Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çarşamba test günüm ve benim kalbim bir kuş gibi şimdiden. Belirti arıyorum yok herşey sıradan adet gerginliği var sadece off of
Canım arkadaşım bak benim bel ağrısı kasık ağrısı vardı ben de belirti diye düşündüm hep.. arama belirti güzel olacak inşallah dualarım seninle

Sağol canım benim yumoşlar 15,5cm olmuş kontrollerim sıklaştı haftasonu opu planlanıyor inşallah güzel sonuçlar elde ederim zor bir süreçmiş maddi manevi

Arkadaşlar Memorial da her aşama ile farklı Dr ilgileniyor dimi? Yani tek bir Dr unuz olmuyor

Sizin seçtiğiniz bir Dr ilgileniyor tedavi boyunca ve semra hanım da dosyadan takip ediyor gerekli gördüğünde muayeneye de giriyor. Hiç görüşmediyseniz ve görüşmek isterseniz tedavi aşamasında hemşirelere söylüyorsunuz ayarliyorlar. .

Aynen canim ilacsizsa eger tekrardan baslayabilirsin :)

Arkadaşlar merhaba. Ben adeti bekliyorum tedaviye başlamak için. Ama şu an 2 gün geçti. Ben erken menopoz durumundayım. O yüzden yumurta rezervim az. Birkaç gündür kasık ağrım vardı umutlandım belki hamileyim diye. İdrar testi yaptım negatif tabii ki. Yalnız bugün yumurtlama akıntısı gördüm. Şu an yumurtlama olması mümkün mü? 2 hafta önce yumurtlama olması gereken zamanda aynı şekildeydi. 2 defa yumurtlama mümkün mü anlamadım

Kızlar ağrm var dmştm ya sol tüpüm yk ztn dış gebelk geçirdğm için alındı sağda şişlik var ndn olur ki normalmi bu korkyrm dş gebelk olr diye off offff

Kızlar ağrm var dmştm ya sol tüpüm yk ztn dış gebelk geçirdğm için alındı sağda şişlik var ndn olur ki normalmi bu korkyrm dş gebelk olr diye off offff
Merhaba insallah birşey yoktur sabah erkenden merkezi ara bakalim ne diyecekler. Simdiden gecmis olsun. Insallah tutunma agrisidir.

Kizlar merhaba aklima takildi uyuyamiyorum. Şimdi benim bugun kontrolum vardi. cuma ilk kont. Oldu ignelere basladim bugün 2. Kont vardi.igneye devam. Bana taaaa cuma kont yazmislar normalde gun aşırı degilmi merak ettim sizin nasil oldu acaba

Merhaba insallah birşey yoktur sabah erkenden merkezi ara bakalim ne diyecekler. Simdiden gecmis olsun. Insallah tutunma agrisidir.
Cnm ağrı neysede kişiden kişiye değişen ağrılar oluyomş ama şişlik nettede araştrdm bşy yazmyo nasl desem sol tarafda kuş yumurtaşı kdr şişlik yanlş yazmşm sağ tüpüm yoktu allahm hepmzn yardmcısı olsn çok zor her adımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…