Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım çok üzüldüm bulup kaybetmek daha zordur Allahım tekrar yaşatmasın rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin ana baba olmayı inşallah

Benimde heyecanım büyük bir o kadarda korku var idrarda gebelik testi aldım yapamadım yarın inşallah cesaret gelir belirti arıyorum hala Yok hakkımızda hayırlısı
İnan hepsi var yarın nasıl gidicem kan vermeye bilmiyorum sonucu beklemek ayrı bi stres
Benim o konuda tabularım var idrar bakmak istemiyorum
İnş cnm hakkımızda hayırlısı inş
Aradım canım pzar pztsi aradım dönmediler daha
İnş bugün dönerler cnm hakkında hayırlısı olsu nseninde

Seni bu grubun en cesaretlisi ilan ediyorum evet ben de gördüm var silik şekilde inşallah devamı gelir
Ah cnm deli casareti desene şuna merak merak inşallah bu test doğrudur ve olumlu snuçbalrm daha erken ama bgn kan testi yaptrcam idrarda çıkan kandada çıkar ztn soncmu yazarm akşama inşallah

İnşallah cnm allahm isteyen herkese banada bu duyguları nasp etsn inşallah

Ah cnm deli casareti desene şuna merak merak inşallah bu test doğrudur ve olumlu snuçbalrm daha erken ama bgn kan testi yaptrcam idrarda çıkan kandada çıkar ztn soncmu yazarm akşama inşallah

Dur kız acele etme hemen
Düşük bir değer çıkarsa moralin falan bozulur
Biraz daha bekle bence

B BiYesilBiKahve cnm bat ne zaman ... benım kısmetse 15 ocak... bu arada genetik hala bellı olmadı dün tam 2 ay oldu... o zamana kadar inş bellı olur
Bugün oldu canım, yarın gideceğim hastaneye. Genetik geç çıkıyor bizim 2,5 ayı geçtiği gün sonuçlandı inşallah o zamana belli olur sizin de

Canım yaa inanki okudugumdan beri çok üzüldüm seninle burda uzun zaman oldu tanışalı aynı zorluklardan geçtık hemen hemen benim memorial den öncede zor bi geçmişim var şuan onları anlatmiycam tekrar ama üzme kendini ne desek boş insanın elinde değil gerçi ama kimse için değil karnındaki için güçlü dur
Benimde geçen sene aynisi oldu iki embriyodan biri cozulunce bozuldu kalan son embriyo trasfer edildi
Şuanki yeni oldugum tedavi 1 son güne 1 tane 6aa kaldı ama pgt li değil bende korktum ya cozulunce bozulursa diye daha öncede yaşamış biri olarak ama allaha sığınıp takdirini bekliycez doktormus hastaneyimış hepsi boş merhameti bol olan bir annenin evladına merhamet ettiğinden kat Bee kat kullarina merhamet eden allaha sığınıp onun bizlere merhamet etmesini bekliycez inşallah haftaya burda senin hamilelik müjdenı kutlarız yeni yıl annesi olursun

Canım bu yanlış bilgi verilme olayını bende yaşadım. Bana da ilk aradıklarında 4 iyi kalite 1 orta dediler. Yarım saat sonra tekrardan arayıp 5 iyi kalite bir ortanında altı kalite dediler. Gerçekten enteresan

Amin cnm duana yürekten amin

Seni yine 1 saat sonra aramışlar ben ertesi gün kendim aramıştım öyle öğrendim diğer arkadaş yanlış bilgi vermiş dedi .. o gün moral bozuk geçmişti malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…