Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

cnm biraz kilon var belkı kilo hamile kalmakta etken değildir ama kaliteli bir hamilelık geçirmek istiyorsan kilo vermelısın... 3 ay iyi bir süre diyetisyene git ve spor yap bence... birde eğer sende pko varsa metrofin kullanabılırsın insülün direncini artiriyor. ve sürekli acıkmıyorsun canın tatlıda çekmiyor... tabi sen yine doktoruna danış bana semra hanım önermişti bu ilacı ve 1,5 ayda 4 kg verdım... şimdi bende dikkat edıyorum yediklerıme içtiklerime, birde metrofin kullanıyorum... haftada 2-3 kez fırında balık yiyorum, sabah süt içiyorum, pilav ,ekmek ve şekeri hayatımdan çıkardım... kızartma tarzı yiyecekler , hazır yiyeceklerden uzak duruyorum... akşamları yaaa çorba,salata yada balık ve bir tane portakal yada mandalina yiyorum ( meyvede de şeker var ve fazlası zarar günde 1 tane tüketmen yeterlı) ara öğünlerde cnm birsey çekerse kuru üzüm ve ceviz tüketiyorum... bu düzenımı Rabbım nasip ederse hamilelıkte de sürdürecegım... Rabbim inş hepimize hamile kalmayı ve kolay hamilelık geçirmeyi nasip eder

Ama değer çok değilmi sence senn 7.günde bile az çkmş bnm 6.günde bu kdr değer normalmi yüksek oluşu yani
cnm değerin normal 6. güne göre yane çok düşük yada yüksek değil... 2 günde 2 kat artığını düşünürsek, tam test yaptığın gün 120 gibi olması gerekır... hayırlı olsun şimidien

Kimseye dememişler bana bu ilacı niye bıraktırdı bu hemşire opu önceside gerdi beni pozitit gittim bütün enerjimi almıştı suratsızlığıyla dosyaya adını bile yazmamıştı neyse dedim şikayette bulunmadım ama bu da yanlış bilgiyse kesinlikle şikayette bulunacağım

Kızlar semra hn öncesinde sevinç hanım ile görüşecekmişim. Bilen var mı? Umut bey müsait değilmiş. Görüşme neden 2 kişi ile oluyor. Muayene mi yapıyor semra hn gelince. Ben ücretsiz ön görüşme için görüşecektim. Adete kadar herhangi bir tedavi vs oluyormu. Benim adetim yeni bitti adet gününe kadar tedavi için bekleniyor mu öncesinde takviye oluyor mu? Benim eşimde problem var sperm sayı ve morfoloji. Onun için bi ürolog görüşme sağlıyor mu? Tedaviye kadar eşe takviye vs veriliyor mu?

Benim ilk görüşmem Sevinç hanımla oldu muayenede etti beni ama ücret almadı .. benim eşimde de hareket ve morfoloji sorunu var sayı iyi varikosel ameliyatı olmuştu ama eşime hiç bişey uygulanmadı sadece yanımda geldi gitti size ne der bilemem tabi .. bazı testler istedi bizden onları ve maddi durumu hazırlayınca adetin ikinci günü gittim tedavime başladım ..

cnm bana da opudan sonra bırakabılırsınız dediler ama ben tekrar kullanmaya başladım bu ilacı ne zaman kullansam tatlı istediğim azalıyor en azından birkaç ay kullanayayım dedim bende

cnm bana da opudan sonra bırakabılırsınız dediler ama ben tekrar kullanmaya başladım bu ilacı ne zaman kullansam tatlı istediğim azalıyor en azından birkaç ay kullanayayım dedim bende
Şimdi konuştum hemşireyle ister için ister içmeyin dedi neye göre içicem ya da içmicem dedim .. şeker kilo vs problem varsa dedi .. benim test sonuçlarım dosyam da var ama bilgim yok her gelmemde yoğundu birşey soramadım gliforu niye kullandığımı da sonradan öğrendim zaten dedim doktor arayınca sorup öyle başlayın o zaman dedi .. açlık kan şekeri 97 diye hatırlıyorum yanılmıyorsam

İki Dr bakıyor canım . Muayene oldun mu . Bende şimdi sevinç hanıma muayene olacağım bekliyorum. Sen bunları semra hanıma sor . Elinizde önceden olan tahliller varsa bakıp yorumlar zaten . Adetin bekleyeceksin tedavi için . Sen bi muayene ol önce yönlendirir ler seni

cnm benım 80 idi ... sen de başlıyabılırsın bir sıkıntı olmaz sanırım 100 olanlara muhakkak başlayın diyor doktorlar senın sınırda sayılır

cnm benım 80 idi ... sen de başlıyabılırsın bir sıkıntı olmaz sanırım 100 olanlara muhakkak başlayın diyor doktorlar senın sınırda sayılır
Tamam canım sağol .. sen sabah akşam mı içiyorsun .. ben içince yataktan çıkamıyodum akşam yarım iç yeter demişti .. iştahım aşırı açıldı sabah akşam mı içsem acaba ya ya da akşam tam olarak mı içsem

Cnm bana sabah aksam matfn iç dediler kulağmda vergigo var ara ara nüx ediyo bni yatağa bağladı resmennve ben nlursa olsn içycem göZe aldm herşeyi ddm bi ilaçtan olmycaksa ddm günde bir içym nlur ddm adam tamam sakin ol 1tane iö ddi bnmki 500 lük 100lik dgl zaten binlik ilacı hmn günde iki başlarsan ymulurasun bnce bir yda iki hafta tek anra iki içmelsn 500lükse 1000lilsede yarm yrm iç snra tama çıkar bence ama doktornla görşmeden bşy yapma derim

Cnm bu ilaç tuvalte çok çıkartyo yemeklerle birlkte alsan geceye bırakmadan daha iyi gce tuvalte kalkmazsn bn akşam içyodm transferden snra sanki gündüz içsem daha iyi olr diye öğlen içyrm arrtk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…