- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
İkizin olmuştur belkiAma değer çok değilmi sence senn 7.günde bile az çkmş bnm 6.günde bu kdr değer normalmi yüksek oluşu yani
Teşekkür ederim canım yeşil çayı tüketmeye başlamıştım son zamanda bırakayım siyah çayıda çok içerim hemde çok siyah :) onu da açayım :) folicasid içmiyorum şuan başlasam mı hemşire bırak demiştiBen kabak çekirdeği yedim 1 avuç 1 avuç hergün gibi
Ananasta çok iyi bu süreçte ama bazılaru yenmemeli diye düşünüyor ben yine yedim kızımdada yemiştim
Birde kabız olmamak için kuru incir kuru kayısı türü tüketmelisin
Bugün okudum kuru dut tavsiye ediyorlardı
Ceviz fındık
Yani full sağlıklı beslenme
Birde ben bu tedaviye başladığımdan beri tavuk ağzıma sürmedim
1 kere köydeb getirttiğimden çorba yaptım o kadar
Yeşil çayda dahil bütün bitki çayları yasak
Kahve çay da
Ama hiç sıcak bişi içemiycekmiyim dersen benim gibi kahvaltıda 1 2 bardak açık çay içtim
Çikolatada tüketilmemeliymiş bu arada birde nar diyordu bi dr videosunda
Havuç suyu içebilirsen içmebi tavsiye ederim
Benimki 3. Gun oldugu icin benim 7. Gun senin 5. Gun degerine tekabül eder canım degerin gayet iyi hic takilmaAma değer çok değilmi sence senn 7.günde bile az çkmş bnm 6.günde bu kdr değer normalmi yüksek oluşu yani
Haklsn cnm snradan aklma geldi ztn ayy dua edn herşey güzel gtsin kızlar snde saol cnm rhatlattn beni allah razı olsnBenimki 3. Gun oldugu icin benim 7. Gun senin 5. Gun degerine tekabül eder canım degerin gayet iyi hic takilma
Tebrik ederim canım çok sevindim inşallah sağ salim kucağına alırsınHaklsn cnm snradan aklma geldi ztn ayy dua edn herşey güzel gtsin kızlar snde saol cnm rhatlattn beni allah razı olsn
Haklsn cnm snradan aklma geldi ztn ayy dua edn herşey güzel gtsin kızlar snde saol cnm rhatlattn beni allah razı olsn
Canım tebrik ederimKızlaaaaaar 32.6 çıktı değerim sizce nsl ne bu
Amin cnm saolasnTebrikler canim insallah saglikla devam eder
Allah razı olsn cnmmCanım tebrik ederim
Saol cnm inşallahhhTebrik ederim canım çok sevindim inşallah sağ salim kucağına alırsın
Ay yok artk bana kallar gelir sanrm hayırlısı cnm nasip bakalmİkizin olmuştur belkihayırlı olsun canım
Amin inşallah cnm karnındaki bebeğin inşallah sana sımsıkı tutunur yaşadığın tüm acıları unutturur sanaCnm opudan sonra 5.güne gelen embriyo lar genetik tarama testine gönderildi 15-20 gün bekledik sonuç gelsin diye.hani düşük riski ax olsun sağlam embriyo koyulsun genetiğinde sorun olmasın diye yolladık ama inancım kalmadı pgtye.Rabbim karnımdakine can versinde unutalım unutturalım inşallah
İnşallah tutunmuştur canım dua ettim sana yarın bize mutlu haberi verde içimize su serpilsin bize de umut olsunKızlarrr
Yarın 9.günüm ve tahlil günüm geldi çattı
Bana bir dua edermisiniz
İnş bebeğim bana sımsıkı tutunmuştur.
Bahçeci de ön görüşme için mi para verdiniz ultrasonla muayene oldunuz mu ben gülseli hanıma muayene oldum çok iyi biri ama tecrübesini bilemedimMerhaba kizlar bende cumartesi gunu bursadan kalkip bahceciye on gorusme icin gittim 1.30 saat beklemenin ardindan doktor ile gorustum ve tabiki ucret odeyerek daha sonra memorial a gittim semra hnm olmadigi icin umut beye randevu vermislerdi malum bahcecideki gecikme sebebi ile memorial daki randevu saatime geciktim sagolsunlar beni cok bekletmemek adina gulseli hnmla gorusturduler ilk izlenimimiz cok iyidi acaba gulseli hnmla gorusen var mi yada nasil bi yol izleniyo hastanede ekip calismasi cok dikkatimi cekmisti arastirirken bilgi verirseniz cok sevinirim ❤
Folic asit devam et cnm senin yakında transfrrin olucakTeşekkür ederim canım yeşil çayı tüketmeye başlamıştım son zamanda bırakayım siyah çayıda çok içerim hemde çok siyah :) onu da açayım :) folicasid içmiyorum şuan başlasam mı hemşire bırak demişti
Canım maşallah gözün aydınAmin cnm saolasn
Folic asit devam et cnm senin yakında transfrrin olucak
Hamilelik öncesi 3 ay kullanımı tavsiye ediyorlar
Ben solgar markanınkini kullanıyorum
Hemşire bana içme dedi zaten sinir etmişti beni yarın başlayım en iyisi teşekkür ederim canım
Canım Allah senden razı olsun bana dua etmene o kadar sevindimkiİnşallah tutunmuştur canım dua ettim sana yarın bize mutlu haberi verde içimize su serpilsin bize de umut olsun
Saolasn cnmmmFolic asit devam et cnm senin yakında transfrrin olucak
Hamilelik öncesi 3 ay kullanımı tavsiye ediyorlar
Ben solgar markanınkini kullanıyorum
Canım maşallah gözün aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?