- 9 Nisan 2016
- 975
- 1.668
- 113
- 41
Cnm oran%5 miş güya o da bizi bulmuş.%95 sağlam olurmuş.benim anlayamadığım ve bukadar üzüldüğüm kısım şu pgtye gitmeden transfer olsaydı madem çözünürken bozulmuş pgtli embriyo nasıl bozuluyoo çözünürken hemde 5. Günde 6aa olmuş bu embriyo.kafam zonkluyoo dünden beri.diğeri transfer oldu ama ağlaya ağlaya girdm transfere ağlaya ağlaya çıktım bilmem artık nolurCanım üzülme dicem ama elinde değil biliyorum ama embriyolarda dondurma cozdurme islemleri sırasında kayip olması normal %20 gibi bi risk söz konusu. Benim de onceki tedavilerimde iki embriyom çözülürken bozuldu transfere uygun görülmedi. Simdi kalan bir embriyon transfer oldu dimi inşallah o sana evlat olur sağlıkla doğar Rabbim dualarimizi kabul etsin.
cnm olumlu tarafından bakalım Rabbim kısmet ederse o tek embriyo sana evlat olucak... bak hissediyorum, Rabbimin vardır bir bildiği hem transfer olup tutmasaydı, yada Allah korusun düşük olsaydı daha çok üzülecektin.Tek embriyona odaklan şimdi ve dua et Rabbim nasip etsin inşCnm pgtden sağlam gelen embriyo ve bu embriyo pgtye giderken 5. Günde 6 aa olarak gitmişti hala anlayamıyorum.çözünürken gitti dediler nasıl oluyoo.diğeri transfer edildi zaten 2 tane vardı iksi de bitti geriye bişi kalmadı dün sabah giderken biri tutmazsa diğeri olur yada ikinci kardeş olur diye umutla gitmiştik.şimdi Allah korusun bu olmazsa yeniden tedavi rezerv 0.25 zaten bu 4. Deneme.Allahım kaldıramayacağımız yükler vermesin ii insanlar çıkarsın..senin de mi embriyon pgtliydi çözünürken giden
Dua ediyorum zaten cnm ama anlatamadığım nokta şu zaten embriyo yok geride rezerv az 0.25.bu 4. Deneme. Sen bile yaşın küçük olmasına embriyoların çok olmasına ve daha ilk denemen olmasına rağmen nasıl üzüldün.insanın elinde değil o cnm bide bu embriyoo pgtli yani. Ozaman pgtnin mantığı yok yada laboratuvar dı falan dı hepsi boş o zaman...Allah kimsenin başına vermesin ama benim gibi olanlar daha ii anlayacaktır çok umutlu gitmiştim çünkü.pgt yapılmasaydı da çözülürken bozulsaydı yine belki bi nebze daha az üzülürdüm şu andan ne biliyim Allah ii getirsin ne diyim..Allah kimseyi de beni anlayabilecek duruma düşürmesincnm olumlu tarafından bakalım Rabbim kısmet ederse o tek embriyo sana evlat olucak... bak hissediyorum, Rabbimin vardır bir bildiği hem transfer olup tutmasaydı, yada Allah korusun düşük olsaydı daha çok üzülecektin.Tek embriyona odaklan şimdi ve dua et Rabbim nasip etsin inş
Canım ben daha hiç bilgi alamadım...cnm 3. gün bana saat 3 gibi haber vermişlerdi diğer günler hep sabahtı telaş etme
aslında bir noktada haklısınız öyle bir ayarlama yapılmalı kı pgt den gelen embriyo hemen transfer olunmalı, birçok işlemden geçen embriyo dayanmıyor bazen... canım inan zor durum, ama senın için hala bir umut var, bebeğin sana tutunacak inş ... burda bir arkadaş daha vardı benım gibi 11 embriyosu vardı... ilk transferi negatif,,, ikinci ve üçüncü tüpteki embriyolar çözülme aşamasında bozulmuş , 4. tüpteki 2 embriyoyu koymuşlar ve birtanesı tutunmuştu, şu an hamile ... pgt li falanda değildi ... bana da embriyolog ilk 3 embriyodan çok umutluyuz %90 biirisi tutacak dedi ama bence tamamen kısmet hangi embriyoya Rabbim can verirse o olacak... Senin de bu embriyon evlat olacak inş canım...Dua ediyorum zaten cnm ama anlatamadığım nokta şu zaten embriyo yok geride rezerv az 0.25.bu 4. Deneme. Sen bile yaşın küçük olmasına embriyoların çok olmasına ve daha ilk denemen olmasına rağmen nasıl üzüldün.insanın elinde değil o cnm bide bu embriyoo pgtli yani. Ozaman pgtnin mantığı yok yada laboratuvar dı falan dı hepsi boş o zaman...Allah kimsenin başına vermesin ama benim gibi olanlar daha ii anlayacaktır çok umutlu gitmiştim çünkü.pgt yapılmasaydı da çözülürken bozulsaydı yine belki bi nebze daha az üzülürdüm şu andan ne biliyim Allah ii getirsin ne diyim..Allah kimseyi de beni anlayabilecek duruma düşürmesin
ilk gün aramadılar mı cnm ?Canım ben daha hiç bilgi alamadım...
Bardağın dolu tarafına bak şu an birisi transfer olmuş ve ona odaklan inşallah rabbim sağlıklı hamilelik nasip eder keşke bozulmasaymış sma artık olmuş. Olmuşa çare yok. Üzme bebeğini çünkü içinde bir Bebek var şu an ve sana tutunmaya çalışıyorDua ediyorum zaten cnm ama anlatamadığım nokta şu zaten embriyo yok geride rezerv az 0.25.bu 4. Deneme. Sen bile yaşın küçük olmasına embriyoların çok olmasına ve daha ilk denemen olmasına rağmen nasıl üzüldün.insanın elinde değil o cnm bide bu embriyoo pgtli yani. Ozaman pgtnin mantığı yok yada laboratuvar dı falan dı hepsi boş o zaman...Allah kimsenin başına vermesin ama benim gibi olanlar daha ii anlayacaktır çok umutlu gitmiştim çünkü.pgt yapılmasaydı da çözülürken bozulsaydı yine belki bi nebze daha az üzülürdüm şu andan ne biliyim Allah ii getirsin ne diyim..Allah kimseyi de beni anlayabilecek duruma düşürmesin
çok üzüldüm gerçekten.Allah inşallah karnındakine sağlık sıhhat verin sana sımsıkı tutunsun inşallah..transferimin oldugu günde odada bekleyen bayanlardan biri dondurulmuş embriyosunun çözdürülürken bozuldugunu dıger embriyolarına baktıklarını söylemişti....çok şaşırmıştım bende..yanı labaratuarı çok iyi olduğu için çogumuz ozellıkle orayı tercih ettik..böyle şeyler duyunca üzülüyorum gerçekten. Allah büyük inşallah gönlünüze göre versin..Cnm oran%5 miş güya o da bizi bulmuş.%95 sağlam olurmuş.benim anlayamadığım ve bukadar üzüldüğüm kısım şu pgtye gitmeden transfer olsaydı madem çözünürken bozulmuş pgtli embriyo nasıl bozuluyoo çözünürken hemde 5. Günde 6aa olmuş bu embriyo.kafam zonkluyoo dünden beri.diğeri transfer oldu ama ağlaya ağlaya girdm transfere ağlaya ağlaya çıktım bilmem artık nolur
çok üzüldüm gerçekten.Allah inşallah karnındakine sağlık sıhhat verin sana sımsıkı tutunsun inşallah..transferimin oldugu günde odada bekleyen bayanlardan biri dondurulmuş embriyosunun çözdürülürken bozuldugunu dıger embriyolarına baktıklarını söylemişti....çok şaşırmıştım bende..yanı labaratuarı çok iyi olduğu için çogumuz ozellıkle orayı tercih ettik..böyle şeyler duyunca üzülüyorum gerçekten. Allah büyük inşallah gönlünüze göre versin..
Canım yaa cok üzüldüm ama hayırlısı diye düsün bak transfer olmussun müjdeli haberler al istersen. Ama saglıklı gelip çözerken veya calısırken bozulunca belli bir indirim yapmaları veya özür mahiyetinde gönül alıcı bir jest yapmaları lazım aslında.okadar maddi manevi ugras o embriyoları elde etmek sonuctaCnm pgtden sağlam gelen embriyo ve bu embriyo pgtye giderken 5. Günde 6 aa olarak gitmişti hala anlayamıyorum.çözünürken gitti dediler nasıl oluyoo.diğeri transfer edildi zaten 2 tane vardı iksi de bitti geriye bişi kalmadı dün sabah giderken biri tutmazsa diğeri olur yada ikinci kardeş olur diye umutla gitmiştik.şimdi Allah korusun bu olmazsa yeniden tedavi rezerv 0.25 zaten bu 4. Deneme.Allahım kaldıramayacağımız yükler vermesin ii insanlar çıkarsın..senin de mi embriyon pgtliydi çözünürken giden
biz yinede iyi düşünelim Allaha emanet edelim kendimizi..1 tedavimi farkli merkezde oldum...2 için bir sürü merkezle görüşüp en son orada karar kıldım..Allah iyilerle karşilaştırsın hepimizi inşallah hepimizin pozitif olsun evlatlarımızı kucagımıza alalım hayırlısıyla.Aynen bundan 2 yıl önceki denememde 1 embriyom çözününce çöp oldu
Bu seneki denememde sadece 1 embriyo donduruldu
Henüz tedaviye başlamadım ama ya bu embriyonun da başına böyle bir şey gelirse diye korkmuyor değilim
Eşim azosperm başka sperm ve embriyo yok başka şansım da yok haliyle
Ben önüme geleni bu hastaneye yönlendiriyorum
Bakın araştırın diyorum memorialin laboratuvarları dünyaca ödül almış.
Acaba yanlış mı yapıyorum
Canım yaa cok üzüldüm ama hayırlısı diye düsün bak transfer olmussun müjdeli haberler al istersen. Ama saglıklı gelip çözerken veya calısırken bozulunca belli bir indirim yapmaları veya özür mahiyetinde gönül alıcı bir jest yapmaları lazım aslında.okadar maddi manevi ugras o embriyoları elde etmek sonucta
biz yinede iyi düşünelim Allaha emanet edelim kendimizi..1 tedavimi farkli merkezde oldum...2 için bir sürü merkezle görüşüp en son orada karar kıldım..Allah iyilerle karşilaştırsın hepimizi inşallah hepimizin pozitif olsun evlatlarımızı kucagımıza alalım hayırlısıyla.
Pgtli olupta gidince bide geride başka hiç olmayınca insan daha bi fazla üzülüyoo..ilk iki denemem hiç tutmadı 3.deneme tuttu 8.haftada kürtaj oldum bu 4.deneme olmazsa ikinci pgtli yi kullanırız diyorduk yada kardeş olur diyorduk rezerv çok az olunca ..inşallah bana ewlat olarak döner ama ağlaya ağlata girip ağlaya ağlaya çıktım.aşağıda transferden hemen önceydi yani transfer kuyafetlerini giymiştim düşün..aslında bir noktada haklısınız öyle bir ayarlama yapılmalı kı pgt den gelen embriyo hemen transfer olunmalı, birçok işlemden geçen embriyo dayanmıyor bazen... canım inan zor durum, ama senın için hala bir umut var, bebeğin sana tutunacak inş ... burda bir arkadaş daha vardı benım gibi 11 embriyosu vardı... ilk transferi negatif,,, ikinci ve üçüncü tüpteki embriyolar çözülme aşamasında bozulmuş , 4. tüpteki 2 embriyoyu koymuşlar ve birtanesı tutunmuştu, şu an hamile ... pgt li falanda değildi ... bana da embriyolog ilk 3 embriyodan çok umutluyuz %90 biirisi tutacak dedi ama bence tamamen kısmet hangi embriyoya Rabbim can verirse o olacak... Senin de bu embriyon evlat olacak inş canım...
Sakın yanlış anlama cnm ama Bu cümleden de nefret eder oldum “bardağın dolu tarafından bak” dün ordakiler sürekli bunu söylediler bi saat boyunca halbuki şunu anlamıyorlar benim oraya giderken elimde dolu 2 bardak vardı biri tamamen gitti Allahım karnımdakine can versin orası ayrı ama diğeride güvencem umudum du benim.umudumun yarısını gittiBardağın dolu tarafına bak şu an birisi transfer olmuş ve ona odaklan inşallah rabbim sağlıklı hamilelik nasip eder keşke bozulmasaymış sma artık olmuş. Olmuşa çare yok. Üzme bebeğini çünkü içinde bir Bebek var şu an ve sana tutunmaya çalışıyor
Saol cnm amin inşallah..buraya yasıp sormamın nedeni daha önce ben hiç böle bişi duymadım yani pgtli olupta çözünürken bozulanı duymadım ve umudum çok yüksekti hep transfere giderken.pgtliyken düşük olanı duyduk ama çözünme aşamasında sorun çıkınca siz duydunuzmu acaba diye sormaktı..Allahım yardım etsin inşallahçok üzüldüm gerçekten.Allah inşallah karnındakine sağlık sıhhat verin sana sımsıkı tutunsun inşallah..transferimin oldugu günde odada bekleyen bayanlardan biri dondurulmuş embriyosunun çözdürülürken bozuldugunu dıger embriyolarına baktıklarını söylemişti....çok şaşırmıştım bende..yanı labaratuarı çok iyi olduğu için çogumuz ozellıkle orayı tercih ettik..böyle şeyler duyunca üzülüyorum gerçekten. Allah büyük inşallah gönlünüze göre versin..
Saol cnm amin inşallah duana.içine korku girmesin bize söylenen ki açıklama yok nedeni yok %5 lik dilimin içine girdiniz herkes te olacak diye bişe yok cnmm merak etmeA asifexisted canım hem çok üzüldüm hem içime korku girdiinşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur şimdi üzme o meleği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?