Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yarın zahmet edip ararsa doktor onu da söyleyeceğim bana içme dedi diye .. suratsız bişeydi opudaki hemşire opudan sonra geldi söyledi glifor ve folicasid içmeyi bırak diye dondurulmuş olacak içmene gerek yok dedi ilginç yani

Cnm ben baydır içiyorm iç yani bi saknca olsa herkese içme derler bnm dondurulmş tedavm hç bırak başla demediler görşneye gttm tedavye başlar başlamaz yazdılar hala kullanıyorm bırak demedkçe brakmam ztn

Transferde ağrı sızı birşey oluyor mu birde onun korkusu var şimdi
Cnm hiiiiç korkma canı acaip tatlı biriyim emre bey yaptı trransferimi çok poztf bi doktor az yanma hissetçeksn ve işlemi sende izledğn için aklın acıya dgl bebişini görmede oldğu için hiç anlamadan bitip gidiyo m etme

Yarın aramazlarsa bence sen dr u kendin ara

Transferde ağrı sızı birşey oluyor mu birde onun korkusu var şimdi
Bişi diyimmi transfer bu tedavinin en kolay kısmı hiç korkulcak bişi yok
Transfer öncesi idrara sıkışık olun diyorlar onuda abartma az sıkışıklık yetiyor

Yarın aramazlarsa bence sen dr u kendin ara

Bişi diyimmi transfer bu tedavinin en kolay kısmı hiç korkulcak bişi yok
Transfer öncesi idrara sıkışık olun diyorlar onuda abartma az sıkışıklık yetiyor
Teşekkür ederim canım .. yarın önce senin güzel haberini alırız inşallah sonra da benim şu stresim biter :)

İnş cnm inş
Hepimizin sonuçları güzel olsun inş
Fena stres yaptım bu akşamdan yarın nasl gidicem bilmiyorum
Evet çok zor aşılama yaptrdığımda sonucumu almaya bile gidememiştim arkadaşımı yollamıştım .. hep stres korku pgt den sağlıklı dönen 3 embriyom var ona bile sevinemedim

Arkadaşlar tabi bu konuda herkesin fikri başkadır ama,yeme içme işleri tüp bebek sürecinde önemli mi ya( ben stresten çok ama çok yiyorum ve sağlıksız besleniyorum,kendime engel olamıyorum, 158 cm ve 87 kiloyum; kiloyla veya beslenmeyle ilgili bişey demediler bana,biz 3 ay kadar sonra başlayacağız şu an genetik aşamasındayız da... beslenme sıkıntı çıkarır mı?? Korkuyorum

Canım bana da bişey diyen olmadı genetik sonucum yeni geldi benimde transfer bu ay olursa dikkat edeyim diye sordum

Genetik derken eşimle bana yapılan değil embriyolara yapılan pgt sonucum yeni çıktı yani kendi sonucumuz 2 ay oldu hala bekliyoruz çıkmadı malesef

Anladım,hayırlısıyla güzel haberler alırsın inşallah,bazı arkadaşlar yazıyor ya eşine yeşil elma-havuç kendine incir,ananas falan; bilemedim
Bu ara bende sıkıntıdan sürekli yiyorum yarın nasip olursa bi düzene sokacağım kendimi artık sebze meyve yemeğe çalışacağım 3 lt su tüketmem lazım birde haftada 3 gün balık yazıyordu ..

Pgt sonucunu alma kaç hafta sürdü? Şu an neyi bekliyorsunuz tam anlayamadım,bu genetik işleri baya uzun yaaa
Pgt sonucunu tam 21 günde öğrendim .. doktorun arayıp bilgi vermesini bekliyoruz cuma dan beri arayacak :) birde eşimle bana yapılan kanda kromozom testi vardı 2 ay oldu o çıkmadı hala onu almadan transfer olmak istemiyorum zaten o zamana kadar çıkar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…