- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Yarın zahmet edip ararsa doktor onu da söyleyeceğim bana içme dedi diye .. suratsız bişeydi opudaki hemşire opudan sonra geldi söyledi glifor ve folicasid içmeyi bırak diye dondurulmuş olacak içmene gerek yok dedi ilginç yaniAcaba neden içme dediki
Genelde her türlü hamilelikler öncesinde 3 ay tavsiye ediliyor
Ama normal hamile kalanlar tabi kaldıktan sonrasında takviye olarak alıyorlar
Geç kalmadın bişi kaybetmezsin ama başlamanda fayda var
Cnm ben baydır içiyorm iç yani bi saknca olsa herkese içme derler bnm dondurulmş tedavm hç bırak başla demediler görşneye gttm tedavye başlar başlamaz yazdılar hala kullanıyorm bırak demedkçe brakmam ztnYarın zahmet edip ararsa doktor onu da söyleyeceğim bana içme dedi diye .. suratsız bişeydi opudaki hemşire opudan sonra geldi söyledi glifor ve folicasid içmeyi bırak diye dondurulmuş olacak içmene gerek yok dedi ilginç yani
Cnm hiiiiç korkma canı acaip tatlı biriyim emre bey yaptı trransferimi çok poztf bi doktor az yanma hissetçeksn ve işlemi sende izledğn için aklın acıya dgl bebişini görmede oldğu için hiç anlamadan bitip gidiyo m etmeTransferde ağrı sızı birşey oluyor mu birde onun korkusu var şimdi
Ve cnm bnde matpfn kullanyrm glforn aynsı yani onuda en başndan beri bırakmadm ztn transferden snra kağt veryolar herşey yazıyoSaolasn cnmmm
Yarın aramazlarsa bence sen dr u kendin araYarın zahmet edip ararsa doktor onu da söyleyeceğim bana içme dedi diye .. suratsız bişeydi opudaki hemşire opudan sonra geldi söyledi glifor ve folicasid içmeyi bırak diye dondurulmuş olacak içmene gerek yok dedi ilginç yani
Bişi diyimmi transfer bu tedavinin en kolay kısmı hiç korkulcak bişi yokTransferde ağrı sızı birşey oluyor mu birde onun korkusu var şimdi
Gliforuda bıraktırdı bana kafam karıştı yine sabah olsun bakalım kendim arayacağım doktoru hemen .. teşekkürler canımVe cnm bnde matpfn kullanyrm glforn aynsı yani onuda en başndan beri bırakmadm ztn transferden snra kağt veryolar herşey yazıyo
Teşekkür ederim canım .. yarın önce senin güzel haberini alırız inşallah sonra da benim şu stresim biter :)Yarın aramazlarsa bence sen dr u kendin ara
Bişi diyimmi transfer bu tedavinin en kolay kısmı hiç korkulcak bişi yok
Transfer öncesi idrara sıkışık olun diyorlar onuda abartma az sıkışıklık yetiyor
İnş cnm inşTeşekkür ederim canım .. yarın önce senin güzel haberini alırız inşallah sonra da benim şu stresim biter :)
Evet çok zor aşılama yaptrdığımda sonucumu almaya bile gidememiştim arkadaşımı yollamıştım .. hep stres korku pgt den sağlıklı dönen 3 embriyom var ona bile sevinemedimİnş cnm inş
Hepimizin sonuçları güzel olsun inş
Fena stres yaptım bu akşamdan yarın nasl gidicem bilmiyorum
Cnm hiiiiç korkma canı acaip tatlı biriyim emre bey yaptı trransferimi çok poztf bi doktor az yanma hissetçeksn ve işlemi sende izledğn için aklın acıya dgl bebişini görmede oldğu için hiç anlamadan bitip gidiyo m etme
Senin ne zamandı transferin,yakınlarda belli olacak mı gebelik var mı yok mu? Ben burada transferi yapılan herkese çok dua ediyorum,bizimki henüz genetik tarama set up aşamasında,tüp bebek işlerine 3 ay sonra başlayacağız
Arkadaşlar tabi bu konuda herkesin fikri başkadır ama,yeme içme işleri tüp bebek sürecinde önemli mi yaTeşekkür ederim canım yeşil çayı tüketmeye başlamıştım son zamanda bırakayım siyah çayıda çok içerim hemde çok siyah :) onu da açayım :) folicasid içmiyorum şuan başlasam mı hemşire bırak demişti
Sen de mi genetik de set up yaptırıyorsun canım; biz de kan verdik genetiğe ,1 hafta oldu bize de 2 ay dediler ama daha mı uzun sürüyor@BiYesilBiKahve cnm bat ne zaman ... benım kısmetse 15 ocak... bu arada genetik hala bellı olmadı dün tam 2 ay oldu... o zamana kadar inş bellı olur
Canım bana da bişey diyen olmadı genetik sonucum yeni geldi benimde transfer bu ay olursa dikkat edeyim diye sordumArkadaşlar tabi bu konuda herkesin fikri başkadır ama,yeme içme işleri tüp bebek sürecinde önemli mi ya( ben stresten çok ama çok yiyorum ve sağlıksız besleniyorum,kendime engel olamıyorum, 158 cm ve 87 kiloyum; kiloyla veya beslenmeyle ilgili bişey demediler bana,biz 3 ay kadar sonra başlayacağız şu an genetik aşamasındayız da... beslenme sıkıntı çıkarır mı?? Korkuyorum
Anladım,hayırlısıyla güzel haberler alırsın inşallah,bazı arkadaşlar yazıyor ya eşine yeşil elma-havuç kendine incir,ananas falan; bilemedimCanım bana da bişey diyen olmadı genetik sonucum yeni geldi benimde transfer bu ay olursa dikkat edeyim diye sordum
Pgt sonucunu alma kaç hafta sürdü? Şu an neyi bekliyorsunuz tam anlayamadım,bu genetik işleri baya uzun yaaaGenetik derken eşimle bana yapılan değil embriyolara yapılan pgt sonucum yeni çıktı yani kendi sonucumuz 2 ay oldu hala bekliyoruz çıkmadı malesef
Bu ara bende sıkıntıdan sürekli yiyorum yarın nasip olursa bi düzene sokacağım kendimi artık sebze meyve yemeğe çalışacağım 3 lt su tüketmem lazım birde haftada 3 gün balık yazıyordu ..Anladım,hayırlısıyla güzel haberler alırsın inşallah,bazı arkadaşlar yazıyor ya eşine yeşil elma-havuç kendine incir,ananas falan; bilemedim
Pgt sonucunu tam 21 günde öğrendim .. doktorun arayıp bilgi vermesini bekliyoruz cuma dan beri arayacak :) birde eşimle bana yapılan kanda kromozom testi vardı 2 ay oldu o çıkmadı hala onu almadan transfer olmak istemiyorum zaten o zamana kadar çıkar inşallahPgt sonucunu alma kaç hafta sürdü? Şu an neyi bekliyorsunuz tam anlayamadım,bu genetik işleri baya uzun yaaa
ewt cnm, benım 2 ayı 2 gün geçti daha bellı olmadı, sanırım 2,5-3 ayda anca bellı oluyormuşSen de mi genetik de set up yaptırıyorsun canım; biz de kan verdik genetiğe ,1 hafta oldu bize de 2 ay dediler ama daha mı uzun sürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?