Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşım hoşgeldin aramıza emin ol burda herkes birbirinin sevincini birbirinin sabırsızlıgını hüznünü paylasıyor. Dün benim yumurta yoplamam vardı inan agrılarım olmasa direk portala girip sizlerle paylaşmak istedim. Dün toplamam oldu Emre Bey yaptı mubtesem bir insan ilgisi alakası. 24 yumosum toplandı. Ne ur dua edin döllenmeleri güzel olsun. Ama arkadaşlar bana toplamadan sonra Rulid 300mg antibiyotik 4 gün icin, 5 gün icin Cetrotide igne verdiler ve bugünden itibaren Oksapar kan sulandırıcı verdiler 10 gün. Adetim baslayınca arıcam. Bu normalmi sizlere de vermislermiydi? Birde insallah 5 günde gelisim gösteren embriyolar pgt gidecek. Bakalım hepimiz için hayırlısı.

Geçmiş olsun inşallah hepside sağlıklı bir şekilde döllenip 5. güne giderler
Evet sana verilen ilaçlar normal çünkü fazla yumurta toplandığı için
Benimde 17 yumurta toplanmıştı ve aynı ilaçları banada vermişlerdi
Zaten 1 hafta içinde adet olursun muhtemelen

Canım ya cok saolasın vallahi içime su serptin simdi aradılar. 22 olgundan 17si döllenmis 3. Gün bida arıcaklarmıs Allahım insallah 5. Güne saglıklı embriyolar gelisir. Cemile canım senin sürecin ne durumda?

Polikistik over mi var canım sende .. yumurtalar gelişim göstermeye devam ettiği için veriyorlardı diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam .. bende polikistik over sendromu var çok ileri değil sana sonrası için iğne verilmez korkma demişti doktorum .. o zaman bakmıştım biraz bana da verecekler sanıp :)

Evet canım bende pco var zaten Emre bey baskılama icin veriyoruz dedi ama tabi ben heyecan yaptım forumda hic yransferden sonra ilac verileni okumayınca yalnız bana verildi sanıp korktum.

Kızlar nasılsınız? İnşallah hepiniz güzel bir gün geçirirsiniz. Ben çok heyecanlıyım döllenen o 2 yumurta ne alemde çok merak ediyorum. Neden 2. güm bilgi vermiyorlar yaa
2. gün embriyoyu açmıyorlarmış o yüzden.
1 gün sabredelim inşallah
İnşallah 2 si de mükemmel ve gününe göre uyumludur

Kızlar nasılsınız? İnşallah hepiniz güzel bir gün geçirirsiniz. Ben çok heyecanlıyım döllenen o 2 yumurta ne alemde çok merak ediyorum. Neden 2. güm bilgi vermiyorlar yaa
Tedavinin her aşaması heyecanlı stresli korkulu karmakarışık duygularla ilerliyor :) rahat ol canım stres yapma Rabbim sana onların ikisini de hayırlı sağlıklı evlat olarak nasip etsin inşallah

Canım cok zor zaman geçmiyor sana katılıyorum ama bence 2side insallah saglıklı mucizelerin olacak senin.

Tedavin hayırlı olsun bu arada .. inşallah 5.güne çıkıp testten sağlıklı dönerler
Çok saol canım ya inanıyorum yada inanmak istiyorum insallah busefer bana tutunduklarında tekrar kaybetmem banada bir mucize olur. Vallahi dün esime de dedim. Insallah saglıklı dönenlerden 1 bebisim olsa bile dondurulmusum varsa 2 sene sonra 2.yi de denicem. Esim de mutlu oldu bukadar olumlu düsünmeme. Rabbim kalbimi biliyorya hepinizin adını içimden geçiriyorum dualarımda.

Kızlar dün gece adet olcakmşm gbi ağrm vardı sabah uyandğmda yoktu smdi tekrar başladı bgn 5.gün normal süreçmi

Insallah tutunma agrılarındır canım önceki tedavilerimde bevisler bana tutundugunda benimde kasıklarıma agrı girmisti icini ferah tut ama yine de hemsire hattını bir ara isteraen

Merhaba benim kontrollerimin hafta sonuna denk geldiği de oluyor pazar günleri de semra hnma bilgi veriyolar mıdır ilaç dozlarının ayarlanması ile ilgili

Ben hep korkuyla bekledim telefonu şuan pgt sonucumu aldım doktorumun aramasını bekliyorum aynı şekilde bende hepsini bir sene arayla transfer ettireceğim dedim

Tedavinin her aşaması heyecanlı stresli korkulu karmakarışık duygularla ilerliyor :) rahat ol canım stres yapma Rabbim sana onların ikisini de hayırlı sağlıklı evlat olarak nasip etsin inşallah
Evet canım gerçekten çok tuhaf duygular inşallah sağlıklı ilerler inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…