenin birbirinden haberi Yok sonuç itibarı ile. Tavsiyem doktora mail at daha çabuk dönüyor. Bilgi veriyorTamam sağol canım hala doktor aramadı hemşirelerde yoğun herhalde geçiştirdi bugün aramaz sanırım yarın arar inşallah ..
Öyle hissettiğim aman aman bi belirti bişeysi yokBelirti varmı hiç hissedilen
Benim adetim 29 kasımda başlamıştı. Ama belirti arıyorum yok göğüslerde şişlik var o ilacın etkisiylede olan bir durum. Hormon sonuçta ertrofem ve crinon jel herşey o kadar sıradanki galiba negatif olacak demeye başladım hoş çarşambaya daha var. Umarım herşey güzel olur.Öyle hissettiğim aman aman bi belirti bişeysi yok
Normal şartlarda bugün veya yarın adet günüm dün hafif bi karın ağrım oldu ama adet öncesi göğüslerim şişer zonklar falandı bu sefer sönük ve hissizler
İlaçlar adeti geciktiriyor ama belirtileride geciktiriyormu acaba
Hakkımızda hayırlısı
Sen neler hissediyorsun
Sonucu yarın öğrenecem canım. Yarın test günümCanım tutttu mı acaba, nasıl sonuçlar?
Hadi hakkında hayırlısı olsun cnmSonucu yarın öğrenecem canım. Yarın test günüm
Canim insallah hayirlisiyla tutunsunlar sana kaliteleri falan nasil biliyo musun ?Kızlar yarın transferim var nolur dualarınızda bana da yer ver ltfn Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Amin cnm çok sağolasın kalitesi bilmem ama pgtliydi nasip artık kalitesne çok takılma cnm olacağı varsa oluyoo Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşCanim insallah hayirlisiyla tutunsunlar sana kaliteleri falan nasil biliyo musun ?
Insallah o 2 tane kaliteli bir sekilde 5. Gune gelirlerKizlar kanamam durdu sükür aradim hastaneyi 7 yumurtadan 6 si olgun cikmis ama sadece 2 tanesi dollenmis sizce 2 taneside gider mi 5.gune ?
Ya ben cok kafaya takiyorum sanirim amh falan normaldi bende ama yumurta sayim az oldu zaten 3 tane bekliyorduk olgun olan ama 2 ye dusmesi can skci oldu. Ne yapmak gerekiyor bilmiyorum nerde hata yapiyorum. Dua olarak ne okuyabilirim bana bir akil verinAmin cnm çok sağolasın kalitesi bilmem ama pgtliydi nasip artık kalitesne çok takılma cnm olacağı varsa oluyoo Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inş
Benim sadece belim ağrıdı ilk günden bu yana meme hassasiyeti ya da şişliği yok dünden bu yana bel ağrısıda gitti.. bakalım artık nasibimde varsa olur.. bugün umutsuzluğa kapıldım aslında içinden bi his negatif diyor. Umarım yanılıyorumdur.Hadi hakkında hayırlısı olsun cnm
Senin hissettiğin bi belirtin varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?