Tebrikler inşallah mutlulukla sonuclanir bende hayret ediyordum herkes nasil 9. Gunr kadar bekliyor diye kanda degerin 40-50 gibi bir deger olmali bugün benim tahminim bu
Ben 4.gün erken gebelk testi yaptm negatf çktı tabi sabrsz bi insanm heycanlandgmdada kendmi yatştıramam tezim çok yani inşallah herşey güzel olur herkes için bnm içinde cnmTebrikler inşallah mutlulukla sonuclanir bende hayret ediyordum herkes nasil 9. Gunr kadar bekliyor diye kanda degerin 40-50 gibi bir deger olmali bugün benim tahminim bu
Peki hiç belirti hissediyormusun vücut nasıl tepki veriyor.Ben 4.gün erken gebelk testi yaptm negatf çktı tabi sabrsz bi insanm heycanlandgmdada kendmi yatştıramam tezim çok yani inşallah herşey güzel olur herkes için bnm içinde cnm
Bende fazla yeme isteği var o kadar farklı olan sadece o bakalım yarın ola hayır ola inşallah herşey güzel ilerler hayırlı olsun hayırlı ilerlesin4.gün gece çok kasık ağrm oldu nerem ağryo anlamadm belm sırtm kasğm alt karın ik saat fln sürdü sanrm dünde uyannca yktu bi anda snra ağrıdı geçti bgn daha çok bel ağrısı hissedyrm ve sırtmda var çekiliyo gbi değşk bi ağrı cnm ve iki gündür iştahm yk hevesle otrp az yeyp kalkıyorm ilaçlardan mı hcg hormon dan mı bilemem ama şikayetler iki gündür var
Aniden banada açlık bastryo yeme başlaynca doyuyrum hmn ama öyle açlık çöküyoki bazen düşçem sanki açlktan ama bunlar ilaçlardan olablr bilemiyorm yaa test bile yanli olablr aklma herşey geliyo bakalm nasipte varsa her türlü olcaktr ztn cnmBende fazla yeme isteği var o kadar farklı olan sadece o bakalım yarın ola hayır ola inşallah herşey güzel ilerler hayırlı olsun hayırlı ilerlesin
Ben kızımda 3. Gun embriyosu transfer edilmişti buna rağmen 4. Gunden itibaren idrar testine başlamıştım 7. Gununde ise ilk kan testimi yapmistim degerim cok dusuktu ama bunun boyle olacağını bildigim icin hic uzulmemistim hatta cok sevinmistim olmasa bile bugüne kadar geldiler diye simdi burada 5. Gun embriyosu transfer ediyorlar nasil yaparim bilmiyorum tezlik konusunda yarışırızBen 4.gün erken gebelk testi yaptm negatf çktı tabi sabrsz bi insanm heycanlandgmdada kendmi yatştıramam tezim çok yani inşallah herşey güzel olur herkes için bnm içinde cnm
Sonç değişmedi dimi kızın oldu yani herşeyi okdm bu en çok dikkatmi çektiBen kızımda 3. Gun embriyosu transfer edilmişti buna rağmen 4. Gunden itibaren idrar testine başlamıştım 7. Gununde ise ilk kan testimi yapmistim degerim cok dusuktu ama bunun boyle olacağını bildigim icin hic uzulmemistim hatta cok sevinmistim olmasa bile bugüne kadar geldiler diye simdi burada 5. Gun embriyosu transfer ediyorlar nasil yaparim bilmiyorum tezlik konusunda yarışırız
Ben kabak çekirdeği yedim 1 avuç 1 avuç hergün gibiKızlar transfer için yememiz ya da yemememiz gereken şeyler neler bir de yeşil çayın zararı olur mu
Evet doğdu cok şükür sağlıkli bir şekildeSonç değişmedi dimi kızın oldu yani herşeyi okdm bu en çok dikkatmi çekti
Evet cnm 32.6 nsl sence tek mi sence bu değer çok yükselrse ikizmi oldu ki ay ne dşnceğimi şaşırdm yaaEvet doğdu cok şükür sağlıkli bir şekildeverdin mi kan ?
Bana soracak olursan 6. Gun icin cok iyi bir değer.Kızlaaaaaar 32.6 çıktı değerim sizce nsl ne bu
Iki embriyomu transfer edildi ki ? Sakin ol bence anin tadini çıkar eline karnina koy yuzunde tuhaf bi gulumseme ay ne güzel bir duygu Rabbim tum bekleyenlere nasio etsinEvet cnm 32.6 nsl sence tek mi sence bu değer çok yükselrse ikizmi oldu ki ay ne dşnceğimi şaşırdm yaa
Ama değer çok değilmi sence senn 7.günde bile az çkmş bnm 6.günde bu kdr değer normalmi yüksek oluşu yaniBana soracak olursan 6. Gun icin cok iyi bir değer.
Bak benim3. Gun embriyosunda 7. Gun 16 9. Gun 68 11. Gun 165 diye devam etmişti inşallah sağlıkla devam eder kucagina aldigin gunleride görürsün
Cnm tek transfer edildi haklsn brz rhatlamalymIki embriyomu transfer edildi ki ? Sakin ol bence anin tadini çıkar eline karnina koy yuzunde tuhaf bi gulumseme ay ne güzel bir duygu Rabbim tum bekleyenlere nasio etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?