Canım arkadaşım bak benim bel ağrısı kasık ağrısı vardı ben de belirti diye düşündüm hep.. arama belirti güzel olacak inşallah dualarım seninleÇarşamba test günüm ve benim kalbim bir kuş gibi şimdiden. Belirti arıyorum yok herşey sıradan adet gerginliği var sadece off of
canım sağol allah razı olsun. nasipten ötesi yok biliyorumCanım arkadaşım bak benim bel ağrısı kasık ağrısı vardı ben de belirti diye düşündüm hep.. arama belirti güzel olacak inşallah dualarım seninle
evet uygulanıyor kullanman gereken ilaçlar aynen devamTransfer günü jel uygulanıyor mu
Amin amin bin kere en kısa zamanda inşallah canımne güzel cnm Rabbim daim etsin... bizede nasip olur inş :)
Yani transfere gitmeden sabah jel yapılacak değil miAmin amin bin kere en kısa zamanda inşallah canım
Sağol canım benim yumoşlar 15,5cm olmuş kontrollerim sıklaştı haftasonu opu planlanıyor inşallah güzel sonuçlar elde ederim zor bir süreçmiş maddi maneviCanım ilaç dozlarını ekip Dr lari da gayet güzel ayarlayabiliyorlar sıkıntı yapma onu sen . O gün olmasa bile pazartesi tedavide ki dosyaları inceliyor semra hanım. Ekip Dr lari önemli kararlarda hemen haberdar ediyorlar zaten .
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah bi dahaki sefere kavuşursun bebişineKızlar sonucum 4,92 maalesef olmadı
Sağol canım benim yumoşlar 15,5cm olmuş kontrollerim sıklaştı haftasonu opu planlanıyor inşallah güzel sonuçlar elde ederim zor bir süreçmiş maddi manevi
Arkadaşlar Memorial da her aşama ile farklı Dr ilgileniyor dimi? Yani tek bir Dr unuz olmuyor
Evet yapılıyorYani transfere gitmeden sabah jel yapılacak değil mi
Aynen canim ilacsizsa eger tekrardan baslayabilirsin :)Nedenini bilmiyorum ama üzülemedim.. Allah sağlık versin gerisi nasipte varsa İlla ki olur. Ben Mart gibi başlarım diye düşünüyordum ama benim ilaçsız olduğu için bi arkadaşımla konuştum 1 ay sonra dene dedi gaza geldim kısmetse şubatta başlarım yeni tedaviye
TeşekkürlerSizin seçtiğiniz bir Dr ilgileniyor tedavi boyunca ve semra hanım da dosyadan takip ediyor gerekli gördüğünde muayeneye de giriyor. Hiç görüşmediyseniz ve görüşmek isterseniz tedavi aşamasında hemşirelere söylüyorsunuz ayarliyorlar. .
Merhaba insallah birşey yoktur sabah erkenden merkezi ara bakalim ne diyecekler. Simdiden gecmis olsun. Insallah tutunma agrisidir.Kızlar ağrm var dmştm ya sol tüpüm yk ztn dış gebelk geçirdğm için alındı sağda şişlik var ndn olur ki normalmi bu korkyrm dş gebelk olr diye off offff
Cnm ağrı neysede kişiden kişiye değişen ağrılar oluyomş ama şişlik nettede araştrdm bşy yazmyo nasl desem sol tarafda kuş yumurtaşı kdr şişlik yanlş yazmşm sağ tüpüm yoktu allahm hepmzn yardmcısı olsn çok zor her adımıMerhaba insallah birşey yoktur sabah erkenden merkezi ara bakalim ne diyecekler. Simdiden gecmis olsun. Insallah tutunma agrisidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?