Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İnşallah alırım müjdeli haberi cnmm ama ya alamazsam kısmı beni yiyip bitiriyor tekrar tekrar o maddi ve manevi külfet ilaçlar büyüdümü oldumu çatladımı olgunlaştımı 5. Güne gittimi ...Allahım güç kuvvet ve dayanma gücü versin inşallah..maddi kısmı zaten zor bu artık 4. Denemeydi bide manevi olarak 4 opu 4 transfer 1 kürtaj 2 Histereskopi ...Allahım dayanamayacağımız zorluklarla karşılaştırmasın ve dayanma gücü versin karnımdakine can versin inşallah ta unutayım.ayrıca özür jest indirim sanmıyorum cnm o kadar ince düşünüleceğini ne biliyim..

Saol cnm amin inşallah duana.içine korku girmesin bize söylenen ki açıklama yok nedeni yok %5 lik dilimin içine girdiniz herkes te olacak diye bişe yok cnmm merak etme
Açıklama olmaması çok saçma madem böyle birşey olabiliyor nedeni ve önlemi olmalı yeteri kadar yıpranıyoruz zaten .. Allahım inşallah yüzünü güldürsün çok üzücü gerçekten

Yaşadığın şey çok üzücü. Burda ben dahil transfer bekleyen herkesi de tedirgin etmiştir muhakkak. Üzülme demek istemiyorum ama ertele bu hislerini en azından. Miniğin seninle şu an once haksızlık olmasın, inşallah seninle kalacak, kucagina da alacaksın. Sonrasında o ertelediğin üzüntüyü yaşayacak bir durumun olmayacak bile. İnşallah....
Kardeş için farklı bir motivasyonla yeniden tedaviye başlarsın emin ol o zaman, ama şimdi düşünmemeye çalış lütfen

Saol cnm amin inşallah duana.içine korku girmesin bize söylenen ki açıklama yok nedeni yok %5 lik dilimin içine girdiniz herkes te olacak diye bişe yok cnmm merak etme
Merhaba evet gercekten psikolojik olarak çok kötü bu durum. Acikcasi bende pgt bozulan duymadim ama şöyle birsey okumustum embriyo dışarda en fazla 6 gün yaşıyor sonra tomurcuklanma basladiginda fazla uzun ömrü olmuyormus acaba seninki zaten 5.gün 6aa çok iyi kalite idi hizlimi gelisti acaba.. ne desek boş insallah karnindaki sana yasadiklarini unutturur.

Benim beş embriyom vardı ikisi için altıncı gün beklendi olmadı üçlü pgt oldu ve tek bir embriyo transfer oldu. Yaşım 41 iki ay sonra 42 iki yarın test günüm. Ve test yapmaya korkuyorum. Yani hepimizin hikayesi çok iç açıcı değil Allah hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize

İkisi için 6.gün neden beklendi ne gerek vardı merak ettim

İkisi için 6.gün neden beklendi ne gerek vardı merak ettim
Gelişimi yavaşlamış ondan 6. Gün beklendi ve 6. Güne ulaşmadı üzüldüm. Neyse üç kaldı ikisi birinci kalite biri daha zayıf ben iki tane birinci kalite kalır diye umut ederken onlrda 16. Gen sorunlu çıkmış ve en zayıf denen pgt den sağlıklı geldi 3ab ve çözülünce gelişimi devam etmiş 4ab olmuş transfer oldu hiç birşey umduğumuz istediğimiz gibi gitmiyor çünkü umulanlar nasipte olan başka umarım yarın pozitif olur sonuç

İnşallah cnm amin inşallah

Cnm kime sorsan benim yüküm daha ağır der eminim ki birimizin derdi diğerinin kinden ne daha büyük ne daha acı Allah hepimize yardım etsin ve kucağımızda sewdirsin inşallah umarım hayırlı hbrlr alırız.Allah hiçbirimizin derdini yakından anlayacak kadar yaşatmasın aynı şeyleri

İnşallah canım Allah hayırla sağlıkla nasip etsin

Cnm pgy ne demek bnm transferm opudan snra ikinci adetle oldu 5.gün emriyosuydu en kalitelisiydi çözdürdükten snra ilerlemesi durmş dendi banada ilk tedavm pek terimleri bilmyorm

Ay sizinde mi öyle oldu iyice korktum ben şimdi
Evet cnm şok oldm böyle bşy duymamıştm çnkü mantıken en sağlıklı embriyo buna dayanamadysa düğerlerinden ne beklenir ki dedm hemşire çok takılmayn ab olayına şmdi ab olan bi süre snra aa olur anlık değişen bşy bu dedi bnde stres yapmadm yumurtam 8tanrydi biri transfer gnü gitti bri transfer oldu 6tane daha var brazı orta birazı iyi kalitede bakalm neler yaşycaz daha allahm hayırlı şeyler versn bnde çok cesaretli başladm ama cesaretm iyice kırıldı

Cnm pgy ne demek bnm transferm opudan snra ikinci adetle oldu 5.gün emriyosuydu en kalitelisiydi çözdürdükten snra ilerlemesi durmş dendi banada ilk tedavm pek terimleri bilmyorm
Cnm opudan sonra 5.güne gelen embriyo lar genetik tarama testine gönderildi 15-20 gün bekledik sonuç gelsin diye.hani düşük riski ax olsun sağlam embriyo koyulsun genetiğinde sorun olmasın diye yolladık ama inancım kalmadı pgtye.Rabbim karnımdakine can versinde unutalım unutturalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…