İnşallah öyle olur bu gün memorille görüştük onlar da mutlaka yapmamı önerdi inşallah iyi çıkar ama çok kötüyüm aşırı kötü oluyorum ağlıyorum tabi allah büyük inşallah yüzümüze bakarN Nuayyy canım üzülme o doktorun ayku testi duye bahsettigi şey hormany testtir yani anne kaninindan bebegin dna oarcaciklariyla kromozomal sıkıntı olup olmamadigina bakılması biraz paragoz bir doktorsa ve sizi bunu yaptirabilecek gorduyse ondan demiştir pahali bir test sonucta 2li ve 3lu testleri zorunlu tutmasida belki kendi prensibidir ben ilk gebeligimde devlette takibimi yaptirdim doktorum cok pimpirikli ve panikti bana yapilmasi gereken tum testleri zorunlu tuttu çünkü kendisi korkuyordu ama sen sonuca gore kararina degistirmeyeceksen yaptirmayabilirsin doktorunla kafan tutmuyorsa biran once yeni doktor bul doguma kadar kafan rahat olsun
Canım hiç merak etme 4. Günden belli olmaz moralini bozma boşuna.. bazı kişiler kanda gördükleri halde testte negatif bile görebiliyor. Zaten 5 günün kalmış geriye hiç yapma daha bence sabret. Sabredemem dersen 7. Gün tekrar dene. Ben geçen sefer senin gibi erken yapıp her gün üzdüm kendimi kanda negatif görünce yine üzdüm. Hiç gerek yok üzüleceksem bi kere kanda üzüleyim daha iyi.. şimdi olumlu düşün ve sabret canımKızlar ben dyanamadm ya çıkarsa diye erken gebelk testi yaptm hçbşy çkmadı erken diyemi yok mu iyice kfam karştı bgn 4.gün
Konuştuk bu gün mutlaka yapmamı söyledi non invaziv testi çok kötüyüm allah dualarımızı kabul etsin inşallah yüzümüze baksınÜzülme hiç cnm ben hiç duymadım öle bi test dediğim gibi çok kararsız kalırsan istersen memorialdaki doktoruna bi sorarsın onlar daha ii cvplarlar seni dediğim gibi ikili üçlü testleride sen istersen yaptırırsın.onları da sorarsın olmadı takma kafanı başka bi doktorun da görüşünü al Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah.dualarımız bütün hepimiz için.ben dua ederken Allahım bize ve bizim gibi ewlat isteyenlere hayırlısı ile sağlıklı sıhatli ewlatlar nasip et tez vakitte diyorum sende et hamilelerin duası kabul olur derler cnmm dikkat et kendine ve bebişi üzme
Canım üzme kendini içini ferah tut.. eğer biz de hamile olursak bizden de istenecek bunlar mesela ban imza attırdılar düşün amiyosentez zorunlu dediler .ben senin yerinde olsam yaptırırım canım. Tabi herkesin kararı düşüncesi farklı inşallah hakkında hayırlısı olacak güzel düşün canımİnşallah öyle olur bu gün memorille görüştük onlar da mutlaka yapmamı önerdi inşallah iyi çıkar ama çok kötüyüm aşırı kötü oluyorum ağlıyorum tabi allah büyük inşallah yüzümüze bakar
Merak etme cnm benim bundan önceki tedavide sadece 3 yumurta toplandı 3 üde döllendi 5. Güne ikisi ulaşmıştı içini ferah tut Allahın izniyle giderler inşallahKizlar kanamam durdu sükür aradim hastaneyi 7 yumurtadan 6 si olgun cikmis ama sadece 2 tanesi dollenmis sizce 2 taneside gider mi 5.gune ?
Cnm benim duanı içinden geldiği gibi yap mesela ben Yasin-Tebareke-Amme-Kenzul Arş okuyordum Allahım kabul edilenlerden eylesin inşallah üzülme stres olma hiç.Ya ben cok kafaya takiyorum sanirim amh falan normaldi bende ama yumurta sayim az oldu zaten 3 tane bekliyorduk olgun olan ama 2 ye dusmesi can skci oldu. Ne yapmak gerekiyor bilmiyorum nerde hata yapiyorum. Dua olarak ne okuyabilirim bana bir akil verin
Acaba neden mutlaka istedilerKonuştuk bu gün mutlaka yapmamı söyledi non invaziv testi çok kötüyüm allah dualarımızı kabul etsin inşallah yüzümüze baksın
Cnm erken gebelik testleri bide o kadar hassas diil ki daha bugün 4. Gününmüş daha yarısı bile olmamış bekleme süresinin sabret ümitsizliğe kapılma sakın Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşalahKızlar ben dyanamadm ya çıkarsa diye erken gebelk testi yaptm hçbşy çkmadı erken diyemi yok mu iyice kfam karştı bgn 4.gün
Testin adı neymiş peki cnm tam olarakİnşallah öyle olur bu gün memorille görüştük onlar da mutlaka yapmamı önerdi inşallah iyi çıkar ama çok kötüyüm aşırı kötü oluyorum ağlıyorum tabi allah büyük inşallah yüzümüze bakar
Allah Allah ya yenimi çıkmış ki bu test neden illa istediler bi sebep belirttiler mi cnm pekiKonuştuk bu gün mutlaka yapmamı söyledi non invaziv testi çok kötüyüm allah dualarımızı kabul etsin inşallah yüzümüze baksın
Canım Allah büyük bak şimdi araştırdım internetten 35 yaş üstü gebeliklerde genelde istenen bir testmiş. Trizomi bozukluğu var mı yok mu diye düşün ki ben trizomi bozukluğu olan embriyoyu transfer ettirdim yolumuz uzun yarın sonucum çıkacak eğer pozitif olursa seninle aynı yollardan geçeceğim. Üzme kendini bak ben bile bile transfer oldum bi umut sonuçta.. hadi toparla kendini üzme bebeğini daha fazla güçlü annenin güçlü bebeği olacakKonuştuk bu gün mutlaka yapmamı söyledi non invaziv testi çok kötüyüm allah dualarımızı kabul etsin inşallah yüzümüze baksın
Haklsn cnm dayanamadm işte neyse nasipteki neyse o olcak zaten beklemekten başka çağremz yk hayırlısı olsn hepmzn hakkındaCnm erken gebelik testleri bide o kadar hassas diil ki daha bugün 4. Gününmüş daha yarısı bile olmamış bekleme süresinin sabret ümitsizliğe kapılma sakın Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşalah
Amin cnm inşallahHaklsn cnm dayanamadm işte neyse nasipteki neyse o olcak zaten beklemekten başka çağremz yk hayırlısı olsn hepmzn hakkında
Benim böyle bir testen hiç haberim yoktu ailede böyle bir şey hiç olmadı artık allah büyük diorum yapacak bir şey inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder allah ben hiç böyle kötü olabileceğimi tahmin etmemiştim içimden aklımdan hiç bir şey gelmiyor sadece ağlama krizi tutuyor ara araCanım Allah büyük bak şimdi araştırdım internetten 35 yaş üstü gebeliklerde genelde istenen bir testmiş. Trizomi bozukluğu var mı yok mu diye düşün ki ben trizomi bozukluğu olan embriyoyu transfer ettirdim yolumuz uzun yarın sonucum çıkacak eğer pozitif olursa seninle aynı yollardan geçeceğim. Üzme kendini bak ben bile bile transfer oldum bi umut sonuçta.. hadi toparla kendini üzme bebeğini daha fazla güçlü annenin güçlü bebeği olacak
Yok canım pgt li embiriyo değil kadın doğum uzmanı herşey iyi dedi sadece rutin dedi memoriale döndüm muhakkak yaptır dedi bende hiç anlamadım kontrole gidecez detaylı konuşacam memorial ikili üçlü testler kesin sonuç değil dediAllah Allah ya yenimi çıkmış ki bu test neden illa istediler bi sebep belirttiler mi cnm peki
Testin adı neymiş peki cnm tam olarak
Acaba neden mutlaka istediler
Tedavi sürecinizde farklı bi aşama olmuşmuydu
Canım üzme kendini içini ferah tut.. eğer biz de hamile olursak bizden de istenecek bunlar mesela ban imza attırdılar düşün amiyosentez zorunlu dediler .ben senin yerinde olsam yaptırırım canım. Tabi herkesin kararı düşüncesi farklı inşallah hakkında hayırlısı olacak güzel düşün canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?