Ben yanlışmi biliyorum acaba ama bu ikili üçlü tarama testleri yaşla alakalı değil genelde tüm hamilelerde isteniyor kızkardeşlerimize yapmıştı 3 yeğenim var arkadaşlarımdada rastladım. Sadece 35 yaş üstüne aminyo sıvısından test yapmayı zorunlu tutuyorlar onu bile istemezsen imza atıp yaptırmama hakkına sahipsin. Üzme kendiniMutlaka yaptıracam boşuna üzülmüş olurum sonunda sizin iyi dilekleriniz gibi çıksın sonuç inşallah
Non invaziv[/Q
cnm bak okuduysan testle ilgili bişiler paylaştım illa kötü bişe olması gerekmiyo yani üzülme tüp bebek tedavisi görenlere söyleniyormuş rutin yani ikili ya da üçlü testlerin daha ileri bi teknolojisi yani üzülme hiç Allahım büyükYok canım pgt li embiriyo değil kadın doğum uzmanı herşey iyi dedi sadece rutin dedi memoriale döndüm muhakkak yaptır dedi bende hiç anlamadım kontrole gidecez detaylı konuşacam memorial ikili üçlü testler kesin sonuç değil dedi
cnm bak okuduysan testle ilgili bişiler paylaştım illa kötü bişe olması gerekmiyo yani üzülme tüp bebek tedavisi görenlere söyleniyormuş rutin yani ikili ya da üçlü testlerin daha ileri bi teknolojisi yani üzülme hiç Allahım büyük
Bu ikili test falan değil non invaziv kanla bakılıyor sonra problem olursa aminyo sıvı alıp emin oluyorlar ama test iyi çıkarsa sıvıyı almıyorlarBen yanlışmi biliyorum acaba ama bu ikili üçlü tarama testleri yaşla alakalı değil genelde tüm hamilelerde isteniyor kızkardeşlerimize yapmıştı 3 yeğenim var arkadaşlarımdada rastladım. Sadece 35 yaş üstüne aminyo sıvısından test yapmayı zorunlu tutuyorlar onu bile istemezsen imza atıp yaptırmama hakkına sahipsin. Üzme kendini
Ben yanlışmi biliyorum acaba ama bu ikili üçlü tarama testleri yaşla alakalı değil genelde tüm hamilelerde isteniyor kızkardeşlerimize yapmıştı 3 yeğenim var arkadaşlarımdada rastladım. Sadece 35 yaş üstüne aminyo sıvısından test yapmayı zorunlu tutuyorlar onu bile istemezsen imza atıp yaptırmama hakkına sahipsin. Üzme kendini
İnşallah tutar canım heyecanlı bekleyişSonucu yarın öğrenecem canım. Yarın test günüm
Sana dua ettim canım inşallah hayırlısıyla bebeğine kavuşursun herşey yolunda giderKızlar yarın transferim var nolur dualarınızda bana da yer ver ltfn Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah
İnşallah gider cnm ama 5.güne gitmese bile bu tutmayacağı anlamına gelmez en iyi laboratuvar anne rahmi, meryem süresini oku cnm hakkında hayırlısı olsunKizlar kanamam durdu sükür aradim hastaneyi 7 yumurtadan 6 si olgun cikmis ama sadece 2 tanesi dollenmis sizce 2 taneside gider mi 5.gune ?
Hicbir aciklamasi yok canim.tekrarlarsa bakariz dediler benimkide tekrarladi ama saglikli gelene kadar deneyecegiz dedi doktorumArkadaşlar merhaba, çok fazla kimyasal gebelik okuyorum. Gebelik oluşmasını evet sağlıyorlar anladığım kadarı ile ama gebelil devam etmiyor. Bi dr bana tüp bebek merkezlerine başarılı doğum sonuçlarını sorun, yoksa gebelik oluşması kısmı en kolayı demişti. Bunları okuyunca haklı çıkıyorkimyasal gebelik için nasıl bir açıklama yapıyorlar.
Merhaba kizlar bende cumartesi gunu bursadan kalkip bahceciye on gorusme icin gittim 1.30 saat beklemenin ardindan doktor ile gorustum ve tabiki ucret odeyerek daha sonra memorial a gittim semra hnm olmadigi icin umut beye randevu vermislerdi malum bahcecideki gecikme sebebi ile memorial daki randevu saatime geciktim sagolsunlar beni cok bekletmemek adina gulseli hnmla gorusturduler ilk izlenimimiz cok iyidi acaba gulseli hnmla gorusen var mi yada nasil bi yol izleniyo hastanede ekip calismasi cok dikkatimi cekmisti arastirirken bilgi verirseniz cok sevinirim ❤
Bursada 1 asilama 2 tup bebek tedavisi gordum ama malesef negatif oldu genel olarak bakildiginda sorun yok hatta dr hnmda sebepsiz kısırlıktan bahsetti bilemiyorum kafam oldukca karisik eger tedaviye baslanirsa embriyoya gen testi onerdi umarim hepimizin yuzu en kisa zamanda guler aglarsakta mutluluktan olsun
Yaaaa ilk defa yaziyorum sanirim kurcalarken sizin yaziyi kopyaladim
Artik takipteyim hakkimizda hayirlisi butun guzel haberleri takip edip hepimiz icin bol bol dua edicem
Hosbuldukamin insallah bebisli anneler grubu yaparız hep beraber
Ben onumuzdeki ay baslicam tedavi surecine o sureye kadar gozum kulagim sizde
Amin cnm sağolasın hepimiz için dualar aynıSana dua ettim canım inşallah hayırlısıyla bebeğine kavuşursun herşey yolunda gider
Amin inş güzel haberlerimizi paylaşırız burada. Bende cuma günü semra hoca ile görüşüp hemen başlamak istiyorum. Önümüzdeki ay başlayana kadar tahlil olarak herşeyi istediler mi? Rahim filmi çektirdiniz mi daha önce?Hosbuldukamin insallah bebisli anneler grubu yaparız hep beraber
Ben onumuzdeki ay baslicam tedavi surecine o sureye kadar gozum kulagim sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?