Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Teşekkür ederim canım yeşil çayı tüketmeye başlamıştım son zamanda bırakayım siyah çayıda çok içerim hemde çok siyah :) onu da açayım :) folicasid içmiyorum şuan başlasam mı hemşire bırak demişti

Amin inşallah cnm karnındaki bebeğin inşallah sana sımsıkı tutunur yaşadığın tüm acıları unutturur sana

MErbaha ben daha önce başka bir hastanede negatif tüp bebek denemiştim . Jel, folik ve kan sulandırıcı kullanmıştım. Şimdi memorailde denedik jel. E folik asit verdiler amakan sulandırıcı vermediler. Kan sulandırıcı kullanan varmı

Kızlarrr
Yarın 9.günüm ve tahlil günüm geldi çattı
Bana bir dua edermisiniz
İnş bebeğim bana sımsıkı tutunmuştur.
İnşallah tutunmuştur canım dua ettim sana yarın bize mutlu haberi verde içimize su serpilsin bize de umut olsun

Bahçeci de ön görüşme için mi para verdiniz ultrasonla muayene oldunuz mu ben gülseli hanıma muayene oldum çok iyi biri ama tecrübesini bilemedim

Folic asit devam et cnm senin yakında transfrrin olucak
Hamilelik öncesi 3 ay kullanımı tavsiye ediyorlar
Ben solgar markanınkini kullanıyorum
Amin cnm saolasn
Canım maşallah gözün aydın

İnşallah tutunmuştur canım dua ettim sana yarın bize mutlu haberi verde içimize su serpilsin bize de umut olsun
Canım Allah senden razı olsun bana dua etmene o kadar sevindimki
Rabbimde senin kalbindekini tez vakitte sana yaşatsın inş
İnş yarın güzel haberler vermemi nasip eder Allah

Acaba neden içme dediki
Genelde her türlü hamilelikler öncesinde 3 ay tavsiye ediliyor
Ama normal hamile kalanlar tabi kaldıktan sonrasında takviye olarak alıyorlar
Geç kalmadın bişi kaybetmezsin ama başlamanda fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…