Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar nasılsınız? İnşallah hepiniz güzel bir gün geçirirsiniz. Ben çok heyecanlıyım döllenen o 2 yumurta ne alemde çok merak ediyorum. Neden 2. güm bilgi vermiyorlar yaa
Canım ben her gün aradım her gün gelişimlerini söylediler istersen ara sende çünkü sürekli kontrol halindeler zAten

kötü denk gelmiş saatler gecmek bilmez şimdi sonuç iyi olsunda beklenır:)
İnşallah öyledir canım bu zamana kadar hiç takmadım normal gündelik hayatımı devam ettirdim dün gece stres yaptım sadece gece 3 te uyudum bugün iyiyim kısmetimde varsa olur zAten. Olmadı Mart gibi şu ilaçlar vücuttan atılsın ara vermek istemiyorum artık. Geçen sefer biliyosun ikimizde yaklaşık 1 sene bekledik psikolojim bozuldu resmen bu sefer daha sakinim

Canım laborutuvar nereye taşınıyomuş. Birde şimdi arasam olur mu ? Bugün 2.günü ama bilgi verirler mi?
Canım bana yürüme mesafesinde olan özel bir hastaneye gittim kat değişikliği varmış şansıma.. memoriale gitsem daha az taksi parası verirdim hem de kısa sürede alırdım sonucumu kısmet

Canım ya işteyim ve prtokol numarasının yazılı olduğu kağıt yanımda değil. Ad soyadla bilgi verirler mi?
Verirler Doğum tarihi falan isterler T.C. isterler belki ben evde olmadığım zamanlarda aradım sürekli birazda duygu kas söylemezlerse dayanamıyorum falan de :) ben hep öyle yaptım sorun olmadı

Aradım kızlar ama bilgi vermediler. Çünkü henüz bakılmadı 2. gün bakmıyoruz dediler.

inş güzel bir sonuç gelir cnm bir daha uğraşmak zorunda kalmazsın. bu sefer bizde çok ara vermeden başlayacagz hatta rapor alabılırmıyım ona bakacagım önümüzdeki sürecin uzun oldgunu birkaç deneme yapmamız gerekebılecegnı soyledıler en azından raporlu deneme yapayım güç de bir yere kadar yetıyor. şubat mart gbı bnde tekrar başlayacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…