Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benim 3 tane orta kaliteyi attılar diğer 6 tane pgt ye gitti ondan da 3 tane kaldı inşallah çözünürken bişey olmaz

Cnm ne güzel bak geride varmış işte bende geride sağlam bi tane kalıcak diye düşünüp mutlu oluyordum umudum tazeleniyordu Allahım yardım etsin

Cnm ne güzel bak geride varmış işte bende geride sağlam bi tane kalıcak diye düşünüp mutlu oluyordum umudum tazeleniyordu Allahım yardım etsin
20kez tüp bebek deneyende var ilkinde tutanda cnm bunun garantisini kimse veremez sen bnce üzülp stres ypma daha fazla çnkü gormonlar etkilenmesin bebişini düşün ve başka bşy dşnme bnmde garantm yk bak en sağlklısı bile bş anda gidebiliyo orta kalite ilk seferde tutabiliyo o yüzden peşin hüküm verme sakin kalmaya çlşmalyoz en önemlsi bu

Benim 3 tane orta kaliteyi attılar diğer 6 tane pgt ye gitti ondan da 3 tane kaldı inşallah çözünürken bişey olmaz
İnşallah cnm bnce aklına kötü şeyler getrmemelisin bn hçbşy araştrmyorm yani azck ucundan bakyorm aklma takmamaya çlşyrm herşey olcağna varr o yüzden sitres yapmayalm dimi dşün dşün gerilmekten başka bi işe yaramıyor

İnşallah cnmm inşallah güzel düşünelm güzel olsn herşey

Evet haklısın ama sürekli can sıkacak birşey çıkıyor .. benim kafam zaten karışıkı .. önce 5 tane iyi kalite diğerleri orta dediler 1 saat sonra arayıp 1 tane daha pgt ye gidebilir dediler ordan bi bulandık zaten .. ondan öncesinde 3 iyi kalite 6 orta dediler ertesi gün yanlış bilgi verilmiş 6 iyi 3 orta kalite var dediler .. Allah yardımcımız olsun zor süreçler

Canım seni okadar iyi anlıyorumki 3 düsükten sonra artık ben maddiyat olarak ucu ucuna hesaplıyorum mesela simdi hayırlısıyla yarın 3. Gün embriyolardan haber almayı bekliyorum sonra hayırlısı ile 5. Gün. Sonra diyorumki 17 döllenenden 10 tane 5.güne ulassa esimle onu konusuyoduk 10unu da nasıl pgtye yollarız? 1 adeti 295 dolar. Yarısın~ yollasak desek nasıl sececegiz?

Geriye dönük yazdıklarınızı okuyamadim o yüzden sormak istedim siz şu an hangi aşamadasiniz? Ne icin doktorların aramasini bekliyorsunuz ?

Geriye dönük yazdıklarınızı okuyamadim o yüzden sormak istedim siz şu an hangi aşamadasiniz? Ne icin doktorların aramasini bekliyorsunuz ?
Pgt sonucum geldi 3 tane transfere uygun görüldü doktorunuz arayıp gerekli bilgiyi verecek dedi .. cuma günü aradılar bugün salı .. transfer bu ay mı olacak şubatta mı bilmiyorum .. embriyolarla alakalı da çok bilgim yok hangi kromozom bozuk vs vs

Sen aradın mı? Bazen atlanabiliyor. Bir operasyon vs olmayacaksa transfer bu ay olur muhtemelen

Cnm yasadgin gercktn zor rezerv az olunca embriyo biriktrmek kaliteliye ulasmak zmn aliyor bnde suan o durumdayim ve kaygiliyim 3. Tup bebege baslayacgm zor bir surec beni bekliyr. Insallah bir daha tedaviye gerek duymazsn bu embriyon saglikla tutunr ve sana evlat olur. Simdi sen transfer edilene odaklanmaya calis dua et ki o simsikk tutunsn. Snrasinda kotu bir tablo cikarsa ztn uzuleceksn ve mecburen yeniden ayaklanyrz. Bnmde tek embryom vardi transfer edildi ve kimyasal oldu geriyede baska kalmayinca batan baslama fikri benide cok korkuttu yordu ama basa gelen cekiliyr yeniden mucadele edecek gucu buluyrsn bi sekilde. Ins senin son olur bu sonucta 4 denemedr emek veriyrsn dualarmz seninle cnm sen simdi sikma canini poztf olmaya calis ki vucudunda sana hizmet etsn bebek strese girmesin

Kızlarrr
Yarın 9.günüm ve tahlil günüm geldi çattı
Bana bir dua edermisiniz
İnş bebeğim bana sımsıkı tutunmuştur.
Benimde heyecanım büyük bir o kadarda korku var idrarda gebelik testi aldım yapamadım yarın inşallah cesaret gelir belirti arıyorum hala Yok hakkımızda hayırlısı

Arayıp sorsanıza benim kimyasal gebelik oldu kimse aramadı sekreteri aradım Gönül hanım 1 saat sonra aradı tek tek sorularını cevapladı

Benzer durumu geçen yıl yaşadım labaratuardan aradılar ama başka arayan olmadı ben adetin 2.günü randevu alıp gittim randevu alırken de telefonda söyledim pgt sonucunun geldiğini sizi de aramazlarsa adet olunca siz arayip randevu alın geçen sene 7 şubatta opu 10 martta transfer yapıldı tek embriyo sağlıklı gelmişti tuttu ama 15.haftada ölü doğum yapmak zorunda kaldım malesef. Müsait olunca detaylı bi yazı paylaşicam.Allah hepimize sağlıklı evlat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…