- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Canım çok üzüldüm bulup kaybetmek daha zordur Allahım tekrar yaşatmasın rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin ana baba olmayı inşallahBenzer durumu geçen yıl yaşadım labaratuardan aradılar ama başka arayan olmadı ben adetin 2.günü randevu alıp gittim randevu alırken de telefonda söyledim pgt sonucunun geldiğini sizi de aramazlarsa adet olunca siz arayip randevu alın geçen sene 7 şubatta opu 10 martta transfer yapıldı tek embriyo sağlıklı gelmişti tuttu ama 15.haftada ölü doğum yapmak zorunda kaldım malesef. Müsait olunca detaylı bi yazı paylaşicam.Allah hepimize sağlıklı evlat nasip etsin
Bugün aradım benim de hala çıkmamış 2 ay oldu bizim de .. :)B BiYesilBiKahve cnm bat ne zaman ... benım kısmetse 15 ocak... bu arada genetik hala bellı olmadı dün tam 2 ay oldu... o zamana kadar inş bellı olur
Aradım ama dönmediler daha bütün hastalar bitince arıyor dedi hemşire saat kaçta bitiyor muayene acabaArayıp sorsanıza benim kimyasal gebelik oldu kimse aramadı sekreteri aradım Gönül hanım 1 saat sonra aradı tek tek sorularını cevapladı
İnan hepsi var yarın nasıl gidicem kan vermeye bilmiyorum sonucu beklemek ayrı bi stresBenimde heyecanım büyük bir o kadarda korku var idrarda gebelik testi aldım yapamadım yarın inşallah cesaret gelir belirti arıyorum hala Yok hakkımızda hayırlısı
İnş bugün dönerler cnm hakkında hayırlısı olsu nsenindeAradım canım pzar pztsi aradım dönmediler daha
Seni bu grubun en cesaretlisi ilan ediyorum
Ah cnm deli casareti desene şuna merak merak inşallah bu test doğrudur ve olumlu snuçbalrm daha erken ama bgn kan testi yaptrcam idrarda çıkan kandada çıkar ztn soncmu yazarm akşama inşallahSeni bu grubun en cesaretlisi ilan ediyorumevet ben de gördüm var silik şekilde inşallah devamı gelir
İnşallah cnm allahm isteyen herkese banada bu duyguları nasp etsn inşallahEvet silik çizgiyi bende gördüm
İlaçlardan olacağını sanmıyorum
Çünkü sen dondurulmuş embriyo tedavisi gördün
Ve çatlatma iğnesi kullanmadın
Sanki bebeğin ben burdayım diyor
İnşallah hadi bakalım
Yarın tekrar et testi
Seni çılgınAh cnm deli casareti desene şuna merak merak inşallah bu test doğrudur ve olumlu snuçbalrm daha erken ama bgn kan testi yaptrcam idrarda çıkan kandada çıkar ztn soncmu yazarm akşama inşallah
Ah cnm deli casareti desene şuna merak merak inşallah bu test doğrudur ve olumlu snuçbalrm daha erken ama bgn kan testi yaptrcam idrarda çıkan kandada çıkar ztn soncmu yazarm akşama inşallah
Cnm idrarda çıkan değer bnce çok çok az değildr yaDur kız acele etme hemen
Düşük bir değer çıkarsa moralin falan bozulur
Biraz daha bekle bence
İnş cnm amin
Bugün oldu canım, yarın gideceğim hastaneye. Genetik geç çıkıyor bizim 2,5 ayı geçtiği gün sonuçlandı inşallah o zamana belli olur sizin deB BiYesilBiKahve cnm bat ne zaman ... benım kısmetse 15 ocak... bu arada genetik hala bellı olmadı dün tam 2 ay oldu... o zamana kadar inş bellı olur
Canım yaa inanki okudugumdan beri çok üzüldüm seninle burda uzun zaman oldu tanışalı aynı zorluklardan geçtık hemen hemen benim memorial den öncede zor bi geçmişim var şuan onları anlatmiycam tekrar ama üzme kendini ne desek boş insanın elinde değil gerçi ama kimse için değil karnındaki için güçlü durİnşallah alırım müjdeli haberi cnmm ama ya alamazsam kısmı beni yiyip bitiriyor tekrar tekrar o maddi ve manevi külfet ilaçlar büyüdümü oldumu çatladımı olgunlaştımı 5. Güne gittimi ...Allahım güç kuvvet ve dayanma gücü versin inşallah..maddi kısmı zaten zor bu artık 4. Denemeydi bide manevi olarak 4 opu 4 transfer 1 kürtaj 2 Histereskopi ...Allahım dayanamayacağımız zorluklarla karşılaştırmasın ve dayanma gücü versin karnımdakine can versin inşallah ta unutayım.ayrıca özür jest indirim sanmıyorum cnm o kadar ince düşünüleceğini ne biliyim..
Canım bu yanlış bilgi verilme olayını bende yaşadım. Bana da ilk aradıklarında 4 iyi kalite 1 orta dediler. Yarım saat sonra tekrardan arayıp 5 iyi kalite bir ortanında altı kalite dediler. Gerçekten enteresanEvet haklısın ama sürekli can sıkacak birşey çıkıyor .. benim kafam zaten karışıkı .. önce 5 tane iyi kalite diğerleri orta dediler 1 saat sonra arayıp 1 tane daha pgt ye gidebilir dediler ordan bi bulandık zaten .. ondan öncesinde 3 iyi kalite 6 orta dediler ertesi gün yanlış bilgi verilmiş 6 iyi 3 orta kalite var dediler .. Allah yardımcımız olsun zor süreçler
Amin cnm duana yürekten aminCanım yaa inanki okudugumdan beri çok üzüldüm seninle burda uzun zaman oldu tanışalı aynı zorluklardan geçtık hemen hemen benim memorial den öncede zor bi geçmişim var şuan onları anlatmiycam tekrar ama üzme kendini ne desek boş insanın elinde değil gerçi ama kimse için değil karnındaki için güçlü dur
Benimde geçen sene aynisi oldu iki embriyodan biri cozulunce bozuldu kalan son embriyo trasfer edildi
Şuanki yeni oldugum tedavi 1 son güne 1 tane 6aa kaldı ama pgt li değil bende korktum ya cozulunce bozulursa diye daha öncede yaşamış biri olarak ama allaha sığınıp takdirini bekliycez doktormus hastaneyimış hepsi boş merhameti bol olan bir annenin evladına merhamet ettiğinden kat Bee kat kullarina merhamet eden allaha sığınıp onun bizlere merhamet etmesini bekliycez inşallah haftaya burda senin hamilelik müjdenı kutlarız yeni yıl annesi olursun
Seni yine 1 saat sonra aramışlar ben ertesi gün kendim aramıştım öyle öğrendim diğer arkadaş yanlış bilgi vermiş dedi .. o gün moral bozuk geçmişti malesefCanım bu yanlış bilgi verilme olayını bende yaşadım. Bana da ilk aradıklarında 4 iyi kalite 1 orta dediler. Yarım saat sonra tekrardan arayıp 5 iyi kalite bir ortanında altı kalite dediler. Gerçekten enteresan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?