Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım inşallah kötü birşey değildir ama şişlik hiç duymadım bence de yarın hastaneyi aramalisin çağırıp bakarlar belki

Canım kontrollerde kişiden kişiye değişiyor muhakkak çünkü ilaçlara tepki herkeste farklı oluyor. Tedavinin sonlarına doğru sık çağırıyorlar. Kaç doz vuruluyorsun kaç yumurta olmuş boyutları ne bugün ne dediler

Mer
Merhaba geçen cuma ilk ignemi vurulmustum pazartesi 2. Kont vardi 7 yum olusmus en büyüğü 11 en küçüğü 8 ve 3 tane arkadan gelen var dedi. Bugun cetrotide baslicam cuma gunu rendavu vermisler.

Kızlar nasılsınız ben hala embriyolarla ilgili bilgi alamadım. Bakılmadı diyorlar Zaten umutsuzum...

Evet canım 3.gün bugün

Canım merak etme hayirlisiyla dondurma aşamasına gelirler inşallah. 3. Günlerde böyle geç haber verebiliyorlar bende çok beklemiştim o gün. Beklemek gerçekten çok zor bende aynı durumdaydim 3 embriyom vardı . 2 tanesi kaliteli şekilde 5. Gune ulaştı çok umudumuz yoktu . Hayırlısı de biseylerle uğraş oyala kendini canım yoksa vakit geçmez . Güzel olacak inşallah

Kızlar dün yazamadım çünkü çok üzgünüm hatırlayanlar bilir bende rezerv çok çok az ve bu 4. Denemem benim.3 tane embriyomuz pgtye gitmişti ve ikisi sağlıklı gelmişti.hastaneye gittiğimizde pgtli embriyolardan birinin bozulduğunu öğrendik ve bunu transferden hemen önce öğrendik,ağlamaktan helak olduk transfer yapılırken bile ağlıyordumçok üzgünüz şu anda , sebebi yok nedeni yok dejenere olmuş dediler 5.gününde 6AA grade olan ve pgt den sağlam gelen embriyo...siz böle bişi duydunuz mu yada yaşadınız mı.

Cnm bnm en kaliteli yumurtam çözdürülürken gitti senn sanrm araştrlrken gitti yanli anlamadysam dayanamyo olablr gbi saçma sapan yorum yapmşlardı banada ama sennki daha farklı bnmkinden

Canım çok üzüldüm gerçekten ama şuan için Sakin olup transferine odaklanmalisin bence pozitif olup üzülmemen lazım zor evet ama bunu yapmalısın. Transferini kim yaptı

Cnm bnm en kaliteli yumurtam çözdürülürken gitti senn sanrm araştrlrken gitti yanli anlamadysam dayanamyo olablr gbi saçma sapan yorum yapmşlardı banada ama sennki daha farklı bnmkinden
Cnm pgtden sağlam gelen embriyo ve bu embriyo pgtye giderken 5. Günde 6 aa olarak gitmişti hala anlayamıyorum.çözünürken gitti dediler nasıl oluyoo.diğeri transfer edildi zaten 2 tane vardı iksi de bitti geriye bişi kalmadı dün sabah giderken biri tutmazsa diğeri olur yada ikinci kardeş olur diye umutla gitmiştik.şimdi Allah korusun bu olmazsa yeniden tedavi rezerv 0.25 zaten bu 4. Deneme.Allahım kaldıramayacağımız yükler vermesin ii insanlar çıkarsın..senin de mi embriyon pgtliydi çözünürken giden

Canım üzülme dicem ama elinde değil biliyorum ama embriyolarda dondurma cozdurme islemleri sırasında kayip olması normal %20 gibi bi risk söz konusu. Benim de onceki tedavilerimde iki embriyom çözülürken bozuldu transfere uygun görülmedi. Simdi kalan bir embriyon transfer oldu dimi inşallah o sana evlat olur sağlıkla doğar Rabbim dualarimizi kabul etsin.

Canım çok üzüldüm gerçekten ama şuan için Sakin olup transferine odaklanmalisin bence pozitif olup üzülmemen lazım zor evet ama bunu yapmalısın. Transferini kim yaptı
Cnm üzülmemek elde değil ben bunu transferden hemen önce duydum ve başladım ağlAmaya durduramadım kendimi zaten nasıl transfer oldu bilmiyorum hatırlamıyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…