Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İnşallah öyle olur bu gün memorille görüştük onlar da mutlaka yapmamı önerdi inşallah iyi çıkar ama çok kötüyüm aşırı kötü oluyorum ağlıyorum tabi allah büyük inşallah yüzümüze bakar

Kızlar ben dyanamadm ya çıkarsa diye erken gebelk testi yaptm hçbşy çkmadı erken diyemi yok mu iyice kfam karştı bgn 4.gün
Canım hiç merak etme 4. Günden belli olmaz moralini bozma boşuna.. bazı kişiler kanda gördükleri halde testte negatif bile görebiliyor. Zaten 5 günün kalmış geriye hiç yapma daha bence sabret. Sabredemem dersen 7. Gün tekrar dene. Ben geçen sefer senin gibi erken yapıp her gün üzdüm kendimi kanda negatif görünce yine üzdüm. Hiç gerek yok üzüleceksem bi kere kanda üzüleyim daha iyi.. şimdi olumlu düşün ve sabret canım

Konuştuk bu gün mutlaka yapmamı söyledi non invaziv testi çok kötüyüm allah dualarımızı kabul etsin inşallah yüzümüze baksın

Canım üzme kendini içini ferah tut.. eğer biz de hamile olursak bizden de istenecek bunlar mesela ban imza attırdılar düşün amiyosentez zorunlu dediler .ben senin yerinde olsam yaptırırım canım. Tabi herkesin kararı düşüncesi farklı inşallah hakkında hayırlısı olacak güzel düşün canım

Kizlar kanamam durdu sükür aradim hastaneyi 7 yumurtadan 6 si olgun cikmis ama sadece 2 tanesi dollenmis sizce 2 taneside gider mi 5.gune ?
Merak etme cnm benim bundan önceki tedavide sadece 3 yumurta toplandı 3 üde döllendi 5. Güne ikisi ulaşmıştı içini ferah tut Allahın izniyle giderler inşallah

Cnm benim duanı içinden geldiği gibi yap mesela ben Yasin-Tebareke-Amme-Kenzul Arş okuyordum Allahım kabul edilenlerden eylesin inşallah üzülme stres olma hiç.

Kızlar ben dyanamadm ya çıkarsa diye erken gebelk testi yaptm hçbşy çkmadı erken diyemi yok mu iyice kfam karştı bgn 4.gün
Cnm erken gebelik testleri bide o kadar hassas diil ki daha bugün 4. Gününmüş daha yarısı bile olmamış bekleme süresinin sabret ümitsizliğe kapılma sakın Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşalah

Konuştuk bu gün mutlaka yapmamı söyledi non invaziv testi çok kötüyüm allah dualarımızı kabul etsin inşallah yüzümüze baksın
Canım Allah büyük bak şimdi araştırdım internetten 35 yaş üstü gebeliklerde genelde istenen bir testmiş. Trizomi bozukluğu var mı yok mu diye düşün ki ben trizomi bozukluğu olan embriyoyu transfer ettirdim yolumuz uzun yarın sonucum çıkacak eğer pozitif olursa seninle aynı yollardan geçeceğim. Üzme kendini bak ben bile bile transfer oldum bi umut sonuçta.. hadi toparla kendini üzme bebeğini daha fazla güçlü annenin güçlü bebeği olacak

“35 yaş üstü gebeliklerde, translokasyon taşıyıcısı olan bireylerde, önceki gebeliklerinde trizomili çocuk doğurma öyküsü olan ailelerde ve rutin tarama testinde yüksek risk çıkan gebeliklerde; amniyosentez kararı vermeden önce NON İNVAZİF PRENATAL TARAMA testi yapılması öNerilir” cnm bak bunu buldum böle bi hikaye varmı ailede sizin acaba ondan istenmiş olabilir mi ki

Cnm bak burda da diyo ki önceden tüp bebek tedavisi alınmış olması bundan dolayı istenmiştir belki üzülme artık nolur karnındakine de yazık içini ferah tut

Neden NIFTY™ testi ?

10. haftadan başlayarak, NIFTY™ testi size bebeğinizin genetik sağlığına ilişkin daha fazla bilgi edinme opsiyonu sunar. Geleneksel tarama testleri ile karşılaştırıldığında NIFTY™ testi daha yüksek kesinlik ve daha düşük yanlış pozitif oranları sağlar. Bu, %1-2 oranında düşük riski taşıyan amniyosentez ve koryonik villus örnekleme gibi invaziv teşhis yöntemlerine daha az kadının maruz kalacağı anlamına gelir. NIFTY™ non-invazivdir (girişimsel değildir) ve bu sayede anne veya bebek için düşük riski oluşturmaz.

NIFTY™ testi benim için uygun mu?
NIFTY™ testi gebeliğin 10. haftasından sonra tüm gebe kadınlar için uygundur fakat özellikle aşağıda belirtilen belli başlı belirtileri gösteren gebeler için uygundur. Unutmayın, non-invaziv prenatal test sizin için uygun olabilir ya da olmayabilir. Herhangi bir non-invaziv prenatal test yaptırmadan önce, herhangi bir risk, teşhis, tedavi ve/veya diğer potansiyel sağlık konularıyla ilgili olarak yetkin bir sağlık personeline danışmalısınız.

Aşağıdaki belirtilerden birisini gösteriyorsanız NIFTY™ test size göredir:
Test sırasında annenin 35 ve üzeri yaşta olması
İnvaziv prenatal test için plasenta previa, düşük riski veya hepatit B enfeksiyonu gibi kontrendikasyonlar olması
Artmış anöploidi riskini gösteren ultrasonografik fetal bulguları
Trizomi yaşanan geçmiş gebelik kaydı
Önceki tarama sonucunun doğrulanması gerekliliği
Önceden tüp bebek tedavisi alınmış olması veya düşük alışkanlığı olması

Haklsn cnm dayanamadm işte neyse nasipteki neyse o olcak zaten beklemekten başka çağremz yk hayırlısı olsn hepmzn hakkında

Benim böyle bir testen hiç haberim yoktu ailede böyle bir şey hiç olmadı artık allah büyük diorum yapacak bir şey inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder allah ben hiç böyle kötü olabileceğimi tahmin etmemiştim içimden aklımdan hiç bir şey gelmiyor sadece ağlama krizi tutuyor ara ara

Allah Allah ya yenimi çıkmış ki bu test neden illa istediler bi sebep belirttiler mi cnm peki
Yok canım pgt li embiriyo değil kadın doğum uzmanı herşey iyi dedi sadece rutin dedi memoriale döndüm muhakkak yaptır dedi bende hiç anlamadım kontrole gidecez detaylı konuşacam memorial ikili üçlü testler kesin sonuç değil dedi

Mutlaka yaptıracam boşuna üzülmüş olurum sonunda sizin iyi dilekleriniz gibi çıksın sonuç inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…