- 20 Aralık 2017
- 183
- 265
- 18
- 37
Ben hep korkuyla bekledim telefonu şuan pgt sonucumu aldım doktorumun aramasını bekliyorum aynı şekilde bende hepsini bir sene arayla transfer ettireceğim dedim
Cnm ağrı neysede kişiden kişiye değişen ağrılar oluyomş ama şişlik nettede araştrdm bşy yazmyo nasl desem sol tarafda kuş yumurtaşı kdr şişlik yanlş yazmşm sağ tüpüm yoktu allahm hepmzn yardmcısı olsn çok zor her adımı
Kizlar merhaba aklima takildi uyuyamiyorum. Şimdi benim bugun kontrolum vardi. cuma ilk kont. Oldu ignelere basladim bugün 2. Kont vardi.igneye devam. Bana taaaa cuma kont yazmislar normalde gun aşırı degilmi merak ettim sizin nasil oldu acaba
Tmm cnm saolasnCanım inşallah kötü birşey değildir ama şişlik hiç duymadım bence de yarın hastaneyi aramalisin çağırıp bakarlar belki
Kızlar sonucum 4,92 maalesef olmadı
Merhaba geçen cuma ilk ignemi vurulmustum pazartesi 2. Kont vardi 7 yum olusmus en büyüğü 11 en küçüğü 8 ve 3 tane arkadan gelen var dedi. Bugun cetrotide baslicam cuma gunu rendavu vermisler.Canım kontrollerde kişiden kişiye değişiyor muhakkak çünkü ilaçlara tepki herkeste farklı oluyor. Tedavinin sonlarına doğru sık çağırıyorlar. Kaç doz vuruluyorsun kaç yumurta olmuş boyutları ne bugün ne dediler
225 vuruluyorumMer
Merhaba geçen cuma ilk ignemi vurulmustum pazartesi 2. Kont vardi 7 yum olusmus en büyüğü 11 en küçüğü 8 ve 3 tane arkadan gelen var dedi. Bugun cetrotide baslicam cuma gunu rendavu vermisler.
225 vuruluyorum
Kızlar nasılsınız ben hala embriyolarla ilgili bilgi alamadım. Bakılmadı diyorlarZaten umutsuzum...
Evet canım 3.gün bugün3. Gün müydü bugün canım
Evet canım 3.gün bugün
Cnm bnm en kaliteli yumurtam çözdürülürken gitti senn sanrm araştrlrken gitti yanli anlamadysam dayanamyo olablr gbi saçma sapan yorum yapmşlardı banada ama sennki daha farklı bnmkindenKızlar dün yazamadım çünkü çok üzgünüm hatırlayanlar bilir bende rezerv çok çok az ve bu 4. Denemem benim.3 tane embriyomuz pgtye gitmişti ve ikisi sağlıklı gelmişti.hastaneye gittiğimizde pgtli embriyolardan birinin bozulduğunu öğrendik ve bunu transferden hemen önce öğrendik,ağlamaktan helak olduk transfer yapılırken bile ağlıyordumçok üzgünüz şu anda , sebebi yok nedeni yok dejenere olmuş dediler 5.gününde 6AA grade olan ve pgt den sağlam gelen embriyo...siz böle bişi duydunuz mu yada yaşadınız mı.
Kızlar dün yazamadım çünkü çok üzgünüm hatırlayanlar bilir bende rezerv çok çok az ve bu 4. Denemem benim.3 tane embriyomuz pgtye gitmişti ve ikisi sağlıklı gelmişti.hastaneye gittiğimizde pgtli embriyolardan birinin bozulduğunu öğrendik ve bunu transferden hemen önce öğrendik,ağlamaktan helak olduk transfer yapılırken bile ağlıyordumçok üzgünüz şu anda , sebebi yok nedeni yok dejenere olmuş dediler 5.gününde 6AA grade olan ve pgt den sağlam gelen embriyo...siz böle bişi duydunuz mu yada yaşadınız mı.
Cnm pgtden sağlam gelen embriyo ve bu embriyo pgtye giderken 5. Günde 6 aa olarak gitmişti hala anlayamıyorum.çözünürken gitti dediler nasıl oluyoo.diğeri transfer edildi zaten 2 tane vardı iksi de bitti geriye bişi kalmadı dün sabah giderken biri tutmazsa diğeri olur yada ikinci kardeş olur diye umutla gitmiştik.şimdi Allah korusun bu olmazsa yeniden tedavi rezerv 0.25 zaten bu 4. Deneme.Allahım kaldıramayacağımız yükler vermesin ii insanlar çıkarsın..senin de mi embriyon pgtliydi çözünürken gidenCnm bnm en kaliteli yumurtam çözdürülürken gitti senn sanrm araştrlrken gitti yanli anlamadysam dayanamyo olablr gbi saçma sapan yorum yapmşlardı banada ama sennki daha farklı bnmkinden
Araştırılırken değil cnm transferden hemen önce çözünürken gittiCnm bnm en kaliteli yumurtam çözdürülürken gitti senn sanrm araştrlrken gitti yanli anlamadysam dayanamyo olablr gbi saçma sapan yorum yapmşlardı banada ama sennki daha farklı bnmkinden
Canım üzülme dicem ama elinde değil biliyorum ama embriyolarda dondurma cozdurme islemleri sırasında kayip olması normal %20 gibi bi risk söz konusu. Benim de onceki tedavilerimde iki embriyom çözülürken bozuldu transfere uygun görülmedi. Simdi kalan bir embriyon transfer oldu dimi inşallah o sana evlat olur sağlıkla doğar Rabbim dualarimizi kabul etsin.Kızlar dün yazamadım çünkü çok üzgünüm hatırlayanlar bilir bende rezerv çok çok az ve bu 4. Denemem benim.3 tane embriyomuz pgtye gitmişti ve ikisi sağlıklı gelmişti.hastaneye gittiğimizde pgtli embriyolardan birinin bozulduğunu öğrendik ve bunu transferden hemen önce öğrendik,ağlamaktan helak olduk transfer yapılırken bile ağlıyordumçok üzgünüz şu anda , sebebi yok nedeni yok dejenere olmuş dediler 5.gününde 6AA grade olan ve pgt den sağlam gelen embriyo...siz böle bişi duydunuz mu yada yaşadınız mı.
Cnm üzülmemek elde değil ben bunu transferden hemen önce duydum ve başladım ağlAmaya durduramadım kendimi zaten nasıl transfer oldu bilmiyorum hatırlamıyorum bileCanım çok üzüldüm gerçekten ama şuan için Sakin olup transferine odaklanmalisin bence pozitif olup üzülmemen lazım zor evet ama bunu yapmalısın. Transferini kim yaptı
cnm 3. gün bana saat 3 gibi haber vermişlerdi diğer günler hep sabahtı telaş etmeEvet canım 3.gün bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?