Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

E cnm artmazmı bu değer geç tutunmuş olamaz mı bnm ilk tedavm blmyrm detayları ama
Yok canım artmaz atarsa bile sağlıklı olmaz öyle düşünüyorum

üzüldüm canım umarım yeni tedavinde pozitif olur. ertesi gün bakalım bize ne yaşatacak kaderimiz nasibimiz
İnşallah Yavrum ya üzülme ben iyiyim inşallah sizden güzel haberler alıcaz

Kızlar sonucum 4,92 maalesef olmadı
canım çok üzüldüm senin iyi haberın banada iyi geleckti gecen yıldan beri yoldaş olduk. hakkımızda hayırlısı buymuş dıyerek yola devam edecegiz. başka neler yapılabılır ne denenebilir araştırıp koşturup duracagız pes etmek yok. birkaç ay snra yine senınle aynı yolda yürüyecegız gbı duruyor inş bu son tedavımız olur göbişlerimizi tokuşturmak için buluşur kutlama yaparız:)

Yok canım artmaz atarsa bile sağlıklı olmaz öyle düşünüyorum

İnşallah Yavrum ya üzülme ben iyiyim inşallah sizden güzel haberler alıcaz
cnm inş bu son negatifin olur... Birdaha kı sefere iyi haber vereceksin inş inanıyorum

ne diyeceğimi bilemedim canım inşallah bir daha ki tedavinde nasip olur
İnşallah canım
Öyle canım pes etmek yok şimdi doktorum aradı 2 gün sonra yenileyelim testi dedi inşallah 1-3 arasında olur dedi. Artması kötü olur dedi inşallah artmaz

cnm inş bu son negatifin olur... Birdaha kı sefere iyi haber vereceksin inş inanıyorum
İnşallah canım nasip kısmet

Ikili test sanırım bu ben yaptırdım . Doktorlar herkese soruyo bunu neden yok yere bu kadar üzülüyorsun ki

ewt cnm yaaa bu ay es geçtim birdaha kı aya inş... biliyorum 2. deneme için geç kaldım... ama şu aralık ayı geçsin bende eşim de çok yoğunuz sen ne yaptın?
Canım biliyorum yıpratıcı bi süreç gerçekten ama bebeğine kavustugunda unutup gidiyorsun her şeyi . Çok geciktirme . Çok şükür Rabbim e 14 haftalık oldu teyzesi :) yüzde yetmiş kıza benziyor dedi

Canım biliyorum yıpratıcı bi süreç gerçekten ama bebeğine kavustugunda unutup gidiyorsun her şeyi . Çok geciktirme . Çok şükür Rabbim e 14 haftalık oldu teyzesi :) yüzde yetmiş kıza benziyor dedi
ne güzel cnm Rabbim daim etsin... bizede nasip olur inş :)

Merhaba benim kontrollerimin hafta sonuna denk geldiği de oluyor pazar günleri de semra hnma bilgi veriyolar mıdır ilaç dozlarının ayarlanması ile ilgili

Canım ilaç dozlarını ekip Dr lari da gayet güzel ayarlayabiliyorlar sıkıntı yapma onu sen . O gün olmasa bile pazartesi tedavide ki dosyaları inceliyor semra hanım. Ekip Dr lari önemli kararlarda hemen haberdar ediyorlar zaten .

Canım üzülme biraz dinlen kendini toparla eğer maddi manevi hazır hissediyorsan kendini yeniden dene :)
Nedenini bilmiyorum ama üzülemedim.. Allah sağlık versin gerisi nasipte varsa İlla ki olur. Ben Mart gibi başlarım diye düşünüyordum ama benim ilaçsız olduğu için bi arkadaşımla konuştum 1 ay sonra dene dedi gaza geldim kısmetse şubatta başlarım yeni tedaviye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…