E cnm artmazmı bu değer geç tutunmuş olamaz mı bnm ilk tedavm blmyrm detayları amaKızlar sonucum 4,92 maalesef olmadı
üzüldüm canım umarım yeni tedavinde pozitif olur. ertesi gün bakalım bize ne yaşatacak kaderimiz nasibimizKızlar sonucum 4,92 maalesef olmadı
Yok canım artmaz atarsa bile sağlıklı olmaz öyle düşünüyorumE cnm artmazmı bu değer geç tutunmuş olamaz mı bnm ilk tedavm blmyrm detayları ama
İnşallah Yavrum ya üzülme ben iyiyim inşallah sizden güzel haberler alıcazüzüldüm canım umarım yeni tedavinde pozitif olur. ertesi gün bakalım bize ne yaşatacak kaderimiz nasibimiz
Kızlar sonucum 4,92 maalesef olmadı
canım çok üzüldüm senin iyi haberın banada iyi geleckti gecen yıldan beri yoldaş olduk. hakkımızda hayırlısı buymuş dıyerek yola devam edecegiz. başka neler yapılabılır ne denenebilir araştırıp koşturup duracagız pes etmek yok. birkaç ay snra yine senınle aynı yolda yürüyecegız gbı duruyor inş bu son tedavımız olur göbişlerimizi tokuşturmak için buluşur kutlama yaparız:)Kızlar sonucum 4,92 maalesef olmadı
cnm inş bu son negatifin olur... Birdaha kı sefere iyi haber vereceksin inş inanıyorumYok canım artmaz atarsa bile sağlıklı olmaz öyle düşünüyorum
İnşallah Yavrum ya üzülme ben iyiyim inşallah sizden güzel haberler alıcaz
cnm inş bu son negatifin olur... Birdaha kı sefere iyi haber vereceksin inş inanıyorumYok canım artmaz atarsa bile sağlıklı olmaz öyle düşünüyorum
İnşallah Yavrum ya üzülme ben iyiyim inşallah sizden güzel haberler alıcaz
İnşallah canımne diyeceğimi bilemedim canım inşallah bir daha ki tedavinde nasip olur
Öyle canım pes etmek yok şimdi doktorum aradı 2 gün sonra yenileyelim testi dedi inşallah 1-3 arasında olur dedi. Artması kötü olur dedi inşallah artmazcanım çok üzüldüm senin iyi haberın banada iyi geleckti gecen yıldan beri yoldaş olduk. hakkımızda hayırlısı buymuş dıyerek yola devam edecegiz. başka neler yapılabılır ne denenebilir araştırıp koşturup duracagız pes etmek yok. birkaç ay snra yine senınle aynı yolda yürüyecegız gbı duruyor inş bu son tedavımız olur göbişlerimizi tokuşturmak için buluşur kutlama yaparız:)
İnşallah canım nasip kısmetcnm inş bu son negatifin olur... Birdaha kı sefere iyi haber vereceksin inş inanıyorum
Ya üzülmeyin bu kadar ben üzülmedim sadece şimdi değerim artarsa sıkıntı düşer inşallahI wanna be a frendly mom canım çok üzüldüm allah sabir versin pes etmek yok inşallah bidahakine
Canım üzülme biraz dinlen kendini toparla eğer maddi manevi hazır hissediyorsan kendini yeniden dene :)Kızlar sonucum 4,92 maalesef olmadı
Ikili test sanırım bu ben yaptırdım . Doktorlar herkese soruyo bunu neden yok yere bu kadar üzülüyorsun kiKızlar çok üzgünüm iki gündür ara ara ağlıyorum dün kontrolum vardı 10 haftam doktor rutin bir testten bahsetti bebeğin ayku testini yaptırmak istermisin dedi ben sebebini ve kendisinin ne düşündüğünü sordum eğer bir sorun varsa anne kararıyla alabileceklerini ama kendisinin benim ağlamaya başladığımı görünce tavsiye etmediğini söyledi ama aklıma gelmiyor değil rutin bir şeymi yoksa doktor başka bir şeyden nabzımımızı mı kontrol etti anlamadım hala çok üzgünüm bu hafta kontrole gidecez siz ne düşünüyorsunuz gerçekten çok üzülüyorum ben
Canım ne yaptın bu ayı es geçtin sanırımcnm inş bu son negatifin olur... Birdaha kı sefere iyi haber vereceksin inş inanıyorum
ewt cnm yaaa bu ay es geçtim birdaha kı aya inş... biliyorum 2. deneme için geç kaldım... ama şu aralık ayı geçsin bende eşim de çok yoğunuzCanım ne yaptın bu ayı es geçtin sanırım
Canım biliyorum yıpratıcı bi süreç gerçekten ama bebeğine kavustugunda unutup gidiyorsun her şeyi . Çok geciktirme . Çok şükür Rabbim e 14 haftalık oldu teyzesi :) yüzde yetmiş kıza benziyor dediewt cnm yaaa bu ay es geçtim birdaha kı aya inş... biliyorum 2. deneme için geç kaldım... ama şu aralık ayı geçsin bende eşim de çok yoğunuzsen ne yaptın?
ne güzel cnm Rabbim daim etsin... bizede nasip olur inş :)Canım biliyorum yıpratıcı bi süreç gerçekten ama bebeğine kavustugunda unutup gidiyorsun her şeyi . Çok geciktirme . Çok şükür Rabbim e 14 haftalık oldu teyzesi :) yüzde yetmiş kıza benziyor dedi
Ya üzülmeyin bu kadar ben üzülmedim sadece şimdi değerim artarsa sıkıntı düşer inşallah
Merhaba benim kontrollerimin hafta sonuna denk geldiği de oluyor pazar günleri de semra hnma bilgi veriyolar mıdır ilaç dozlarının ayarlanması ile ilgili
Nedenini bilmiyorum ama üzülemedim.. Allah sağlık versin gerisi nasipte varsa İlla ki olur. Ben Mart gibi başlarım diye düşünüyordum ama benim ilaçsız olduğu için bi arkadaşımla konuştum 1 ay sonra dene dedi gaza geldim kısmetse şubatta başlarım yeni tedaviyeCanım üzülme biraz dinlen kendini toparla eğer maddi manevi hazır hissediyorsan kendini yeniden dene :)
Amin canım teşekkür ederim.. dediğİn gibi vakti saati var.Maşallah canım hepimiz böyle olmalıyız sonuçta nasip işi vakti saati var gelecek inşallah. Yeni tedavide Rabbim uğraştırmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?